Ah bu çocuklar hepsi çok farklı ya :)Oy kuzum benimki de hep sırtüstü yatıyo kucağıma alınca oturduğumda ağlıyor anası değilim sanki
İnşallah hepimizin çocukları iyi olsunAnladım canım Dahada iyi olur inşallah
HahahahahahBen mi bağlayamıyorun bu bezi acabaher gün rutin yapıyoruz hep çıkıyor dışına tabi bu gördüğünüzü bende ilk kez görüyorum hiç bu kadar olmamıştı emerken yapıyor hep yatış pozisyonundan mı acaba anlamadım yoksa bez mi iyi değil prima premium care kullanıyorum
Biz zaten Köy e geldik normal şartlarda herkes toplanır çok kalabalık olurduk ama şimdi kimse kimseye gitmiyor özellikle bizim gibi il dışından gelenlere virüs gözüyle bakıyorlar bizde köye geldik market dışında hiçbir yere gitmedikYaaa nolacak boyle bu virüs mahvetti bizi artk. Heleki yakininda olmasi daha bi zor olur aman cok dikkat edin. İste bende korkumdan bi uere gitmek istemiyorm da olmuyor malesef gelen oluyo gidiyorz cocuk hep kucaklarinda kimse demiyo ki ya bisey olursa diye. Cok cok gecmis olsn canm bence onlarin gidebilecegi kisilerle uzak durun yine de önlem alin
Ne kadar dikkat etsekte herkes aynı hassasiyette olmayınca işimiz çok zor Rabbim esirgesin herkesiDeme ya off valla bütün ülke geçircez bu gidişle dikkat etmezsek
Bugun bir çarşıya çıktım , çoğu kişide maske olmadığı gibi insanlar dip Dibe geziyor . Bir de burası küçük bir yer ve yurt dışı potansiyeli çok fazla .Düğünlerde inanılmaz halay çekerler . Vaka sayısı burda bir haftada ikiye katlamış . ÖğrencilermizdEn biri de yakalanmış . Okullar açıldığında ki durum daha da korkutuyor . Branşım matematik artık öğrencilerin sorularına da telefondan bakarım . Yoksa durum tehlikeliDeme ya off valla bütün ülke geçircez bu gidişle dikkat etmezsek
Bizimkinin kakada sıkıntı var benceHahahahahaharkasını katlıyor musun bende premıum ile aktif karışık kullanıyorum hiç taşma olmadı
Benimki de 3 ay 13 günlük hiç kaldırmıyor popoyu yatarken çabası da yokArkadaşlar,bebişleriniz kaç aylıkken döndü.Benimki 4 aylık oldu ama hala dönemiyor,hiçbir çabası da yok
Sorma kuzum herşeye ağlıyor sıçrasalar da ataktan rahatlasak . Sürekli kucakta bırakınca etini koparmışsın gibi ağlıyor hayırlısı bakalımBaşlıycam atak haftalarına bunların da yabu neymiş bitmedi ya
Oy masşallah sizeBn bu cadiyla nasil foto cekeyim durmuyor essek
Bugün o korkuyu iliklerime kadar hissettim kimse tedbir almıyor ben aylardır neler çekiyorum ne zor şartlarda hamilelik geçirdim maskeyle doğum yaptım eşim çocuğunu 4 gün sonra gördü hastanelerde dezenfektanlardan kolonyalardan ellerimiz tahriş oldu maskeyle gezmekten tansiyonum yükseldi ama tedbirsiz dikkatsiz insanların yüzünden hiçbirinin anlamı kalmıyor nefret ediyorum bu bilinçsizlikten boşvermislikten vurdumduymazliktan ve hakkımı helal etmiyorum sebep olanlara tedbir almayanlara bize bişey olmazcılaraBugun bir çarşıya çıktım , çoğu kişide maske olmadığı gibi insanlar dip Dibe geziyor . Bir de burası küçük bir yer ve yurt dışı potansiyeli çok fazla .Düğünlerde inanılmaz halay çekerler . Vaka sayısı burda bir haftada ikiye katlamış . ÖğrencilermizdEn biri de yakalanmış . Okullar açıldığında ki durum daha da korkutuyor . Branşım matematik artık öğrencilerin sorularına da telefondan bakarım . Yoksa durum tehlikeli
insallah canim yaa ben bugun butun gun disardaydim sabah nehire gittik bizimkiler yuzduler baya yemek flan yedik sonra geldik cocugu yikadim uyuttum aksamda caya disari ciktik l. Su saat oldu yatamadim:)Bazı bebeklerin gaz dönemi uzun sürüyor o geçince daha rahat olacaksınız baharım merak etme senbiz dışarı pek çıkmıyoruz çok sıcak yarın bi sahil yapalım bakalım ilk sefer güzel geçmişti şimdi nolur bilmem
Amerikan menseili bir fabrikanin satinalmasindaym cnmNe iş yapıyorsun kuzum
Sagol cnm bende gecen gun resminizi gordum cok guzeldi ata da nasil buyumus masallahOy masşallah size
Şükür büyüyor ama büyürken huylar da değişiyor inatla uyumuyor ayağımda şu an sabah işe gideceğim. Gözümden uyku akıyor. İnşallah toparlar geçer bugünleri canım. Bizim gaz bitti darısı sana. Prensesimi öperim. İyi gecelerinsallah canim yaa ben bugun butun gun disardaydim sabah nehire gittik bizimkiler yuzduler baya yemek flan yedik sonra geldik cocugu yikadim uyuttum aksamda caya disari ciktik l. Su saat oldu yatamadim:)
Amerikan menseili bir fabrikanin satinalmasindaym cnm
Sagol cnm bende gecen gun resminizi gordum cok guzeldi ata da nasil buyumus masallah
Kaka mukuslu mu oluyor yine düzelmediğini öyle mi anlıyorsun ? Benmki de mukusu bıraktı bu sefer de ishal gibi yapıyor bi kaÇ gün bekleyip düzelip düzelmediğine bakacağım
Az sıkı bağla bakalım birde bir numara büyük deneBizimkinin kakada sıkıntı var bencebirden tazyikli yapıyor Sulu oluyor çekmeye fırsatı olmuyor heralde bezin prima aktifi hiç kullanamadık. O hiç çekmedi
Ay kuzum dikkat et sende umarım bişey olmaz bitsin gitsin ya artık 1 sene olacak hala tedirginlik maske falan üzücüBugun bir çarşıya çıktım , çoğu kişide maske olmadığı gibi insanlar dip Dibe geziyor . Bir de burası küçük bir yer ve yurt dışı potansiyeli çok fazla .Düğünlerde inanılmaz halay çekerler . Vaka sayısı burda bir haftada ikiye katlamış . ÖğrencilermizdEn biri de yakalanmış . Okullar açıldığında ki durum daha da korkutuyor . Branşım matematik artık öğrencilerin sorularına da telefondan bakarım . Yoksa durum tehlikeli
O kadarda yormuşsun bide uyumadı mı ah sıpa ahinsallah canim yaa ben bugun butun gun disardaydim sabah nehire gittik bizimkiler yuzduler baya yemek flan yedik sonra geldik cocugu yikadim uyuttum aksamda caya disari ciktik l. Su saat oldu yatamadim:)
Amerikan menseili bir fabrikanin satinalmasindaym cnm
Sagol cnm bende gecen gun resminizi gordum cok guzeldi ata da nasil buyumus masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?