2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hahahahahah arkasını katlıyor musun bende premıum ile aktif karışık kullanıyorum hiç taşma olmadı

Biz zaten Köy e geldik normal şartlarda herkes toplanır çok kalabalık olurduk ama şimdi kimse kimseye gitmiyor özellikle bizim gibi il dışından gelenlere virüs gözüyle bakıyorlar bizde köye geldik market dışında hiçbir yere gitmedik
Deme ya off valla bütün ülke geçircez bu gidişle dikkat etmezsek
Ne kadar dikkat etsekte herkes aynı hassasiyette olmayınca işimiz çok zor Rabbim esirgesin herkesi

Kızlar ya benim bebiş de iki gündür kakasını yapmıyordu bugün fitil verdim yaptı ama çok huzursuz fiziksel olarak neyse de psikolojik olarak çok yoruldum ya şuan uyudu çok şükür
Sanırım bügğn en zorlandığım günlerden biri

Deme ya off valla bütün ülke geçircez bu gidişle dikkat etmezsek
Bugun bir çarşıya çıktım , çoğu kişide maske olmadığı gibi insanlar dip Dibe geziyor . Bir de burası küçük bir yer ve yurt dışı potansiyeli çok fazla .Düğünlerde inanılmaz halay çekerler . Vaka sayısı burda bir haftada ikiye katlamış . ÖğrencilermizdEn biri de yakalanmış . Okullar açıldığında ki durum daha da korkutuyor . Branşım matematik artık öğrencilerin sorularına da telefondan bakarım . Yoksa durum tehlikeli

Bugün o korkuyu iliklerime kadar hissettim kimse tedbir almıyor ben aylardır neler çekiyorum ne zor şartlarda hamilelik geçirdim maskeyle doğum yaptım eşim çocuğunu 4 gün sonra gördü hastanelerde dezenfektanlardan kolonyalardan ellerimiz tahriş oldu maskeyle gezmekten tansiyonum yükseldi ama tedbirsiz dikkatsiz insanların yüzünden hiçbirinin anlamı kalmıyor nefret ediyorum bu bilinçsizlikten boşvermislikten vurdumduymazliktan ve hakkımı helal etmiyorum sebep olanlara tedbir almayanlara bize bişey olmazcılara

insallah canim yaa ben bugun butun gun disardaydim sabah nehire gittik bizimkiler yuzduler baya yemek flan yedik sonra geldik cocugu yikadim uyuttum aksamda caya disari ciktik l. Su saat oldu yatamadim:)
Ne iş yapıyorsun kuzum
Amerikan menseili bir fabrikanin satinalmasindaym cnm

Oy masşallah size
Sagol cnm bende gecen gun resminizi gordum cok guzeldi ata da nasil buyumus masallah

Şükür büyüyor ama büyürken huylar da değişiyor inatla uyumuyor ayağımda şu an sabah işe gideceğim. Gözümden uyku akıyor. İnşallah toparlar geçer bugünleri canım. Bizim gaz bitti darısı sana. Prensesimi öperim. İyi geceler

Kaka mukuslu mu oluyor yine düzelmediğini öyle mi anlıyorsun ? Benmki de mukusu bıraktı bu sefer de ishal gibi yapıyor bi kaÇ gün bekleyip düzelip düzelmediğine bakacağım

maalesef mukus hala ara ara oluyor.daha dogrusu mukussuz kaka pek gormuyorum..hep var.ama huzuruna bakiyorum canim.cunku alerjide hep ağlıyor

kızlar benim kızçem bugun cok huzursuzdu..hep agladı..ama ne aglamak... sesi kısıldı.çatallaşti tam da bayram üstü hastalanırsa diye korkuyorum..neden olabilir.? neler yaptiysam susmadi.aksam babası geldi bi gogus gecirdi ve sırıttı dedim butun gun seni beklemis gulmeye..neler yaptim hep agladi..ben de sevindim susacak sandim.meger o sadece reklammis..ve gene basladi aglamaya..tam doktora mi gitsem derken sakinledi biraz.banyo falan ettirdim..suyu gorunce hep aglardi sustu..acaba sicaktan mi ağlıyor ne emzik ne mama hicbisey istemedi..ay cok korktum yaa...hicbisey bakamadim bugun..insAllah iyisinizdir..Allahim hepimizin bebeklerine saglık sihhat tatli uyku ve huzur mutluluk versin

kizlar bir de kafasını oyle dakikalarca dik tutamiyor benim kizim..dakikalarla sinirli.hatta 3 dk bile dik tutamiyor.one dusuruyor asagi bakiyor hep..normal mi? arada kaldiriyor.sonra yine ayaklarina bakiyor.bir kere aldim ayagini eline verdim.sesle guldu sipa.acaba ayaklarini mi merak ediyor? sizlerin nasil? 15 20 dakika araliksiz kafa dimdik tutan var mi? benim ki yoruluyor..

Ay kuzum dikkat et sende umarım bişey olmaz bitsin gitsin ya artık 1 sene olacak hala tedirginlik maske falan üzücü

O kadarda yormuşsun bide uyumadı mı ah sıpa ah valla tedirgin olsakta hepimiz işe döncez ben ara ara ugruyorum mecburen artık daha sık gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…