2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimki de kesintisiz dakikalarca tutamıyor daha erken belki de. Ağlama haftası sanırım. Ata da şu sıralar herşeye ağlıyor. Geçeceğini ümid ediyorum

İste sen ne kdar dikkat edersen et bi baskasi geliyo ki. Coc dikkat et canım tekrar gecmis olsn

Aynen canm fazla tutamiyorlar bence gayet de normal daha küçükler. Ha senin dediginden biraz daha fazla tutuyo benm sıpa o kdar ama çaba sarfetmeleri onemli olan bence. Dik tutmak icin biseyleri tutmak icin ugrasiyolar onemli olan o bemce kafana takma

ya gobek ustu egzersiz yapamiyoruz ki..hanim darlaniyor

Günaydın nisan anneler ve bebeleri
Bebekleriniz uykuda horluyor mu hırıltı oluyor mu canlar

Kızlar çok kötüyüm kedim salonun kapısını bi şekilde açıp balkondan atlamış öyle kötüyüm ki aglamaktan helak oldum
Canım çok üzüldüm yaşadığın acıyı tahmin edebiliyorum kelimelerin yetersiz kaldığı bir an ne yazık ki

Kızlar 18 temmuzda kızım tam 3 aylıkken adet oldum ilk 2 gün çok aşırı yoğun kanamam vardı sonraki 3 gün normaldi ve 24 temmuzda banyo yaptım ee bu sabah bi kalktım yine kanamam var normal mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…