Benimki de kesintisiz dakikalarca tutamıyor daha erken belki de. Ağlama haftası sanırım. Ata da şu sıralar herşeye ağlıyor. Geçeceğini ümid ediyorumkizlar bir de kafasını oyle dakikalarca dik tutamiyor benim kizim..dakikalarla sinirli.hatta 3 dk bile dik tutamiyor.one dusuruyor asagi bakiyor hep..normal mi? arada kaldiriyor.sonra yine ayaklarina bakiyor.bir kere aldim ayagini eline verdim.sesle guldu sipa.acaba ayaklarini mi merak ediyor? sizlerin nasil? 15 20 dakika araliksiz kafa dimdik tutan var mi? benim ki yoruluyor..
İste sen ne kdar dikkat edersen et bi baskasi geliyo ki. Coc dikkat et canım tekrar gecmis olsnBiz zaten Köy e geldik normal şartlarda herkes toplanır çok kalabalık olurduk ama şimdi kimse kimseye gitmiyor özellikle bizim gibi il dışından gelenlere virüs gözüyle bakıyorlar bizde köye geldik market dışında hiçbir yere gitmedik
Ne kadar dikkat etsekte herkes aynı hassasiyette olmayınca işimiz çok zor Rabbim esirgesin herkesi
Aynen canm fazla tutamiyorlar bence gayet de normal daha küçükler. Ha senin dediginden biraz daha fazla tutuyo benm sıpa o kdar ama çaba sarfetmeleri onemli olan bence. Dik tutmak icin biseyleri tutmak icin ugrasiyolar onemli olan o bemce kafana takmakizlar bir de kafasını oyle dakikalarca dik tutamiyor benim kizim..dakikalarla sinirli.hatta 3 dk bile dik tutamiyor.one dusuruyor asagi bakiyor hep..normal mi? arada kaldiriyor.sonra yine ayaklarina bakiyor.bir kere aldim ayagini eline verdim.sesle guldu sipa.acaba ayaklarini mi merak ediyor? sizlerin nasil? 15 20 dakika araliksiz kafa dimdik tutan var mi? benim ki yoruluyor..
Benimki de kesintisiz dakikalarca tutamıyor daha erken belki de. Ağlama haftası sanırım. Ata da şu sıralar herşeye ağlıyor. Geçeceğini ümid ediyorum
Kızlar çok kötüyüm kedim salonun kapısını bi şekilde açıp balkondan atlamışöyle kötüyüm ki aglamaktan helak oldum
Aynen canm fazla tutamiyorlar bence gayet de normal daha küçükler. Ha senin dediginden biraz daha fazla tutuyo benm sıpa o kdar ama çaba sarfetmeleri onemli olan bence. Dik tutmak icin biseyleri tutmak icin ugrasiyolar onemli olan o bemce kafana takma
Ya ahh jade çok üzüldüm yaaKızlar çok kötüyüm kedim salonun kapısını bi şekilde açıp balkondan atlamışöyle kötüyüm ki aglamaktan helak oldum
Çok üzüldümKızlar çok kötüyüm kedim salonun kapısını bi şekilde açıp balkondan atlamışöyle kötüyüm ki aglamaktan helak oldum
Ah canim ya bulunmaz midirKızlar çok kötüyüm kedim salonun kapısını bi şekilde açıp balkondan atlamışöyle kötüyüm ki aglamaktan helak oldum
Hele ben gözümden yaş kurumuyorYa ahh jade çok üzüldüm yaa
Canım ben 13. Katta oturuyorum malesef öldüAh canim ya bulunmaz midir
Onuneoyuncak flan koysan belki dikkatini çeker dururya gobek ustu egzersiz yapamiyoruz ki..hanim darlaniyor
Canım çok üzüldüm yaşadığın acıyı tahmin edebiliyorum kelimelerin yetersiz kaldığı bir an ne yazık kiKızlar çok kötüyüm kedim salonun kapısını bi şekilde açıp balkondan atlamışöyle kötüyüm ki aglamaktan helak oldum
Onuneoyuncak flan koysan belki dikkatini çeker durur
Günaydın nisan anneler ve bebeleri
Bebekleriniz uykuda horluyor mu hırıltı oluyor mu canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?