- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Normal sanırım.benşm de 3 gün leke tarzında geldi. Sonra bişey yok. Banyo yaptım şimdilik bişey yok. İlk zamanlar düzenli olmayacak demekki.Kızlar 18 temmuzda kızım tam 3 aylıkken adet oldum ilk 2 gün çok aşırı yoğun kanamam vardı sonraki 3 gün normaldi ve 24 temmuzda banyo yaptım ee bu sabah bi kalktım yine kanamam var normal mi ki
Çok üzüldüm huzurla uyusun gittiği yerdeCanım ben 13. Katta oturuyorum malesef öldü
çok üzüldüm canim. ne denir ki? Rabbim size sağlık versin.Kızlar çok kötüyüm kedim salonun kapısını bi şekilde açıp balkondan atlamışöyle kötüyüm ki aglamaktan helak oldum
Yaa aslinda sırt dinlenir iyi olurdu da sevmiyosa yapacak bisey de yok o xamaneger gazı yoksa duruyor zaten.ama genelde karni sis ve aciyor herhalde..
Ben senin üst versiyonunu yaşadım kayınvalide ve görümce yüzünden boşandım bile ama benimkiler beni tanımıyordu sadece bi kızım var diye istemiyorlardı.. eğer boşanacak gücün varsa boşan gerçekten hiç değmiyor hayatı kaynana görümce vs için hiç etmeye.. şimdi yuva kolay kurulmuyor çocuklar vs diyecek olanlar olur ama ben şunu biliyorum anne sağlamsa çocuklara birsey olmuyor ve aile destek ise.. ailesini evine karıştıran adam ile seneler geçirip geçirip sonra ileriki yaşlarda kanser olmaya hasta olmaya değmez..Kızlar ya konu açmışmışlığım bile var eşimin annesi ve ablası yüzünden boşanma noktasına gelmişliğim var bir şekilde hamilelik sürecinde Kp hastalandı diye konuştuk kv değil Kp ile . eşim hastaneye götüreceği için 3 gün kaldık konuşmadım hiç daha sonraki ay doğum yaptım kv beni aramadı ben Doğumdan sonra memlekete gelince eşimde benimle geldi 2 ay kaldı daha sonra Annesigile gitti (farklı şehirler) 1 ay gibi kaldı ama kv hala boş boş konuşmuş inanın konuştuğu saçmalıkları ben uyandığım için yazamıyorum ama o bunları oğlun söylüyor neyse işte eşimde hem virüste ilk 3 de hem yaşadığımız şehirde hiç tanıdığımız olmadığı için birde sağa sola öyle anlatıyorlar ki sana eşim onları atmış gibi kötü evlatmış gibi eşimde biraz önlerini alım hem koparmıyoruz annem babam sonuçta diye gitti ki ben evimde olsam asla gitmezdi her neyse işte Kızlar eşim kardeşlerim diyip duruyor altınla inmişler sanki dersane araştıryor sınavlara götürüyor yani sürekli bir kardeşlerim kardeşlerim durumu var bende buna gıcık oluyorum benim kızm 3,5 aylık daha anne babası benim Kızımın fotolarını bile görmemiş bir kere eşime doğru düzgğn sormamışlar ya o kadar çok şey var ki bende eşime kızıyırıö sen ilgilenme onlar kendi anne babası var onlar uğraşsın diyorum öyle tartıştık ve hep konu ciddi olmasa da bir boşanmaya gidiyor eşim sürekli bir isyanlara giriyor sıkıldım bıktım öldürecem artık kendimi kurtulun hepiniz benden bilmem ne diyor yani saçmalıyor bende en son öldür o halde kendini dedim ben kızımı çok sevşiyorm. Ama çok yoruldum ben artık pes ediyorum yazdı bende onlar için pes ediyorsan buyur et dedim iki gündür konuşmuyoruz bana bir akıl verin
Öldü falan deme çok üzülürümKızlar çok kötüyüm kedim salonun kapısını bi şekilde açıp balkondan atlamışöyle kötüyüm ki aglamaktan helak oldum
Şimdi bunu gördüm başın sağolsun evden biri gibi oluyorlar..Canım ben 13. Katta oturuyorum malesef öldü
Oh iyi yapmışsın bizde eşim izin vermiyor çok kez tartıştı kavga etti bana laf ettirmiyor sinir krizi bile geçirdiler adama bunlar arsız Kv allahım kime ne kötülük yapmış olabilirim ki başıma bela oldu çok aşırı arsız zaten şuan konuşamıyoruz eşimin hiç bir baskısı yok biraz da ben anenmledde olduğum için gitti öğretmen pandemiden dolayı aylardır evdeydi 1 ay git kal dedim hasta olunca seni çağırmayı biliyorlar dedim arkandan konuşmasınlar git biraz daha gör dedim gerçek yüzlerini arada yumuşadığı için görümcem allahım Allah’a havale ediyorum bu dünyada gerçekten düştüğünü görmek istiyorumBen senin üst versiyonunu yaşadım kayınvalide ve görümce yüzünden boşandım bile ama benimkiler beni tanımıyordu sadece bi kızım var diye istemiyorlardı.. eğer boşanacak gücün varsa boşan gerçekten hiç değmiyor hayatı kaynana görümce vs için hiç etmeye.. şimdi yuva kolay kurulmuyor çocuklar vs diyecek olanlar olur ama ben şunu biliyorum anne sağlamsa çocuklara birsey olmuyor ve aile destek ise.. ailesini evine karıştıran adam ile seneler geçirip geçirip sonra ileriki yaşlarda kanser olmaya hasta olmaya değmez..
Bu arada biz boşandıktan 7 ay sonra tekrar evlendik ailesini bırakıp geldi kestirip attı ben gidip barışalım dedim o gitmedi sonunda onlar paşa paşa barıştılar şimdi benden iyisi yok öyle müsait miyim diye sormadan kardeşimin evi vs diye de gelemiyorlar eşim beni artık ezdirmiyor günkü o da o izim verdiği için bunların olduğunu farketti.. boşanmasan bile geri adım atma burnu sürtsün değer bilsin.. evinden de çok uzak kalma onlara ayağını alıştırma
Okuyunca bile biz üzülüyoruz Jade kimbilir senin içinde ne fırtına koptu..Canım ben 13. Katta oturuyorum malesef öldü
Normal sizin ilk adetiniz ben iki kez oldum. İkisinde de düzenli değildi yavaş yavaş eski haline döner.Kızlar 18 temmuzda kızım tam 3 aylıkken adet oldum ilk 2 gün çok aşırı yoğun kanamam vardı sonraki 3 gün normaldi ve 24 temmuzda banyo yaptım ee bu sabah bi kalktım yine kanamam var normal mi ki
3 ay 3 hafta canımAllahim tiplere gel yya gel ısır beni diyo resmenburda tam kaç aylikti.?
Ya biz hep bekliyoruz ki anlasınlar ama onlar o DV’de onlarla büyümüş sanıyor ki doğrusu onların yaptığı benim eşim 6 yol sonra anladı sorunun ablası olduğunu ve ailesini bizim üstümüze ablasının saldığını ama su an ben hiç uzatmadım unutmuş gibi yaptım onları utandırdım çok iyiler ama bir kere onlar yüzünden bosandığımızu unutmadım eşime de saygısızlık asla etmem ama hakkımı da helal etmeyeceğim diyorum çok korkuyor bundan.. kinci değilim ama kızım için söylediklerini de yemem şimdi hem kayınvalide hem görümce bayramlık vs aldılar kızıma zamanla sabırla düzeliyor ama bizde kalıyor işte.. dua et ayrılmayacaksan da duyma karışma o kardeşine yapıyorsa sen de yap ben eskiden yapmıyordum şimdi yapıyorum o da yapamıyor karşılığı olacak diyeOh iyi yapmışsın bizde eşim izin vermiyor çok kez tartıştı kavga etti bana laf ettirmiyor sinir krizi bile geçirdiler adama bunlar arsız Kv allahım kime ne kötülük yapmış olabilirim ki başıma bela oldu çok aşırı arsız zaten şuan konuşamıyoruz eşimin hiç bir baskısı yok biraz da ben anenmledde olduğum için gitti öğretmen pandemiden dolayı aylardır evdeydi 1 ay git kal dedim hasta olunca seni çağırmayı biliyorlar dedim arkandan konuşmasınlar git biraz daha gör dedim gerçek yüzlerini arada yumuşadığı için görümcem allahım Allah’a havale ediyorum bu dünyada gerçekten düştüğünü görmek istiyorum
Yani benim sinirimi bozan eşim iki kardeşi için elinden gelen her şeyi yapıyor ama kv ve büyük görümcem evliliğimiz bitsin bebeğimi düşüreyim diye uğraştılar eşim de şimdi ona göre davransın istiyorum onun çocuğu için kötülük yapanların çoçukları için bu kadar kendini vermesin. İlgilenme demiyorum ama her şeyle de ilgilenmesin bir zahmet bilmiyorum onlara karşı çok vicdansız olmak istiyorum ama allahtan korkuyorum bazen neyse diyorum şimdi de konuşmuyoruz eşimle
Ya biz hep bekliyoruz ki anlasınlar ama onlar o DV’de onlarla büyümüş sanıyor ki doğrusu onların yaptığı benim eşim 6 yol sonra anladı sorunun ablası olduğunu ve ailesini bizim üstümüze ablasının saldığını ama su an ben hiç uzatmadım unutmuş gibi yaptım onları utandırdım çok iyiler ama bir kere onlar yüzünden bosandığımızu unutmadım eşime de saygısızlık asla etmem ama hakkımı da helal etmeyeceğim diyorum çok korkuyor bundan.. kinci değilim ama kızım için söylediklerini de yemem şimdi hem kayınvalide hem görümce bayramlık vs aldılar kızıma zamanla sabırla düzeliyor ama bizde kalıyor işte.. dua et ayrılmayacaksan da duyma karışma o kardeşine yapıyorsa sen de yap ben eskiden yapmıyordum şimdi yapıyorum o da yapamıyor karşılığı olacak diye
abisinin şarkısı ama hiç aklıma gelmemişti iyi yakalamışsınTam baby shark olmuş şarkıya gore giydirmissiniz masallah çok tatlı gülüyo
harika
teşekkürler teyzesiMaaşallah kuzuma
bende buyugunde veremediydim bu sefer hızlı gitti hem iki çocuğun temposu hem ikisine de süt vereyim derdindeyime mersin de sıcak haliyle gitti baya ama sanki durdu. ben bi hata daha yaptım büyükte. hamile olunca enerjim yoktu telefondan birşeyler izleterek yedirdim hep şimdi de telefonsuz yemiyor e yine yetişemiyorum degistiremiyorum yani. hiç istemezdim böyle olsun.Benimkide 22 aylik malesef bende kendim yediriyorum. Meyvalarini veya ekmegi anca kendi yiyor. İsine geldigi gibi yani. Makarnayi aliyor kasikla veya eliyle benim azima sokuyor, benden de kendine vermemi bekliyor.oyun oynuyor.Cogu sofradan aç kalkiyorum daha sonra atistiriyorum,sanirim o yuzden hizli zayıfladım.
teşekkürler teyzesiO nasıl gülüş yerim ya
Canım ben 13. Katta oturuyorum malesef öldü
Peki alerjik olmayan bebeklerde var mi kizlar uykuda horultualerji hirilti yaptiriyor canim.benim kiz da hirildiyor.bazen de horluyor.
ayyyyy en korktuğum. 2 kedim var aklım çıkıyor. çok çok çok üzüldüm. Allah sabır versin. yani je desem tesellisi olmayacak gibi geliyor sadece çok üzüldüm ve seni anladığımı bil isterim.Kızlar çok kötüyüm kedim salonun kapısını bi şekilde açıp balkondan atlamışöyle kötüyüm ki aglamaktan helak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?