2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ayyyyy en korktuğum. 2 kedim var aklım çıkıyor. çok çok çok üzüldüm. Allah sabır versin. yani je desem tesellisi olmayacak gibi geliyor sadece çok üzüldüm ve seni anladığımı bil isterim.
Aldığım günden beri en büyük korkum buydu benimde rüyamda gördüm hep insan korktuğunu çağırıyor mu ne bilemedim ki sağol canım nasıl kendime gwlcem bilmiyorum

Herkese iyi geceler bu da benle minik aşkım.
Ya ne güzelsiniz Maşşallah size
Bebeklerinizin hepsi çok güzsl ben de bayram dönüşü sünnet yaptıracağım lütfet aldım çok tatlı oldu tospaa
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sünnetiniz sağsağlim geçsin hemen iyileşsin. Çok yakışmış sünnetlikleri de Maşşallah yakışıklıya
Kızlar çok kötüyüm kedim salonun kapısını bi şekilde açıp balkondan atlamış öyle kötüyüm ki aglamaktan helak oldum
Çok üzüldüm canım ya sabırlar diliyorum
Kızlar 18 temmuzda kızım tam 3 aylıkken adet oldum ilk 2 gün çok aşırı yoğun kanamam vardı sonraki 3 gün normaldi ve 24 temmuzda banyo yaptım ee bu sabah bi kalktım yine kanamam var normal mi ki
Normal canım ben de 3 aylıkken adet oldum 4,5 aylığız 4 kere kanamam oldu 2 adet 2 ara kanama şeklinde doktoru aradım sordum normal dedi
Kızlarımda 7.ve 9.aylarda olmuştum ilk adetimi hiç düzensizlik yaşamamıştım bu erken olunca sanırım düzensizlik ondan mı oldu artık bilemiyorum

Canım eşinle aran iyiyse, evinde yuvada huzurluysan bırak ne yaparlarsa yapsınlar. Eşin ilgilensin kardeşleriyle sen hiç oralı olma. Emin ol zamanla eşin de anlayacak. Zamana bırak yani. Sen bebeğine yuvana odaklan. Eşini de yalnız, uzun süre gönderme yanlarına. Erkekler çabuk etkileniyor ve unutuyorlar maalesef. Sen bu şeklide mutsuz, huzursuz oldukça onların istediği oluyor. Boşver ne yaparlarsa yapsınlar

SonsuzUmut sabahtan beri yazicam yazamadim.ama miss herseyi guzel ozetlemis. ona katılıyorum.esinle aranı bozma.erkekler cabuk etkileniyorlar.ve daha cok üzülebiliyorlar.kullandigi kelimelere bakılırsa iyice bunalmis.insAllah cabucak toparlarsınız
ama emin ol her ailede benzer durumlar var.

kizlar oturdugum sehir nemli..deniz iklimi..
gardrop da nemden kaynakli böcek olmuş.nasil tarif edeyim.elinize tukenmez kalem alın ve dipdibe uç nokta cizin ... iste bu kadarcik. eni boyu bu yani.tombul degil.cizgi gibi.ve oyle cok kimildamiyor.yani uzun sure bakıyorum da oynuyor.sinsi bir böcek.aslinda dikkatle bakmayan toz sanar.hatta bircok insan toz sanar.ama benim gibi manyaği gozunu portlettigi icin herseye gider onu orda gorur yani bu kv görüşü.kv herkesin evinde vardır.kizim sana aciyorum valla yazik dedi bugun bana... gardrobu yıkıyorum da.. oyle fıkır fıkır degil ama bazi kumaşlari tutmuş.komşlar soruyor ne yapiyorsun sen ya diye.camaşir asmaktan bebeginle ilgilenemedim.dun asarken agladi hemen gidemedim.sesi catladı..sizce ben mi anornalim gercekten.ama oyle de giyilmez.neden oluyor? nem den.o zaman dolabi havalandirmam lazim.esimle nem tableti alacagiz.oglumla kizimin dolabini da sarmis. ben tatildeyken olmuş olan..

Canım bende ilk kızımda 8.ayda olmuştum hiç düzensizlikte yaşamadım bu böyle olunca bilemedim bi sıkıntı mı var diye

Kolay gelsin canım böceği alıp bir veterinere mi yoksa ziraatçiye mi öyle birine göstersniz ona göre ilaçlama yaparsınız aslında. Çok zor ben de olsa dayanamazdım

kızlar şu bayram ziyareti konusunda ne dusunuyorsunuz?
Biz yapmıyoruz canım bayram ziyareti vs. Sadece annemler ve abimlerle görüşüyoruz ev ortamında hastalık çıktığından beri. Bikaç arkadaşla dışarda, açık havada oturduk arada mesafeyle. Sabah yine annemlere gideriz inşallah. Hastalık şuan çok yayılmış benim bulunduğum ilde şehir hastanesi tekrar pandemi olmuş yoğun bakımda yer yokmuş falan. Önlemli olmakta fayda var.

kızlar şu bayram ziyareti konusunda ne dusunuyorsunuz?
Kimseyi ne kdar istemesem de ogluma dokunmasini görmesini olacak malesef o yzden ben bi kenara gecip susmayi düşünüyorum sinirli sekilde bu bayram korkularla zehit olacak cocugumu baskalarina veridkleri zaman

İyi bayramlar diliyorum kızlar yavrularımızla nice mutlu, sağlıklı, sevdiklerimizle rahat rahat kucaklaşabileceğimiz bayramlarımız olsun inşallah
Sagol canm seninde bayramin mubarek olsn..

Hepizin bayrami mubarek olsun kizlar bu bayram sonrasinda virus cogalmak yerine biter insallah sıkıntı yasamayiz hic birimiz

Kolay gelsin canım böceği alıp bir veterinere mi yoksa ziraatçiye mi öyle birine göstersniz ona göre ilaçlama yaparsınız aslında. Çok zor ben de olsa dayanamazdım

ele alinacak gibi değil ki kv evine gittim.onda da vardi.bu mahallede kime gitsen vardır dedi.buyuyunce sinek gibi ucuyor.daha once ben hic boyle birsey yasamadim tam 6 aydir ugrasiyorum.tam bitti diyorum bir yerden cikiyor.eve tasinali 2 yil oldu.sonradan türedi.hamileyken çok ilgilenemedim evle acaba o zaman girdi bir yerden uredi mi napti. nolur dua edin kizlqr ya..bitsin su çilem

yaslilara gel de anlat iste..eşimin amcalari bekliyor.kalabaliklar.gelen giden de olur.cocuklari goturme diyor kv.iyi ama kv me biraksam sanki onun ev farkli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…