- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Be oglan da oturmaya eylimli bende otuttursam mi ama 3 ay 17 gunluk daha biraz daha zaman gecsinde denesem mi acaba3 ay 3 hafta canım
Saol kuzum takibe aldımKızlar izlemek isteyen olursa
Aldığım günden beri en büyük korkum buydu benimde rüyamda gördüm hep insan korktuğunu çağırıyor mu ne bilemedim ki sağol canım nasıl kendime gwlcem bilmiyorumayyyyy en korktuğum. 2 kedim var aklım çıkıyor. çok çok çok üzüldüm. Allah sabır versin. yani je desem tesellisi olmayacak gibi geliyor sadece çok üzüldüm ve seni anladığımı bil isterim.
Sağol canım benimJadesi canım adaşım çok üzüldüm. Allah sabır versin canım
Ya ne güzelsiniz Maşşallah sizeHerkese iyi geceler bu da benle minik aşkım.
Bebeklerinizin hepsi çok güzsl ben de bayram dönüşü sünnet yaptıracağım lütfet aldım çok tatlı oldu tospaa
Çok üzüldüm canım yaKızlar çok kötüyüm kedim salonun kapısını bi şekilde açıp balkondan atlamışöyle kötüyüm ki aglamaktan helak oldum
Normal canım ben de 3 aylıkken adet oldum 4,5 aylığız 4 kere kanamam oldu 2 adet 2 ara kanama şeklindeKızlar 18 temmuzda kızım tam 3 aylıkken adet oldum ilk 2 gün çok aşırı yoğun kanamam vardı sonraki 3 gün normaldi ve 24 temmuzda banyo yaptım ee bu sabah bi kalktım yine kanamam var normal mi ki
Güzel anne ve kızı Allah kabul etsin inşallahKizlar bende ozendim foto koyayim dedim ama benim kiz durmuyor yine:)
Bu arada kizimin niyetine turbede kurban kestik. Allah hepsine saglik versin
Canım eşinle aran iyiyse, evinde yuvada huzurluysan bırak ne yaparlarsa yapsınlar. Eşin ilgilensin kardeşleriyle sen hiç oralı olma. Emin ol zamanla eşin de anlayacak. Zamana bırak yani. Sen bebeğine yuvana odaklan. Eşini de yalnız, uzun süre gönderme yanlarına. Erkekler çabuk etkileniyor ve unutuyorlar maalesef. Sen bu şeklide mutsuz, huzursuz oldukça onların istediği oluyor. Boşver ne yaparlarsa yapsınlarKızlar ya konu açmışmışlığım bile var eşimin annesi ve ablası yüzünden boşanma noktasına gelmişliğim var bir şekilde hamilelik sürecinde Kp hastalandı diye konuştuk kv değil Kp ile . eşim hastaneye götüreceği için 3 gün kaldık konuşmadım hiç daha sonraki ay doğum yaptım kv beni aramadı ben Doğumdan sonra memlekete gelince eşimde benimle geldi 2 ay kaldı daha sonra Annesigile gitti (farklı şehirler) 1 ay gibi kaldı ama kv hala boş boş konuşmuş inanın konuştuğu saçmalıkları ben uyandığım için yazamıyorum ama o bunları oğlun söylüyor neyse işte eşimde hem virüste ilk 3 de hem yaşadığımız şehirde hiç tanıdığımız olmadığı için birde sağa sola öyle anlatıyorlar ki sana eşim onları atmış gibi kötü evlatmış gibi eşimde biraz önlerini alım hem koparmıyoruz annem babam sonuçta diye gitti ki ben evimde olsam asla gitmezdi her neyse işte Kızlar eşim kardeşlerim diyip duruyor altınla inmişler sanki dersane araştıryor sınavlara götürüyor yani sürekli bir kardeşlerim kardeşlerim durumu var bende buna gıcık oluyorum benim kızm 3,5 aylık daha anne babası benim Kızımın fotolarını bile görmemiş bir kere eşime doğru düzgğn sormamışlar ya o kadar çok şey var ki bende eşime kızıyırıö sen ilgilenme onlar kendi anne babası var onlar uğraşsın diyorum öyle tartıştık ve hep konu ciddi olmasa da bir boşanmaya gidiyor eşim sürekli bir isyanlara giriyor sıkıldım bıktım öldürecem artık kendimi kurtulun hepiniz benden bilmem ne diyor yani saçmalıyor bende en son öldür o halde kendini dedim ben kızımı çok sevşiyorm. Ama çok yoruldum ben artık pes ediyorum yazdı bende onlar için pes ediyorsan buyur et dedim iki gündür konuşmuyoruz bana bir akıl verin
Canım eşinle aran iyiyse, evinde yuvada huzurluysan bırak ne yaparlarsa yapsınlar. Eşin ilgilensin kardeşleriyle sen hiç oralı olma. Emin ol zamanla eşin de anlayacak. Zamana bırak yani. Sen bebeğine yuvana odaklan. Eşini de yalnız, uzun süre gönderme yanlarına. Erkekler çabuk etkileniyor ve unutuyorlar maalesef. Sen bu şeklide mutsuz, huzursuz oldukça onların istediği oluyor. Boşver ne yaparlarsa yapsınlar
Kizlar bende ozendim foto koyayim dedim ama benim kiz durmuyor yine:)
Bu arada kizimin niyetine turbede kurban kestik. Allah hepsine saglik versin
Canım bende ilk kızımda 8.ayda olmuştum hiç düzensizlikte yaşamadım bu böyle olunca bilemedim bi sıkıntı mı var diyeYa ne güzelsiniz Maşşallah size
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sünnetiniz sağsağlim geçsin hemen iyileşsin. Çok yakışmış sünnetlikleri de Maşşallah yakışıklıya
Çok üzüldüm canım yasabırlar diliyorum
Normal canım ben de 3 aylıkken adet oldum 4,5 aylığız 4 kere kanamam oldu 2 adet 2 ara kanama şeklindedoktoru aradım sordum normal dedi
Kızlarımda 7.ve 9.aylarda olmuştum ilk adetimi hiç düzensizlik yaşamamıştım bu erken olunca sanırım düzensizlik ondan mı oldu artık bilemiyorum
Kolay gelsin canım böceği alıp bir veterinere mi yoksa ziraatçiye mi öyle birine göstersniz ona göre ilaçlama yaparsınız aslında. Çok zor ben de olsa dayanamazdımkizlar oturdugum sehir nemli..deniz iklimi..
gardrop da nemden kaynakli böcek olmuş.nasil tarif edeyim.elinize tukenmez kalem alın ve dipdibe uç nokta cizin ... iste bu kadarcik. eni boyu bu yani.tombul degil.cizgi gibi.ve oyle cok kimildamiyor.yani uzun sure bakıyorum da oynuyor.sinsi bir böcek.aslinda dikkatle bakmayan toz sanar.hatta bircok insan toz sanar.ama benim gibi manyaği gozunu portlettigi icin herseye gider onu orda goruryani bu kv görüşü.kv herkesin evinde vardır.kizim sana aciyorum valla yazik dedi bugun bana... gardrobu yıkıyorum da.. oyle fıkır fıkır degil ama bazi kumaşlari tutmuş.komşlar soruyor ne yapiyorsun sen ya diye.camaşir asmaktan bebeginle ilgilenemedim.dun asarken agladi hemen gidemedim.sesi catladı..sizce ben mi anornalim gercekten.ama oyle de giyilmez.neden oluyor? nem den.o zaman dolabi havalandirmam lazim.esimle nem tableti alacagiz.oglumla kizimin dolabini da sarmis. ben tatildeyken olmuş olan..
Biz yapmıyoruz canım bayram ziyareti vs. Sadece annemler ve abimlerle görüşüyoruz ev ortamında hastalık çıktığından beri. Bikaç arkadaşla dışarda, açık havada oturduk arada mesafeyle. Sabah yine annemlere gideriz inşallah. Hastalık şuan çok yayılmış benim bulunduğum ilde şehir hastanesi tekrar pandemi olmuş yoğun bakımda yer yokmuş falan. Önlemli olmakta fayda var.kızlar şu bayram ziyareti konusunda ne dusunuyorsunuz?
Kimseyi ne kdar istemesem de ogluma dokunmasini görmesini olacak malesef o yzden ben bi kenara gecip susmayi düşünüyorum sinirli sekildekızlar şu bayram ziyareti konusunda ne dusunuyorsunuz?
Sagol canm seninde bayramin mubarek olsn..İyi bayramlar diliyorum kızlar yavrularımızla nice mutlu, sağlıklı, sevdiklerimizle rahat rahat kucaklaşabileceğimiz bayramlarımız olsun inşallah
Kolay gelsin canım böceği alıp bir veterinere mi yoksa ziraatçiye mi öyle birine göstersniz ona göre ilaçlama yaparsınız aslında. Çok zor ben de olsa dayanamazdım
Biz yapmıyoruz canım bayram ziyareti vs. Sadece annemler ve abimlerle görüşüyoruz ev ortamında hastalık çıktığından beri. Bikaç arkadaşla dışarda, açık havada oturduk arada mesafeyle. Sabah yine annemlere gideriz inşallah. Hastalık şuan çok yayılmış benim bulunduğum ilde şehir hastanesi tekrar pandemi olmuş yoğun bakımda yer yokmuş falan. Önlemli olmakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?