- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Sağol canımYa ne güzelsiniz Maşşallah size
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sünnetiniz sağsağlim geçsin hemen iyileşsin. Çok yakışmış sünnetlikleri de Maşşallah yakışıklıya
Çok üzüldüm canım yasabırlar diliyorum
Normal canım ben de 3 aylıkken adet oldum 4,5 aylığız 4 kere kanamam oldu 2 adet 2 ara kanama şeklindedoktoru aradım sordum normal dedi
Kızlarımda 7.ve 9.aylarda olmuştum ilk adetimi hiç düzensizlik yaşamamıştım bu erken olunca sanırım düzensizlik ondan mı oldu artık bilemiyorum
Aldığım günden beri en büyük korkum buydu benimde rüyamda gördüm hep insan korktuğunu çağırıyor mu ne bilemedim ki sağol canım nasıl kendime gwlcem bilmiyorum
Uykusuz her gece..Uykusuzluktan midem bulanıyor artık
misskokulumm Kalppare
Bilmiyorum kızlar ya bende çok bunaldım kafama taktığım farklı konularda var bazı şeyler ağır geliyor artık başetmeye çalışacam her şeyden soğudum artık 25 yaşında değil 65 yalında gibi hissediyorum kendimi bazımşeyler için beklemeliydim tavsiyeler için tşkrler dikkate alacağım
Uykusuzluktan midem bulanıyor artık
5.yılımı atlatmışken eşimin hala Aynı olması , aile kavramını oturtamaması ...canım evliliginizin kacinci yılı? çok gençsin. eşin de gençse bazi hatalar yapabilir.zamanla oturacaktir.
zamanla kendi aile kavramini oturtacaktir.
5. yili atlatmayi basaranlar genelde sorun yasamiyormus.resmini de atmistin.cok hanim ve aklı başında gorunuyordun.Allahim insAllah kisa surede çözsün sorunlarınızi.
lütfen üzülme
benim de
Gerçekten geçecek miUykusuz her gece..
Benim mide bulantımı azaltmak için tek bildiğim yöntem içebileceğin ılıklıkta sıcak su içine bir dilim limon ve naneyi atıp süzüp icmek. Azcık da zencefil olursa mide bulantısına iyi geliyor bende..
Gecici bu süreçlerin de bir sonu var canım
Elbette ebru elbette geçecek, yemek temizlik..vs. bunlar ertelenmesi mümkün işler.Gerçekten geçecek miKızımı çok seviyorum çok şükür iyi li var nankörlük etmek istemiyorum ama uykusuzluk yoruyor beni ne bir temizlik ne bir yemek yapabiliyorum
Canm o sorun bende dr var malesef bende herseyden bıktım inanki yaşamak bile bazen istemiyorm o derece. Ama snra bi evladm oldugu aklima geliyo onun kokusunu icime cekiyorm ve inan o beni bagliyo geri herseye iyiki de olmussun diyorm o olmasa inan hic biseyin tadı yok sanki. Esim diyo yurtdisina tıra gidiyim orda para cok kazanirim evimizi aliriz diye oglumdan önce yok dedim asla dedim smdi umrumda bile degilsin git diyorum naparsan yap istersen 2 3 sene gelme istersen hic gelme o derece diyorm, sasiriyo ben oyle deyince. Beni ne kadar yordu farkinda değil.. Sende o yzden al evladini mis kokusunu icinr cek ve kimseyi umursama cunku o meleklerin anneye bize ihtiyaclari var.misskokulumm Kalppare
Bilmiyorum kızlar ya bende çok bunaldım kafama taktığım farklı konularda var bazı şeyler ağır geliyor artık başetmeye çalışacam her şeyden soğudum artık 25 yaşında değil 65 yalında gibi hissediyorum kendimi bazımşeyler için beklemeliydim tavsiyeler için tşkrler dikkate alacağım
Saol canım 2 yıl oldu evleneli eşimde bende ünv sonra evlendik hemen aileler akraba hatta onların önerileriyle konuşup sevgili olduk eee biraz da onlar işin içine olduğu için iş ciddileşti ve ben bu iki yılda çok yıprandım kendimi tanıyamıyırum artık bazencanım evliliginizin kacinci yılı? çok gençsin. eşin de gençse bazi hatalar yapabilir.zamanla oturacaktir.
zamanla kendi aile kavramini oturtacaktir.
5. yili atlatmayi basaranlar genelde sorun yasamiyormus.resmini de atmistin.cok hanim ve aklı başında gorunuyordun.Allahim insAllah kisa surede çözsün sorunlarınızi.
lütfen üzülme
benim de
Bende öyle yapıyorum senin yazdıklarını okumuştum zaten biz farklı şehirlerdeyşz birde bende atanıp kimsenin olmadığı bir şehre gitmeyi çok isterdim çok bunaldım gençken kesinlikle meleklerimiz iyi ki varlarCanm o sorun bende dr var malesef bende herseyden bıktım inanki yaşamak bile bazen istemiyorm o derece. Ama snra bi evladm oldugu aklima geliyo onun kokusunu icime cekiyorm ve inan o beni bagliyo geri herseye iyiki de olmussun diyorm o olmasa inan hic biseyin tadı yok sanki. Esim diyo yurtdisina tıra gidiyim orda para cok kazanirim evimizi aliriz diye oglumdan önce yok dedim asla dedim smdi umrumda bile degilsin git diyorum naparsan yap istersen 2 3 sene gelme istersen hic gelme o derece diyorm, sasiriyo ben oyle deyince. Beni ne kadar yordu farkinda değil.. Sende o yzden al evladini mis kokusunu icinr cek ve kimseyi umursama cunku o meleklerin anneye bize ihtiyaclari var.
Güzel anne ve kızı Allah kabul etsin inşallah
Sagolun canlarAllah kabul etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?