2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm Kalppare
Bilmiyorum kızlar ya bende çok bunaldım kafama taktığım farklı konularda var bazı şeyler ağır geliyor artık başetmeye çalışacam her şeyden soğudum artık 25 yaşında değil 65 yalında gibi hissediyorum kendimi bazımşeyler için beklemeliydim tavsiyeler için tşkrler dikkate alacağım

Sağol canım

dualarınız kabul bayramımız mübarek olsun evlatlarımız sevdiklerinizle bayram tadında sağlıkla geçecek nice güzel bayramlarımız olsun hep beraber dua edelim şu virüs illetinden tüm dünya olarak kurtulalım binlerce amin

Aldığım günden beri en büyük korkum buydu benimde rüyamda gördüm hep insan korktuğunu çağırıyor mu ne bilemedim ki sağol canım nasıl kendime gwlcem bilmiyorum

yüksek katta oturamam sırf bundan dolayı. zaten 2 kedimin de düşmuslugu vardır biri iç kanama geçirdi diğerinin bacağı kırıldı. çok uğraştım iyilessinler diye. yawrun için metanetli ol dua et sabir dile canim. allah yardımcın olsun

Uykusuzluktan midem bulanıyor artık
Uykusuz her gece..
Benim mide bulantımı azaltmak için tek bildiğim yöntem içebileceğin ılıklıkta sıcak su içine bir dilim limon ve naneyi atıp süzüp icmek. Azcık da zencefil olursa mide bulantısına iyi geliyor bende..
Gecici bu süreçlerin de bir sonu var canım

canım evliliginizin kacinci yılı? çok gençsin. eşin de gençse bazi hatalar yapabilir.zamanla oturacaktir.
zamanla kendi aile kavramini oturtacaktir.
5. yili atlatmayi basaranlar genelde sorun yasamiyormus.resmini de atmistin.cok hanim ve aklı başında gorunuyordun.Allahim insAllah kisa surede çözsün sorunlarınızi.
lütfen üzülme

Uykusuzluktan midem bulanıyor artık

benim de

İyi geceler kızlar. Gün boyu temizlik yaptım perişan oldum . Üstüne Sena kuşum da akşama kadar ne emdi ne mama içti . Ağzına biberon değdiğinde , sırtı yer gördüğünde ağlamaktan helak oldu . Anlam veremedim nasıl bu kadar aç kaldı . 10 cc bile içiremedim öyle söyleyim. En son çocuk akşam üzeri sersemledi, uyku arasında içti .bir yandan çocuk bir yandan Ev çok yordu .
Jadesi kedin için çok üzüldüm ne desem bilemedim
SonsuzUmut umarım sıkıntıların biter, ferahlığa kavuşursun .
Kalppare sen böceği anlatırken bile içim bir tuhaf oldu
Zeyay1420 bende geçen yıl 30 Temmuz da yumurta toplatmıştım nerden nereye . Mucizem şu an yanımda

5.yılımı atlatmışken eşimin hala Aynı olması , aile kavramını oturtamaması ... oyyy bu kadar yorgunluğun Üstüne , temizlik yapıp deşarj olmuşken hiç girmeyim bu konulara
Bıraktım dağınık kaldı , bilmem nereye kadar

Gerçekten geçecek mi Kızımı çok seviyorum çok şükür iyi li var nankörlük etmek istemiyorum ama uykusuzluk yoruyor beni ne bir temizlik ne bir yemek yapabiliyorum

Gerçekten geçecek mi Kızımı çok seviyorum çok şükür iyi li var nankörlük etmek istemiyorum ama uykusuzluk yoruyor beni ne bir temizlik ne bir yemek yapabiliyorum
Elbette ebru elbette geçecek, yemek temizlik..vs. bunlar ertelenmesi mümkün işler.
Ne yapalım bir müddet yemek olmadan da peynir ekmek yumurta kırıp yiycez. Veya belki evi üstten üstten süpürüp toz almayı bile 15günde bir yapabilcez. Ertelenmesi mümkün olmayan şu anı yaşamak lazım. Bu bayram sabahının bir tekrarı daha yok ki. Hayatımızda hiç bu kadar yorgun hissetmemiştik ama şu güzel zamanlar bi daha gelmeyecek bebekler büyüyor ve inan her an bir değişim içinde geçirecekler. Maalesef bebeklerimizin bu çağı böyle olucak azcık dayanmalıyız. Birgün tabi ki öğrenecekler uyumasını. Bizler nasıl uyumayı annemizden ögrendiysek .Bizi büyütürken annemizin nelere katlandığını düşünüyorum ben de bunaldıkça
Bir de üzüldüğünde Allah'a şükür et. Bütün zorluklar geçici. Allah büyük de. O'nu düşün. Eve geldi kolay değil sıkıntılı zamanlar bunlar. Şu hayatta geçmeyen bi sıkıntı yok ki. Allah'ın izni ile hepsi gelip geçecek. Hatta bi de bakacağız ne ara büyüdüler anlamadan okula başlayacaklar. İnşallah o günleri de gösterir Rabbim.

Canm o sorun bende dr var malesef bende herseyden bıktım inanki yaşamak bile bazen istemiyorm o derece. Ama snra bi evladm oldugu aklima geliyo onun kokusunu icime cekiyorm ve inan o beni bagliyo geri herseye iyiki de olmussun diyorm o olmasa inan hic biseyin tadı yok sanki. Esim diyo yurtdisina tıra gidiyim orda para cok kazanirim evimizi aliriz diye oglumdan önce yok dedim asla dedim smdi umrumda bile degilsin git diyorum naparsan yap istersen 2 3 sene gelme istersen hic gelme o derece diyorm, sasiriyo ben oyle deyince. Beni ne kadar yordu farkinda değil.. Sende o yzden al evladini mis kokusunu icinr cek ve kimseyi umursama cunku o meleklerin anneye bize ihtiyaclari var.

Saol canım 2 yıl oldu evleneli eşimde bende ünv sonra evlendik hemen aileler akraba hatta onların önerileriyle konuşup sevgili olduk eee biraz da onlar işin içine olduğu için iş ciddileşti ve ben bu iki yılda çok yıprandım kendimi tanıyamıyırum artık bazen
dün gece eşim aradı açmadım zaten pek müsait değildim biraz mesajlaştık ona üzülüyorum ama ailesi çok garip kendisinin de garip huyları var ve ben artık patlıyorum bir şekilde her şeyin hayırlısI

Bende öyle yapıyorum senin yazdıklarını okumuştum zaten biz farklı şehirlerdeyşz birde bende atanıp kimsenin olmadığı bir şehre gitmeyi çok isterdim çok bunaldım gençken kesinlikle meleklerimiz iyi ki varlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…