2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gormeden bağ kurduğumuz can nisan anneleri bayramınız mübarek olsuuuunnn sıkıntılı olanlar feraha kavuşsun borcu olanlar kolaylıkla ödesin hasta olan şifa bulsun yuvamıza en başta sağlık huzur ve bereket versin güzel Mevlam kalbimizin en derininden geçen dualarımızı duyup kabul etsin ❤❤❤ amin amin amin

Olur canm nasip de dua et hersey duzelir elbet. İnanmaktan vazgecmemek lazm

Kizlar bu bayram nasi foto cekelim sizce cekenler de nasil yaptilar atsalar. Anı olarak kurban bayrami icin konsept ne yapilir ki resim icn

Kizlar bu bayram nasi foto cekelim sizce cekenler de nasil yaptilar atsalar. Anı olarak kurban bayrami icin konsept ne yapilir ki resim icn
Canim ben 4 yıl önce kızımda böyle yapmistim bi fikir olur belki ama ramazan bayramıydı

Eklentiler

• Screenshot_20200731-132623-01.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 76
İyi bayramlar diliyorum kızlar yavrularımızla nice mutlu, sağlıklı, sevdiklerimizle rahat rahat kucaklaşabileceğimiz bayramlarımız olsun inşallah
Amin inşallah canım. Hepimizin bayramı kutlu olsun. Rabbim eksiltmesin sevdiklerimizle hergün bayram. Ölmüşlerimize de Rabbim rahmet eylesin. Minik kuzulara öpücükler. Corona illetinden kurtulmamız ve sevdiklerimizle kucaklaşmamız dileğiyle...

canım evliligin basinda bebek sahibi olmussunuz.bebekti evlilik düzeniydi alışması zaman alır.Allah yardimciniz olsun inşAllah çözülür

güzel yürekli anneler kurban bayraminiz mübarek olsun Allah bir sonraki bayrama sağlıkla ve birlikte mutlulukla kavuşmak nasip etsin...

şöyle adettendir kızlar buyrun şekerler.. korona var malum kolonyasız eve almam pare teyzelerinden ogluşlara ve kızçelere harçlık.. yalnız dikkat edin banknotlar 200 lük

ee bayram kavurmasız olmaz..ben yiyemiyorum ama olsun tatlı da ek acmasi bacılar iki bebekle yaptım pek maharetliimdir

Eklentiler

• 20200731_153010.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 20200731_152948.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 29
  • 20200731_152653.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 20200731_153534.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 33
  • 20200731_153521.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 32
Oy kuzum Allah yar ve yardımcın olsun. Evine huzur mutluluk versin Rabbim. Yavrunun yüzüne baksın.

Ellerine sağlık kuzum . Rabbim sağlıkversin inşallah.

Ah canım ne güzel yazmışsın çok iyi geldi . Allah can sağlığı versin cümlesine bende genelde dalgaya alıyorum ama arada geliyorlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…