Olur canm nasip de dua et hersey duzelir elbet. İnanmaktan vazgecmemek lazmBende öyle yapıyorum senin yazdıklarını okumuştum zaten biz farklı şehirlerdeyşz birde bende atanıp kimsenin olmadığı bir şehre gitmeyi çok isterdim çok bunaldım gençken kesinlikle meleklerimiz iyi ki varlar
Canim ben 4 yıl önce kızımda böyle yapmistim bi fikir olur belki ama ramazan bayramıydıKizlar bu bayram nasi foto cekelim sizce cekenler de nasil yaptilar atsalar. Anı olarak kurban bayrami icin konsept ne yapilir ki resim icn
Amin inşallah canım. Hepimizin bayramı kutlu olsun. Rabbim eksiltmesin sevdiklerimizle hergün bayram. Ölmüşlerimize de Rabbim rahmet eylesin. Minik kuzulara öpücükler. Corona illetinden kurtulmamız ve sevdiklerimizle kucaklaşmamız dileğiyle...İyi bayramlar diliyorum kızlar yavrularımızla nice mutlu, sağlıklı, sevdiklerimizle rahat rahat kucaklaşabileceğimiz bayramlarımız olsun inşallah
Oy yerim ben bu şekeriCanim ben 4 yıl önce kızımda böyle yapmistim bi fikir olur belki ama ramazan bayramıydı
Yaa masallah kuzuma. Bu şeker bayrami konsepti olms iste ben kurban bayramina ne gider diyerek düşündüm bulamadmCanim ben 4 yıl önce kızımda böyle yapmistim bi fikir olur belki ama ramazan bayramıydı
Saol canım 2 yıl oldu evleneli eşimde bende ünv sonra evlendik hemen aileler akraba hatta onların önerileriyle konuşup sevgili olduk eee biraz da onlar işin içine olduğu için iş ciddileşti ve ben bu iki yılda çok yıprandım kendimi tanıyamıyırum artık bazen
dün gece eşim aradı açmadım zaten pek müsait değildim biraz mesajlaştık ona üzülüyorum ama ailesi çok garip kendisinin de garip huyları var ve ben artık patlıyorum bir şekilde her şeyin hayırlısI
Oy kuzum Allah yar ve yardımcın olsun. Evine huzur mutluluk versin Rabbim. Yavrunun yüzüne baksın.5.yılımı atlatmışken eşimin hala Aynı olması , aile kavramını oturtamaması ...oyyy bu kadar yorgunluğun Üstüne , temizlik yapıp deşarj olmuşken hiç girmeyim bu konulara
Bıraktım dağınık kaldı , bilmem nereye kadar
Ellerine sağlık kuzum . Rabbim sağlıkversin inşallah.güzel yürekli anneler kurban bayraminiz mübarek olsunAllah bir sonraki bayrama sağlıkla ve birlikte mutlulukla kavuşmak nasip etsin...
şöyle adettendir kızlar buyrun şekerler..korona var malum kolonyasız eve almam pare teyzelerinden ogluşlara ve kızçelere harçlık.. yalnız dikkat edin banknotlar 200 lük
ee bayram kavurmasız olmaz..ben yiyemiyorum ama olsuntatlı da ek acmasi bacılar iki bebekle yaptım pek maharetliimdir
Amin inşallah kuzum.Hayırlı bayramlar canlarım güzel anneleraaglıklı güzel hayırlı nice bayramlar görelim evlatlarımızla
Ah canım ne güzel yazmışsın çok iyi geldi . Allah can sağlığı versin cümlesineElbette ebru elbette geçecek, yemek temizlik..vs. bunlar ertelenmesi mümkün işler.
Ne yapalım bir müddet yemek olmadan da peynir ekmek yumurta kırıp yiycez. Veya belki evi üstten üstten süpürüp toz almayı bile 15günde bir yapabilcez. Ertelenmesi mümkün olmayan şu anı yaşamak lazım. Bu bayram sabahının bir tekrarı daha yok ki. Hayatımızda hiç bu kadar yorgun hissetmemiştik ama şu güzel zamanlar bi daha gelmeyecek bebekler büyüyor ve inan her an bir değişim içinde geçirecekler. Maalesef bebeklerimizin bu çağı böyle olucak azcık dayanmalıyız. Birgün tabi ki öğrenecekler uyumasını. Bizler nasıl uyumayı annemizden ögrendiysek .Bizi büyütürken annemizin nelere katlandığını düşünüyorum ben de bunaldıkça
Bir de üzüldüğünde Allah'a şükür et. Bütün zorluklar geçici. Allah büyük de. O'nu düşün. Eve geldi kolay değil sıkıntılı zamanlar bunlar. Şu hayatta geçmeyen bi sıkıntı yok ki. Allah'ın izni ile hepsi gelip geçecek. Hatta bi de bakacağız ne ara büyüdüler anlamadan okula başlayacaklar. İnşallah o günleri de gösterir Rabbim.
Olsun sonuçta bunlar bayram şekeri her bayrama olurCanim ben 4 yıl önce kızımda böyle yapmistim bi fikir olur belki ama ramazan bayramıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?