2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kuzular bilgisi olan lütfen bana Bilgi versin

4.ay kontrolüne kadar kimse dil bağından bahsetmedi iki Farklıdoktor oldu su ana kadar bu kontrolde en sık gittiğimiz doktor izinliydi başka genç bir doktora gittik dil bağı olduğunu söyledi emmesinde sorun yoksa pek sorun olmuyor dedi ama internette yazan ve kızkardeşimin oğlunda da vardı onlar bir Prof a gittiler kekemelik yapabilir dedi ve kestirdiler sizce şimdi ben ne yapayım.. ilk düşüncem normal doktora ve ek bir iyi doktora gitmeyi düşünüyorum kbb ye gidiliyor dediler sizlerde bilen duyan varsa beni aydınlatsın

Çok oluyor bebeklerde aslında sen fark ederdin ama çok değil sanırım. Bana kalırsa kestir zaten çok Kisa sürüyor hemen alırlar. Resmî varsa bakabilirim. Şimdi kestirmezsen içine sinmeyecek

oglumda dil bağı oldugunu 2 yasinda ogrendim.su an icin konuşuyor r ve k seslerinde problem var.doktor seker ve dondurma yalatin dedi.ama tam baglı değil.oyle olsa fark ederdim diye dusunuyorum.2 yasina kadar goturduugm doktorlar da anlamadi.her doktorun rutin muayanesinde dil bagı muayenesi yok.endişe etme canim.simdilik beslenmesine bak.onu baz al.yası geldiginde bir daha baktirirsin.

Kizlarr...... Bugun esimle evlilik yıl dönümümüz 2.nci yılımız. Tabi esim oyle kutlama vs sevmez oyle dogum gnumu kutlama der bana babalar günümü kutlama dedi o anneler günümü kutlamadi diye bende yapmadim. Ama ufak da olsa bisey bekledim ondan suana kdar yapmadi bisey ve kırıldım ona. Kimseye de bisey diyemedigim icin buraya yazdm bende işte... Ama inanın cok kırıldım bu konuda. Smdi de babasinin köyüne gidiyorz eşim de gitmek istemedi ama inatla gidiyorz...

misskokulumm cnm oglusunun gozu ne durumda bizim birgun hafifliyir gibi diger gun kotu oluyor
Gözü geçti canım kendiliğinden. Bir sabah baktım yok çapaklanma vs. O gün de aşımız vardı eşim gitmişken damla da yazdırdı olursa damlatırız diye. Çok şükür şuan yok 1 ay kadar sürdü sağ gözünde. Çay demiyle sildik hep bir de gözle burunun birleştiği noktaya masajla baskı uyguladık sürekli.

Dil bağı konusunda bilgim yok maalesef umarım iyi bir doktor bulursunuz. Bikaç doktordan görüş alıp ona göre davranmakta fayda var. Çok geçmiş olsun

Benim eşim de bilmez öyle kutlama falan sağolsun. Ama ben de pek önemsemem. Unuturum her yıl yıldönümümüzü mesela özel günlerde gerilirim ekstra. Boşver can sıkmaya değmez

Kadin ve erkek karşılıklı romantik sekilde kutlama yapiyorsa yil dönümü kutlamalarinin anlami olur . Sirf yapmak icin demek icin laf olsun diye denmelerin bir anlami yok o yüzden bosver dese nolacak ici bos kelimelerin sorun cikarmasinlarda nötr kalsa da olur hemde ne alâ olur

Benim eşim de bilmez öyle kutlama falan sağolsun. Ama ben de pek önemsemem. Unuturum her yıl yıldönümümüzü mesela özel günlerde gerilirim ekstra. Boşver can sıkmaya değmez ☺
Bende onem veririm iste ya ne biliyim benm icin onemli iste oyle buyuk bisey de beklemem ufak da olsa bi söylesin flan mutlu olurum o dahi yok belki evde olasaydk gece derdi yatacagimiz zaman vs ama zorla köye geldk resmen istemeye istemeye esim de bende

Ya cok odun bu da hani insan iki guzel laf dahi olsa bekliyo cnku bugn bence diger gunler gibi degil birnirimizle hayat kurdugumuz tarih sonucta. Ben de severim hani bisyler yapmayi iki guzel laflar etmeyi flan. Adam yüzük almistim 1.nci yilimizda yoktu onun bugn verdim takmadi bile hic. Bari insan der bugn yil dönümümüz takiyim mutlu olsn diye aldim alali 1 yilda 2 sefer takti zorla o da

Kırıldığını eşinde biliyormu? Özel günleri sevmek zorunda değil. Ama seni sevmeli, seni sevdiği için hoşlandığın bir şeyden seni mahrum bırakmamalı. Ben özel günleri önemsemiyorum, sevmiyorum demekle olmaz. Herkes herşeyi sevdiği için yapsa oooo. Sende köye gitmek istemiyorsun ama gidiyorsun sevmesende. Esinde istemedigin mutlu olmadığın bir ortamda yaşatıyor seni. Kusura bakmada biraz özveri biraz hoşgörü göstermek zorunda.Senin ona gösterdiğin gibi. Al karşına konuş bence içini konunun sahibine dökki deysin,biz ne desek boş.Birde söyle birşey var söylenerek yaptiğında mutlu olacakmısın. Olmayacak San bosver gitsin.Kendini üzdüğüne değmez.

Dedim cok da konustum ama ne fayda ki. Ayni evde yasadigimiz icin boyle oluyo aslinda evim ayri olsaydi hersey bambaska olurdu buna eminim. Smdi babasi gidilecek dio bi kere eger canı isterse yok diyo snra yine ayni cevap gidiyorz illaki. Yil donumumuzi de biliyo ama sirf kendi icin de yasayamaz ki bi insan. Hersey karsiliklidir. Bunu anlatamiyorm icime de ata ata yoruldum zaten. Ha sukur esime guvenim sonsuz bazi noktaları sinir bozucu iste ona da katlanmak zorundayim desem zorunda degilim aslinda ben onun icin biseyler cabaliyosam o da beni mutlu etsin istiyorm ufak bi söz ufak sryler yani. Adam aldığım yüzüğü bile takmadı bugn bende kızdım bekar gbi dolan bari bugn taksaydin bayram boyunca flan dedim elim agriyo sevmem dedi sadece düşün

İlahi şekerpare üşenmemiş koymuş ya hepsini

Bu erkekler sevme olayını ufacık bi çiçek alma olayını küçük bi süprix yapma olayını neden abartırlar anlamıyorum sevmek bu kadarr mı zor yani halbuki bi adım atsalar depar atarız biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…