İyi bayramlar canımHerkeslere iyi bayramlaar
İlk defa duydum şaşırdım kestirmek nasıl oluyor bilemedim. Çok iyi araştırıp birkaç DR a gitmek lazım nasıl anlaşılıyor ki?Kuzular bilgisi olan lütfen bana Bilgi versin
4.ay kontrolüne kadar kimse dil bağından bahsetmedi iki Farklıdoktor oldu su ana kadar bu kontrolde en sık gittiğimiz doktor izinliydi başka genç bir doktora gittik dil bağı olduğunu söyledi emmesinde sorun yoksa pek sorun olmuyor dedi ama internette yazan ve kızkardeşimin oğlunda da vardı onlar bir Prof a gittiler kekemelik yapabilir dedi ve kestirdiler sizce şimdi ben ne yapayım.. ilk düşüncem normal doktora ve ek bir iyi doktora gitmeyi düşünüyorum kbb ye gidiliyor dediler sizlerde bilen duyan varsa beni aydınlatsın
Çokça aminnnGormeden bağ kurduğumuz can nisan anneleri bayramınız mübarek olsuuuunnnsıkıntılı olanlar feraha kavuşsun borcu olanlar kolaylıkla ödesin hasta olan şifa bulsun yuvamıza en başta sağlık huzur ve bereket versin güzel Mevlam kalbimizin en derininden geçen dualarımızı duyup kabul etsin ❤❤❤ amin amin amin
Amin inşallah canımmm.Nisan anneleri ve benim gibi martta doğurup kendini nisan annesi hissedenler çok bayramlar göresiniz bebelerinizle ailenizle mutlu mutlu ❤❤❤
Anladım canım aslında senin tek sorunun ayrı bir evin olmaması. Çünkü senin sürekli ağzında bu var. Sanırım sen bu sebepten dolayı pek mutlu olamıyorsun. Eşinin de yaptığı her şey gözüne batıyor. Daha önce de yazılarını okudum şu an için çıkamayacağını söylüyordun. Ama sürekli böyle düşünerek de mutlu olamazsın ki. Ayrı eve çıktığında mucizeler olacağını düşünüyorsun. Yani ayrı eve çıktığında da belki de eşinin bu tarz sıkıntıların dan rahatsız olacaksın. Bütün hayallerine bütün hayatını sadece geleceğe yatırma. Hep ileriyi düşünerek şu günlerini ziyan ediyorsun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama tahminim 20'li yaşlarda sın. Yaşının kıymetini bil anını yaşa.buradaki bütün kızlar sana dua etti kayınvalidenden kurtulman için.ben de ediyorum İnşallah en kısa zamanda eşinle ayrı Bir evin olur. Allah inşallah nasip eder. Ama be yavrum o gün gelene kadar bugünlerin kıymetini bil. Boşa üzülüp kendini hırpalama. Hele bir özel gününü kutlamadı diye kendi kendini boşuna üzme. Ben mesela hiç takılmam böyle şeylere. O kutlamadımı ben kutlamak istiyorsam kalkar ben kutlarım. Veya o boş veriyor ben de boş veririm. Allah başka dert vermesin. 40 yaşındayım o kadar çok kötü şeyler yaşadım ki. Anlatsam kimse inanmaz ama geriye dönüp baktığımda, keşke o yaşananlar da bu kadar üzülmeseydim diyorum. Çünkü ben geçmişteki şeylerde üzüldüğümle kaldım. Bana hiç Bir artısı olmadı. Ve ben artık çoğu şeyi umursamıyorum gülüp geçiyorum. Çünkü bir bu kadar daha yaşamayacağım. En güzel yıllarım arkamda kaldı gençliğim. En azından bundan sonraki hayatımın kıymetini biliyorum.Herşeyden herkes ten önce kendi kıymetini bil, kendini sev.Dedim cok da konustum ama ne fayda ki. Ayni evde yasadigimiz icin boyle oluyo aslinda evim ayri olsaydi hersey bambaska olurdu buna eminim. Smdi babasi gidilecek dio bi kere eger canı isterse yok diyo snra yine ayni cevap gidiyorz illaki. Yil donumumuzi de biliyo ama sirf kendi icin de yasayamaz ki bi insan. Hersey karsiliklidir. Bunu anlatamiyorm icime de ata ata yoruldum zaten. Ha sukur esime guvenim sonsuz bazi noktaları sinir bozucu iste ona da katlanmak zorundayim desem zorunda degilim aslinda ben onun icin biseyler cabaliyosam o da beni mutlu etsin istiyorm ufak bi söz ufak sryler yani. Adam aldığım yüzüğü bile takmadı bugn bende kızdım bekar gbi dolan bari bugn taksaydin bayram boyunca flan dedim elim agriyo sevmem dedi sadece düşün
Yürekten amin diyorumOy kuzum Allah yar ve yardımcın olsun. Evine huzur mutluluk versin Rabbim. Yavrunun yüzüne baksın.
Benim de evlilik yıldönümü. O nöbetçi olduğu için ben ona çiçek gönderdimKizlarr...... Bugun esimle evlilik yıl dönümümüz 2.nci yılımız. Tabi esim oyle kutlama vs sevmez oyle dogum gnumu kutlama der bana babalar günümü kutlama dedi o anneler günümü kutlamadi diye bende yapmadim. Ama ufak da olsa bisey bekledim ondan suana kdar yapmadi bisey ve kırıldım ona. Kimseye de bisey diyemedigim icin buraya yazdm bende işte... Ama inanın cok kırıldım bu konuda. Smdi de babasinin köyüne gidiyorz eşim de gitmek istemedi ama inatla gidiyorz...
Çekebilirsem atayım yarın canım sağolasınÇok oluyor bebeklerde aslında sen fark ederdin ama çok değil sanırım. Bana kalırsa kestir zaten çok Kisa sürüyor hemen alırlar. Resmî varsa bakabilirim. Şimdi kestirmezsen içine sinmeyecek
Dil altına ilk defa vaktı bir doktor o da bınu söyledi bizim dil bağımızın önünde beyaz bir bağ var ama kısaİlk defa duydum şaşırdım kestirmek nasıl oluyor bilemedim. Çok iyi araştırıp birkaç DR a gitmek lazım nasıl anlaşılıyor ki?
İlahi şekerpare üşenmemiş koymuş ya hepsini
5.yılımı atlatmışken eşimin hala Aynı olması , aile kavramını oturtamaması ...oyyy bu kadar yorgunluğun Üstüne , temizlik yapıp deşarj olmuşken hiç girmeyim bu konulara
Bıraktım dağınık kaldı , bilmem nereye kadar
Aynen oyle kimse zaten çoğu şeyi severek yapmıyor ki.Bu erkekler sevme olayını ufacık bi çiçek alma olayını küçük bi süprix yapma olayını neden abartırlar anlamıyorum sevmek bu kadarr mı zor yanihalbuki bi adım atsalar depar atarız biz de
Evet oyle tabiki ama soyle soyleyim ilk 5 ay baska şehirde yasadik esimle kiradaydk o zaman da kavgamix olurdu ama uzatmazdi yanima gelirdi hemen smdi ise gelmez hic ailesinin yanında kucuk düşmek gbi geliuo eğer oyle yaparsa. Birde benm de esimin de 2.nci evliligimix 24 yasindaym esim 26 ama hani ikimizde biseyler yasadik kotu gunler gecirdk yani beni yime o eve getirmesi zaten basinda hataydi ve 1 yil dedi sadece 1 buck yil oldu geleli ama hemen ev alalim olmadi kira demiyo adam hic kac kere de ailesiyle flan kavga ettik yani. Ha gücü yok diyorm tamm ama kardisindakini mutlu bile etmiyo ben sevmem deyip geciyo bendr ailesiyle yasamayi sevmiyorm ama eşim icin yapiyorm mesela. O kendi icin ben sevmiyorm sende yapma bende dio hic karsi tarafi dusunmuyo kendi istedigi olsn istiyo oyle de olmuyo işte tek tarafli degil herseyAnladım canım aslında senin tek sorunun ayrı bir evin olmaması. Çünkü senin sürekli ağzında bu var. Sanırım sen bu sebepten dolayı pek mutlu olamıyorsun. Eşinin de yaptığı her şey gözüne batıyor. Daha önce de yazılarını okudum şu an için çıkamayacağını söylüyordun. Ama sürekli böyle düşünerek de mutlu olamazsın ki. Ayrı eve çıktığında mucizeler olacağını düşünüyorsun. Yani ayrı eve çıktığında da belki de eşinin bu tarz sıkıntıların dan rahatsız olacaksın. Bütün hayallerine bütün hayatını sadece geleceğe yatırma. Hep ileriyi düşünerek şu günlerini ziyan ediyorsun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama tahminim 20'li yaşlarda sın. Yaşının kıymetini bil anını yaşa.buradaki bütün kızlar sana dua etti kayınvalidenden kurtulman için.ben de ediyorum İnşallah en kısa zamanda eşinle ayrı Bir evin olur. Allah inşallah nasip eder. Ama be yavrum o gün gelene kadar bugünlerin kıymetini bil. Boşa üzülüp kendini hırpalama. Hele bir özel gününü kutlamadı diye kendi kendini boşuna üzme. Ben mesela hiç takılmam böyle şeylere. O kutlamadımı ben kutlamak istiyorsam kalkar ben kutlarım. Veya o boş veriyor ben de boş veririm. Allah başka dert vermesin. 40 yaşındayım o kadar çok kötü şeyler yaşadım ki. Anlatsam kimse inanmaz ama geriye dönüp baktığımda, keşke o yaşananlar da bu kadar üzülmeseydim diyorum. Çünkü ben geçmişteki şeylerde üzüldüğümle kaldım. Bana hiç Bir artısı olmadı. Ve ben artık çoğu şeyi umursamıyorum gülüp geçiyorum. Çünkü bir bu kadar daha yaşamayacağım. En güzel yıllarım arkamda kaldı gençliğim. En azından bundan sonraki hayatımın kıymetini biliyorum.Herşeyden herkes ten önce kendi kıymetini bil, kendini sev.
Valla nobetci de olsa çiçek bocek işte her neyse eve sparis verilir yani canm. Genelde yapar mi biseylerBenim de evlilik yıldönümü. O nöbetçi olduğu için ben ona çiçek gönderdim
Sağ bugün dene her bebek Farklı 90 da içebilir 150 deBen şimdiye kadar hep emzirdim. Dolayısıyla ne kadar cc ile doyar bilmiyorumİşe başlayacağım 2 gün sonra annem bakacak. Ben gelene kadar (13:30) ne aralıklarla ne kadar beslemeli sizce? 3 aylık kontrolümüzde 7 kiloyduk. İştahıda iyi genel olarak.
Herzaman ki gibi nasıl güzel bir yaklaşım bana bile iyi geldi yazdıkların yüreğine sağlıkAnladım canım aslında senin tek sorunun ayrı bir evin olmaması. Çünkü senin sürekli ağzında bu var. Sanırım sen bu sebepten dolayı pek mutlu olamıyorsun. Eşinin de yaptığı her şey gözüne batıyor. Daha önce de yazılarını okudum şu an için çıkamayacağını söylüyordun. Ama sürekli böyle düşünerek de mutlu olamazsın ki. Ayrı eve çıktığında mucizeler olacağını düşünüyorsun. Yani ayrı eve çıktığında da belki de eşinin bu tarz sıkıntıların dan rahatsız olacaksın. Bütün hayallerine bütün hayatını sadece geleceğe yatırma. Hep ileriyi düşünerek şu günlerini ziyan ediyorsun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama tahminim 20'li yaşlarda sın. Yaşının kıymetini bil anını yaşa.buradaki bütün kızlar sana dua etti kayınvalidenden kurtulman için.ben de ediyorum İnşallah en kısa zamanda eşinle ayrı Bir evin olur. Allah inşallah nasip eder. Ama be yavrum o gün gelene kadar bugünlerin kıymetini bil. Boşa üzülüp kendini hırpalama. Hele bir özel gününü kutlamadı diye kendi kendini boşuna üzme. Ben mesela hiç takılmam böyle şeylere. O kutlamadımı ben kutlamak istiyorsam kalkar ben kutlarım. Veya o boş veriyor ben de boş veririm. Allah başka dert vermesin. 40 yaşındayım o kadar çok kötü şeyler yaşadım ki. Anlatsam kimse inanmaz ama geriye dönüp baktığımda, keşke o yaşananlar da bu kadar üzülmeseydim diyorum. Çünkü ben geçmişteki şeylerde üzüldüğümle kaldım. Bana hiç Bir artısı olmadı. Ve ben artık çoğu şeyi umursamıyorum gülüp geçiyorum. Çünkü bir bu kadar daha yaşamayacağım. En güzel yıllarım arkamda kaldı gençliğim. En azından bundan sonraki hayatımın kıymetini biliyorum.Herşeyden herkes ten önce kendi kıymetini bil, kendini sev.
Canım bunu ancak bebeğin belirler aynı ay ve kiloda olsada her bebek farklı içiyor ise başlamadan dene sağılmış sütlerin var mıBen şimdiye kadar hep emzirdim. Dolayısıyla ne kadar cc ile doyar bilmiyorumİşe başlayacağım 2 gün sonra annem bakacak. Ben gelene kadar (13:30) ne aralıklarla ne kadar beslemeli sizce? 3 aylık kontrolümüzde 7 kiloyduk. İştahıda iyi genel olarak.
Bunaldığında kucağındaki mucizene bak ve şükretmek için ne çok sebebin olduğunu hatırla. Güzel günler gelecektir inşallah.Yürekten amin diyorumşu günlerde en çok ihtiyacım olan şey
Yalnız geçirdiğimiz ikinci bayram . Sevdiklerimizle doya doya kucaklaşabileceğimiz güzel günlere inşallah , iyi bayramlar
Anladım canım rabbim şifalar versin inşallahDil altına ilk defa vaktı bir doktor o da bınu söyledi bizim dil bağımızın önünde beyaz bir bağ var ama kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?