2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimki de 7 kilo şuan 3 saate bir 120 cc içiyor ortalama. Bazen kalıyor ama fazlasını içemiyor şuan.
Kizlar bir yere gidebiliyor musunuz bebislerle biz evdeyiz ya evden adim atamiyorum bu vizviz arıyla 4. Aydakiler ordan haber verin degisme var mi
Açılın biz 4,5 aylığız arabayla kısa mesafelere kucağımızda götürüyoruz şükür ağlamadan çevreye bakıyor canım. Kendi arabasında pek durası gelmiyor halen kanguru aldık evde denedik güzel sevdi ben de bulaşık yıkadım arada ayaklarını da yıkamışım ıslanmış çoraplar bayramdı şuydu buydu derken henüz çıkma fırsatı bulamadık yarın bir yürüyüş yapalım diyoruz bakalım kızlarla nasıl olacak. Artık uyku ve uyanıklık saatleri daha belirgin olduğundan biraz daha rahat çıkıyorum. Gerçi bizim oğlanın dışarıya çıkınca hep uykusu geliyor

Pestilim çıktı kızlar gece kurban geç geldi 1 e kadar onunla uğraştık. Sabah da devam ettik bitti şükür.Allah kabul etsin inşallah.
Yerleri de kızım süpürdü sildim güzelce köpüklü köpüklü. Oğlan uyandı ablaları ilgilendi duşumu da aldım mızırdıyordu uyuyacak sandım yatağa yatırdım bakıyım belki bir umut emerse diye. Emdi oynaştık, gülüştük, elleriyle yüzüme dokunuyor sıpacık, kahkaha atıyor gözümün içine baka baka minnoş beni özlemiş. Özlem giderdik beşiğine koydum dönencesine bakıyor şimdi.
Akşama ne pişirsem diye düşünüyorum ben de

Eti pişir işte yanına da süt yapsın diye bulgur pilavı tamamdır

Üç gün oldu üç gündür aynı besleyemiyorum ben bu çocuğu . Nasıl bir şeyi olmaz ben anlamıyorum .senin çocuğun iştahsız deyip çıktı doktor . Hiç bu kadar anormal seviyeye gelmemişti bu iştahsızlık . Ağzına biberon değince ağlıyor , yatırıyorum ağlıyor geziyorum ağlıyor . Anlamıyorum derdini çıldıracağım. Memeye geliyor kendini atıyor . Sersemletip içirmeye çalışıyordum şimdi onu da yapamıyorum . Salla salla hala cin gibi .

Ya neden böyle yapıyor hiç anlamıyorum Allah yardım etsin çok zor gerçekten. Dişi mi çıkacak acaba? Diş etleri falan mı ağrıyor da emmeyi kabul etmiyor başka aklıma bişey gelmiyor.

Acaba başka bir doktora daha mı götürsen Ya kaç cc içti , idrar tahlili yapıldı mı

Ya neden böyle yapıyor hiç anlamıyorum Allah yardım etsin çok zor gerçekten. Dişi mi çıkacak acaba? Diş etleri falan mı ağrıyor da emmeyi kabul etmiyor başka aklıma bişey gelmiyor.
Hiç bilmiyorum ki salyası da eksik olmuyor eli de ağzında . Sinirden dönüp yastığı yalıyor yine almıyor biberonu .

Acaba başka bir doktora daha mı götürsen Ya kaç cc içti , idrar tahlili yapıldı mı
Götüreceğim mutlaka , yine uyku arasında 60 cc içirdim şükür . Kendine geldiği anda çıldırıyor . Derin uyurken zaten çekemiyor . Dürte dürte işim bitiyor . Toplamda 24 saatte bugün 460 cc içti sanırım . Bir iki kere de çok kısa emdi . Beş dk emmemiş tir. İdrar tahlili temiz çıkmıştı, kültüre de bakıldı temiz .

benimkide öyle biberonu sıkıyorum yagmur kadar hafif akıyor mecbur yutuyor sonra kafasını cevirip aglıyor . Bu iştahsızlıgı bana kafa yedirecek . Zaten alerji mamasını uykuda bile içmiyor . Yarın kendi haline bırakıp not edecem bakalım ne kadar içeçecek zaten bütün bir biberon içmesi hayal ancak saat aralıklarıyla yudum yudum gidiyor karnına. Biberon sıkmaktan parmagım kolum agrıyor ne tuhaf hallerdeyim

Kızlar birsey danisacagm size..
Babannesi koyune bayram ziyaretine gelenler oldu kadının çocuk 7 aylık ama 7 kiloymus bence az yani saglk ocagnda normal demişler ona ankarada yasiyolarms. Cocugub boy da kisa gerilik var bence cok belli yani. Emiyomus ama az az ek gidayi sordm hic birsey yemiyo direk verince kusuyo dedi az kasik uciyla bilr versem kusuyo dedi cikolata yiyo ama dedi 1 yasina kdar verilmez dedim bisey olmaz dedi. Acaba agir mi geldi ki cocuga cikolata ondan mi oyle ki. Birde ne yapsin kadin fikriniz var mi hic bisry yemiyorms

Lepistesb canım biz bugün denize geldik, bebişle.burnu sıkıntılı biliyorsunuz denize soktuk batırdık çıkardık çıkar çıkmaz uyudu sonra uyandı banyosunu yaptı mızırdandı falan şimdi uyudu yarın da burdayız yine girecek umarım burnu rahatlar. Hepimizin bebelerine sağlık huzurlu uykular dilerim. İyi bayramlar

Hay dilimi eşek arısı soksun dün eşimin kuzenleri ile görüştük çocuklar bahçede oynadı falan bizde biraz sohbet eriyik uykuları nasıl diye sordu bende Köy e gelince rahatladı banyo yaptırıp besleyip yatırıyorum dedim ay ne güzel bizimki çok fena şöyle böyle derken dünden beri gram iyi uyutamıyorum ya çocuğu eski halimize geri döndük sırayla herkesin kucağında yatırınca kıyametler kopuyor bayram mı sahi o da neydi

Cikolatanin enerji icerigi cok fazla . Enerji ihtiyacini karşıladığı icin baska beslenmeye ihtiyac duymaz . Ee tat olarakta cikolata gibi güzeli var mı dogal olarak yemez. Bu bir etken ama kimi cocuk cikolatadan tanismasa bile istahsiz olup red ve kusma olabiliyor iki tane basimda var

Iyi eglenceler canim umarim iyi gelir kuzuya

Yani tabiki cikolataya ben bile bayilirim kaldi cocuk nasi yemesin.. Ama 1 yasina kdar yasak diye biliyorm ben. Ve emmesi de azmis sütüm de az dedi oyle interneti vs de yokms kadinin bana sordu bura aklima geldi bi fikir veren olursa dedim cnku hic yemeyen az yiyip kusan duymadm hic e gerilik ve var cocukta boy kilo orda baya oturdular bi emsin dedi 2 cekti birakti hep byle diyo o 2 3 cekmeyle de 2 3 saat deciriyo diyo anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…