- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Kuzum biz gittik 2 yere bugünKizlar bir yere gidebiliyor musunuz bebislerlebiz evdeyiz ya evden adim atamiyorum bu vizviz arıyla 4. Aydakiler ordan haber verin degisme var mi
Canim google da otomatik hesaplama yapan sayfalar var. Ama soyle yapiliyor bebegin kilosu *150:12. Mesela bebek 8 kilo diyelim 8*150:12=100 cc iki saatte bi 100 cc vereceksinBen şimdiye kadar hep emzirdim. Dolayısıyla ne kadar cc ile doyar bilmiyorumİşe başlayacağım 2 gün sonra annem bakacak. Ben gelene kadar (13:30) ne aralıklarla ne kadar beslemeli sizce? 3 aylık kontrolümüzde 7 kiloyduk. İştahıda iyi genel olarak.
Çok teşekkür ederim kuzum aklına geldiğim için , ben bir haftadır müziği lestim sürekli çalsın istiyor oispis ile süpürge açıyordum bende
Sagol tatlim ama oglum beyaz gürültü gibi seslerden enterese olmuyor
Benimki de 7 kilo şuan 3 saate bir 120 cc içiyor ortalama. Bazen kalıyor ama fazlasını içemiyor şuan.
Açılın biz 4,5 aylığızarabayla kısa mesafelere kucağımızda götürüyoruz şükür ağlamadan çevreye bakıyor canım. Kendi arabasında pek durası gelmiyor halen kanguru aldık evde denedik güzel sevdi ben de bulaşık yıkadım arada ayaklarını da yıkamışım ıslanmış çoraplar bayramdı şuydu buydu derken henüz çıkma fırsatı bulamadık yarın bir yürüyüş yapalım diyoruz bakalım kızlarla nasıl olacak. Artık uyku ve uyanıklık saatleri daha belirgin olduğundan biraz daha rahat çıkıyorum. Gerçi bizim oğlanın dışarıya çıkınca hep uykusu geliyor
Üç gün oldu üç gündür aynı besleyemiyorum ben bu çocuğu . Nasıl bir şeyi olmaz ben anlamıyorum .senin çocuğun iştahsız deyip çıktı doktor . Hiç bu kadar anormal seviyeye gelmemişti bu iştahsızlık . Ağzına biberon değince ağlıyor , yatırıyorum ağlıyor geziyorum ağlıyor . Anlamıyorum derdini çıldıracağım. Memeye geliyor kendini atıyor . Sersemletip içirmeye çalışıyordum şimdi onu da yapamıyorum . Salla salla hala cin gibi .
benimkide öyle biberonu sıkıyorum yagmur kadar hafif akıyor mecbur yutuyor sonra kafasını cevirip aglıyor . Bu iştahsızlıgı bana kafa yedirecek . Zaten alerji mamasını uykuda bile içmiyor . Yarın kendi haline bırakıp not edecem bakalım ne kadar içeçecek zaten bütün bir biberon içmesi hayal ancak saat aralıklarıyla yudum yudum gidiyor karnına. Biberon sıkmaktan parmagım kolum agrıyor ne tuhaf hallerdeyim
Neyse biraz daha sabret çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin onlara daKızlar selam hepinize,bayramınız mübarek olsun,Allah nice bayramlara kavuştursun evlatlarınızla birlikte inşaAllah.yine ihmal ediyorum farkındayım kusuruma bakmayın.geçmiş mesajlara çok bakamadım,eşim bayram tatili dolayısıyla evde ve hergün birbirimizi yiyoruz.bayramdan sonra izine çıkacaktık arabayla önce eşimin memleketi İskenderun’a sonrA benim memleket ıspartaya gidecektik.ona hazırlık yapıyordum.bıgün telefon geldi amcam yengem çocukları hepsi korona virüs testi pozitif çıkmışsakın gelmeyin buralar çok fena ortalık kötü diyorlar.3 sene oldu Siirt’ten dışarı çıkmayalı.ama çocuklarıma da bişey olursa diye korktum Allah korusun,yine oturdum mıçımın üstüne
Bir attigin resimde bende mukus görmüştüm alerji olabilir canim . Keske idrar gaita testi gibi hemen yapilip anlasilsa bu meret alerji mamalarindan versen doktoruna söylesen verse . Hırıltı bizde de cok uykuda horluyor gibi resmen istahsizlik desen ayniyiz senle.Kalppare kakası hep değişken . Mukuslu olduğu da oluyor . Ben bu mukustan anlamıyorum gerçekten . Bir ara doktor mukus var olmazsa kakası için tahlil yaparız demişti . Alerji varsa o zaman rotayı yaptıralım mı dediğimde de varsa da ciddi boyutta değil yaptır demişti . Hırıltısı da doğduğundan beri var . Özellikle beslenirken . İlk sorduğum doktor burun delikleri küçük o yüzden normal demişti . Son gittiğimde yine sordum araya kaynattı ona cevap vermedi başka doktor . Reflüsü olanlarda oluyormuş diye ben de ona bağlamıştım . Karnının ağrıyor olma ihtimali beni üzer ondan mı almıyordur ki .
Kuzum gaz oldugunu nerden biliyorsunKaç saatte uyuyamadı bebişim neyse o iyi olsun da gerisi mühim degil.
Bu gaz sancılarında ne yapmalı anneler? Karnına yaptığım masaj bile ise yaramadı. Nasil olcak bu gazdan uymama halleri bilmiyorum.
4.ay bugün bitti hala gazı atamıyor Allah hepimize kolaylıklar versin..
Hem koronadan hemHamilelik lohusaliktan epey bir eve baglandik zor bir surec geciriyoruz . Bence riske atma canim evde oturup sıkılmak hsstaliktan yeğdir. Biraz daha sabir edelim iyi olacak insallah . Hem bebeleri de büyütür gezerizKızlar selam hepinize,bayramınız mübarek olsun,Allah nice bayramlara kavuştursun evlatlarınızla birlikte inşaAllah.yine ihmal ediyorum farkındayım kusuruma bakmayın.geçmiş mesajlara çok bakamadım,eşim bayram tatili dolayısıyla evde ve hergün birbirimizi yiyoruz.bayramdan sonra izine çıkacaktık arabayla önce eşimin memleketi İskenderun’a sonrA benim memleket ıspartaya gidecektik.ona hazırlık yapıyordum.bıgün telefon geldi amcam yengem çocukları hepsi korona virüs testi pozitif çıkmışsakın gelmeyin buralar çok fena ortalık kötü diyorlar.3 sene oldu Siirt’ten dışarı çıkmayalı.ama çocuklarıma da bişey olursa diye korktum Allah korusun,yine oturdum mıçımın üstüne
Gel kuzum gel canim akrabammm sarilip aglasalim popolarina birer saplak atalim bu kuzularin ne cektik beee sizden diyeevi supurmek icin bile supurge açamıyorum ya
ya lepi biz bir yerden akraba miyiz ya?ya da eşlerimiz falan
hayır yani huzursuzluğun dibini dibini sıyirıyorlar ya ondan şeeeettiydimbenim.ki de hic bir sesi sevmiyor
çamaşır makinasınsan da çok korkuyorkisacasi anacim is yapma hep benimle oyna diyor
ıslak çoraplarıni sevsinlerben de birkaç denedim.ayaklari tezgaha çarpıyor acırsa diye korktum. ogluş maharetli olacak belli
umudum.süt ve mama içtığinde karnı ağrıdığını anladigi icin alerjik bebekelrde istahsiz olur.mama sirasinda hep bir kavga olur..ama bu basit bir gaz sıkıntısından da olabilir.kakasi nasil? dokuntu hirilti kakada mukus kan veya kabiz var mi? kaka testi yapildi mi?belki de bagirsak enfeksiyonu var. bizim doktorumuz bir kaka testi icin test kutusu ve imzali tetkik istenmistir kagidi veriyor.kakada ne zaman anormallik gorursen al getir kakayi diyor.mesela bana tuhaf gelirse kaka.imkanim varsa esimle 30 dk icinde yolluyorum.bi baktir istersen.
alerji maması olarak neocate mi aptamil mi kullaniyorsun canim.?
Gezginci ana kiz siziiiKuzum biz gittik 2 yere bugün4. Ay çok tatlı gelsenize maşallah benim kız oyuncağını ayağıyla çalıştırmayı çığlık atmayı dönmeye çabalayıp yapamayınca beni çevirin der gibi çığlık basmayı eliyle etrafındaki şeyleri eline yakın olan yani tutup ağzına götürmeyi öğrendi aşırı mutlu oluyorum her öğrendiği şeyde
Bizim de 4 ayın dolmasına 5 gün var gün gün değişiyor yeni şeyler öğrenmeye çalışıyor çok tatlııı çoook.Kuzum biz gittik 2 yere bugün4. Ay çok tatlı gelsenize maşallah benim kız oyuncağını ayağıyla çalıştırmayı çığlık atmayı dönmeye çabalayıp yapamayınca beni çevirin der gibi çığlık basmayı eliyle etrafındaki şeyleri eline yakın olan yani tutup ağzına götürmeyi öğrendi aşırı mutlu oluyorum her öğrendiği şeyde
Çok üzüldüm canım. Bunaldın aylardır da ama korona illeti geçmiyor hatta abartı artış gösterdi. Allah’ım hepimizi korusunKızlar selam hepinize,bayramınız mübarek olsun,Allah nice bayramlara kavuştursun evlatlarınızla birlikte inşaAllah.yine ihmal ediyorum farkındayım kusuruma bakmayın.geçmiş mesajlara çok bakamadım,eşim bayram tatili dolayısıyla evde ve hergün birbirimizi yiyoruz.bayramdan sonra izine çıkacaktık arabayla önce eşimin memleketi İskenderun’a sonrA benim memleket ıspartaya gidecektik.ona hazırlık yapıyordum.bıgün telefon geldi amcam yengem çocukları hepsi korona virüs testi pozitif çıkmışsakın gelmeyin buralar çok fena ortalık kötü diyorlar.3 sene oldu Siirt’ten dışarı çıkmayalı.ama çocuklarıma da bişey olursa diye korktum Allah korusun,yine oturdum mıçımın üstüne
Biogaia damla benm oglanda baya işe yarafi canm. Normalde de gaz atiyodu aslida ama baya once demistm burda acilde baktilar durmayinca goturmustm hep gazdı içi o damladan snra pat pat atti rahatladiKaç saatte uyuyamadı bebişim neyse o iyi olsun da gerisi mühim degil.
Bu gaz sancılarında ne yapmalı anneler? Karnına yaptığım masaj bile ise yaramadı. Nasil olcak bu gazdan uymama halleri bilmiyorum.
4.ay bugün bitti hala gazı atamıyor Allah hepimize kolaylıklar versin..
Gel kuzum gel canim akrabammm sarilip aglasalim popolarina birer saplak atalim bu kuzularin ne cektik beee sizden diyebi kere kriz gecirirken aspirator supurge tv fön actim tek tek olmadi hepsini bir actim olmadi . Nasil koliksin sen ya koliginde bir serefi var bu sesleri sever o hadi sus diyip durdum biz 3. Ay bitti hala esimle salliyoruz carsafta biliyor musun parmaklarim kırık gibi agriyor kol kaslarim bileklerim sinir stres oluyoruz .. onun cocugu da ona böyle yapsin diye salladigim carsafi çeyizine koyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?