2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

olabilir canım..bak lepinin bebek de alerjiliynis.o da istahsizdi.yani biz anne olarak her ihtimali dusunuyoruz maalesed..insAllah degildir.mesela bugun sut iç bakalim.nasil etki edecek kiza.ama sen ic tabi ya da denenedin mj hic..yedigin herhangibirseysen sonra hali ne oluyor?

aman siz iyi olun da kuzu...iyi bayramlar dilerim

hee bi de karsi apartmandan komşu kayinvalideme demis ki..ayy o bebegin bir rahatsizligi mu var? cok uzuluyoruz cok agliyor karsi daire degil..karsi apartman
Bizde de o durumlar vardı çok şükür eskisi gibi değil bizim de üst komşu hep arayıp yardım etmeye gelim mi gazı mı var diyordu biz çarşafta sallıyorduk o dönem

Gezginci ana kiz siziii masallah kuzuya oynadiklarini gormek muthis mutluluk şu agustosta bir gecsin 4 e gelecez insallah . 27 nisan la Grubun kaplumbagasi biziz
Yok kız korona olmasa biz daha ne gezeriz az büyüsün de ben eşimle çok gezerim fırsat buldukça bize yeni gezenti arkadaş geldi evet siz sonda dogurdunuz cecencimle hatırlıyorum değişiyor sabret lepim daha uysal oluyorlar

Kuzum gaz oldugunu nerden biliyorsun
Bende 2 ay gaz sandim mesela . Alerji cıktı . Emmesi nasil
Gaz çıkartamadığından diye düşünüyorum 2 hafta önce bu kadar uzun süre ağlamıyordu. Misal bebek arabasına koyunca orda kendiliğinden kaka yapmıştı. Gazı da kendisi çıkartıyodu şimdi ne olduysa emdikten yarım saat sonra karnı davul gibi şişiyor ben de anlamadım gitti..
Hep gaz çıkarma pozisyonundayım 2 haftadır.
Ara ara karnından su sesi gibi gürül gürül sesler geliyor. Karnına masaj yapınca pırt çıkarsa çocuk birden rahatlayıp uyku istiyor alerji olsa kakada mukus kan siyahlık falan olmaz mı acaba kakası filan normal.
Emmesinde de sıkıntı yok, olay emdikten sonra başlıyor.
Biogaia damla benm oglanda baya işe yarafi canm. Normalde de gaz atiyodu aslida ama baya once demistm burda acilde baktilar durmayinca goturmustm hep gazdı içi o damladan snra pat pat atti rahatladi
Ondan 4 şişe bitirdik. Bi derdi var ama gazdan çığırtıyor.

O zan bence baska bi sorunu var canm ya damla da işe yaramadiysa eğer. Kontrole vs gittiginde sor yda götür bekletmeden

Nasıl bi ilgisizlik ya. Yazık o çocuğa ne çikolatası. Üzüldüm bebek adına

Kızlaaar şu bayram bitsin de kafamızı dinleyelim diyo musunuz yaa abimler geldi çocuklarıyla çok severim normalde ama düzen müzen kalmadı bizde, ekstra yoruluyorum geç yatıyorum gündüz hiç dinlenemiyorum harala gürele yemek yeniyor hofff bebeklilere göre değil bayram seyran ya
Benim oğlan saçma sapan kucakta kafa öne düşerek uyuyor diye size şikayet etmiştim baya araştırdım 4. Ayda uyku gerilemesi olurmuş biz baya iliklerimize kadar yaşadık, bir de atak haftasıydı sanırım, maşallah diyip dilimi ısırayım bu ara iyi uyuycaksa uyuyor fazla direnmiyor şu kalabalık geçer de kendi kendimize kalırsak bir düzen tuttururum diye umut ediyorum siz de 4. Ayda yaşarsanız hayattan soğumayın benim gibi, geçiyor

Bizde de o durumlar vardı çok şükür eskisi gibi değil bizim de üst komşu hep arayıp yardım etmeye gelim mi gazı mı var diyordu biz çarşafta sallıyorduk o dönem

ben alıştım artik oglumda boyleydi.aglayan bebegin annesi diye cagirirdi hemsirelere.bu da boyle

Ben de normal misafire okeyim ama şuan çocuklu misafir çekemiyorum gelip gelipbebeği sevmek istiyorlar falan ses gürültü kafam kaldırmıyor benim valla

Ben de normal misafire okeyim ama şuan çocuklu misafir çekemiyorum gelip gelipbebeği sevmek istiyorlar falan ses gürültü kafam kaldırmıyor benim valla
Benim oğlanın da çocuğa alerjisi var normalde herkese güler küçük çocuklardan nefret ediyo kafasını elliyolar gıcık oluyo, uyuycak uyuyamıyo

Ayyy cok haklısın benide sanırım kimse istemiyor. Hoş bende kimseye gitmiyorum. Dışarıda geziyorum en azından kimsenin basını ağrıtmıyorum. Bayramın ilk günü kayınvalidiye gittik, o bile çekemedi bizi babaanneyken.Çok sıcak oldu cocuklarda havamı alsa, sende iki çocuk yoruluyorsun sende biraz gezsenmi dedi. Tm anne sana birakayim ben biraz gezeyim dedim. Aman kızım yok ben bakamam bunlar ana kuzusu alda git dedi. Esimde telde özluyorum diyorsun gidelim diye ugrasiyorsun dedi. Oda bahar sıkıldı o yuzden söylüyorum diye kıvırdı. Kayin pederde inat yapar gibi cocuklari salonda birakti onun odasinda kave ictik. Esim anne biz kaliyoruz dedi yarin doneriz. Kadin bu sefer direk yok olmaz ben sıkıldım bende gezmeye gidicem. Siz evdeyken gezemem evinize gidin dedi. Esimde birdaha bekleme bizi dedi kizdi ciktik. Ne bayrammis beya cocuklar bütün ilişkileri bozuyor. Hicbiryere sığmıyorsun. Deli gibi ısrarla gel diyen arkadaslarimin hep isi var artik. Çünkü hic eylenceli degiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…