Neocate verdi ama hic sevmedi icmiyor canim yaevi supurmek icin bile supurge açamıyorum ya
ya lepi biz bir yerden akraba miyiz ya?ya da eşlerimiz falan
hayır yani huzursuzluğun dibini dibini sıyirıyorlar ya ondan şeeeettiydimbenim.ki de hic bir sesi sevmiyor
çamaşır makinasınsan da çok korkuyorkisacasi anacim is yapma hep benimle oyna diyor
ıslak çoraplarıni sevsinlerben de birkaç denedim.ayaklari tezgaha çarpıyor acırsa diye korktum. ogluş maharetli olacak belli
umudum.süt ve mama içtığinde karnı ağrıdığını anladigi icin alerjik bebekelrde istahsiz olur.mama sirasinda hep bir kavga olur..ama bu basit bir gaz sıkıntısından da olabilir.kakasi nasil? dokuntu hirilti kakada mukus kan veya kabiz var mi? kaka testi yapildi mi?belki de bagirsak enfeksiyonu var. bizim doktorumuz bir kaka testi icin test kutusu ve imzali tetkik istenmistir kagidi veriyor.kakada ne zaman anormallik gorursen al getir kakayi diyor.mesela bana tuhaf gelirse kaka.imkanim varsa esimle 30 dk icinde yolluyorum.bi baktir istersen.
alerji maması olarak neocate mi aptamil mi kullaniyorsun canim.?
Ne güzel yazmışsın Baharım. Gençler toylar, anın tadını çıkarıp bugünü kaçurmamak lazım.Anladım canım aslında senin tek sorunun ayrı bir evin olmaması. Çünkü senin sürekli ağzında bu var. Sanırım sen bu sebepten dolayı pek mutlu olamıyorsun. Eşinin de yaptığı her şey gözüne batıyor. Daha önce de yazılarını okudum şu an için çıkamayacağını söylüyordun. Ama sürekli böyle düşünerek de mutlu olamazsın ki. Ayrı eve çıktığında mucizeler olacağını düşünüyorsun. Yani ayrı eve çıktığında da belki de eşinin bu tarz sıkıntıların dan rahatsız olacaksın. Bütün hayallerine bütün hayatını sadece geleceğe yatırma. Hep ileriyi düşünerek şu günlerini ziyan ediyorsun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama tahminim 20'li yaşlarda sın. Yaşının kıymetini bil anını yaşa.buradaki bütün kızlar sana dua etti kayınvalidenden kurtulman için.ben de ediyorum İnşallah en kısa zamanda eşinle ayrı Bir evin olur. Allah inşallah nasip eder. Ama be yavrum o gün gelene kadar bugünlerin kıymetini bil. Boşa üzülüp kendini hırpalama. Hele bir özel gününü kutlamadı diye kendi kendini boşuna üzme. Ben mesela hiç takılmam böyle şeylere. O kutlamadımı ben kutlamak istiyorsam kalkar ben kutlarım. Veya o boş veriyor ben de boş veririm. Allah başka dert vermesin. 40 yaşındayım o kadar çok kötü şeyler yaşadım ki. Anlatsam kimse inanmaz ama geriye dönüp baktığımda, keşke o yaşananlar da bu kadar üzülmeseydim diyorum. Çünkü ben geçmişteki şeylerde üzüldüğümle kaldım. Bana hiç Bir artısı olmadı. Ve ben artık çoğu şeyi umursamıyorum gülüp geçiyorum. Çünkü bir bu kadar daha yaşamayacağım. En güzel yıllarım arkamda kaldı gençliğim. En azından bundan sonraki hayatımın kıymetini biliyorum.Herşeyden herkes ten önce kendi kıymetini bil, kendini sev.
Neocate verdi ama hic sevmedi icmiyor canim ya
Aa hangi dönem hic demedin yoldas carsaf sohbetleri ederdik
Maşallah keyfe bak. Sen bebisi sardınmı benmi yanlış görüyorum.Bugünlük bizde böyle
Yarım kundak yapıyorum canım ben birde şapka ile uyuyor benim kızMaşallah keyfe bak. Sen bebisi sardınmı benmi yanlış görüyorum.
Terlemiyormu peki ben neredeyse çıplak yatırıyorum,ona rağmen terliyor.K
Yarım kundak yapıyorum canım ben birde şapka ile uyuyor benim kız
Terlediği zamanlar oluyorda bizim buralar serin canım gölge özellikle baya sen okuyor birde esiyor İlk doğduğundan verimde hep sıcağa alıştırdım sanırımTerlemiyormu peki ben neredeyse çıplak yatırıyorum,ona rağmen terliyor.
Biz 1. Ay aşısından beridir 2 aydır sallıyoruz hiç değilse ayakta sallamayla uyusa dısarı çıkmayı göze alırım dur bakalım umudum 4 ün bitmesinde20 günlükten 40ı çıkana kadar canım o ara bende sağlık sorunum vardı pek bakamıyorduk buraya
Ay eşimin yiğenleri geliyor 2 tane çocuk neye uğradığını şaşırıyor benimkide gülmüyor falan hatta dün ev dışında hiç gülmedi misafirlikte falan evcimen olacak galibaBenim oğlanın da çocuğa alerjisi var normalde herkese güler küçük çocuklardan nefret ediyokafasını elliyolar gıcık oluyo, uyuycak uyuyamıyo
Valla totosuna vura vura seviyorum artık dönmeyi öğrenecek az kaldı yarım dönebiliyorVur totosunu ye sende☺
Yalniz bu nasil bebekli ev tril tril hersey yerli yerinde benim evde savas cıkmış gibi hersey her yerde
Ee napcan karantina bebesi bunlar zamanla alışcaklarAy eşimin yiğenleri geliyor 2 tane çocuk neye uğradığını şaşırıyor benimkide gülmüyor falan hatta dün ev dışında hiç gülmedi misafirlikte falan evcimen olacak galiba
Bende de oluyor sap simpleks ile Biogaia kullanıyorum halaKaç saatte uyuyamadı bebişim neyse o iyi olsun da gerisi mühim degil.
Bu gaz sancılarında ne yapmalı anneler? Karnına yaptığım masaj bile ise yaramadı. Nasil olcak bu gazdan uymama halleri bilmiyorum.
4.ay bugün bitti hala gazı atamıyor Allah hepimize kolaylıklar versin..
Aynen öyle çok güzelsiniz kiEvimizin en kotü köşesi bile, bizim en özgür alanımız
Eki Görüntüle 2670306
Ara ara başka yöntemler dene sen bu araBiz 1. Ay aşısından beridir 2 aydır sallıyoruz hiç değilse ayakta sallamayla uyusa dısarı çıkmayı göze alırım dur bakalım umudum 4 ün bitmesinde
Valla bizde hala ara ara sallıyoruz özellikle kendimi tutamayıp kola içinceBiz 1. Ay aşısından beridir 2 aydır sallıyoruz hiç değilse ayakta sallamayla uyusa dısarı çıkmayı göze alırım dur bakalım umudum 4 ün bitmesinde
Bizim ki dönmeye bir iki çalıştı dönemiyor diye mi nedir sinirleniyo zaten sırtı pek yere gelsin istemiyorValla totosuna vura vura seviyorum artık dönmeyi öğrenecek az kaldı yarım dönebiliyorsen bide resmi çektiğim noktayı gör asıl dağınıklık orda
Yok kuzum ya gecen ayagimda sallayim dedim onu uyutmadan saymiyor hem hala aksamlari bir hosuz gündüz desen sallanmadan uyumuyor . Bu ayın sonlarına dogru denicem . Zaten gorevde basliyor mecbur alışmalıAra ara başka yöntemler dene sen bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?