2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Neocate verdi ama hic sevmedi icmiyor canim ya

Ne güzel yazmışsın Baharım. Gençler toylar, anın tadını çıkarıp bugünü kaçurmamak lazım. minikbebegim9640 sen içinden ne geliyorsa eşinden bekleme belki zamanla o da özel günlere senin gösterdiğin hassasiyeti gösterir. Hakkında hayırlısı. Ne acı ki eşini Kv yetiştirdi. Bizler oğullarımızı hassas düşünceli yetiştirip üzerimize düşeni yapmalıyız

Benim oğlanın da çocuğa alerjisi var normalde herkese güler küçük çocuklardan nefret ediyo kafasını elliyolar gıcık oluyo, uyuycak uyuyamıyo
Ay eşimin yiğenleri geliyor 2 tane çocuk neye uğradığını şaşırıyor benimkide gülmüyor falan hatta dün ev dışında hiç gülmedi misafirlikte falan evcimen olacak galiba

Vur totosunu ye sende☺
Yalniz bu nasil bebekli ev tril tril hersey yerli yerinde benim evde savas cıkmış gibi hersey her yerde
Valla totosuna vura vura seviyorum artık dönmeyi öğrenecek az kaldı yarım dönebiliyor sen bide resmi çektiğim noktayı gör asıl dağınıklık orda

Bende de oluyor sap simpleks ile Biogaia kullanıyorum hala

Biz 1. Ay aşısından beridir 2 aydır sallıyoruz hiç değilse ayakta sallamayla uyusa dısarı çıkmayı göze alırım dur bakalım umudum 4 ün bitmesinde
Valla bizde hala ara ara sallıyoruz özellikle kendimi tutamayıp kola içince
valla öyle böyle geçiyor bir şekilde ben artık oyun oynuyorum gülüyor seviyorum ve unutuyorum tüm sıkıntıları

Valla totosuna vura vura seviyorum artık dönmeyi öğrenecek az kaldı yarım dönebiliyor sen bide resmi çektiğim noktayı gör asıl dağınıklık orda
Bizim ki dönmeye bir iki çalıştı dönemiyor diye mi nedir sinirleniyo zaten sırtı pek yere gelsin istemiyor
Gördüğüm yerin de dağınık olmaması bile super canim . Ah ben ne temiz ne topluydum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…