2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay eşimin yiğenleri geliyor 2 tane çocuk neye uğradığını şaşırıyor benimkide gülmüyor falan hatta dün ev dışında hiç gülmedi misafirlikte falan evcimen olacak galiba
Benimkide evci düzenci. Bugum kardesim geldi aksam üzeri yine basladi aglamaya . Hic ne gidecez ne gelecek kimse isimiz gücümüz beyefendi olacak evinde salincaginda sallicaz ohhh
Bide esi var diye esarp taktim evde alismamis diye beni tanımadı yüzüme bakip agladi

Yok kuzum ya gecen ayagimda sallayim dedim onu uyutmadan saymiyor hem hala aksamlari bir hosuz gündüz desen sallanmadan uyumuyor . Bu ayın sonlarına dogru denicem . Zaten gorevde basliyor mecbur alışmalı
Hamak var mı onda nasıl uyur acaba , ben düzenini bozuyorum bı ara bir ayakta bir kucakta uyutuyorum. Sallamadan olmuyor aynen

Canım aynısını bebekken banada demişler annem doktor doktor kesmiş eger sıkıntısı olsa ememezdi demş doktor kekemelik vs yok yapısal olabiliyomuş bir kısım

Canım sen blog falan acsana her konuda cok güzel dile getiriyosun düşüncelerini çocukların çok sanslı senin gibi bir anneleri oldugu için

Diş çıkarıyor olabilir mi acaba

Ama çok beğendim yüzüne göre çok güzel olmuş Maşallahhhhh canım zaten güzel kadınsın
Teşekkür ederim canımın içi. nasıl bakarsan öyle görürsün,o senin güzel bakışından
Canım sen blog falan acsana her konuda cok güzel dile getiriyosun düşüncelerini çocukların çok sanslı senin gibi bir anneleri oldugu için
Sağolasın canım benim.Sizler gece gece beni şımartmayamı geldiniz.

Teşekkür ederim canımın içi. nasıl bakarsan öyle görürsün,o senin güzel bakışından
Sağolasın canım benim.Sizler gece gece beni şımartmayamı geldiniz.
İçimden gelenler kuzum göz var nizam var bende yazılarını tarzını seviyorum . Bazı insanlar karşısındakine olumsuz şeyleri yazmaya çekinir sende bu yok bende öyleyim o yüzden seviyorum duruşunu tarzınu

Umarım yanlış anlamadın canım beni ben kalabalık ortamda büyümedim akraba eş dost bilmem çocuklu ortama alışkın değilim yani kafam almıyor yalan yok bütün gün kendi bebem akşama 2 bebe olmuyor bende alıp kimseye gitmiyorum inan ki doğru düzgün ama babaannesi öyle yaptıysa ayıp etmiş

Bizim ki dönmeye bir iki çalıştı dönemiyor diye mi nedir sinirleniyo zaten sırtı pek yere gelsin istemiyor
Gördüğüm yerin de dağınık olmaması bile super canim . Ah ben ne temiz ne topluydum şimdi
Benimkide bu kadar dönüyor sonra gerisini dönemedi diye çığlık atıyor evi yıkacak başıma yardım edip döndürüyorum o zamanda bağırıyor hiçbir türlü mutlu edemedim benim eşyam çok az canım yoksa dağınık severim ben

Aynen oyle canm her yasanilan bi ders işte bizlere... Bu da benm kader ayri eve cikinca duzelecek hersey sadece o zaman iui olacak bnu da cok cok iyi biliyorm o da insallah en kisa zamanda olur

Hamak var mı onda nasıl uyur acaba , ben düzenini bozuyorum bı ara bir ayakta bir kucakta uyutuyorum. Sallamadan olmuyor aynen
Zor çocuğun keyfine gore gidiyorsun canım mecbur .hamak sevmedi . digerini odasina bile kordum kendi uyurdu . Bu da biraz daha büyüsün etrafı algilasin ancak öyle düzelir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…