Benimkide evci düzenci. Bugum kardesim geldi aksam üzeri yine basladi aglamaya . Hic ne gidecez ne gelecek kimse isimiz gücümüz beyefendi olacak evinde salincaginda sallicaz ohhhAy eşimin yiğenleri geliyor 2 tane çocuk neye uğradığını şaşırıyor benimkide gülmüyor falan hatta dün ev dışında hiç gülmedi misafirlikte falan evcimen olacak galiba
Aynen çıtçıtlı badi çorap bile giydirmiyorum artıkTerlemiyormu peki ben neredeyse çıplak yatırıyorum,ona rağmen terliyor.
Hamak var mı onda nasıl uyur acaba , ben düzenini bozuyorum bı ara bir ayakta bir kucakta uyutuyorum. Sallamadan olmuyor aynenYok kuzum ya gecen ayagimda sallayim dedim onu uyutmadan saymiyor hem hala aksamlari bir hosuz gündüz desen sallanmadan uyumuyor . Bu ayın sonlarına dogru denicem . Zaten gorevde basliyor mecbur alışmalı
Buralar serin uzun kol giydiriyorum YaAynen çıtçıtlı badi çorap bile giydirmiyorum artık
Teşekkür ederim canım. 2 cocuk olunca permayı koruyamadım. Birde bunlarla sürekli duş aldığım için,kesmek zorundada kaldim bakamadım saçlarımaAynen öyle çok güzelsiniz kisaçların çok güzel olmuş bu arada
Canım aynısını bebekken banada demişler annem doktor doktor kesmiş eger sıkıntısı olsa ememezdi demş doktor kekemelik vs yok yapısal olabiliyomuş bir kısımKuzular bilgisi olan lütfen bana Bilgi versin
4.ay kontrolüne kadar kimse dil bağından bahsetmedi iki Farklıdoktor oldu su ana kadar bu kontrolde en sık gittiğimiz doktor izinliydi başka genç bir doktora gittik dil bağı olduğunu söyledi emmesinde sorun yoksa pek sorun olmuyor dedi ama internette yazan ve kızkardeşimin oğlunda da vardı onlar bir Prof a gittiler kekemelik yapabilir dedi ve kestirdiler sizce şimdi ben ne yapayım.. ilk düşüncem normal doktora ve ek bir iyi doktora gitmeyi düşünüyorum kbb ye gidiliyor dediler sizlerde bilen duyan varsa beni aydınlatsın
Canım sen blog falan acsana her konuda cok güzel dile getiriyosun düşüncelerini çocukların çok sanslı senin gibi bir anneleri oldugu içinAnladım canım aslında senin tek sorunun ayrı bir evin olmaması. Çünkü senin sürekli ağzında bu var. Sanırım sen bu sebepten dolayı pek mutlu olamıyorsun. Eşinin de yaptığı her şey gözüne batıyor. Daha önce de yazılarını okudum şu an için çıkamayacağını söylüyordun. Ama sürekli böyle düşünerek de mutlu olamazsın ki. Ayrı eve çıktığında mucizeler olacağını düşünüyorsun. Yani ayrı eve çıktığında da belki de eşinin bu tarz sıkıntıların dan rahatsız olacaksın. Bütün hayallerine bütün hayatını sadece geleceğe yatırma. Hep ileriyi düşünerek şu günlerini ziyan ediyorsun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama tahminim 20'li yaşlarda sın. Yaşının kıymetini bil anını yaşa.buradaki bütün kızlar sana dua etti kayınvalidenden kurtulman için.ben de ediyorum İnşallah en kısa zamanda eşinle ayrı Bir evin olur. Allah inşallah nasip eder. Ama be yavrum o gün gelene kadar bugünlerin kıymetini bil. Boşa üzülüp kendini hırpalama. Hele bir özel gününü kutlamadı diye kendi kendini boşuna üzme. Ben mesela hiç takılmam böyle şeylere. O kutlamadımı ben kutlamak istiyorsam kalkar ben kutlarım. Veya o boş veriyor ben de boş veririm. Allah başka dert vermesin. 40 yaşındayım o kadar çok kötü şeyler yaşadım ki. Anlatsam kimse inanmaz ama geriye dönüp baktığımda, keşke o yaşananlar da bu kadar üzülmeseydim diyorum. Çünkü ben geçmişteki şeylerde üzüldüğümle kaldım. Bana hiç Bir artısı olmadı. Ve ben artık çoğu şeyi umursamıyorum gülüp geçiyorum. Çünkü bir bu kadar daha yaşamayacağım. En güzel yıllarım arkamda kaldı gençliğim. En azından bundan sonraki hayatımın kıymetini biliyorum.Herşeyden herkes ten önce kendi kıymetini bil, kendini sev.
Diş çıkarıyor olabilir mi acabaÜç gün oldu üç gündür aynı besleyemiyorum ben bu çocuğu . Nasıl bir şeyi olmaz ben anlamıyorum .senin çocuğun iştahsız deyip çıktı doktor . Hiç bu kadar anormal seviyeye gelmemişti bu iştahsızlık . Ağzına biberon değince ağlıyor , yatırıyorum ağlıyor geziyorum ağlıyor . Anlamıyorum derdini çıldıracağım. Memeye geliyor kendini atıyor . Sersemletip içirmeye çalışıyordum şimdi onu da yapamıyorum . Salla salla hala cin gibi .
Ama çok beğendim yüzüne göre çok güzel olmuş Maşallahhhhh canım zaten güzel kadınsınTeşekkür ederim canım. 2 cocuk olunca permayı koruyamadım. Birde bunlarla sürekli duş aldığım için,kesmek zorundada kaldim bakamadım saçlarıma
Teşekkür ederim canımın içi. nasıl bakarsan öyle görürsün,o senin güzel bakışındanAma çok beğendim yüzüne göre çok güzel olmuş Maşallahhhhh canım zaten güzel kadınsın
Sağolasın canım benim.Sizler gece gece beni şımartmayamı geldiniz.Canım sen blog falan acsana her konuda cok güzel dile getiriyosun düşüncelerini çocukların çok sanslı senin gibi bir anneleri oldugu için
İçimden gelenler kuzum göz var nizam var bende yazılarını tarzını seviyorum . Bazı insanlar karşısındakine olumsuz şeyleri yazmaya çekinir sende bu yok bende öyleyim o yüzden seviyorum duruşunu tarzınuTeşekkür ederim canımın içi. nasıl bakarsan öyle görürsün,o senin güzel bakışından
Sağolasın canım benim.Sizler gece gece beni şımartmayamı geldiniz.
Umarım yanlış anlamadın canım beni ben kalabalık ortamda büyümedim akraba eş dost bilmem çocuklu ortama alışkın değilim yani kafam almıyor yalan yok bütün gün kendi bebem akşama 2 bebe olmuyorAyyy cok haklısın benide sanırım kimse istemiyor. Hoş bende kimseye gitmiyorum. Dışarıda geziyorum en azından kimsenin basını ağrıtmıyorum. Bayramın ilk günü kayınvalidiye gittik, o bile çekemedi bizi babaanneyken.Çok sıcak oldu cocuklarda havamı alsa, sende iki çocuk yoruluyorsun sende biraz gezsenmi dedi. Tm anne sana birakayim ben biraz gezeyim dedim. Aman kızım yok ben bakamam bunlar ana kuzusu alda git dedi. Esimde telde özluyorum diyorsun gidelim diye ugrasiyorsun dedi. Oda bahar sıkıldı o yuzden söylüyorum diye kıvırdı. Kayin pederde inat yapar gibi cocuklari salonda birakti onun odasinda kave ictik. Esim anne biz kaliyoruz dedi yarin doneriz. Kadin bu sefer direk yok olmaz ben sıkıldım bende gezmeye gidicem. Siz evdeyken gezemem evinize gidin dedi. Esimde birdaha bekleme bizi dedi kizdi ciktik. Ne bayrammis beya cocuklar bütün ilişkileri bozuyor. Hicbiryere sığmıyorsun. Deli gibi ısrarla gel diyen arkadaslarimin hep isi var artik. Çünkü hic eylenceli degiliz.
Keşkeeeeehajajhahaj keske uyuyor olsaydim ebru
Benimkide bu kadar dönüyor sonra gerisini dönemedi diye çığlık atıyor evi yıkacak başıma yardım edip döndürüyorum o zamanda bağırıyor hiçbir türlü mutlu edemedimBizim ki dönmeye bir iki çalıştı dönemiyor diye mi nedir sinirleniyo zaten sırtı pek yere gelsin istemiyor
Gördüğüm yerin de dağınık olmaması bile super canim . Ah ben ne temiz ne topluydum şimdi
Aynen oyle canm her yasanilan bi ders işte bizlere... Bu da benm kader ayri eve cikinca duzelecek hersey sadece o zaman iui olacak bnu da cok cok iyi biliyorm o da insallah en kisa zamanda olurNe güzel yazmışsın Baharım. Gençler toylar, anın tadını çıkarıp bugünü kaçurmamak lazım.minikbebegim9640 sen içinden ne geliyorsa eşinden bekleme belki zamanla o da özel günlere senin gösterdiğin hassasiyeti gösterir. Hakkında hayırlısı. Ne acı ki eşini Kv yetiştirdi. Bizler oğullarımızı hassas düşünceli yetiştirip üzerimize düşeni yapmalıyız
Zor çocuğun keyfine gore gidiyorsun canım mecbur .hamak sevmedi . digerini odasina bile kordum kendi uyurdu . Bu da biraz daha büyüsün etrafı algilasin ancak öyle düzelir diye düşünüyorum.Hamak var mı onda nasıl uyur acaba , ben düzenini bozuyorum bı ara bir ayakta bir kucakta uyutuyorum. Sallamadan olmuyor aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?