Bacım biz Mersin’de yanıyoruz. Çocoğum sıcağı hiç sevmiyor. Hafta sonuna doğru Karadeniz’e gideceğiz orda mecbur kalın giyinecekBuralar serin uzun kol giydiriyorum Ya
Bahar cım. İlk deniz maceramızı başarıyla tamamladık. Ben hamileyken 3 kilo almıştım. Onun fazlasını doğumda verdim. Ama hala fazla kilom var benim bebek tedavi sürecinde çok kilo aldırdı. Etekli mayo ile girdim. Denizi özlemişim çok iyi geldi. 4 ayımız cuma günü doluyor. Aşıları gitmeden vurdurabilşr miyiz diye soracağım ebeye. Kızçene mutlu huzurlu sakin günler diliyorum canım.Kizlar selam ben halen koydeyim benim kizin agzi cok akiyor gorunurde birsey yok damaklarigelisiyor diyorlar. Elleri agzinda surekli uyuyacak emzigi surekli cikartiyor elleriyle birde bagirmayi ogrendi surekli bagiriyorbazen cok yoruyor dun hep agladi rezil etti beni butun koye o agladikca annemde bana bagiriyor ac bu cocuk mamasini cabuk getirr diye susamis bu suu getir diye uykusu vaar diye diye boyle geciyor iste aglamasa super olacak ama nerdee :) doktora goturmeyeli 1 bucuk ay oldu dondugumde gtrcem 4. Ay asisnida vurduramadik daha bakalim artik. Siz nasilsiniz neler yapiyorsunuz ? He bu arada bende suya girmek istedim ama yanimda hic birsey getrmemisim birde sanki dahada kilo aldim burada bu siskolukla nasil gircegim ki :) sizde kilo durumlari nasil
Ayyy cok haklısın benide sanırım kimse istemiyor. Hoş bende kimseye gitmiyorum. Dışarıda geziyorum en azından kimsenin basını ağrıtmıyorum. Bayramın ilk günü kayınvalidiye gittik, o bile çekemedi bizi babaanneyken.Çok sıcak oldu cocuklarda havamı alsa, sende iki çocuk yoruluyorsun sende biraz gezsenmi dedi. Tm anne sana birakayim ben biraz gezeyim dedim. Aman kızım yok ben bakamam bunlar ana kuzusu alda git dedi. Esimde telde özluyorum diyorsun gidelim diye ugrasiyorsun dedi. Oda bahar sıkıldı o yuzden söylüyorum diye kıvırdı. Kayin pederde inat yapar gibi cocuklari salonda birakti onun odasinda kave ictik. Esim anne biz kaliyoruz dedi yarin doneriz. Kadin bu sefer direk yok olmaz ben sıkıldım bende gezmeye gidicem. Siz evdeyken gezemem evinize gidin dedi. Esimde birdaha bekleme bizi dedi kizdi ciktik. Ne bayrammis beya cocuklar bütün ilişkileri bozuyor. Hicbiryere sığmıyorsun. Deli gibi ısrarla gel diyen arkadaslarimin hep isi var artik. Çünkü hic eylenceli degiliz.
3 kilo muu masallh:) bn 17 kilo almistim 10 kilosu gitti 7 kaldi suan kacim bilmiyorum :) ama annemler fazla yeme diyorlar dondugumde diyete baslicam zaten emzirmiyorum. Bende asiyi kacirdim ayin 30 una yazmislardi insallah döndüğümde vururlar. Bizde tam 4 aya yeni girdik gecen ay 6400 du en son bakayim ne kadar kilo almis burada hep kustu cunku.Bahar cım. İlk deniz maceramızı başarıyla tamamladık. Ben hamileyken 3 kilo almıştım. Onun fazlasını doğumda verdim. Ama hala fazla kilom var benim bebek tedavi sürecinde çok kilo aldırdı. Etekli mayo ile girdim. Denizi özlemişim çok iyi geldi. 4 ayımız cuma günü doluyor. Aşıları gitmeden vurdurabilşr miyiz diye soracağım ebeye. Kızçene mutlu huzurlu sakin günler diliyorum canım.
Oyy kızlar biz de dün geldik annemlere . Annemlerin misafiri hiç eksik olmaz çok şükür . Ama bizimkiler hep anlayışsız . Mübarek virüsten dolayı benle Temas etmeyip çocuğa yapışmak nedir ??? Gelen aldı giden aldı . Bayıldılar seve seve . Normal zamanda olsa Umursamam ama çok korkuyorum hem annemden hem de bebekten virüsten dolayı . Ben bu yavrumu düğüne nasıl götüreceğimalmayın da diyemedim. Yavrum da zaten iştahsız aç aç milletin kucağında dolandı . Açlığı da aramıyor biliyorsunuz , tek kucakta gezsin yeter . Sağ Salim evimize dönseydik bir .
Canım çocuk doktoru benim oğlumdan da alerjiden şüphelenmiş ti. Kan testinde bir değer yüksek o da alerjisi olan bebeklerde yüksek çıkıyormuş.Bana üniversite hastanesine götür alerji testi yaptır demişti. Sürekli hırıltısı var mamayı da yemiyor demisti. Hatta o ay hiç kilo almamış hatta 200 gram zayıflamıştı. Çapa tıp fakültesi'ne götürdüm alerji bölümüne. Doktor bu çocuk 7 aylık alerji testini 2 yaşından önce önermiyoruz.çok büyük sorunların olması lazım bu yaştaki bir çocuğa onu yapmamız için dedi.Hem 2 yaşından önce yaptığımız testte çok da başarılı olamayız.üstelik alerjisi olan şeyleri daha çok tetikleriz demişti.ve yapmamış işte yapılamayacağı adına bir kağıt yazdı verdi doktoruma getirdim. Sonra öyle böyle konağa geçti, iştahı normal düzene girdi.6 aydan once yapmiyormus
Yaptik csnim o salıncaktan duvarda çoktandır var . Iyi ki var. Gunduz hep onda . ama dedigin gibi hep salliyoruz yoksa uyaniyor. Aksam ama carsafsiz biz sallamadan uyumazcnm ben koydeyim bu hafta son. Esim geldiginden beri cikiyoruz cocuk dsarda genelde sakin ama ne kadar acik havada olsa kalabalik insanı korkutyr. Gecen cok sicakti durmadi eve gectik hemen. He bnce bir dene arabasina koy cikart temiz hava yorar eve geldiginde uyur guzelce.
Allah yardimcin olsun cnm benimkide arada migdesini bulandiriyor moralim cok bozuluyor..
Bsver cnm evinde otur bende memlekettyim buradakiler cok rahat kimsede maske yok gecen oturuyoruz adam nargile yakti yan masada bir yandanda sigara iciyor annem dedi teyzecim bebek var diye sonra baska masaya gectiler. Allah korusun yavrularimizi
Bizdede gaz devam malesefgaz damlasini bir gun vermeyim o gece zor uyuyor
Cnm salincak denesene ben koydeyim yatmiyordu carsafta salladik sonra annem duvara dubel cakmis salincak yapmis salliyorum uyuyor cok sukur ama durursa uyaniyor gunduz
Su çocuklara ne yapsak olmuyor. Değişik ne yapılabilir acaba. Saatler degil beni biri 10 dakka sallasa keşke.Yaptik csnim o salıncaktan duvarda çoktandır var . Iyi ki var. Gunduz hep onda . ama dedigin gibi hep salliyoruz yoksa uyaniyor. Aksam ama carsafsiz biz sallamadan uyumaz
Ben 9 kilo almıştım emzirirken hepsini geri aldım şu an tekrar doğuma gittiğim kilomdayım. İştahım çok var diyet yapmam mümkün değilKizlar selam ben halen koydeyim benim kizin agzi cok akiyor gorunurde birsey yok damaklarigelisiyor diyorlar. Elleri agzinda surekli uyuyacak emzigi surekli cikartiyor elleriyle birde bagirmayi ogrendi surekli bagiriyorbazen cok yoruyor dun hep agladi rezil etti beni butun koye o agladikca annemde bana bagiriyor ac bu cocuk mamasini cabuk getirr diye susamis bu suu getir diye uykusu vaar diye diye boyle geciyor iste aglamasa super olacak ama nerdee :) doktora goturmeyeli 1 bucuk ay oldu dondugumde gtrcem 4. Ay asisnida vurduramadik daha bakalim artik. Siz nasilsiniz neler yapiyorsunuz ? He bu arada bende suya girmek istedim ama yanimda hic birsey getrmemisim birde sanki dahada kilo aldim burada bu siskolukla nasil gircegim ki :) sizde kilo durumlari nasil
ohhh komsum nasıl gittiniz biz korkuyoruz şişme havuz alacam büyük oğlan için. bi de nasıl sadece 3 kg aldın masallahhh.Lepistesb canım biz bugün denize geldik, bebişle.burnu sıkıntılı biliyorsunuz denize soktuk batırdık çıkardık çıkar çıkmaz uyudu sonra uyandı banyosunu yaptı mızırdandı falan şimdi uyudu yarın da burdayız yine girecek umarım burnu rahatlar. Hepimizin bebelerine sağlık huzurlu uykular dilerim. İyi bayramlari
aman canim tek derdimiz can sıkıntısı olsun boşver bugünlerde geçerKızlar selam hepinize,bayramınız mübarek olsun,Allah nice bayramlara kavuştursun evlatlarınızla birlikte inşaAllah.yine ihmal ediyorum farkındayım kusuruma bakmayın.geçmiş mesajlara çok bakamadım,eşim bayram tatili dolayısıyla evde ve hergün birbirimizi yiyoruz.bayramdan sonra izine çıkacaktık arabayla önce eşimin memleketi İskenderun’a sonrA benim memleket ıspartaya gidecektik.ona hazırlık yapıyordum.bıgün telefon geldi amcam yengem çocukları hepsi korona virüs testi pozitif çıkmışsakın gelmeyin buralar çok fena ortalık kötü diyorlar.3 sene oldu Siirt’ten dışarı çıkmayalı.ama çocuklarıma da bişey olursa diye korktum Allah korusun,yine oturdum mıçımın üstüne
ya çok kolay bir pasta tarifim var herşey hazır malzemeler. etinin kakaolu keki var ya dikdörtgen olan onu al parçala kelepçeli kek kalıbının dibine ser ezerek. üstüne sade dondurma koy yay. kremanin icine cikolatyi at benmari usulu erit ganajini yap ve dondurmanin ustune yay ver buzluga istersen findik ceviz serp en uste cok yakışıyor. malzemeler elinin altinda olunca 5 dklik pasta ama yaz icin cok lezzetli oluyor.Kizlar fikrinize ihtiyacm var..
Cuma günü arkadasm gelecek ya 1 ya 2 kisi bi gun oncesinde ne yapsam ki kolay olan seylerden bilemedm. Ben misafir gelmeden baya bi once takilirim da onceden ne yapacagimi bilip rahatlamak isterim ylsa on dk ya kdar bulamam biseycik
Dondurma erimiyomu yaohhh komsum nasıl gittiniz biz korkuyoruz şişme havuz alacam büyük oğlan için. bi de nasıl sadece 3 kg aldın masallahhh.
aman canim tek derdimiz can sıkıntısı olsun boşver bugünlerde geçer
ya çok kolay bir pasta tarifim var herşey hazır malzemeler. etinin kakaolu keki var ya dikdörtgen olan onu al parçala kelepçeli kek kalıbının dibine ser ezerek. üstüne sade dondurma koy yay. kremanin icine cikolatyi at benmari usulu erit ganajini yap ve dondurmanin ustune yay ver buzluga istersen findik ceviz serp en uste cok yakışıyor. malzemeler elinin altinda olunca 5 dklik pasta ama yaz icin cok lezzetli oluyor.
dondurucuda beklediği için erimiyor. yerken de normal dondurma yer gibi işte. ganaji dökmeden dondurmayı az bekletip sonra dökebilirsiniz. instagramda videosunu izleyip yapmıştım ben.Dondurma erimiyomu ya
Tam tarifi atsana canm yaadondurucuda beklediği için erimiyor. yerken de normal dondurma yer gibi işte. ganaji dökmeden dondurmayı az bekletip sonra dökebilirsiniz. instagramda videosunu izleyip yapmıştım ben.
bi de puding tozuyla yapılan kurabiye tarifleri var. yag ve un ekleyip az yoğuruyorsun sonra 12 dk felan fırında pişiyor. pudra şekeri serpiliyor. çok çok basit. hatta ben kurabiyelerin ortasını çukur yapıp içine erittigim çikolatadan eklemiştim.
Napacaksın canım Ya pişer çocuk ben sivastayım dün yağmur rüzgar görsen sonbahar gibiydiBacım biz Mersin’de yanıyoruz. Çocoğum sıcağı hiç sevmiyor. Hafta sonuna doğru Karadeniz’e gideceğiz orda mecbur kalın giyinecek
Yaa hiç sorma pert oldum perişanım bir de şansıma klima bozuldu o kadar sıcak ki cehennem sicagi resmen buharlasti sütlerimNe güzel bende evime dönmek istiyorum hiç bişey anlamadım tatilden denize gidemiyorum doğru dürüst akşam arkadaşlar buluşuyor sahilde ateş yakıp toplanıyor gidemiyorum bu kız beni pert etti büyük kızımla bebekken herşeyi yapıyorduk ona güvendik galiba her çocuk bir olmuyor.tatil dönüşü valiz boşalt çamaşır yıka yerleştir oyyy Allah kolaylık versin
Benimki de bilmezdi canim nolduysa son on günde bi degistiAnaamm ne guzel yaa keske benm bebe de oyle cırlasa ya arkamdan. Ama babayla beni kiyaslarsak bana düşkün daha cok
Darisi başımaBenimki de bilmezdi canim nolduysa son on günde bi degisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?