2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar selam ben halen koydeyim benim kizin agzi cok akiyor gorunurde birsey yok damaklarigelisiyor diyorlar. Elleri agzinda surekli uyuyacak emzigi surekli cikartiyor elleriyle birde bagirmayi ogrendi surekli bagiriyor bazen cok yoruyor dun hep agladi rezil etti beni butun koye o agladikca annemde bana bagiriyor ac bu cocuk mamasini cabuk getirr diye susamis bu suu getir diye uykusu vaar diye diye boyle geciyor iste aglamasa super olacak ama nerdee :) doktora goturmeyeli 1 bucuk ay oldu dondugumde gtrcem 4. Ay asisnida vurduramadik daha bakalim artik. Siz nasilsiniz neler yapiyorsunuz ? He bu arada bende suya girmek istedim ama yanimda hic birsey getrmemisim birde sanki dahada kilo aldim burada bu siskolukla nasil gircegim ki :) sizde kilo durumlari nasil

Bahar cım. İlk deniz maceramızı başarıyla tamamladık. Ben hamileyken 3 kilo almıştım. Onun fazlasını doğumda verdim. Ama hala fazla kilom var benim bebek tedavi sürecinde çok kilo aldırdı. Etekli mayo ile girdim. Denizi özlemişim çok iyi geldi. 4 ayımız cuma günü doluyor. Aşıları gitmeden vurdurabilşr miyiz diye soracağım ebeye. Kızçene mutlu huzurlu sakin günler diliyorum canım.

bekarken bir arkadasim evli ve iki bebekliydi.birgun is çıkışı evine gittim.bi gittim ev darma duman.yani oyuncaklar vs. yerde yorganlar serilmiş bebekelr dusmesin diye.cunku biri yurumeyi yeni ogreniyor.biri agu modunda. temiz ama daginik velhasil ilk anda bi ggaripsedim.yahu neslim nolmuş boyle dedim.zaten kapiyi acip kosarak iceri gitmisti bebek agladigi icin.oyuncaklari takip ederek bebekle oturdugu odayi buldum
gülümsüyorum o an kafamdan hic cikmaz.asiri sevdigim bir arkadasim.
neyse biz oturduk.Allah razi olsun gelecegim.diye birseyler hazirlamis.helal valla iki bebekle.o zaman ben 24 yasindayim neslim 30 falan herhalde.yedik ictik.hossohbet falan derken Nesli birden hungur hungur aglamaya basladi. dedim ne oluyor sakin ol.bebekleri aldik koyduk bir yana.basladi anlatmaya meger benden baska sorani kalmamis.kimse cagirmaz ve kimse gelmezmis.ben iki bebekliyim diye kimse beni istemiyor diye ağlıyordu.bir an komik geldi.guldum.ne guluyorsun be seni de gorecegiz dedi dipnot ayni duruma dustum gulme sebebim suydu aslinda gulerken bir anda aglayinca neye ugradigimi sasirdim ee yasim da daha toy.artik daha iyi anliyorum.simdi ne mi oldu? herkes ona hayranlikla bakıyor..iki bebegi nasil da buyuttu diye...
geciyor bu gunler baharcim.emin ol ben de 2 cocuk var.çocuklu misafir su an bana da sıkıntı gibi geliyor.cunku hem kendi cocuklarimi kollamak hem hizmetlenmek zor.biraz daha buyumeleri lazim.ama kv bi garip.goturme sen de.benimki de ayri garip.arada yalvariyorum gel diye.gel de 1 saat bak su cocuklara evde bir derin temizleykm.diyorum.gelemem sen getir cocuklari git bak isine diyor.yahu ben olmadan ikisine ayni anda bakamazsin ki bebek mama ister.oburu aglar.yapamazsin gel iste.yok arkadas gelmiyor.benim kendi annem bile tatilde ayy kizim affet ama bunaldim demisti böyle böyle gececek..bizi biz anlarız yaz buraya derdini...biz de burada aile gibi olduk biz 3 cocuklu arkadaslardan ders aliyoruz. 1 çocukluluar da bizden bi de 1 cocuklu arkadaslarin vakti bize nispeten fazla oldugu icin guzel arastirmalar yapip bize bilgilendirme de yapiyorlar.seviyorum burayi

3 kilo muu masallh:) bn 17 kilo almistim 10 kilosu gitti 7 kaldi suan kacim bilmiyorum :) ama annemler fazla yeme diyorlar dondugumde diyete baslicam zaten emzirmiyorum. Bende asiyi kacirdim ayin 30 una yazmislardi insallah döndüğümde vururlar. Bizde tam 4 aya yeni girdik gecen ay 6400 du en son bakayim ne kadar kilo almis burada hep kustu cunku.
Bende opuyorum tatli oglusunu gorusmek uzere sevgiler..

umut canim ben de gittim bayramda iki uç yere maalesef.ananeye falan ille gidilecek dendi.neyse..yapistim.kiza.ama oyle bir sarilmisim ki zaten herkes anladi vermeyecegimi dedim bizim kiz alisti maskeye uzaktan sevmeye..kusura bakmayin korona var...zaten oglan da kimseye elletmedi kendini.uzak durun korona var diye çemkirdi ama dayanamadi.gece bi ara bi baktim esimin kuzeninin kucaginda dayanamadi.anne korona yokmus ben sordum ona diyor bi de ..cocuk bile dusunuyor ama insanlar dusunmuyor

6 aydan once yapmiyormus
Canım çocuk doktoru benim oğlumdan da alerjiden şüphelenmiş ti. Kan testinde bir değer yüksek o da alerjisi olan bebeklerde yüksek çıkıyormuş.Bana üniversite hastanesine götür alerji testi yaptır demişti. Sürekli hırıltısı var mamayı da yemiyor demisti. Hatta o ay hiç kilo almamış hatta 200 gram zayıflamıştı. Çapa tıp fakültesi'ne götürdüm alerji bölümüne. Doktor bu çocuk 7 aylık alerji testini 2 yaşından önce önermiyoruz.çok büyük sorunların olması lazım bu yaştaki bir çocuğa onu yapmamız için dedi.Hem 2 yaşından önce yaptığımız testte çok da başarılı olamayız.üstelik alerjisi olan şeyleri daha çok tetikleriz demişti.ve yapmamış işte yapılamayacağı adına bir kağıt yazdı verdi doktoruma getirdim. Sonra öyle böyle konağa geçti, iştahı normal düzene girdi.

Yaptik csnim o salıncaktan duvarda çoktandır var . Iyi ki var. Gunduz hep onda . ama dedigin gibi hep salliyoruz yoksa uyaniyor. Aksam ama carsafsiz biz sallamadan uyumaz

Ben 9 kilo almıştım emzirirken hepsini geri aldım şu an tekrar doğuma gittiğim kilomdayım. İştahım çok var diyet yapmam mümkün değil

ohhh komsum nasıl gittiniz biz korkuyoruz şişme havuz alacam büyük oğlan için. bi de nasıl sadece 3 kg aldın masallahhh.

aman canim tek derdimiz can sıkıntısı olsun boşver bugünlerde geçer

ya çok kolay bir pasta tarifim var herşey hazır malzemeler. etinin kakaolu keki var ya dikdörtgen olan onu al parçala kelepçeli kek kalıbının dibine ser ezerek. üstüne sade dondurma koy yay. kremanin icine cikolatyi at benmari usulu erit ganajini yap ve dondurmanin ustune yay ver buzluga istersen findik ceviz serp en uste cok yakışıyor. malzemeler elinin altinda olunca 5 dklik pasta ama yaz icin cok lezzetli oluyor.

Dondurma erimiyomu ya

Dondurma erimiyomu ya
dondurucuda beklediği için erimiyor. yerken de normal dondurma yer gibi işte. ganaji dökmeden dondurmayı az bekletip sonra dökebilirsiniz. instagramda videosunu izleyip yapmıştım ben.
bi de puding tozuyla yapılan kurabiye tarifleri var. yag ve un ekleyip az yoğuruyorsun sonra 12 dk felan fırında pişiyor. pudra şekeri serpiliyor. çok çok basit. hatta ben kurabiyelerin ortasını çukur yapıp içine erittigim çikolatadan eklemiştim.

Tam tarifi atsana canm yaa

Yaa hiç sorma pert oldum perişanım bir de şansıma klima bozuldu o kadar sıcak ki cehennem sicagi resmen buharlasti sütlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…