- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ağlamak istiyorum derimSelamlar arkadaşlar
Çok sık giremiyorum ama takipteyimm☺Bir sorum olacak ; bizim kızımız gece uykusuna saat 8-9 gibi geçiyor ve kesintisiz beş saat uyuyor, ( ama gündüz genelde az max yarım saatlik uykular)
Bu beş saatin sonunda beslemek için ben uyandırıyorum; ama sanki bıraksam daha uyur. Beş saatin üstünde uyutan var mı ; kendi kendine uyanmasını beklemeli miyim? Kızım üç buçuk aylık şu anda. Kilosu alt sınırda gidiyor ama gelişim sorunu yok çok şükür; o nedenle emin olamıyorum. Acıkınca ağlayıp uyanır mı bilemiyorum sanki derin uykuda gibi? Ne dersiniz?
Benimki doğru düzgün emmez hatta benim kızın emmesine emiyor bile denemez . Ama akşam uyurken göğsümde uyuyor . Göğsüme gelip iki çekince çocuk farklı bir madde çekmiş gibi sızıp kalıyorBebeklerinizi uyutma formülünü verin bize de Yahepsine çoook maşallahhhh
Bende bazen öyle uyuyor ama işte durum ortada bizim de iştahımız azaldı uyumuyor rahat değil şu an görsen nasıl tepiniyorBenimki doğru düzgün emmez hatta benim kızın emmesine emiyor bile denemez . Ama akşam uyurken göğsümde uyuyor . Göğsüme gelip iki çekince çocuk farklı bir madde çekmiş gibi sızıp kalıyortabi bu gündüz pek olamıyor .
Hiç artmadı mı cc siKizlar en cokta bu istaha takiliyorum ben biberonu bir icis bitirmek cok mu zor . Için mıçın yatın iste bebeler isinizin adı ne onu da yapamiyorlar
Bir iki yudum cekiyor birakiyor. Yarim saat 1 saat sonra yine ayni . Biberonu sıkıyorum damla damla akıyor mecbur birazını yutuyor öyle oyle iciriyorum zorla tabi ağlayana kadar aglayinca onu da yaptirmiyorHiç artmadı mı cc si
Cok sicak canm terliyorlar ondandirDün akşam 7 den beri haydo çiş yapamadı ya bacaklarını karnına çekip duruyo ama çiş yok su da veriyorum halbuki noldu ki şimdi ya
Hiç görünürde bisey yok canım ya hep yaparım pipi masajını da bekleyeyim biraz daha bakalımCok sicak canm terliyorlar ondandir
Bide pipiyi geri dogru ceksen bir sorun var mi diye bak istersen
Mama mi iciyodu canm hic emmiuo muDün akşam 7 den beri haydo çiş yapamadı ya bacaklarını karnına çekip duruyo ama çiş yok su da veriyorum halbuki noldu ki şimdi ya
Pipi masaji derkenHiç görünürde bisey yok canım ya hep yaparım pipi masajını da bekleyeyim biraz daha bakalım
Yok canım mama değil anne sutu sadeceMama mi iciyodu canm hic emmiuo mu
Evet canim derisini aşağı yukarı yapmak lazım kirecleme olmaması içinPipi masaji derkenben bidey yapmiyorm hic yapmam gerekiyo mu illa
Anne sütü alan su icmez ki ama neden veriyosn onu çözemedmYok canım mama değil anne sutu sadece
Kac kere yapiliyo. Ayy hic yapmadm ki ben insallah biseycik olmamistrEvet canim derisini aşağı yukarı yapmak lazım kirecleme olmaması için
Doktor önerdi canım havalar çok sıcak urfadayiz biz burdaki doktorlar hep su verilmesi taraftari cay kaşığıyla bi kaç defa veriyorum su öyle koca biberonla değil tabiAnne sütü alan su icmez ki ama neden veriyosn onu çözemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?