2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar ya 3 haftaya yakindir sag bacagin altindabilegine yakın yerde byle bisey oldu elimle dokununca bisey hissetmiyorm yara flan desem. Sizce ne snradan olan bisey gecer diye bekledm geçmiyo da

Eklentiler

• 20200803_173542.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 47
Su çocuklara ne yapsak olmuyor. Değişik ne yapılabilir acaba. Saatler degil beni biri 10 dakka sallasa keşke.
Ay yok sallanmadan kıvrılır uyuruz
Evdeki salincakta uyuyor diye anneme bile gidemiyorum . Uykusu gelince carsafta uyutup sallicam öyle. Ne anladik o gezmeden otur evinde beyaaa diyoruz

Sevindim canım yanlış anlamamana senin kv komple oğluna oynuyor zaten ne diyim Allah ıslah etsin

Ay hepsi aynı ilerliyor resmen benimkide yarını yokmuşçasına çığlık atmayı öğrendi diyorum çingen torbasından mı aldım ben seni kiloyu boşver ya ben göbeğimi attıra attıra giriyorum denize yanımda küçücük bebe var doğurduk herhalde ya

Ay çok güzel tarif deneyeyim bende

Benim hamilelik hep sorunluydu tansiyon reflü bulantı kanama derken alamadım kilo. Ama 10 kilo fazlam var o ayrı inşsllah onu da zamanla veririm. Sen de verirsin bebeler ayaklanınca peşinden koşmak bile sanırım sağlam spor olacak.

Helinnnnn komşum susanoğluna gittik koydan sakin yerden batırdık çıkardık Allah’a tevekkül. Burnu için gerekliydi. Karadeniz dönüşü Bozyazı ‘ya gidip orda da kış öncesi denize batırıp çıkaracağız inşallah. Hamilelik benim çok sorunluydu. Yiyemedim tansiyon reflü bir sürü sıkıntı sorun vardı . Kilo alamadım o yüzden.

Gaz bitmiyor üstüne üstlük uyuması da geriledi tam uykusunu düzenlediğini zannederken 4.ay uyku gerilemesine girdi kuzucuk
Kızlar daha öncede sordum da tam bir cevap alamadım bebeklerinize zeytinyağı ne kadar veriyorsunuz ve kaç günde bir veriyorsunuz
Genellikle iki günde bir veya üç günde bir veriyorum kakasını z.yagiy ile kolay yapar diye mama içi katıyorum bir çay kaşığı kadar

Saol canım bende öyle yapıyorum ikidir de emin olmak istedim tşkrler

Tam tarifi atsana canm yaa
canim kurabiye için 1su bardağı sıvı yağ ve alabildiği kadar un yaklaşık 3 bardak kadar. fırını önceden 180 derecede ısıt. firibdan firina fark eder ama 13-15 dk diyim
bugün tahinli keki denedim coo beğenildi. kolay aslında o da bi netten bak istersen

Bende merak ediyorum ama tamamen silindiler diye biliyorum ya
ya çok giremiyorum ama ağaçsızkoala ve blupblup mi yok

Ay çok güzel tarif deneyeyim bende
dene canim özellikle dondurmayı dene sıcakta güzel oluyor

iyi yapmışsınız biz kendimizi yaylaya attik deniz bu sene yok plânlarımızda

Selamlar arkadaşlar
Çok sık giremiyorum ama takipteyimm Bir sorum olacak ; bizim kızımız gece uykusuna saat 8-9 gibi geçiyor ve kesintisiz beş saat uyuyor, ( ama gündüz genelde az max yarım saatlik uykular)
Bu beş saatin sonunda beslemek için ben uyandırıyorum; ama sanki bıraksam daha uyur. Beş saatin üstünde uyutan var mı ; kendi kendine uyanmasını beklemeli miyim? Kızım üç buçuk aylık şu anda. Kilosu alt sınırda gidiyor ama gelişim sorunu yok çok şükür; o nedenle emin olamıyorum. Acıkınca ağlayıp uyanır mı bilemiyorum sanki derin uykuda gibi? Ne dersiniz?

Tahini normalde de hic sevmem ki ben

Valla okurken kendimi gordm sanki yaa. Benm sipa da oyle 9 deyince şaşmaz tabi erken uykusu gelirse de uyutmuyorm oyle cok aglamadigi surece bekletiyorm mi alissin saatine diye. 5 6 7 saat uyur ne zaman kalkarsa o zaman veriyorm. Aha 8 de karni doydu diye kiyamadm veriyim dedim uyudu 90 cc mama kaldi icemedi uyucam diye uyanmaz da oyle. Gündüz de en ufak çıt sesine kalkar. Ben yine ayni gece kaldirmicam kendi aglayana kdar hep oyle yaptm 4.ncu ayina yaklasiyo işte bi nevi durumumuz ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…