Yok ya bisey olmazKac kere yapiliyo. Ayy hic yapmadm ki ben insallah biseycik olmamistrher alt drgistirince mi yapiliyo nasi oluyo kac defa yapilio
Benimki de buna benzer. Gece uykusuna 8-9 gibi yatıyor. 12-1 gibi uyanmasa bile kıpırdanırsa ben emziriyorum. Sonra 3-5-7 veya 4-6 gibi kıpırdanmaları oluyor oralarda da emziriyorum ama sütüm az olduğu için mama vermem gerekiyor. Mama yiyecek kadar uyanmıyor hiç. Eğer gündüz 500 cc verememişsem gece bir şekilde vermeye çalışıyorum. Vermişsem emziriyorum sadece. Doktor bize mama artırma önerisi verdiğinde gece uzun uykuya ne zaman yatıyor ne zaman kalkıyor diye sormuştu. 9-6 demiştim kalam zamanı 3 e bölüp öğün sayısı çıkarmıştı. Buradan gece beslemek gerekmediğini anladım. Eğer bu şekilde kilo alamazsa gece veririz demişti. Bizimki bu şekilde 1 haftada 185 gr aldı. Yeterli gördü. Bizim de kilomuz alt sınırda ben bazen akşam uyuduğunda başında bekliyorum kıpırdandıkça vereyim diye bazen ellemiyorum değişiyor. Uyku da büyütüyor sonuçta. Bir de uyandırmaıyorum hiç bir şekilde uyandırmadan emziriyorum veya mama veriyorum. Uyanması daha kötü oluyor gündüz sanıyor gülücük saçmaya başlıyor sonra da 1- 1,5 saat uyumuyor.Selamlar arkadaşlar
Çok sık giremiyorum ama takipteyimm☺Bir sorum olacak ; bizim kızımız gece uykusuna saat 8-9 gibi geçiyor ve kesintisiz beş saat uyuyor, ( ama gündüz genelde az max yarım saatlik uykular)
Bu beş saatin sonunda beslemek için ben uyandırıyorum; ama sanki bıraksam daha uyur. Beş saatin üstünde uyutan var mı ; kendi kendine uyanmasını beklemeli miyim? Kızım üç buçuk aylık şu anda. Kilosu alt sınırda gidiyor ama gelişim sorunu yok çok şükür; o nedenle emin olamıyorum. Acıkınca ağlayıp uyanır mı bilemiyorum sanki derin uykuda gibi? Ne dersiniz?
Allah allah kaka desen neyse de bu kadar çiş yapmayanı da hiç duymadım.Dün akşam 7 den beri haydo çiş yapamadı ya bacaklarını karnına çekip duruyo ama çiş yok su da veriyorum halbuki noldu ki şimdi ya
Tikkabilla blupblup cherrygum eggplant ağaçsızkoala hatırlıyorum biri daha vardı sankicanim kurabiye için 1su bardağı sıvı yağ ve alabildiği kadar un yaklaşık 3 bardak kadar. fırını önceden 180 derecede ısıt. firibdan firina fark eder ama 13-15 dk diyim
bugün tahinli keki denedim coo beğenildi. kolay aslında o da bi netten bak istersen
ya çok giremiyorum ama ağaçsızkoala ve blupblup mi yok
dene canim özellikle dondurmayı dene sıcakta güzel oluyor
iyi yapmışsınız biz kendimizi yaylaya attik deniz bu sene yok plânlarımızda
Bi de cecen vardiTikkabilla blupblup cherrygum eggplant ağaçsızkoala hatırlıyorum biri daha vardı sanki
Ben de ilk kez karşılaşıyorum ya sünnet olması gerekebilir böyle olursa muhtemelen kireçleme vardır idrar deliği kapanmissaBenimki de buna benzer. Gece uykusuna 8-9 gibi yatıyor. 12-1 gibi uyanmasa bile kıpırdanırsa ben emziriyorum. Sonra 3-5-7 veya 4-6 gibi kıpırdanmaları oluyor oralarda da emziriyorum ama sütüm az olduğu için mama vermem gerekiyor. Mama yiyecek kadar uyanmıyor hiç. Eğer gündüz 500 cc verememişsem gece bir şekilde vermeye çalışıyorum. Vermişsem emziriyorum sadece. Doktor bize mama artırma önerisi verdiğinde gece uzun uykuya ne zaman yatıyor ne zaman kalkıyor diye sormuştu. 9-6 demiştim kalam zamanı 3 e bölüp öğün sayısı çıkarmıştı. Buradan gece beslemek gerekmediğini anladım. Eğer bu şekilde kilo alamazsa gece veririz demişti. Bizimki bu şekilde 1 haftada 185 gr aldı. Yeterli gördü. Bizim de kilomuz alt sınırda ben bazen akşam uyuduğunda başında bekliyorum kıpırdandıkça vereyim diye bazen ellemiyorum değişiyor. Uyku da büyütüyor sonuçta. Bir de uyandırmaıyorum hiç bir şekilde uyandırmadan emziriyorum veya mama veriyorum. Uyanması daha kötü oluyor gündüz sanıyor gülücük saçmaya başlıyor sonra da 1- 1,5 saat uyumuyor.
Allah allah kaka desen neyse de bu kadar çiş yapmayanı da hiç duymadım.
Bende oyle kucuk 30 cc lik biberon var suluk agzi var onla az bisey veriyorm gunde 3 4 defa dedi mama ictigi icin sicak olunca 5 6 kere veriyorm amaDoktor önerdi canım havalar çok sıcak urfadayiz biz burdaki doktorlar hep su verilmesi taraftari cay kaşığıyla bi kaç defa veriyorum su öyle koca biberonla değil tabi
Ayy korkuttun bi an yaa ama kapanma olsa görürdüm yok kapanmasi yine de kapanmasini beklemeden yapiyim dimi aradaYok ya bisey olmazaklıma geldikçe yapıyorum ben günlük illa ki bakiyorum kapanma falan var mı diye
Yap canım bi zararı yok ucunda birikme falan varsa hemen açılıyo daha rahat çiş yapar beyaz beyaz birikimeler oluyo kalıntı gibi bu aşağı yukarı hareket o açıdan faydalı ❤Bende oyle kucuk 30 cc lik biberon var suluk agzi var onla az bisey veriyorm gunde 3 4 defa dedi mama ictigi icin sicak olunca 5 6 kere veriyorm ama
Ayy korkuttun bi an yaa ama kapanma olsa görürdüm yok kapanmasi yine de kapanmasini beklemeden yapiyim dimi arada
Hmm oyle beyaz syler gelmedi hic bezde gormedm de arada yapiyim yinede sagl canmmYap canım bi zararı yok ucunda birikme falan varsa hemen açılıyo daha rahat çiş yapar beyaz beyaz birikimeler oluyo kalıntı gibi bu aşağı yukarı hareket o açıdan faydalı ❤
Nisan anneleri olarak hepimiz tükendik canım5 de uyudu geri uyandığı aaate bakın gerçekten tükendim
Bize DR yenidoğan uzmanı söylemişti. Tülbentten süzüp veriyorum. Hakiki zeytinyağını . Şükür bir sıkıntı yaşamadım.Ahh bende ikidir veriyorum iki gün arayla da Tedirgindim tşkrler
Cecen vardı selam olsunTikkabilla blupblup cherrygum eggplant ağaçsızkoala hatırlıyorum biri daha vardı sanki
Sen ne tatlısın arkadasım yüreğin çok güzel ❤Cecen vardı selam olsun
3 saatte bir mi dedi beslenmeyeBenimki de buna benzer. Gece uykusuna 8-9 gibi yatıyor. 12-1 gibi uyanmasa bile kıpırdanırsa ben emziriyorum. Sonra 3-5-7 veya 4-6 gibi kıpırdanmaları oluyor oralarda da emziriyorum ama sütüm az olduğu için mama vermem gerekiyor. Mama yiyecek kadar uyanmıyor hiç. Eğer gündüz 500 cc verememişsem gece bir şekilde vermeye çalışıyorum. Vermişsem emziriyorum sadece. Doktor bize mama artırma önerisi verdiğinde gece uzun uykuya ne zaman yatıyor ne zaman kalkıyor diye sormuştu. 9-6 demiştim kalam zamanı 3 e bölüp öğün sayısı çıkarmıştı. Buradan gece beslemek gerekmediğini anladım. Eğer bu şekilde kilo alamazsa gece veririz demişti. Bizimki bu şekilde 1 haftada 185 gr aldı. Yeterli gördü. Bizim de kilomuz alt sınırda ben bazen akşam uyuduğunda başında bekliyorum kıpırdandıkça vereyim diye bazen ellemiyorum değişiyor. Uyku da büyütüyor sonuçta. Bir de uyandırmaıyorum hiç bir şekilde uyandırmadan emziriyorum veya mama veriyorum. Uyanması daha kötü oluyor gündüz sanıyor gülücük saçmaya başlıyor sonra da 1- 1,5 saat uyumuyor.
Allah allah kaka desen neyse de bu kadar çiş yapmayanı da hiç duymadım.
Tam yazacaktım iyi bari çiş yapmayanı bende duymamıştım hiç duymuş oldukBi kova işedik asayiş berkemal
Canım sen yazdıkça büyük oğlumun bebekligi geliyor aklıma sallamalardan midem bulandırdı sinirden ne yapacağımı bilemezdim uyku en sevdiğim aç gunlerce kalabilirim ama uykusuzluk cok berbat yapardı beni biraz büyüdüğünde kalkar oyunlar oynardi lego kepce canı ne isterse hiç uyumadan sahur yaptığımı bilirim 3 yaşında düzeldi uykusu çok zor yaşayan bilir ama geçecek bu zor günler5 de uyudu geri uyandığı aaate bakın gerçekten tükendim
Vallahi ben İstanbul'dayım oradaki doktorlarda su verilmesi taraftarı.Doktor önerdi canım havalar çok sıcak urfadayiz biz burdaki doktorlar hep su verilmesi taraftari cay kaşığıyla bi kaç defa veriyorum su öyle koca biberonla değil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?