2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kac kere yapiliyo. Ayy hic yapmadm ki ben insallah biseycik olmamistr her alt drgistirince mi yapiliyo nasi oluyo kac defa yapilio
Yok ya bisey olmaz aklıma geldikçe yapıyorum ben günlük illa ki bakiyorum kapanma falan var mı diye

Benimki de buna benzer. Gece uykusuna 8-9 gibi yatıyor. 12-1 gibi uyanmasa bile kıpırdanırsa ben emziriyorum. Sonra 3-5-7 veya 4-6 gibi kıpırdanmaları oluyor oralarda da emziriyorum ama sütüm az olduğu için mama vermem gerekiyor. Mama yiyecek kadar uyanmıyor hiç. Eğer gündüz 500 cc verememişsem gece bir şekilde vermeye çalışıyorum. Vermişsem emziriyorum sadece. Doktor bize mama artırma önerisi verdiğinde gece uzun uykuya ne zaman yatıyor ne zaman kalkıyor diye sormuştu. 9-6 demiştim kalam zamanı 3 e bölüp öğün sayısı çıkarmıştı. Buradan gece beslemek gerekmediğini anladım. Eğer bu şekilde kilo alamazsa gece veririz demişti. Bizimki bu şekilde 1 haftada 185 gr aldı. Yeterli gördü. Bizim de kilomuz alt sınırda ben bazen akşam uyuduğunda başında bekliyorum kıpırdandıkça vereyim diye bazen ellemiyorum değişiyor. Uyku da büyütüyor sonuçta. Bir de uyandırmaıyorum hiç bir şekilde uyandırmadan emziriyorum veya mama veriyorum. Uyanması daha kötü oluyor gündüz sanıyor gülücük saçmaya başlıyor sonra da 1- 1,5 saat uyumuyor.
Dün akşam 7 den beri haydo çiş yapamadı ya bacaklarını karnına çekip duruyo ama çiş yok su da veriyorum halbuki noldu ki şimdi ya
Allah allah kaka desen neyse de bu kadar çiş yapmayanı da hiç duymadım.

Tikkabilla blupblup cherrygum eggplant ağaçsızkoala hatırlıyorum biri daha vardı sanki

Ben de ilk kez karşılaşıyorum ya sünnet olması gerekebilir böyle olursa muhtemelen kireçleme vardır idrar deliği kapanmissa

Doktor önerdi canım havalar çok sıcak urfadayiz biz burdaki doktorlar hep su verilmesi taraftari cay kaşığıyla bi kaç defa veriyorum su öyle koca biberonla değil tabi
Bende oyle kucuk 30 cc lik biberon var suluk agzi var onla az bisey veriyorm gunde 3 4 defa dedi mama ictigi icin sicak olunca 5 6 kere veriyorm ama
Yok ya bisey olmaz aklıma geldikçe yapıyorum ben günlük illa ki bakiyorum kapanma falan var mı diye
Ayy korkuttun bi an yaa ama kapanma olsa görürdüm yok kapanmasi yine de kapanmasini beklemeden yapiyim dimi arada

Yap canım bi zararı yok ucunda birikme falan varsa hemen açılıyo daha rahat çiş yapar beyaz beyaz birikimeler oluyo kalıntı gibi bu aşağı yukarı hareket o açıdan faydalı ❤

3 saatte bir mi dedi beslenmeye
Kaç cc dedi tek öğünde

Bu gece üç kez kalkış yaptık 00:30-01:00 arası. 22:50 arası ve 5:00-6:00 arası bizimkisi bildiğiniz ağlayarak uyanıyor. Hem de böyle kendini yatakta döndüren cinsten bir ağlama.
Meme emiyor ben de emdikten sonra gazını çıkartması için biraz sırtını sıvazlıyorum bazen 20 dk. bazen 40 dk. geçince tekrar dalıyor. Şu ana kadar gece yatıp hiç kesintisiz uyumadı bir keresinde sadece gündüz epey az uyumuşken gece 6 saat kalkmadı.
Sizinkiler nasıl böyle uzun uyuyo benim uzun uyuması için nasıl uyutmam lazım acaba? Hep omzuna alıp gaz alır gibi sırtını okşayarak uyuttum memede uyumasın diye.

5 de uyudu geri uyandığı aaate bakın gerçekten tükendim
Canım sen yazdıkça büyük oğlumun bebekligi geliyor aklıma sallamalardan midem bulandırdı sinirden ne yapacağımı bilemezdim uyku en sevdiğim aç gunlerce kalabilirim ama uykusuzluk cok berbat yapardı beni biraz büyüdüğünde kalkar oyunlar oynardi lego kepce canı ne isterse hiç uyumadan sahur yaptığımı bilirim 3 yaşında düzeldi uykusu çok zor yaşayan bilir ama geçecek bu zor günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…