2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Selam canım benimki 10 gibi uyuyor sabah 6 gibi uyanıyor o arada hiç besleniyorum kilosu normal gidiyor maşallah bence dokunma gece uykusu gelişim için çok önemli

Evet canım Tikkabilla egg falan ban yedi hep

Canım benimde senin anlattığın gibi bir iki kesintisiz 3-4 saat uyumuşlupu var o kadar ben gaz almayı bıraktım emdikten sonra rahatsız olduğunu hissedersem alıyorum
Zaten max 5 dk emiyor
Yani yalnız değilsin benim de uyku araları 15 dk kadar oluyor gece 3-4 kez uyanıyoruz

Ağlamak istiyorum derim Gündüz beslemesine ağırlık ver geceleri 8-9 saat uyuyabilir artık
Canım saol; aslında gece uyuması tabi güzel birşey de; inan gündüz hep cin gibi ve beş dk bıraktırmıyor ne ev işi ne yemek o açıdan da zorlayıcı oluyor inan

Tamamen aynı şeyleri yaşıyormuşuz; uyku süresi, kıpırdanma saatleri ,sütümün azalması gibi. Ve bu şekilde olduğundan yetersiz besleniyormuş gibi geliyor. Doktor bana da mama arttır dedi fakat o zamanda süt bitecek hiç emmeyecek; tekrar motiliuma başladım bakalım inş artıcak

Ben şimdi çok zorlamıyorum emmiyorsa emzirmiyorum sadece uyku arasında emziriyorum süt sağmaya başladım bitmesin diye. Zaten biz anti reflü mama kullanıyoruz. Benim sütümü de içince kusuyor sağıp içine thickener katıp verince kusmuyor en iyisi öyle yapmak

Icmedi mi 120 yi
İçmedi 80-100 ancak içirebildim. İlk zamanlar önce emzirip sonra mama veriyordum o zaman 40-50 bile içtiği oluyordu. Şimdi emmesi de yok denecek kadar az. Bi kaç kere 130 falan içti ama neye göre hiç bilmiyorum anlayabilsem o kadar mama da çöp olmayacak. Ne zaman az içecek ne zaman çok içecek hiç anlayamıyorum. Vermem gereken mamayı veremeyince 3 saatte değil 2 saatte falan veriyorum ondan mı içmiyor bilmiyorum.

Seninki kaç kilo? Ben de sütüm azalacak diye mamaya çok direndim bebeğim çok zayıf kaldı artık bıraktım napiyim bu seferde gelişimi etkilenecek. Sütten daha mı önemli diye düşünmeye başladım. Doktorumuz aşırı derecede emzirme ve anne sütü odaklı o bile böyle diyorsa benim de uymam lazım diye düşünüyorum. Aslında hatayı başta yaptım keşke bebek yerken verseydim, şimdi azaltsaydım mamayı. şimdi versem de yemiyor algılar çok açıldı sürekli oyun peşinde.

Canım saol; aslında gece uyuması tabi güzel birşey de; inan gündüz hep cin gibi ve beş dk bıraktırmıyor ne ev işi ne yemek o açıdan da zorlayıcı oluyor inan
Aynen benimki de öyle gündüzleri yarım saat ancak uyuyor sürekli oyun ve yanında konuşma istiyor. Evdeyken hiç bişey yapamıyordum babası işten gelene kadar. Şimdi annemlerdeyim ilgileneni çok

Bana sürekli gece uyuyan çocuk babayı sever gündüz uyuyan anneyi sever diyorlar kız zaten babacı olur napalım

Bence nasıl hepimizin uykularımı bir değilse onların da öyle hepsi farklı bireyler bir formülü yok bunun diye düşünüyorum

Helinnnnn cherryy valla yazim diye etiketledm aklima gelen tek bu oldu ama bi kac kisi daha var. Mazur gör gözler pert uyku akiyo
Tikkabilla blupblup cherrygum eggplant ağaçsızkoala hatırlıyorum biri daha vardı sanki
Bi de cecen vardi
Evet canım Tikkabilla egg falan ban yedi hep
ban ne demek noldu bu kızlara. hepsi de çok tatlıydı hoş sohbetti tamamen mi yoklar yani

Jadesi canisi siz 4 ayliksiniz tam dimi
4 aylikta uyku duzeni nasil kac saat uyku kac saat uyaniklik oluyor
Aynen canım 4. Aya girdik 2sinde gündüz bölük pörçük 10 15 dk uyuyor 3 4 defa gecce 10 gibi uyuyor sabah 6 gibi kalkıyor ama bizimki 3. Aydan beri böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…