2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
3 saatte bir 120 cc ver 600 cc ye tamamla dedi ama ben mümkün değil veremedim.

Ay benim doktor da 4 kere 90 cc dedi ama ben 4 kere 90 cc verirsem beni emmez 4 aylik 6500 gr 63cm 2 kere 90 cc veriyorum gun içinde de beni emiyor istediği zaman

Hmm. Aynı durumdayız ya peki o gece uyanınca sen nasıl emzirip uyutuyorsun direk memede mi uyuyo. Ben mememde uyursa bile onu uyandırıyorum ki alışmasın o yüzden mi yoksa sık sık uyanıp memeyi istiyor?
Uykuya dalma alışkanlığı kazanacak memede dalmasın diye hep omzumda pışpışla uyutuyorum. Acaba hata mı yaptım?
Bana sürekli gece uyuyan çocuk babayı sever gündüz uyuyan anneyi sever diyorlar kız zaten babacı olur napalım
Gündüz uyku uyuyo demek ki anneyi seviyor hahaha
Aman yani gece uyusun babasını sevsin ben razıyım ❤
Bence nasıl hepimizin uykularımı bir değilse onların da öyle hepsi farklı bireyler bir formülü yok bunun diye düşünüyorum
Bir formül yok tabi Jadesi ama belki gece uykusunu da birleştirme yöntemleri olabilir. Ben araştırmıştım internette Seride Samurkaş anlatmıştı, felaket uykularını uzatmaya çalışmak lazımmış sen de bak istersen. Gündüz kısa uyumasının önüne geçilebiliyormuş kadının Youtube'da anlattığına göre. Sadece biraz zaman alabilirmiş. Birey olarak farklılar canım ama onlar herşeyi bizim alıştırmamıza bağlı olarak öğreniyolar diye düşünüyorum.
Bilemedim valla.

Seninki ne kadar canım
3,30 aylık daha beş kilo olamadık
Yaptığın şey çok fedakarca canım. Eminim ki çalışmayı bile çocuğunu daha iyi şartlarda büyütebilesin eğitebilesin diye yapıyorsundur hiç vicdan azabı bir çekme, hiç üzülme

Şahsi fikrim 2 saat çok Kisa aralık çocuk nasıl acıkacak ki bence çok fazla sen bilirsin ama 4 saatte bir vermen gerekiyor

Woolnat uyku tulumu almayı düşünüyorum kullanan var mı? Gece üstünü örttürmek istemiyor sürekli açmaya çalışıyor arkadaşlarım önerdi siz nasıl uyutuyorsunuz

Woolnat uyku tulumu almayı düşünüyorum kullanan var mı? Gece üstünü örttürmek istemiyor sürekli açmaya çalışıyor arkadaşlarım önerdi siz nasıl uyutuyorsunuz
Ben owli hazır kundak kullanıyorum büyüyünce de uyku tulumu oluyor canım bir bak istersen memnunum ben üzerini hiç örtmüyorum

Ne güzel ne güzel keşke benim ki de alışsa.
Arada dene bence sende. Ben ablamla görüntülü konusurken ablam denedi flan sen de dene dedi oyle almadi basta snra geri verdm aldi oyle de uyudu uyanana kdar birakmadi tabi aralarda atti ben geri verdm. Smdi de almiyo mesela bi anlk oyle oyle alisacak galiba. El emmesinden daha iyi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…