Evet canım komple silindiler başka mecralarda görüştükleri için giremiyorlar malesef artık özledik onlarıdaban ne demek noldu bu kızlara. hepsi de çok tatlıydı hoş sohbetti tamamen mi yoklar yani
3 saatte bir 120 cc ver 600 cc ye tamamla dedi ama ben mümkün değil veremedim.
Senin kilosu çok iyi canım emzirmeye devam et benceAy benim doktor da 4 kere 90 cc dedi ama ben 4 kere 90 cc verirsem beni emmez 4 aylik 6500 gr 63cm 2 kere 90 cc veriyorum gun içinde de beni emiyor istediği zaman
Seninki ne kadar canımSenin kilosu çok iyi canım emzirmeye devam et bence
Hmm. Aynı durumdayız ya peki o gece uyanınca sen nasıl emzirip uyutuyorsun direk memede mi uyuyo. Ben mememde uyursa bile onu uyandırıyorum ki alışmasın o yüzden mi yoksa sık sık uyanıp memeyi istiyor?Canım benimde senin anlattığın gibi bir iki kesintisiz 3-4 saat uyumuşlupu var o kadar ben gaz almayı bıraktım emdikten sonra rahatsız olduğunu hissedersem alıyorum
Zaten max 5 dk emiyor
Yani yalnız değilsin benim de uyku araları 15 dk kadar oluyor gece 3-4 kez uyanıyoruz
Gündüz uyku uyuyo demek ki anneyi seviyor hahahaBana sürekli gece uyuyan çocuk babayı sever gündüz uyuyan anneyi sever diyorlarkız zaten babacı olur napalım
Bir formül yok tabiBence nasıl hepimizin uykularımı bir değilse onların da öyle hepsi farklı bireyler bir formülü yok bunun diye düşünüyorum
O senin güzelliğin tatlılığın hassas kardeşim benimSen ne tatlısın arkadasım yüreğin çok güzel ❤
cecene benden de selam olsun bebeği nasıl oldu uykuları acaba
Hmm. Aynı durumdayız ya peki o gece uyanınca sen nasıl emzirip uyutuyorsun direk memede mi uyuyo. Ben mememde uyursa bile onu uyandırıyorum ki alışmasın o yüzden mi yoksa sık sık uyanıp memeyi istiyor?
Uykuya dalma alışkanlığı kazanacak memede dalmasın diye hep omzumda pışpışla uyutuyorum. Acaba hata mı yaptım?
Gündüz uyku uyuyo demek ki anneyi seviyor hahaha
Aman yani gece uyusun babasını sevsin ben razıyım ❤
Bir formül yok tabiJadesi ama belki gece uykusunu da birleştirme yöntemleri olabilir. Ben araştırmıştım internette Seride Samurkaş anlatmıştı, felaket uykularını uzatmaya çalışmak lazımmış sen de bak istersen. Gündüz kısa uyumasının önüne geçilebiliyormuş kadının Youtube'da anlattığına göre. Sadece biraz zaman alabilirmiş. Birey olarak farklılar canım ama onlar herşeyi bizim alıştırmamıza bağlı olarak öğreniyolar diye düşünüyorum.
Bilemedim valla.
Amin kuzum amin.Allahimmm oğluma ve tüm bebişlere booooooooooooooooooooolllllll iştah
booooooooooooooooooooolllllll uyku aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ☺☺☺
3,30 aylık daha beş kilo olamadıkSeninki ne kadar canım
Yaptığın şey çok fedakarca canım. Eminim ki çalışmayı bile çocuğunu daha iyi şartlarda büyütebilesin eğitebilesin diye yapıyorsundur hiç vicdan azabı bir çekme, hiç üzülmeBugün ilk iş günümde ah ne zor geldi. Annem bakıyor olmasına rağmen. Hiç uyumamış biberona da alışıl değil pekte içmemiş süt midesi bulanmış. Gelince emzirdim hemen uyudu göğsümde ama yerine yatırayım dedim uyandı tabi ah ne zor çalışan anne olmak
Şahsi fikrim 2 saat çok Kisa aralık çocuk nasıl acıkacak ki bence çok fazla sen bilirsin ama 4 saatte bir vermen gerekiyorİçmedi 80-100 ancak içirebildim. İlk zamanlar önce emzirip sonra mama veriyordum o zaman 40-50 bile içtiği oluyordu. Şimdi emmesi de yok denecek kadar az. Bi kaç kere 130 falan içti ama neye göre hiç bilmiyorum anlayabilsem o kadar mama da çöp olmayacak. Ne zaman az içecek ne zaman çok içecek hiç anlayamıyorum. Vermem gereken mamayı veremeyince 3 saatte değil 2 saatte falan veriyorum ondan mı içmiyor bilmiyorum.
Anne sütü ise evet çiçeklerin varsa onlara dök birazIsıtılan süt ne olur atılır mı. ?
Sen kac saatte bir emziriyorsun canimŞahsi fikrim 2 saat çok Kisa aralık çocuk nasıl acıkacak ki bence çok fazla sen bilirsin ama 4 saatte bir vermen gerekiyor
Ne güzel ne güzel keşke benim ki de alışsa.Yaa uzun zaman snra emzik verdim aldi yaaa cok mutlu oldm. Tabi atti arada geri verdm aldi her defasinda. Smdi ayakta salliyorm ve hâlâ agzinda
Yaa kullanılmıyor demek annem çok ısıtmış suda içmemişte. Daha içilmiyor yani öylemi tüh üzüldüm ne zorluklarla sağılıyor o sütlerAnne sütü ise evet çiçeklerin varsa onlara dök biraz
Ben owli hazır kundak kullanıyorum büyüyünce de uyku tulumu oluyor canım bir bak istersen memnunum ben üzerini hiç örtmüyorumWoolnat uyku tulumu almayı düşünüyorum kullanan var mı? Gece üstünü örttürmek istemiyor sürekli açmaya çalışıyor arkadaşlarım önerdi siz nasıl uyutuyorsunuz
Arada dene bence sende. Ben ablamla görüntülü konusurken ablam denedi flan sen de dene dedi oyle almadi basta snra geri verdm aldi oyle de uyudu uyanana kdar birakmadi tabi aralarda atti ben geri verdm. Smdi de almiyo mesela bi anlk oyle oyle alisacak galiba. El emmesinden daha iyi sankiNe güzel ne güzel keşke benim ki de alışsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?