Kalppare sen alerji mamasını raporlu alıyorsun değil mi ücreti ne kadar
Uyumayangiller
Bebeklerinizi uyutma formülünü verin bize de Yahepsine çoook maşallahhhh
Kizlar en cokta bu istaha takiliyorum ben biberonu bir icis bitirmek cok mu zor . Için mıçın yatın iste bebeler isinizin adı ne onu da yapamiyorlar
5 de uyudu geri uyandığı aaate bakın gerçekten tükendim
Allahimmm oğluma ve tüm bebişlere booooooooooooooooooooolllllll iştah
booooooooooooooooooooolllllll uyku aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ☺☺☺
Şahsi fikrim 2 saat çok Kisa aralık çocuk nasıl acıkacak ki bence çok fazla sen bilirsin ama 4 saatte bir vermen gerekiyor
4 saatte bir verirsem günlük alması gerekeni tutturamıyorum. Bilemedim ki yaa aç gibi oluyor alıyor biberonu iki çekiyor sonra ağlamaya başlıyor saçlarını kulaklarını falan yoluyor mama reddi de mi var benim kızda bilmiyorum ki?Şahsi fikrim 2 saat çok Kisa aralık çocuk nasıl acıkacak ki bence çok fazla sen bilirsin ama 4 saatte bir vermen gerekiyor
İşte bebekten bebeğe değişiyor demek kioo canım pek tatlı çıkmışuyumayip bi de oyun oynuyorlar.benim.kiz da bez bebek seviyor
canım kv 21 Fatiha oku dedi..pis pis demekten firsat bulunca okuyorum.. ❤
basladi.mi alerji mamasına canim.ben arada gazini alıyorum.sonra devam..yavas yavas iciyorlar..
3 de uyudu 6 da kalkti bizim dehani 4. ay da uyku duzeni sasarmis ya bir umut bekliyorum belki geceye doner diye
AMİNNNNN ❤
benim kiz da 4 saati beklemiyor.az az sık sık beslenmek istiyor
Doga Delisi canım sana bir sorum var.
benim 2 gundur kirmizi et tuketiyorum.kakada sadece mukus oldu.kan yok.sence devam etmeli miyim? sen alerji dr gidiyordun ya.sana mukus onemli degil demisti degil mi?
Kızlar daha öncede sordum da tam bir cevap alamadım bebeklerinize zeytinyağı ne kadar veriyorsunuz ve kaç günde bir veriyorsunuz
Cnm bnde sabh 1 cay kasigi mamasina koyuyorumAhh bende ikidir veriyorum iki gün arayla da Tedirgindim tşkrler
Birak uyusun cnm ahh benmkide uyusa keşkeSelamlar arkadaşlar
Çok sık giremiyorum ama takipteyimm☺Bir sorum olacak ; bizim kızımız gece uykusuna saat 8-9 gibi geçiyor ve kesintisiz beş saat uyuyor, ( ama gündüz genelde az max yarım saatlik uykular)
Bu beş saatin sonunda beslemek için ben uyandırıyorum; ama sanki bıraksam daha uyur. Beş saatin üstünde uyutan var mı ; kendi kendine uyanmasını beklemeli miyim? Kızım üç buçuk aylık şu anda. Kilosu alt sınırda gidiyor ama gelişim sorunu yok çok şükür; o nedenle emin olamıyorum. Acıkınca ağlayıp uyanır mı bilemiyorum sanki derin uykuda gibi? Ne dersiniz?
Oh sevndim bnm kiz gece isemiyor sabaha karsi basliyorBi kova işedik asayiş berkemal
Bağırma olayı bizde de var seslerini tanıyorlar galiba kendi sesleri hoşlarına gidiyor duydukça bağırıyorlarBirde bagirmaya basladi bu ara susmuyor cok guluyorum sonrasi aglamayla bitmese guzel olacak ama
Sıçrama haftaları sanırım bu sefer biraz uzun biz de fenalardayız uykuya geçişte çok ağlıyor saçını kulaklarını yoluyor. Ben de bugün mahfoldum üstelik 50 dk da uyandıGuzel annisler selam, biz 4. Aydayiz kizin uyku duzeni yoktu zaten iyice bozuldu gece uyuyordu simdi gece dönüp duruyor koye geldigimde kusuyordu simdi erken erken acikiyor fazla vermek istemiyorum kusar diyedun aksam oturdum agladim artik salliyorum elleryle emziğini atyor gunduz ise hic uyku yok onceden kucagima alir iki pis pis uyurdu smdi itiyor agliyor ayagimda sallanmak istemiyor salıncakta sadece uyuyor oda zar zor durunca uyaniyor hmn napicam bilmiyorum bugun uyumasin tamm dedim bu seferde agliyor
Bu gözler ne mukuslar gördü. Kan gelmedikçe sıkıntı olmadığını söyledi. Çook yoğun mukus olduğunda ayrıca dikkat et kanama olacak mı bakalım demişti.
bnmkide oyle yyzunu tırmalıyor sacini cekiyor ellerini tutamıyorum Allahim sagliklarini versinSıçrama haftaları sanırım bu sefer biraz uzun biz de fenalardayız uykuya geçişte çok ağlıyor saçını kulaklarını yoluyor. Ben de bugün mahfoldum üstelik 50 dk da uyandı
Hic hberim yok yakızlar e bebektrn indiriminden haberiniz var mi? oyy oyy cok gec ogrendim..belki duumayan vardir..
blup olaydi söylerdi
Bakayım Canım gündüz uykusuna benimde bi çözüm bulmam lazım iş güç hak getire geceye de benim halim kalmıyorHmm. Aynı durumdayız ya peki o gece uyanınca sen nasıl emzirip uyutuyorsun direk memede mi uyuyo. Ben mememde uyursa bile onu uyandırıyorum ki alışmasın o yüzden mi yoksa sık sık uyanıp memeyi istiyor?
Uykuya dalma alışkanlığı kazanacak memede dalmasın diye hep omzumda pışpışla uyutuyorum. Acaba hata mı yaptım?
Gündüz uyku uyuyo demek ki anneyi seviyor hahaha
Aman yani gece uyusun babasını sevsin ben razıyım ❤
Bir formül yok tabiJadesi ama belki gece uykusunu da birleştirme yöntemleri olabilir. Ben araştırmıştım internette Seride Samurkaş anlatmıştı, felaket uykularını uzatmaya çalışmak lazımmış sen de bak istersen. Gündüz kısa uyumasının önüne geçilebiliyormuş kadının Youtube'da anlattığına göre. Sadece biraz zaman alabilirmiş. Birey olarak farklılar canım ama onlar herşeyi bizim alıştırmamıza bağlı olarak öğreniyolar diye düşünüyorum.
Bilemedim valla.
Zıbınla yatıyor üstünde hiç bişey olmuyorWoolnat uyku tulumu almayı düşünüyorum kullanan var mı? Gece üstünü örttürmek istemiyor sürekli açmaya çalışıyor arkadaşlarım önerdi siz nasıl uyutuyorsunuz
Okurken benimde aklıma Blup geldikızlar e bebektrn indiriminden haberiniz var mi? oyy oyy cok gec ogrendim..belki duumayan vardir..
blup olaydi söylerdi
Geçmiş olsun valla insan napacağını bilemiyorBeşik gibi sallanıyor buralar elimiz yüreğimizdeallahım sen koru
Gecmis olsun uzak il ama bende hissettim koltukta oturup oglusu salliyordum . Esime dedim deprem oldu cocugu sallamaktan başın dönmüştür biz bisey hissetmedik diyoBeşik gibi sallanıyor buralar elimiz yüreğimizdeallahım sen koru
Malatya da galiba oluyor allah yarsdımcınız olsunçpk korkunçBeşik gibi sallanıyor buralar elimiz yüreğimizdeallahım sen koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?