2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

oo canım pek tatlı çıkmış uyumayip bi de oyun oynuyorlar.benim.kiz da bez bebek seviyor

Bebeklerinizi uyutma formülünü verin bize de Ya hepsine çoook maşallahhhh

canım kv 21 Fatiha oku dedi..pis pis demekten firsat bulunca okuyorum.. ❤

Kizlar en cokta bu istaha takiliyorum ben biberonu bir icis bitirmek cok mu zor . Için mıçın yatın iste bebeler isinizin adı ne onu da yapamiyorlar

basladi.mi alerji mamasına canim.ben arada gazini alıyorum.sonra devam..yavas yavas iciyorlar..

5 de uyudu geri uyandığı aaate bakın gerçekten tükendim

3 de uyudu 6 da kalkti bizim de hani 4. ay da uyku duzeni sasarmis ya bir umut bekliyorum belki geceye doner diye

Allahimmm oğluma ve tüm bebişlere booooooooooooooooooooolllllll iştah
booooooooooooooooooooolllllll
uyku aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ☺☺☺

AMİNNNNN ❤

Şahsi fikrim 2 saat çok Kisa aralık çocuk nasıl acıkacak ki bence çok fazla sen bilirsin ama 4 saatte bir vermen gerekiyor

benim kiz da 4 saati beklemiyor.az az sık sık beslenmek istiyor

Şahsi fikrim 2 saat çok Kisa aralık çocuk nasıl acıkacak ki bence çok fazla sen bilirsin ama 4 saatte bir vermen gerekiyor
4 saatte bir verirsem günlük alması gerekeni tutturamıyorum. Bilemedim ki yaa aç gibi oluyor alıyor biberonu iki çekiyor sonra ağlamaya başlıyor saçlarını kulaklarını falan yoluyor mama reddi de mi var benim kızda bilmiyorum ki?

bazı arkadaşlar mamanıntadını sevmedi falan diyorsunuz ya nasıl anlıyorsunuz?
İşte bebekten bebeğe değişiyor demek ki

Doga Delisi canım sana bir sorum var.
benim 2 gundur kirmizi et tuketiyorum.kakada sadece mukus oldu.kan yok.sence devam etmeli miyim? sen alerji dr gidiyordun ya.sana mukus onemli degil demisti degil mi?

Bu gözler ne mukuslar gördü. Kan gelmedikçe sıkıntı olmadığını söyledi. Çook yoğun mukus olduğunda ayrıca dikkat et kanama olacak mı bakalım demişti.

Kızlar daha öncede sordum da tam bir cevap alamadım bebeklerinize zeytinyağı ne kadar veriyorsunuz ve kaç günde bir veriyorsunuz
Ahh bende ikidir veriyorum iki gün arayla da Tedirgindim tşkrler
Cnm bnde sabh 1 cay kasigi mamasina koyuyorum
Birak uyusun cnm ahh benmkide uyusa keşke
Bi kova işedik asayiş berkemal
Oh sevndim bnm kiz gece isemiyor sabaha karsi basliyor

Guzel annisler selam, biz 4. Aydayiz kizin uyku duzeni yoktu zaten iyice bozuldu gece uyuyordu simdi gece dönüp duruyor koye geldigimde kusuyordu simdi erken erken acikiyor fazla vermek istemiyorum kusar diye dun aksam oturdum agladim artik salliyorum elleryle emziğini atyor gunduz ise hic uyku yok onceden kucagima alir iki pis pis uyurdu smdi itiyor agliyor ayagimda sallanmak istemiyor salıncakta sadece uyuyor oda zar zor durunca uyaniyor hmn napicam bilmiyorum bugun uyumasin tamm dedim bu seferde agliyor

Sıçrama haftaları sanırım bu sefer biraz uzun biz de fenalardayız uykuya geçişte çok ağlıyor saçını kulaklarını yoluyor. Ben de bugün mahfoldum üstelik 50 dk da uyandı

Bu gözler ne mukuslar gördü. Kan gelmedikçe sıkıntı olmadığını söyledi. Çook yoğun mukus olduğunda ayrıca dikkat et kanama olacak mı bakalım demişti.

insAllah kanamaya donmez.doğa bi de ne diyecegim.bir gün önce bir baska etin yagi birkac damla benim yemegime gelmisti ama kakada kanama olmuştu. ama bu sefer olmadi.bir gunde alerji gecmeyecegine gore o kasap acaba inek eti mi verdi diye düşündüm.hani inek eti ve sütü yakin proteindir diye. ay ne biliyim.dusun dusun ve dusun ama mutluyum ya cok şükür..o kadar agir bir alerji geciriyoruz ki. bu kadar bi iyilesme emaresi mutlu etti beni.mukus coktu..insAllah kan da olmaz..Allahim butun bebekelrin alerjisini iyilestirsin bizim yolumuz uzun..o kadar cok seye alerjimiz var ki..baklagiller sebzeler hayvansal gidalar...

Sıçrama haftaları sanırım bu sefer biraz uzun biz de fenalardayız uykuya geçişte çok ağlıyor saçını kulaklarını yoluyor. Ben de bugün mahfoldum üstelik 50 dk da uyandı
bnmkide oyle yyzunu tırmalıyor sacini cekiyor ellerini tutamıyorum Allahim sagliklarini versin
kızlar e bebektrn indiriminden haberiniz var mi? oyy oyy cok gec ogrendim..belki duumayan vardir..

blup olaydi söylerdi
Hic hberim yok ya blupcim cecencim cherrygum vr tikkayi özledim agacsizkoalayi ozlemedim adam secmis vicdansız saka saka

Bakayım Canım gündüz uykusuna benimde bi çözüm bulmam lazım iş güç hak getire geceye de benim halim kalmıyor aslında banyo yatırınca biraz uyuyor ben hep gece yaptırıyorum normalde belki banyo yaptırarak uyku düzeni oturturum bide hep sallayarak uyuyor ona da çözüm bulmak lazım hamakta sallıyorum küçük gelir 1 aya

Woolnat uyku tulumu almayı düşünüyorum kullanan var mı? Gece üstünü örttürmek istemiyor sürekli açmaya çalışıyor arkadaşlarım önerdi siz nasıl uyutuyorsunuz
Zıbınla yatıyor üstünde hiç bişey olmuyor müslin örtmüştüm hep açıyor geri çok sıcak ben de ilişmiyorum üşümeye de alışsın diye düşünüyorum, kışa Allah kerim

Beşik gibi sallanıyor buralar elimiz yüreğimizde allahım sen koru
Gecmis olsun uzak il ama bende hissettim koltukta oturup oglusu salliyordum . Esime dedim deprem oldu cocugu sallamaktan başın dönmüştür biz bisey hissetmedik diyo
Deprem yikmasada psikoljiyi baya etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…