Hem de ne zor ne zor...Bugün ilk iş günümde ah ne zor geldi. Annem bakıyor olmasına rağmen. Hiç uyumamış biberona da alışıl değil pekte içmemiş süt midesi bulanmış. Gelince emzirdim hemen uyudu göğsümde ama yerine yatırayım dedim uyandı tabi ah ne zor çalışan anne olmak
Oh kuzucukla ilgilenirsin artik canim sevindim senin adinaKızlar slm izine ayrıldım. Perşembe günü Karadeniz’e eşimin memleketine gideceğiz. İnşallah Ata’mı üşütmeyiz. Yarın da 4. Ay aşıları yapılacak. Hepsine sağlık versin rabbim.
Canım geçmiş olsun.Beşik gibi sallanıyor buralar elimiz yüreğimizdeallahım sen koru
Teşekkür ederim canım.Fındık zamanı eşim okul açılmadan bitirip gelmek istiyor 24 ünde seminerler başlayacak. Siz kalın isterseniz diyor ama bebekle çok zor . Sarıp sarmalayıp evden çıkmayacağız. Burda çıtçıtlı badi ile geçiyor yaz. Orası kış memleketi . Ebe aşı sarsmaz dedi inşallah sarsmaz.Oh kuzucukla ilgilenirsin artik canim sevindim senin adina
Yolculuğu bir iki gün ertelese miydin acaba aşı sonrası? Yolda ve gidince dikkat et canim oralar soguk olur ozellikle köyleri. Uzun ve kalin kiyafetler al mutlaka .
Jade komidin tv ünitesi halılar nerden aldın çok beğendimOyun halısına koyuyorum oynasın diye hatun dönüp TV izliyor
Oh cok guzel.Kızlar slm izine ayrıldım. Perşembe günü Karadeniz’e eşimin memleketine gideceğiz. İnşallah Ata’mı üşütmeyiz. Yarın da 4. Ay aşıları yapılacak. Hepsine sağlık versin rabbim.
Aslıcım bu kireçlenme sonradan oluşabilen bişey mi endişelendim şimdi.pipisini sürekli kontrol etmekmi gerekiyor bu erkek bebişlerinBen de ilk kez karşılaşıyorum ya sünnet olması gerekebilir böyle olursa muhtemelen kireçleme vardır idrar deliği kapanmissa
Tam benim oğlanı tarif ettin kuzu benimkinde aynı öyle oluyor gece gündüz.ben artık göğüslerimi sıka sıka ağzına akıtıyorum meme ağzındayken.yutkunuyor ağzına süt doldukça.yoksa uykuda çekemiyor o derece ağırlaşıyor uyku.sütümde azaldı iyice emmeye emmeyeGöğsüme gelip iki çekince çocuk farklı bir madde çekmiş gibi sızıp kalıyor
Urfa canım ya deprem burda olmadi ama hissediliyoGeçmiş olsun valla insan napacağını bilemiyorAllah korusun neredeydin sen
3 aylık bir bebekte alerji testleri zaten çoğunlukla negatif çıkar.benim kızımda alerjik bi bebekti çoklu besin alerjisi vardı.hem Ankara’ya hem diyarbakıra araştırma hastanelerine götürdük.sırtından deri testi yapılırdı kan testi yapılırdı ama negatif çıkardı.zaten alerji immünoloji doktorları bu kadar küçük bebeklerde çıkmaz testlerde derdi.kakada kan varsa süt ürünlerini ve yumurtayı tamamen kesin.birde öyle deneyin.süt ürünleri de çok kapsamlı bi diyet.yoğurt tereyağı krema kaymak peynir süt tozu kek kurabiye çikolata sütlü şerbetli tatlılar içine süt ürünlerinden en ufak bi madde girmiş ne varsa.Merhaba hanımlar sizi hamileliğimin başından beri takip ediyorum.benim de 27 nisan doğumlu bir kızım var.Kalppare 15 günlükken kanlı kakalarimiz başladı ve hala ara ara devam ediyor ve ben neye alerjisi olduğunu tam çözemedim. 3 aylık kontrolünde kanda yumurta ve süt alerjisi negatif çıktı.doktorumuz yavaş yavaş kasar peynirinden başlamamı söyledi.
Evet canim kontrol etmek lazim endiselenme olsa hemen farkedersin ucu beyaz kalıntılarla doluyo öyle olmaması için arada bir bak sendeAslıcım bu kireçlenme sonradan oluşabilen bişey mi endişelendim şimdi.pipisini sürekli kontrol etmekmi gerekiyor bu erkek bebişlerin
Tamam kuzu peki napcam deriyi aşağıyamı çekcem bişey olmaz canı acımaz demiEvet canim kontrol etmek lazim endiselenme olsa hemen farkedersin ucu beyaz kalıntılarla doluyo öyle olmaması için arada bir bak sende
Bu saydıklarınızin hiç birini tüketmiyorum zaten 2 aydır belki daha fazla ama ona rağmen kanli kaka oluyordu.doktorumuz belki en azindan süt ya da yumurta birini kurtarabiliriz diye test istedi.5 gündür kaşar tuketiyorum kan falan yok tabi azar azar başladık.3 aylık bir bebekte alerji testleri zaten çoğunlukla negatif çıkar.benim kızımda alerjik bi bebekti çoklu besin alerjisi vardı.hem Ankara’ya hem diyarbakıra araştırma hastanelerine götürdük.sırtından deri testi yapılırdı kan testi yapılırdı ama negatif çıkardı.zaten alerji immünoloji doktorları bu kadar küçük bebeklerde çıkmaz testlerde derdi.kakada kan varsa süt ürünlerini ve yumurtayı tamamen kesin.birde öyle deneyin.süt ürünleri de çok kapsamlı bi diyet.yoğurt tereyağı krema kaymak peynir süt tozu kek kurabiye çikolata sütlü şerbetli tatlılar içine süt ürünlerinden en ufak bi madde girmiş ne varsa.
Süt ürünleri yumurta susam bunlar en fazla alerjen olanlar vücutta en fazla tepki veren alerjik besinler,zaten sizde biliyorsunuzdur.eğer kakada kan oluyorsa mutlaka süt ürünlerinden olmalı.diğer alerjik besinler kakada mukus yapar ama kolay kolay kan yapmaz.bence diyette farkında olmadan bi kaçağınız var.o kaçağı bulmaya çalışın derimBu saydıklarınızin hiç birini tüketmiyorum zaten 2 aydır belki daha fazla ama ona rağmen kanli kaka oluyordu.doktorumuz belki en azindan süt ya da yumurta birini kurtarabiliriz diye test istedi.5 gündür kaşar tuketiyorum kan falan yok tabi azar azar başladık.
Yok olması imkansız gibi bir şey.yedigim seyler sayili.mesela yeşil fasülye mercimek bunlardan sonra kanlı kaka olmuştu.Süt ürünleri yumurta susam bunlar en fazla alerjen olanlar vücutta en fazla tepki veren alerjik besinler,zaten sizde biliyorsunuzdur.eğer kakada kan oluyorsa mutlaka süt ürünlerinden olmalı.diğer alerjik besinler kakada mukus yapar ama kolay kolay kan yapmaz.bence diyette farkında olmadan bi kaçağınız var.o kaçağı bulmaya çalışın derim
Yanında ne yiyorsunuz mesela ekmeği paket ekmeklerden mi yoksa fırın ekmeği mi yiyorsunuz.diyetten sonra sadece yeşil fasulye ve mercimek mi yediniz mesela o gün boyunca?Yok olması imkansız gibi bir şey.yedigim seyler sayili.mesela yeşil fasülye mercimek bunlardan sonra kanlı kaka olmuştu.
Yanında ne yiyorsunuz mesela ekmeği paket ekmeklerden mi yoksa fırın ekmeği mi yiyorsunuz.diyetten sonra sadece yeşil fasulye ve mercimek mi yediniz mesela o gün boyunca?
Genelde fırın ekmeği yiyorum.yesil fasülye yiyince 2 defa oldu farklı zamanlarda kanlı kaka.doktor da mercimek ve fasulyenin çapraz alerji yapabileceğini söyledi.ayrica 5 gündür kaşar tüketiyorum kan falan olmadi.dokunsa olmaz mıydı acaba şimdiye kadar?sizin kızınızda hemen belirti olur muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?