2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Beşik gibi sallanıyor buralar elimiz yüreğimizde allahım sen koru

aslı geçmiş olsun canım

Yok olması imkansız gibi bir şey.yedigim seyler sayili.mesela yeşil fasülye mercimek bunlardan sonra kanlı kaka olmuştu.
mercimek alerjen canim.bize de mercimek pirinç mısır dokunuyor baklagil olarak.ama ben barbunya ve baklayi denemedim korkudan.onlarda agir alerjen çünkü.zaten hayvansal herseyi kestim.paketli herseyi kirmizi meyveleri de..valla ben herşeyi kesmeden cocuk rahatlamadi.ekmek zeytin patates domates salata ve yesilllik yedim.sebze olarak bezelye bamya yedim.baska da bisey yemedim.duzenli isirganli rezene cayi ictim.isirgan hem sut yapiyor hem alerjiyi hafifletme ozelligi varmis.liptonda var.yuzde 10 isirgan yuzde 90 rezene.esim ve oglum ile salata tabagimi bile ayirdim.kasiktan cataldan yogurt vs alerjen bulasir diye.ogluma sabah kavaltisimi yaptirirken elime yumurta degerse yikadim.zerre zerre dikkat ediyorum yani.ancak oyle bitti mukus.ilk once birinci ayda kan oldu.ama dogdu dogali mukuslu kaka yapiyor.farketmedigin bisi illa vardir.mesela bizim uzume alerjimiz var.bi defa uzum sirkeli su ile yesillik yikadim.o kadar cok duruladim ama yememle kaka da kanama oldu yani zerre miktar degerse yetiyor. mesela nar eksisi kullaniyordum dokundugunu fark ettim.kisacasi alerjen ne varsa kestim ama mesela bazi bebege patates de dokunurnus.sadece sogan ile beslenen arkadaslar duydum.ama mesela sogan da bize dokunuyor kisacasi her bebek farkli alerji gelistiriyor.eger hala bitmeseydi son care ekmegi kesecektim.hatta burayada yazdim.arkadaslar geriye bisi kalmadi kesme ekmegi sabret dediler.
he bir de ben alerji mamasi basladıgimdan beri sanki daha cabuk toparladi.o bagirsagini dinlendiriyor galiba birkac defa veriyorum.

Kızlar slm izine ayrıldım. Perşembe günü Karadeniz’e eşimin memleketine gideceğiz. İnşallah Ata’mı üşütmeyiz. Yarın da 4. Ay aşıları yapılacak. Hepsine sağlık versin rabbim.
Hep yasamak istedigim yer yaa ne guzel. Benm yerime de bolca gez kız..ama esimle.bende bi gun gidecegm insallah tatile oralara tani eşim deniz sever oralara biraz daha yaslaninca istiyo ama bende doğa hastasiyim yesillik sessizlik cok severim huzur ya resmen oyle

Tamam kuzu peki napcam deriyi aşağıyamı çekcem bişey olmaz canı acımaz demi ucunda beyaz kalıntı varsa napmam gerek
Aksine bize de doktorumuz o çok yanlış bir hareket dedi. Bazı anneler yapıyor ama yanlış o deri oraya yapışık ileri geri oynatılmaz dedi. Yenidoğan uzman doktoru

Yani olabilir.ben de çoğu yiyeceği kestim.5 gündür çay kaşığı kadar kaşar tüketiyorum dokunsaydı belirti olmaz miydi cnm.bi de yaptığım yanlış ama geçen hafta battı balık yan gider diyerekten 2 3 dilim baklava yedim canım cok çekti.buna rağmen hiç bişey olmadi ben de buna şaşırıyorum

Tamam kuzu peki napcam deriyi aşağıyamı çekcem bişey olmaz canı acımaz demi ucunda beyaz kalıntı varsa napmam gerek
Can acıtacak bisey değil ya hafifçe deriyi aşağı yukarı yapacaksın doktor göstermişti bize böyle böyle yapın diye ucunda beyazlık görürsen sil idrar deliği kapanmasın demisti

Aksine bize de doktorumuz o çok yanlış bir hareket dedi. Bazı anneler yapıyor ama yanlış o deri oraya yapışık ileri geri oynatılmaz dedi. Yenidoğan uzman doktoru
Deri oraya yapışık değil ki esnek bisey hangi doktora guvenecegimizi şaşırdık ama cevremde de hep duydum yapanları

Bir de bi şey sormak istiyorum hanımlar.bebegi diş çıkartan var mi?Bebeğim 3 ay 10 günlük ve gecen rastgele ağzına baktığımda dişin çıkmaya başladığını gördüm.daha çok erken değil mi

belirti yoksa iyilesne olabilir.takip et bakalim

Günaydın Kızlar benim Güzel kızım Dün hem gündüz hem gece güzel uyudu nasıl mutlu başladık güne anlatamam darısı diğer günlere ve diğer bebelere inş
Kaka olayımız eskiden her gün yapardı şimdi 3 güne bir oldu Dün yaptığı için rahattı galiba bu durumu nasıl çözeceğim hiç fikrim yok

Mukus arttı mı yediklerinden sonra? Dokunup dokunmadı gibi nasıl takip ediyorsun?

Anne sutu alıyorsa eğer normal diyorlar benim oğlumda uzun süre bir gun yapıp bir gün yapmadı bir de evden dışarı çıkarsak eğer yapmıyor

Evet canım alerji mamasından.koyu yeşil krem kıvamında kaka yaptırıyor.leş gibi de kokutuyor kakayı o mama

Hadi ya muallakta kaldım bak şimdi.çok nadir çok çekmeden bakarım bişey yoksa birdaha bakmam cano

Anne sutu alıyorsa eğer normal diyorlar benim oğlumda uzun süre bir gun yapıp bir gün yapmadı bir de evden dışarı çıkarsak eğer yapmıyor
Günde 4-5 kere 60 cc mama ve anne sütü veriyorum yani ikisini de veriyoruM 4. Ay kontrolünde doktoruna. Soracağım artık

Biz de seni özledik kız bayram seyran giremedik pek benim eşe malum hiç izin yok bize her gün bayram izne çıkın ta kafan dağılır niye çıkmıyon çocukla zor ama olsun bana biri gezme desin valiz için hazırlama başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…