Canım bazı bebekler erken çıkarıyormuşBir de bi şey sormak istiyorum hanımlar.bebegi diş çıkartan var mi?Bebeğim 3 ay 10 günlük ve gecen rastgele ağzına baktığımda dişin çıkmaya başladığını gördüm.daha çok erken değil mi
insAllah kanamaya donmez.doğa bi de ne diyecegim.bir gün önce bir baska etin yagi birkac damla benim yemegime gelmisti ama kakada kanama olmuştu. ama bu sefer olmadi.bir gunde alerji gecmeyecegine goreo kasap acaba inek eti mi verdi diye düşündüm.hani inek eti ve sütü yakin proteindir diye. ay ne biliyim.dusun dusun ve dusun ama mutluyum ya cok şükür..o kadar agir bir alerji geciriyoruz ki. bu kadar bi iyilesme emaresi mutlu etti beni.mukus coktu..insAllah kan da olmaz..Allahim butun bebekelrin alerjisini iyilestirsin bizim yolumuz uzun..o kadar cok seye alerjimiz var ki..baklagiller sebzeler hayvansal gidalar...
Evet canım alerji mamasından.koyu yeşil krem kıvamında kaka yaptırıyor.leş gibi de kokutuyor kakayı o mama
Eğer alerjisi varsa bir günde kan geçmez üstelik kanama daha da yoğunlaşır. Umarım yoktur. Diğer alerjileri de düzelme sürecine girmiştir. Çoklu besin alerjisi çok zor Allah kolaylık versin. Bizim şimdilik süt-süt ürünleri ve yumurta. Bu bile o kadar zor ki. Allahım başka dert vermesin.İnşallah başka şeylere de alerjisi gelişmez.
Naber gençlerenerjik bir güne uyandım halbuki gece 4 e kadar telefonla konuştum bayramın 4. Günü denize gittik yine benim kız ayağının ucu değer değmez ağlıyor ya suya sokamadık bile halbuki ne çok seviyor banyoyu
inşAllah duzelme yoluna girmisizdir..cok agir gecirdik ama insAllah cabuk atlatiriz.ama sut kolay bitmiyor.oglum hala paket sut içemiyor.cook kaynatmam lazim.aman nabalim kizimin da once bi diğerleri bir gecsin de.sut de gecer.en azindan kaynamis da olsa içebiliyor
Süt çok problem değil de ek gıda döneminde yoğurt ve peynir nasıl olacak onu düşünüyorum. Siz nasıl yapmıştınız?
en basta yogurtlu corbalar verdim yaklasik 1 yasda.biz zaten 5. ayda anladik alerjiiyi ondan cok gec iyilesti. peyniri hala yemiyorama kaşar seviyor ve yiyor cok sukur.doktor daha ne olsun dedi
Merhaba bizde 20 günlükken başladık diyete .şimdi kasar yiyorum cok az inşallah çabucak atlatır hepsiNe kadar erken farkedilirse o kadar iyi demekBebeğim 40 günlükken başladım diyete 105 günlük oldu. Umarım erken atlatırlar
Valla özellikle uyardı bizi doktor sakıncalı dedi yapmayın dedi. Alanında da bilinen methedilen iyi bi doktor araştırın yine ama ben yapmıyorum hiçHadi ya muallakta kaldım bak şimdi.çok nadir çok çekmeden bakarım bişey yoksa birdaha bakmam cano
ya geçen de sordum ban yedi denildi ne demek oluyor bilmiuorum ve baska mecrada nasil gorustuler. misal burdan birine cep no verdim bende bunun gibi mi. bi de harbi ya adam mi secmislerbnmkide oyle yyzunu tırmalıyor sacini cekiyor ellerini tutamıyorum Allahim sagliklarini versin
Hic hberim yok yablupcim cecencim cherrygum vr tikkayi özledim agacsizkoalayi ozlemedim adam secmis vicdansız saka saka
akdeniz karadeniz iki zıt bölgeKızlar slm izine ayrıldım. Perşembe günü Karadeniz’e eşimin memleketine gideceğiz. İnşallah Ata’mı üşütmeyiz. Yarın da 4. Ay aşıları yapılacak. Hepsine sağlık versin rabbim.
Urfa mıDoktor önerdi canım havalar çok sıcak urfadayiz biz burdaki doktorlar hep su verilmesi taraftari cay kaşığıyla bi kaç defa veriyorum su öyle koca biberonla değil tabi
Bu küçük hanım beni çok yordu ya neyine bu yaştan sonra 2.çocuk rahat mı battı tam büyüğüyle rahata ermişken dememek için zor tutuyorum kendimi tam düzeldi diyorum hop yine sil baştan yeme yok uyku yok ağla ağla sebep yok gören komşular diyor hep çok alıyor hasta falan mı diye soruyorlar bi evimize dönsek de rahatlasak...
Kocamlagunaydin
kimle konustun kiz sabaha kadar
Bir gün erkeklere bıravaksın aslında o zaman net anlayacaklar biziAma sorun eş kişisi nerde o tatilinin tadını çıkartıyor çünkü bebek sadece benim Ben bakmalıyım ne denizinden geri kaldı ne balık tutmasından ne de arkadaşlarıyla akşam gezmelerinden tek yaptığı geldiğinde bebek ağlıyorsa elinde biberon hemen mama hazırlayıp aç bu aç demesi körle yatan şaşı kalkıyormuş kaç ayı beraber geçirince annesine benzedi
Neyse ki büyüğü de çoğu zaman alıyor yanına o bari eğleniyor diye teselli ediyorum kendimi+ 1 milyon
Zor kére zor.
Buyugu de eksik kaliyor ona da ayri uzuluyorum
Es durumi da cogu boyle sanirim. Bi cocuga bakamiosun olur bisey soyleyince. Allah yardimcimiz olsun ne diyim, yalniz degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?