2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Eğer alerjisi varsa bir günde kan geçmez üstelik kanama daha da yoğunlaşır. Umarım yoktur. Diğer alerjileri de düzelme sürecine girmiştir. Çoklu besin alerjisi çok zor Allah kolaylık versin. Bizim şimdilik süt-süt ürünleri ve yumurta. Bu bile o kadar zor ki. Allahım başka dert vermesin.İnşallah başka şeylere de alerjisi gelişmez.

inşAllah duzelme yoluna girmisizdir..cok agir gecirdik ama insAllah cabuk atlatiriz.ama sut kolay bitmiyor.oglum hala paket sut içemiyor.cook kaynatmam lazim. aman nabalim kizimin da once bi diğerleri bir gecsin de.sut de gecer.en azindan kaynamis da olsa içebiliyor

gunaydin
kimle konustun kiz sabaha kadar

Süt çok problem değil de ek gıda döneminde yoğurt ve peynir nasıl olacak onu düşünüyorum. Siz nasıl yapmıştınız?

Süt çok problem değil de ek gıda döneminde yoğurt ve peynir nasıl olacak onu düşünüyorum. Siz nasıl yapmıştınız?

en basta yogurtlu corbalar verdim yaklasik 1 yasda.biz zaten 5. ayda anladik alerjiiyi ondan cok gec iyilesti. peyniri hala yemiyor ama kaşar seviyor ve yiyor cok sukur.doktor daha ne olsun dedi

en basta yogurtlu corbalar verdim yaklasik 1 yasda.biz zaten 5. ayda anladik alerjiiyi ondan cok gec iyilesti. peyniri hala yemiyor ama kaşar seviyor ve yiyor cok sukur.doktor daha ne olsun dedi

Ne kadar erken farkedilirse o kadar iyi demek Bebeğim 40 günlükken başladım diyete 105 günlük oldu. Umarım erken atlatırlar

Hanımlar bana yol gösterin nasıl biberona alıştırcam bizimkini 8 de emzirdim gittim işe 1 buçuğa kadar bişey içmemiş. Annem vermiş bizimki itmiş bende denedim gelince yok almıyor başka bi biberon mu deneyim napayım alışması lazım daha önce vermiştim ilk yine zorla aldı ama içmişti. Dün yine zar zor içmiş ama bugün hiç yok

bnmkide oyle yyzunu tırmalıyor sacini cekiyor ellerini tutamıyorum Allahim sagliklarini versin

Hic hberim yok ya blupcim cecencim cherrygum vr tikkayi özledim agacsizkoalayi ozlemedim adam secmis vicdansız saka saka
ya geçen de sordum ban yedi denildi ne demek oluyor bilmiuorum ve baska mecrada nasil gorustuler. misal burdan birine cep no verdim bende bunun gibi mi. bi de harbi ya adam mi secmisler
Kızlar slm izine ayrıldım. Perşembe günü Karadeniz’e eşimin memleketine gideceğiz. İnşallah Ata’mı üşütmeyiz. Yarın da 4. Ay aşıları yapılacak. Hepsine sağlık versin rabbim.
akdeniz karadeniz iki zıt bölge kolay gelsin komşum dikkat edin kendinizede bebisede

Doktor önerdi canım havalar çok sıcak urfadayiz biz burdaki doktorlar hep su verilmesi taraftari cay kaşığıyla bi kaç defa veriyorum su öyle koca biberonla değil tabi
Urfa mıAllah kolaylık versin canım ben antepte görev yaptım urfaya nisan ayında gezmeye gelmiştim çöl sıcağı gibiydi kavrulmuştuk resmen hala urfa deyince afakanlar basar beni

Bu küçük hanım beni çok yordu ya neyine bu yaştan sonra 2.çocuk rahat mı battı tam büyüğüyle rahata ermişken dememek için zor tutuyorum kendimi tam düzeldi diyorum hop yine sil baştan yeme yok uyku yok ağla ağla sebep yok gören komşular diyor hep çok alıyor hasta falan mı diye soruyorlar bi evimize dönsek de rahatlasak...

Ama sorun eş kişisi nerde o tatilinin tadını çıkartıyor çünkü bebek sadece benim Ben bakmalıyım ne denizinden geri kaldı ne balık tutmasından ne de arkadaşlarıyla akşam gezmelerinden tek yaptığı geldiğinde bebek ağlıyorsa elinde biberon hemen mama hazırlayıp aç bu aç demesi körle yatan şaşı kalkıyormuş kaç ayı beraber geçirince annesine benzedi

+ 1 milyon
Zor kére zor.
Buyugu de eksik kaliyor ona da ayri uzuluyorum
Es durumi da cogu boyle sanirim. Bi cocuga bakamiosun olur bisey soyleyince. Allah yardimcimiz olsun ne diyim, yalniz degilsin

Bir gün erkeklere bıravaksın aslında o zaman net anlayacaklar bizi

+ 1 milyon
Zor kére zor.
Buyugu de eksik kaliyor ona da ayri uzuluyorum
Es durumi da cogu boyle sanirim. Bi cocuga bakamiosun olur bisey soyleyince. Allah yardimcimiz olsun ne diyim, yalniz degilsin
Neyse ki büyüğü de çoğu zaman alıyor yanına o bari eğleniyor diye teselli ediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…