2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bu arada geçen gün bahsetmiştim eşimin teyzesinin eşi hasta bi tanıdıklarını hastaneye götürmüş onda da corona çıkmış bizimkilerde karantinaya alındı diye o hasta olan adam vefat etmiş bugün hemen defnediyorlarmış

Allah rahmet etsin canim . Sizinkilerde birsey cikmaz insallah . Fena yayiliyor pek dikkat edilmiyor bu aralar

Her yerde o kadar çok arttı ki gerçekten kendim için değil ama ailem için bebeğim için endişeleniyorum

Urfa mıAllah kolaylık versin canım ben antepte görev yaptım urfaya nisan ayında gezmeye gelmiştim çöl sıcağı gibiydi kavrulmuştuk resmen hala urfa deyince afakanlar basar beni
Ay evet canim ya bir de yetmemis gibi 4 yil daha gorevi uzattik urfada kalalim diye hangi kafayla yaptik bu hatayi soğuk dusun altinda bile terliyoruz

kızlar bilirsiniz belki eltimle aram açık..geçen gun komşuya insan sevmedıgi insanin cocugunu da sevemeiyor valla derken duyup üzülmüştüm.kucucuk yavrularıma kinleniyor diye.ve bunu kv söylemiştim.bu elti bunu duydu sanırım.eve çocuk istemeyen eltim( koltuklarima cis kacirirlar aman aman ben istemem cocuk mocuk deyip cocuklu komsu bile istemezdi) birden mahalleden çocuk kovalar oldu.kimi bulsa eve cagırip bağira bagıra seviyor
kendince bana nispet yapıyor sanırım ben kendi cocuumu severken boyle bagirmiyorum eltilerin savasi filmini izleyenler bilir

simdi bu isin komik tarafi..

ama bir de trajikomik tarafi var..onune gelen hakkimda kotu soz anlatiyor.insanlar kv me biktik artik.buyuk gelin kucuk gelinin kapiyi dinleyip olur olmaz anlatiyor.hic iyi degil psikolojisi diyormus eltilerin savasinda bu sahne de vardi.butun eltiler boyle.mi? bana neler etti hicbiryerde anlatmadim.bu kadinin derdi ne anlayamiyorum.bana surekli sen kimsin.senden once ben vardim diyor.bu lafi o kadar diline dolamis.ki.esime bile dedi esim de ne diyon sen ya ben mi sen mi dedi guldugume bakmayin.sinirden

Eltim yok hiç olmayacak da ama şeytan kapli kv ve bir görümcem var hiç bir elti onlar kadar kötü olamaz allah kolaylık versin canım hiç duymamazlıktam gel tenezzül edip kv bile söyleme

Eltim yok hiç olmayacak da ama şeytan kapli kv ve bir görümcem var hiç bir elti onlar kadar kötü olamaz allah kolaylık versin canım hiç duymamazlıktam gel tenezzül edip kv bile söyleme

biz aile apartmanindayiz canım.mesela cati kat boş.ve kv ve elti camasir seriyor.ama ben seremiyorum.dev gibi yer oysa ki.dort yastik.kilifi sermistim.koltugun kiliflari.dusunsene sadece 4 kilif.bas bas bagirdi.gel al bunlari ben camasir serecem diye.o kadar cirkef ki...kavga kopsun diye ugrasiyor...simdi ya catir catir kavga edeceksin.ya selami sabahi keseceksin.o kavga istiyor.bunla besleniyor cunku.ama ben cocuklarimi bu huzursuz ortamda buyutmek istemiyorum.ben de sermiyorum artik.minicik balkona seriyorum.ogluma oyun alani kalmadi hic.
hamileyken ne kavgalar etti.beni karnima vurup merdivenelrden itecekmis.birsuru tehdit.doktora gittik.doktorum bebegin uzulmus noldu dedi.doktorlar anlıyormuş.doktor bile halime aciyip Allah kurtarsin diye dua ediyordu bana artık.

deli deliyi gorunce degnegini saklarmis..az kaldi delirtecek beni sonunda

Desene benimkilerin bir değişiği ki biz 3 ümğzde farklı şehirlerdeyİz bende hamileyken seni vururum demişti bende mal mal bakmıştım algılayamamıştım eşim ne diyorsun sen diyğnce anlamıştım
Gerçekten Yaşamadan insan bilmiyor ben kimseye laf arasında Bile tatlı bulup söylersin ya delisin sen diye demiş biri değilim
Ama kv her türlü bel altı küfürler vururumlar neler neler duydum mal ben de ne diyorsun sen hepsi sensin demiştim görümceye de bana yaptıklarınız çoçuğun başına gelsin dedim
Sonuç : doğumda beni aramadılar üstüne ben onlara küfür etmişim çoçuklarına beddua etmiş oldum ayrıca görümce nerdeyse annnemle yaşıt o 40-41 annem 46 ben hamileyim diye de hamile kaldı kocası da ben hastanelik olunca yalan ne var yani herkes hamile flanndiyordu görümce kv ile beraber şimdi Bir tanıdığa bayramda uğramış içeri davet etmişler gelmemem karım hamile çok duygusal ağlıyor hep Demiş ayrıca bu 4. Çoçuk
Benim yaptığım ikili tarama yüksek riskti fetal DNA yaptım temiz çıktı inanmak istemiyorlardı temiz dememize rağmen sırf ben duyup üzüleyim diye milleti arayıp ya hastaysa demişlerdi güya ağlamışlardı ama amaç millete yayıp benim duymam
Artık aileme ve bana o kadar musallat oldular ki o kadar iftiracı insanlar ki eşimle boşanmak istedim şimdi bile dolup dolup eşime taşıyorum eşime de kötüler eşimi saldım üzerlerine eşim biraz haklarından geldi diyim bana yapılanlara karşılık eşim %1 anca yapmıştır da ama hep arkamdaydı ezdirmedi ama başedemiyor ve tüm bunlar biz görüşmememize rağmen 1 yıldır 1 kez evime geldiler birşeyler düzeltmek için onda da eşim sinir krizine sokup gittiler ama ben eşimi bu bayram yolladım 1 aydır onlarda git dedim dertleri ne eşim de çok dolu zaten 1 sn susmuyor her şeyi söylüyor şimdi oğullarını kaybetmek üzereler diye durulmuş durumdalar
Ben görüşmeyeceğim artık umrumda da değiller eşim aZcık zorlasa boşarımda onca sıkıntı yaşadım karışma dedim bana şimdi 4 aydır babamlardayom keyfim ne kadar isterse kalacam dedim eşimde 2 ay kaldı şimdi yine gelecek eylülde KPSS girip evime dönecek inş
Gerçekten şeytan kapli insanlarla uğraşmak imkansız biç takmamak en iyisi bırak ne derse desin bağırsın çağırsın duymamazlıktan gel kudursun

Bilmiorum nasil alisir benim kizim da itiyordu hep ama
Kasikla verse annen o zaman icebilir.

Neyse ki büyüğü de çoğu zaman alıyor yanına o bari eğleniyor diye teselli ediyorum kendimi
Cok dogru esim evdeyken onunla ilgilenince ya da disari goturunce daha rahattim.
En azindan buyugu mutlu sende, kucugu de insalalh zamanla duzene girecek
Ben deliriyorum ikisiyle soylemesi kolay biliorum ama elden ne gelir Rabbim sabir ve kolaylik versin insallah amin

sabir da bir yere kadar . Kv ye soylesen onlar ayar verse yada eşi.. aile apartmaniysa bos cati katıysa herkes kullanir yani

Samsun a ilçesinin köyüne gideceğiz canım. Gideceğimiz yer yayla diye geçiyor. Orda kimse yok eşim ben oğlum olacağız. Bakalım nasıl geçecek size bildiririm ordan. Aynen öğretmen olsa da
kuzum Samsun a gidiyoruz. İlçesinin köyü yayla diyorlar. Orda kimse yok . Yine eşim ben oğluşymuz olacağız. Gelişmeleri bildiririm. Bugün aşı vuruldu minik paşam çok sarsıldı. Daha bavul hazırlayacsğım oğlan ayağımda ateşi var. Calpol verdim elimde ateş ölçer . Düşer inşallah. Sabah ezanla yolculuk 12-13 saat inşallah kuzum yormaz. Arabayı seviyor ama hiçbuzun yol yapmadık ilk deneyim olacak.

Kalppare öhh ne dolmuşum be Konuşturdun beni

canim beni ne üzdü ya özürlüyse ayy bence oyle ruyasini gordum falan...

inan ki bazen neden evlendim ki ben dedirtiyor...o kadar bıktım ki..

ama biz onlari takmadan kendi ailemiz ile mutlu olacagiz...

eger ben benim.eltimin kavga cagrislarina cevap versem valla ortalik girgiriyeye döner..amaaan diyorum geçiyorum..emin ol çıldırıyor

sen de cok takılma..kv de bana neler etti..ama mecburen anlasmaya çalışıyorum ben de..mecburi yani...esimin anası diye..o da tuhaf..öfke krizlerine girip absurd seyler yaşatıyor..eltim de benimle bir olup ona sirt donmeyi teklif etti..yapamam deyince bana savas acti

Gideceğimiz yer tam da sana göre öyleyse. Fındık ağaçları arasında bir köy evi. Allah kalbine göre versin canım. İnşallah tez zamanda kendi düzenini kurarsın.

sabir da bir yere kadar . Kv ye soylesen onlar ayar verse yada eşi.. aile apartmaniysa bos cati katıysa herkes kullanir yani

kv ile kp sen de as diye bana baski kuruyor..kız çati da benim üstümde ha asar miyim hic bee..ondan hersey beklenir.alir yerlerde surter gizlice asar oraya..onla mi ugrasacagim..

Güneyli kuzeyliyle evlenirse olacağı orda da evimizde olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…