Dediğin gibi ona göre çok kolay bakması hemen alıyor eline biberonu açlıktan ağlıyor mama verelim diyeBir gün erkeklere bıravaksın aslında o zaman net anlayacaklar bizi
Allah rahmet etsin canim . Sizinkilerde birsey cikmaz insallah . Fena yayiliyor pek dikkat edilmiyor bu aralarKızlar bu arada geçen gün bahsetmiştim eşimin teyzesinin eşi hasta bi tanıdıklarını hastaneye götürmüş onda da corona çıkmış bizimkilerde karantinaya alındı diye o hasta olan adam vefat etmiş bugün hemen defnediyorlarmış
Kızlar bu arada geçen gün bahsetmiştim eşimin teyzesinin eşi hasta bi tanıdıklarını hastaneye götürmüş onda da corona çıkmış bizimkilerde karantinaya alındı diye o hasta olan adam vefat etmiş bugün hemen defnediyorlarmış
Ay evet canim ya bir de yetmemis gibi 4 yil daha gorevi uzattik urfada kalalim diye hangi kafayla yaptik bu hatayiUrfa mıAllah kolaylık versin canım ben antepte görev yaptım urfaya nisan ayında gezmeye gelmiştim çöl sıcağı gibiydi kavrulmuştuk resmen hala urfa deyince afakanlar basar beni
insAllah canimNe kadar erken farkedilirse o kadar iyi demekBebeğim 40 günlükken başladım diyete 105 günlük oldu. Umarım erken atlatırlar
Eltim yok hiç olmayacak da ama şeytan kapli kv ve bir görümcem var hiç bir elti onlar kadar kötü olamaz allah kolaylık versin canım hiç duymamazlıktam gel tenezzül edip kv bile söylemekızlar bilirsiniz belki eltimle aram açık..geçen gun komşuya insan sevmedıgi insanin cocugunu da sevemeiyor valla derken duyup üzülmüştüm.kucucuk yavrularıma kinleniyor diye.ve bunu kv söylemiştim.bu elti bunu duydu sanırım.eve çocuk istemeyen eltim( koltuklarima cis kacirirlar aman aman ben istemem cocuk mocuk deyip cocuklu komsu bile istemezdi) birden mahalleden çocuk kovalar oldu.kimi bulsa eve cagırip bağira bagıra seviyor
kendince bana nispet yapıyor sanırımben kendi cocuumu severken boyle bagirmiyorum eltilerin savasi filmini izleyenler bilir
simdi bu isin komik tarafi..
ama bir de trajikomik tarafi var..onune gelen hakkimda kotu soz anlatiyor.insanlar kv me biktik artik.buyuk gelin kucuk gelinin kapiyi dinleyip olur olmaz anlatiyor.hic iyi degil psikolojisi diyormuseltilerin savasinda bu sahne de vardi.butun eltiler boyle.mi? bana neler etti hicbiryerde anlatmadim.bu kadinin derdi ne anlayamiyorum.bana surekli sen kimsin.senden once ben vardim diyor.bu lafi o kadar diline dolamis.ki.esime bile dedi esim de ne diyon sen ya ben mi sen mi dedi guldugume bakmayin.sinirden
Eltim yok hiç olmayacak da ama şeytan kapli kv ve bir görümcem var hiç bir elti onlar kadar kötü olamaz allah kolaylık versin canım hiç duymamazlıktam gel tenezzül edip kv bile söyleme
Desene benimkilerin bir değişiği ki biz 3 ümğzde farklı şehirlerdeyİz bende hamileyken seni vururum demişti bende mal mal bakmıştım algılayamamıştım eşim ne diyorsun sen diyğnce anlamıştımbiz aile apartmanindayiz canım.mesela cati kat boş.ve kv ve elti camasir seriyor.ama ben seremiyorum.dev gibi yer oysa ki.dort yastik.kilifi sermistim.koltugun kiliflari.dusunsene sadece 4 kilif.bas bas bagirdi.gel al bunlari ben camasir serecem diye.o kadar cirkef ki...kavga kopsun diye ugrasiyor...simdi ya catir catir kavga edeceksin.ya selami sabahi keseceksin.o kavga istiyor.bunla besleniyor cunku.ama ben cocuklarimi bu huzursuz ortamda buyutmek istemiyorum.ben de sermiyorum artik.minicik balkona seriyorum.ogluma oyun alani kalmadi hic.
hamileyken ne kavgalar etti.beni karnima vurup merdivenelrden itecekmis.birsuru tehdit.doktora gittik.doktorum bebegin uzulmus noldu dedi.doktorlar anlıyormuş.doktor bile halime aciyip Allah kurtarsin diye dua ediyordu bana artık.
deli deliyi gorunce degnegini saklarmis..az kaldi delirtecek beni sonunda
Bilmiorum nasil alisir benim kizim da itiyordu hep amaHanımlar bana yol gösterin nasıl biberona alıştırcam bizimkini8 de emzirdim gittim işe 1 buçuğa kadar bişey içmemiş. Annem vermiş bizimki itmiş bende denedim gelince yok almıyor başka bi biberon mu deneyim napayım alışması lazım daha önce vermiştim ilk yine zorla aldı ama içmişti. Dün yine zar zor içmiş ama bugün hiç yok
Cok dogru esim evdeyken onunla ilgilenince ya da disari goturunce daha rahattim.Neyse ki büyüğü de çoğu zaman alıyor yanına o bari eğleniyor diye teselli ediyorum kendimi
sabir da bir yere kadar . Kv ye soylesen onlar ayar verse yada eşi.. aile apartmaniysa bos cati katıysa herkes kullanir yanibiz aile apartmanindayiz canım.mesela cati kat boş.ve kv ve elti camasir seriyor.ama ben seremiyorum.dev gibi yer oysa ki.dort yastik.kilifi sermistim.koltugun kiliflari.dusunsene sadece 4 kilif.bas bas bagirdi.gel al bunlari ben camasir serecem diye.o kadar cirkef ki...kavga kopsun diye ugrasiyor...simdi ya catir catir kavga edeceksin.ya selami sabahi keseceksin.o kavga istiyor.bunla besleniyor cunku.ama ben cocuklarimi bu huzursuz ortamda buyutmek istemiyorum.ben de sermiyorum artik.minicik balkona seriyorum.ogluma oyun alani kalmadi hic.
hamileyken ne kavgalar etti.beni karnima vurup merdivenelrden itecekmis.birsuru tehdit.doktora gittik.doktorum bebegin uzulmus noldu dedi.doktorlar anlıyormuş.doktor bile halime aciyip Allah kurtarsin diye dua ediyordu bana artık.
deli deliyi gorunce degnegini saklarmis..az kaldi delirtecek beni sonunda
Samsun a ilçesinin köyüne gideceğiz canım. Gideceğimiz yer yayla diye geçiyor. Orda kimse yok eşim ben oğlum olacağız. Bakalım nasıl geçecek size bildiririm ordan. Aynen öğretmen olsa daOh cok guzel.
Usumez insallah ya usur mu ki bubara yagmurkuymus ama oralar
Ama sicak daha fena diyorlar ya terliyor ya cok cok.
Nereye gidiorsunuZ, giresunsa neresi
Esim biz de gidelim diyor aama ben cekiniorum havasi suyu ne bileyim yutuyo bile bazen yikarken suyu.sonra tam olmasa ds biraz koy yeri tabi findiktir bahce isleridir kayinvalidemlerin evi ne kadar temiz olur bebek icin bilemedim.
Insallah cok guzel gecer superdir simdi oralar, deneyimini paylasirsan cok sevinirim. Yaylaya cikarsaniz belki havasi da iyi gelir nefesi burnu icin.
Su findik isi ogretmen de olsan basa bela yani dimi
kuzum Samsun a gidiyoruz. İlçesinin köyü yayla diyorlar. Orda kimse yok . Yine eşim ben oğluşymuz olacağız. Gelişmeleri bildiririm. Bugün aşı vuruldu minik paşam çok sarsıldı. Daha bavul hazırlayacsğım oğlan ayağımda ateşi var. Calpol verdim elimde ateş ölçer . Düşer inşallah. Sabah ezanla yolculuk 12-13 saat inşallah kuzum yormaz. Arabayı seviyor ama hiçbuzun yol yapmadık ilk deneyim olacak.Oh cok guzel.
Usumez insallah ya usur mu ki bubara yagmurkuymus ama oralar
Ama sicak daha fena diyorlar ya terliyor ya cok cok.
Nereye gidiorsunuZ, giresunsa neresi
Esim biz de gidelim diyor aama ben cekiniorum havasi suyu ne bileyim yutuyo bile bazen yikarken suyu.sonra tam olmasa ds biraz koy yeri tabi findiktir bahce isleridir kayinvalidemlerin evi ne kadar temiz olur bebek icin bilemedim.
Insallah cok guzel gecer superdir simdi oralar, deneyimini paylasirsan cok sevinirim. Yaylaya cikarsaniz belki havasi da iyi gelir nefesi burnu icin.
Su findik isi ogretmen de olsan basa bela yani dimi
Gideceğimiz yer tam da sana göre öyleyse. Fındık ağaçları arasında bir köy evi. Allah kalbine göre versin canım. İnşallah tez zamanda kendi düzenini kurarsın.Hep yasamak istedigim yer yaa ne guzel. Benm yerime de bolca gez kız..ama esimle.bende bi gun gidecegm insallah tatile oralara tani eşim deniz sever oralara biraz daha yaslaninca istiyo ama bende doğa hastasiyim yesillik sessizlik cok severim huzur ya resmen oyle
sabir da bir yere kadar . Kv ye soylesen onlar ayar verse yada eşi.. aile apartmaniysa bos cati katıysa herkes kullanir yani
Güneyli kuzeyliyle evlenirse olacağıya geçen de sordum ban yedi denildi ne demek oluyor bilmiuorum ve baska mecrada nasil gorustuler. misal burdan birine cep no verdim bende bunun gibi mi. bi de harbi ya adam mi secmisler
akdeniz karadeniz iki zıt bölgekolay gelsin komşum dikkat edin kendinizede bebisede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?