Cirkefle çirkef olmaya degmez en iyisini yapiyorsun baya potansiyelliymis hatun baksanakv ile kp sen de as diye bana baski kuruyor..kız çati da benim üstümde haasar miyim hic bee..ondan hersey beklenir.alir yerlerde surter gizlice asar oraya..onla mi ugrasacagim..
Kisa sürelik dinlenmek icin guzel ama surekli yasamak icin imkan azlığı ve iklim soğuğu yağmuru alışmayana zorGideceğimiz yer tam da sana göre öyleyse. Fındık ağaçları arasında bir köy evi. Allah kalbine göre versin canım. İnşallah tez zamanda kendi düzenini kurarsın.
Aile konularından yana şanssızlık yaşıyorsun Allah'ım anlayış versin bebekle mi uğraşıcan bu garipliklerle mi anca yetişiyorsun iki çocuğa boşver ötekiler ne diyorsa desin onların dediğiyle yaptığı ile hayatını etkilemecanim beni ne üzdü ya özürlüyse ayy bence oyle ruyasini gordum falan...
inan ki bazen neden evlendim ki ben dedirtiyor...o kadar bıktım ki..
ama biz onlari takmadan kendi ailemiz ile mutlu olacagiz...
eger ben benim.eltimin kavga cagrislarina cevap versem valla ortalik girgiriyeye döner..amaaan diyorum geçiyorum..emin ol çıldırıyor
sen de cok takılma..kv de bana neler etti..ama mecburen anlasmaya çalışıyorum ben de..mecburi yani...esimin anası diye..o da tuhaf..öfke krizlerine girip absurd seyler yaşatıyor..eltim de benimle bir olup ona sirt donmeyi teklif etti..yapamam deyince bana savas acti
Amin canım inş.şuan için durumları iyi çok şükür hastaneden çıktılar eniştenin testi negatif çıktı ama teyze 5 gün hastanede yattı çıktı eve şimdiAllah rahmet etsin canim . Sizinkilerde birsey cikmaz insallah . Fena yayiliyor pek dikkat edilmiyor bu aralar
Aynen öyle biz gelmeden önce yaşadığımız şehirde neredeyse sıfırlamıştı ama şimdi orası burası farketmiyor heryer çok tehlikeliHer yerde o kadar çok arttı ki gerçekten kendim için değil ama ailem için bebeğim için endişeleniyorum
Ben4 aydır memleketteyim burada da var ama az normalde Antep’te yaşıyoruz ve coronadam tüm yoğumbakımlar doluymuşAmin canım inş.şuan için durumları iyi çok şükür hastaneden çıktılar eniştenin testi negatif çıktı ama teyze 5 gün hastanede yattı çıktı eve şimdi
Aynen öyle biz gelmeden önce yaşadığımız şehirde neredeyse sıfırlamıştı ama şimdi orası burası farketmiyor heryer çok tehlikeli
Ayyy bi düşüp bayilicam smdi. Vallah cok severim yhaa. Kıskanmadim deerrrmiiişiimGideceğimiz yer tam da sana göre öyleyse. Fındık ağaçları arasında bir köy evi. Allah kalbine göre versin canım. İnşallah tez zamanda kendi düzenini kurarsın.
Antepte cin deresinde görev yaptım orası ayrı bi dünyaydı binevlerde oturuyordum ahh antep günleri çok özledim çok hele çulcuoğlunun yemeğini koçağın baklavasını künefeleri ahh antep ahhh ne güzeldi anılarım geldi aklıma tadı damağımda kaldıBen4 aydır memleketteyim burada da var ama az normalde Antep’te yaşıyoruz ve coronadam tüm yoğumbakımlar doluymuş
Karataşta yım bende antep mutfağına diyecek yok gerçekten bende katmer delisiyşm ama insanları pek bilinçli drğişAntepte cin deresinde görev yaptım orası ayrı bi dünyaydı binevlerde oturuyordum ahh antep günleri çok özledim çok hele çulcuoğlunun yemeğini koçağın baklavasını künefeleri ahh antep ahhh ne güzeldi anılarım geldi aklıma tadı damağımda kaldı
Ooo yaylaysa soguktur tabiki.Samsun a ilçesinin köyüne gideceğiz canım. Gideceğimiz yer yayla diye geçiyor. Orda kimse yok eşim ben oğlum olacağız. Bakalım nasıl geçecek size bildiririm ordan. Aynen öğretmen olsa da
kuzum Samsun a gidiyoruz. İlçesinin köyü yayla diyorlar. Orda kimse yok . Yine eşim ben oğluşymuz olacağız. Gelişmeleri bildiririm. Bugün aşı vuruldu minik paşam çok sarsıldı. Daha bavul hazırlayacsğım oğlan ayağımda ateşi var. Calpol verdim elimde ateş ölçer . Düşer inşallah. Sabah ezanla yolculuk 12-13 saat inşallah kuzum yormaz. Arabayı seviyor ama hiçbuzun yol yapmadık ilk deneyim olacak.
İnsanın enerjisini emer böyleleri Allah uzak etsin senden ne diyimkızlar bilirsiniz belki eltimle aram açık..geçen gun komşuya insan sevmedıgi insanin cocugunu da sevemeiyor valla derken duyup üzülmüştüm.kucucuk yavrularıma kinleniyor diye.ve bunu kv söylemiştim.bu elti bunu duydu sanırım.eve çocuk istemeyen eltim( koltuklarima cis kacirirlar aman aman ben istemem cocuk mocuk deyip cocuklu komsu bile istemezdi) birden mahalleden çocuk kovalar oldu.kimi bulsa eve cagırip bağira bagıra seviyor
kendince bana nispet yapıyor sanırımben kendi cocuumu severken boyle bagirmiyorum eltilerin savasi filmini izleyenler bilir
simdi bu isin komik tarafi..
ama bir de trajikomik tarafi var..onune gelen hakkimda kotu soz anlatiyor.insanlar kv me biktik artik.buyuk gelin kucuk gelinin kapiyi dinleyip olur olmaz anlatiyor.hic iyi degil psikolojisi diyormuseltilerin savasinda bu sahne de vardi.butun eltiler boyle.mi? bana neler etti hicbiryerde anlatmadim.bu kadinin derdi ne anlayamiyorum.bana surekli sen kimsin.senden once ben vardim diyor.bu lafi o kadar diline dolamis.ki.esime bile dedi esim de ne diyon sen ya ben mi sen mi dedi guldugume bakmayin.sinirden
Yemek yerken benimkide iştahla bakıyor ne istiyon söyle vereyim annem diyorumkizlar merhaba nasilsiniz. Cok sorularim var cok kafam karisik. Insallah cevap bulabilirim sizlerden.
Bebekleriniz siz yerken bakiyor agzni aciyor mu.
Veya suya kasiga heyecanlaniyor mu.
Galiba baska seyler yemek istiyor yogurt baslasam mi bilmiorum 3 ay 25 gunĺuk bugun.
Gozumun icine bakiyor sanki biz yemek yerken sapir supur yapiyor agzini.
Gunduz annemde dun 5 saat uyudu evde uyumuor hep kucak istiyor,e oglum da ilgi yemek istiyor. Ben tirlattiim.
Arkadaslar her gun banyo yapinca sampuan kullaninca ne olur, iyi duruluorum da kucagimda yikayinca oluor kiz da sampuan.
Meme var onunde parmagini sokuor uyumaya calisiyor,ac mi tok mu anlayamiyorum.
Hep kucakta olmak ilgileneyim istiyor aglamak ki ne âglamak boguluordu en son bugun rabbim korusun..
Sizler nasilsiniz az cok benzerdir sanirim.
Zor is annelik Allahim korusun esirgesin evlatlarimizi
Evet ya nasil bakiyor.Yemek yerken benimkide iştahla bakıyor ne istiyon söyle vereyim annem diyorumşaka Bi yana ek gıdaya zamanı gelince geçerim diye düşünüyorum meme vermek kolayıma geliyor şuan ki biz 4 ay 3 günlüğüz su veriyorum burası çok çok sıcak çok terliyor çokta seviyor su içmeyi zararı olacağını düşünmüyorum kendi adıma
Cirkefle çirkef olmaya degmez en iyisini yapiyorsun baya potansiyelliymis hatun baksana
Aile konularından yana şanssızlık yaşıyorsun Allah'ım anlayış versin bebekle mi uğraşıcan bu garipliklerle mi anca yetişiyorsun iki çocuğa boşver ötekiler ne diyorsa desin onların dediğiyle yaptığı ile hayatını etkileme
Kaşıkla denedi mi ? Biberon hangisiValla özellikle uyardı bizi doktor sakıncalı dedi yapmayın dedi. Alanında da bilinen methedilen iyi bi doktor araştırın yine ama ben yapmıyorum hiç
İnsanın enerjisini emer böyleleri Allah uzak etsin senden ne diyimsıkma sakın canını benim eltim yok ama eltiler hep böyle istisnalar vardır tabi de neyin yarışı bu onu çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?