2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aile konularından yana şanssızlık yaşıyorsun Allah'ım anlayış versin bebekle mi uğraşıcan bu garipliklerle mi anca yetişiyorsun iki çocuğa boşver ötekiler ne diyorsa desin onların dediğiyle yaptığı ile hayatını etkileme

Allah rahmet etsin canim . Sizinkilerde birsey cikmaz insallah . Fena yayiliyor pek dikkat edilmiyor bu aralar
Amin canım inş.şuan için durumları iyi çok şükür hastaneden çıktılar eniştenin testi negatif çıktı ama teyze 5 gün hastanede yattı çıktı eve şimdi
Her yerde o kadar çok arttı ki gerçekten kendim için değil ama ailem için bebeğim için endişeleniyorum
Aynen öyle biz gelmeden önce yaşadığımız şehirde neredeyse sıfırlamıştı ama şimdi orası burası farketmiyor heryer çok tehlikeli

Ben4 aydır memleketteyim burada da var ama az normalde Antep’te yaşıyoruz ve coronadam tüm yoğumbakımlar doluymuş

Gideceğimiz yer tam da sana göre öyleyse. Fındık ağaçları arasında bir köy evi. Allah kalbine göre versin canım. İnşallah tez zamanda kendi düzenini kurarsın.
Ayyy bi düşüp bayilicam smdi. Vallah cok severim yhaa. Kıskanmadim deerrrmiiişiimsana iyi g3zmeler canm keyfini cikar. İnsallah rabbim gonlumde olani bana elbet verecek biliyorm sadece sabır

Kızlar akşam o kızgınlıkla eşim eve gelince yemek yedi baktım hazırlanıyor arkadaşlarla balığa gidiceklerdi bizde geliyoruz dedim ee bebek ne olacak dedi oda gelicek dedim ee durmazsa dedi büssürü insan var bakarız sırayla dedim ve gittik kızımızda hiç üzmedi şaşkın şaşkın baktı denize dalga sesinden korktu galiba hiç durmadığı poşette durdu acıkınca da mama götürmüştüm yanımda o işi de öyle hallettik gün batımı izleyip döndük ne iyi geldi bana

Ben4 aydır memleketteyim burada da var ama az normalde Antep’te yaşıyoruz ve coronadam tüm yoğumbakımlar doluymuş
Antepte cin deresinde görev yaptım orası ayrı bi dünyaydı binevlerde oturuyordum ahh antep günleri çok özledim çok hele çulcuoğlunun yemeğini koçağın baklavasını künefeleri ahh antep ahhh ne güzeldi anılarım geldi aklıma tadı damağımda kaldı

Karataşta yım bende antep mutfağına diyecek yok gerçekten bende katmer delisiyşm ama insanları pek bilinçli drğiş

kizlar merhaba nasilsiniz. Cok sorularim var cok kafam karisik. Insallah cevap bulabilirim sizlerden.

Bebekleriniz siz yerken bakiyor agzni aciyor mu.
Veya suya kasiga heyecanlaniyor mu.
Galiba baska seyler yemek istiyor yogurt baslasam mi bilmiorum 3 ay 25 gunĺuk bugun.

Gozumun icine bakiyor sanki biz yemek yerken sapir supur yapiyor agzini.

Gunduz annemde dun 5 saat uyudu evde uyumuor hep kucak istiyor,e oglum da ilgi yemek istiyor. Ben tirlattiim.

Arkadaslar her gun banyo yapinca sampuan kullaninca ne olur, iyi duruluorum da kucagimda yikayinca oluor kiz da sampuan.

Meme var onunde parmagini sokuor uyumaya calisiyor,ac mi tok mu anlayamiyorum.

Hep kucakta olmak ilgileneyim istiyor aglamak ki ne âglamak boguluordu en son bugun rabbim korusun..

Sizler nasilsiniz az cok benzerdir sanirim.
Zor is annelik Allahim korusun esirgesin evlatlarimizi

Ooo yaylaysa soguktur tabiki.
Mis gibi temiz hava
Ates insallah cikmaz, gecmıs olsun..
Evet baya uzun suruyor yol, arabada uyur umarim ama beslenmesidir bezidir birazcik ugrasli olur.
Insallah guzel gecer yolculuk ben cok severim uzun yolu da 2 cocukla bakalim bi daha ne zaman nasip olur
Hayirli yolculuklar

İnsanın enerjisini emer böyleleri Allah uzak etsin senden ne diyim sıkma sakın canını benim eltim yok ama eltiler hep böyle istisnalar vardır tabi de neyin yarışı bu onu çözemedim

Yemek yerken benimkide iştahla bakıyor ne istiyon söyle vereyim annem diyorum şaka Bi yana ek gıdaya zamanı gelince geçerim diye düşünüyorum meme vermek kolayıma geliyor şuan ki biz 4 ay 3 günlüğüz su veriyorum burası çok çok sıcak çok terliyor çokta seviyor su içmeyi zararı olacağını düşünmüyorum kendi adıma

Nerden enerjiğim dedim ya kız hissetmiş gibi bütün gün huysuzdu ağladı durdu bütün enerjimi emdi bizim oralarda bi bebek rahatsızlığı vardır eyası batmak nerededir neresidir bilmem annem eyası batmış olabilir masaj yap yüzüstüyken ellerini Çapraz bi şekilde topuklarına değdir sonrada ayağından tut salla dedi yaptım ve çocuk düzeldi resmen altarnatif tıp uzmanı annem 1 bilim 0

4 gundr ustumde bsey var sanki ya. Bardagi tezgâha koyarken çat dedi gitti sert de degl ha yavasca koydm. Ertesi gun yine hafifce de yaparm yani yine elimde kirildi resmen. 3.cu gunde elimi kestm e kurban bayraminda bilelendi nasi keskin bicaklar az degdi sandm ya derin gitmis. Hadi dedm nyse bugn domates keserken aniden yine kestim sol yüzük parmak ve bas parmak gazi oldu yetmedi tist yaparken elimi yaktm. Esim de işi onemsesen byle olmaz doye kiziyo ne alakaysa sanki. Gerci onun kizmasi dün bnden biseyler bekledi benden de yuz bulamadi ya anlarsiniz iste ona da siniri var tabi. Ama gece oglan agliyo diye kizdi diye tavır yaptm sinir oldm bnde. Smdi de iste acikti bu oyle kolay kolay da gexe aglatmam bugn de agladi bna kiziyo e kucaktan inmedi sıpa 1 dk da yapilcak mamayi yapamadm anca yaptm tek elle kızdı baktm iki laf soktm bnde tut yapiyim anca dedim yatakta ortali yatti adam bana yer bırakmadı bnde salona gectm actm kanepeyi oğlumla sarilarak yatıyorum smdi mis gbi. Ahh dha sabah burda yattm kavgasi baslicak iyice kendinden uzaklastiriyo adam ya farkinda degl. Gecen de gece sarildm diye uyanms ona kizdi adam 2 3 gndur valla biseylk varda cozemedm resmen aksi gidiyo hersey

Evet ya nasil bakiyor.
Bazen Abisine yediriyorken o da agzini aciyor.
ya
Bana da meme kolay geliyor ama acaba skldi mi memeden ac mi kaliyor da bakior diorum. Vermiyim yani sana gore yogurt dana 4 olmdik aynen.
Evet suyu kizim da cok iciyor.
Tesekkur ettimm

Cirkefle çirkef olmaya degmez en iyisini yapiyorsun baya potansiyelliymis hatun baksana

aynen canım...icip icip nara bile atiyor tam deli icmesinden yana derdim yok da nara atıp o kedi buraya gelecek diyen fare gibi bi bana bi esime saydirmaya basladi mi delleniyom dusunsene biz eve ne alsak kv aldi diye dedikodu yapıyor..niye alsin kadin bana bisey..cunku yillarca ona almiş ya ondan.kisi kendinden bilir işi..
kissadan hisse şu ola ki ya deliyle deli olmayacagim..ya deli deliyi gorunce degmegini saklar misali ben de delirip cemkirecegim kii yapmisligim var ama etkisi kısa sürüyor o an susuyor sonra gene aynı hatun kavgasever bir kisilik

Allah razı olsun canım.amin.annem de çok üzülüyor.kimseye anlatamiyoru.kardesime desem anneme diyor.uzuluyor.ben de buraya anlatıverdim iste ☺

bugun bebegi aldim balkona ciktim.aksamuzeri gunese 15 dk falan cikariyorum.alt katimda hemen sigara yakti.dumandan rahatsiz olacagimi biliyor.kuçuk bebek var sonuçta.keyfim kacsin diye yapiyor.

İnsanın enerjisini emer böyleleri Allah uzak etsin senden ne diyim sıkma sakın canını benim eltim yok ama eltiler hep böyle istisnalar vardır tabi de neyin yarışı bu onu çözemedim

o kadar dogru tespit ki jadem ilk zamanlar cok direndim..ama olmuyor..nefret ettigi kaynanami kiskaniyor...gercekten neyin yarisi hic anlamiyorum.beyhan budak var psikolog.gecenelrde youtube da bi videosunu izledim.sosyopat kisilik diye.ahanda dedkm iste eltimi anlatiyor.kimsenin mutlulugunu istemezler diyordu.ama tedavisi yokmuş biz artık kabullendik.uzak duruyoruz.degismez.tedavi alıyor ama tanısı ne bilmiyorum.bana dedigi doktor ona enn agir psikiyatrik ilaçlardan veriyormus.ilk geldiigmde cok ugrastim soyle yapalim boyle yapalim diye.ama bi de baktim birgun hic yoktan acaip buyuk kavga kopardi.evde otururken kapiya cikip avaz avaz bagirdi.neye ugradigimi sasirdim.sonra geldi ozur diledi.neyse baristik ama gene ayni..ee bir yere kadar..ben de uykumdan gecenin 2 sinde seker pareeeee diye atilan naralardan bıktım usandim.boyle iyi. benim eltimi okuyan arkadaslar gidin eltinize sarılın.yahu ne eltiler varmis deyin en yakin arkadaslarimdan biri de ayy biz eltimle abla kardes gibiyiz deyip deyip nispet yapiyor iyice giciklaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…