Nerden enerjiğim dedim ya kız hissetmiş gibi bütün gün huysuzdu ağladı durdu bütün enerjimi emdibizim oralarda bi bebek rahatsızlığı vardır eyası batmak nerededir neresidir bilmem annem eyası batmış olabilir masaj yap yüzüstüyken ellerini Çapraz bi şekilde topuklarına değdir sonrada ayağından tut salla dedi yaptım ve çocuk düzeldi resmen altarnatif tıp uzmanı annem 1 bilim 0
Kızlar akşam o kızgınlıkla eşim eve gelince yemek yedi baktım hazırlanıyor arkadaşlarla balığa gidiceklerdi bizde geliyoruz dedim ee bebek ne olacak dedi oda gelicek dedim ee durmazsa dedi büssürü insan var bakarız sırayla dedim ve gittik kızımızda hiç üzmedi şaşkın şaşkın baktı denize dalga sesinden korktu galiba hiç durmadığı poşette durdu acıkınca da mama götürmüştüm yanımda o işi de öyle hallettik gün batımı izleyip döndükne iyi geldi bana
Senin bu koca az degil vur kıçına kendi gitsin salona4 gundr ustumde bsey var sanki ya. Bardagi tezgâha koyarken çat dedi gitti sert de degl ha yavasca koydm. Ertesi gun yine hafifce de yaparm yani yine elimde kirildi resmen. 3.cu gunde elimi kestm e kurban bayraminda bilelendi nasi keskin bicaklar az degdi sandm ya derin gitmis. Hadi dedm nyse bugn domates keserken aniden yine kestim sol yüzük parmak ve bas parmak gazi oldu yetmedi tist yaparken elimi yaktm. Esim de işi onemsesen byle olmaz doye kiziyo ne alakaysa sanki. Gerci onun kizmasi dün bnden biseyler bekledi benden de yuz bulamadi ya anlarsiniz iste ona da siniri var tabi. Ama gece oglan agliyo diye kizdi diye tavır yaptm sinir oldm bnde. Smdi de iste acikti bu oyle kolay kolay da gexe aglatmam bugn de agladi bna kiziyo e kucaktan inmedi sıpa 1 dk da yapilcak mamayi yapamadm anca yaptm tek elle kızdı baktm iki laf soktm bnde tut yapiyim anca dedim yatakta ortali yatti adam bana yer bırakmadı bnde salona gectm actm kanepeyi oğlumla sarilarak yatıyorum smdi mis gbi. Ahh dha sabah burda yattm kavgasi baslicak iyice kendinden uzaklastiriyo adam ya farkinda degl. Gecen de gece sarildm diye uyanms ona kizdi adam 2 3 gndur valla biseylk varda cozemedm resmen aksi gidiyo hersey
Degildir bence benim oglusun kafasi hep sıcak oda mi alerjiden sencebenim kizin atesi 37.2 kizlar hep 36.5 olurdu.korkuyorumhastalanmis olabilir mi? bugunde normalden fazla kaka yaptı
Helal sana erkek kimyası ne kadar yorulup yıprandığını düşünemiyor emri vaki iyidir.Kızlar akşam o kızgınlıkla eşim eve gelince yemek yedi baktım hazırlanıyor arkadaşlarla balığa gidiceklerdi bizde geliyoruz dedim ee bebek ne olacak dedi oda gelicek dedim ee durmazsa dedi büssürü insan var bakarız sırayla dedim ve gittik kızımızda hiç üzmedi şaşkın şaşkın baktı denize dalga sesinden korktu galiba hiç durmadığı poşette durdu acıkınca da mama götürmüştüm yanımda o işi de öyle hallettik gün batımı izleyip döndükne iyi geldi bana
Cok nadir 2 kere de olsa gitti karı gbi küstü bi ara birinde işe gidecek dedim kiyamadm cagirmistim yataga o da gelmisti. Digerindr yüzüne bile bakmamistim yatti belim agriyo diye gezdi sabah ohh oldu ona.Senin bu koca az degil vur kıçına kendi gitsin salonahic sarılma dön totonu yat şımarmış biraz
Elin içinde hepimizin oluyor oyle kazalar önemdensen alakası yok.
O ateş normal canm 38 e gelmedigi sürece. Benm sipa da dun ishal oldu 5 kere yapti 1 kere yapan sıpa 8 den beri bisey yok smdilik korkma yapsn rahatlar iyi olurbenim kizin atesi 37.2 kizlar hep 36.5 olurdu.korkuyorumhastalanmis olabilir mi? bugunde normalden fazla kaka yaptı
Ay evet bizde de diyolar eyası batar diye. Ama ben hic yapmadm da halasinin gelini var cock 11 aylk flan surekli yapmislar belki batmistir diye sende yap dedi cesaret edemedm ben yapim dedi yok dedim korktumNerden enerjiğim dedim ya kız hissetmiş gibi bütün gün huysuzdu ağladı durdu bütün enerjimi emdibizim oralarda bi bebek rahatsızlığı vardır eyası batmak nerededir neresidir bilmem annem eyası batmış olabilir masaj yap yüzüstüyken ellerini Çapraz bi şekilde topuklarına değdir sonrada ayağından tut salla dedi yaptım ve çocuk düzeldi resmen altarnatif tıp uzmanı annem 1 bilim 0
Oy verene kurban haydomaHaydo yine yaptı yapacağını
Ek gıda emek istiyor ya 2 ay var daha ben keyfini çıkarma taraftarıyım emzirmenin acelem yokEvet ya nasil bakiyor.
Bazen Abisine yediriyorken o da agzini aciyor.
ya
Bana da meme kolay geliyor ama acaba skldi mi memeden ac mi kaliyor da bakior diorum. Vermiyim yani sana gore yogurt dana 4 olmdik aynen.
Evet suyu kizim da cok iciyor.
Tesekkur ettimm
Şimdi sana şunu yap bunu yap diye akıl veremem işlemez o arsız kadına hiçbir şeyo kadar dogru tespit ki jademilk zamanlar cok direndim..ama olmuyor..nefret ettigi kaynanami kiskaniyor...gercekten neyin yarisi hic anlamiyorum.beyhan budak var psikolog.gecenelrde youtube da bi videosunu izledim.sosyopat kisilik diye.ahanda dedkm iste eltimi anlatiyor.kimsenin mutlulugunu istemezler diyordu.ama tedavisi yokmuş biz artık kabullendik.uzak duruyoruz.degismez.tedavi alıyor ama tanısı ne bilmiyorum.bana dedigi doktor ona enn agir psikiyatrik ilaçlardan veriyormus.ilk geldiigmde cok ugrastim soyle yapalim boyle yapalim diye.ama bi de baktim birgun hic yoktan acaip buyuk kavga kopardi.evde otururken kapiya cikip avaz avaz bagirdi.neye ugradigimi sasirdim.sonra geldi ozur diledi.neyse baristik ama gene ayni..ee bir yere kadar..ben de uykumdan gecenin 2 sinde seker pareeeee diye atilan naralardan bıktım usandim.boyle iyi. benim eltimi okuyan arkadaslar gidin eltinize sarılın.yahu ne eltiler varmis deyin en yakin arkadaslarimdan biri de ayy biz eltimle abla kardes gibiyiz deyip deyip nispet yapiyor iyice giciklaniyorum
Kuzum öncelikli olarak benimki sadece kucakta durdu normalde yatar yani sorun etmez sıkılma ağlaması gibi değil agrı aglaması vardı ayırt edebiliyorsundur zaten farkı öyleyse bi dene ne çıkar annem dönmeye başladı çabalarken agrıtmıştır diyo.ayagini sallarken duz zeminde mi yoksa havaya kaldirip mi? ayy bi daha tarif et..belki bizimkilerin derdi de odurebru_can_ebru
Uğraşma haydomlaHaydo yine yaptı yapacağını
Sende az manyak değilsin jadecimŞimdi sana şunu yap bunu yap diye akıl veremem işlemez o arsız kadına hiçbir şeykaynana kıskanmak nedir söyle burda kaynanasını atmak isteyen kaç kişi var hepsi verir ona bol bol kaynanası olur sen bişey yapamıyorsun anlıyorum daha öncede yazmıştın okumuştum şöyle yapıyoruz açık adres ver ben gelip saçlarını eline vereyim kıskanılmak senin kaliteni gösterir e arkandan konuşan insanlar varsa da demekki işte önlerine geçmişsin boşver şekerparem balkonuna bir kartona KUDURUN yaz
Evet canim hayat tarzı lanet olası pislikler şeklinde napim bu da böyle bi ruh hastası evlat işte kabul ettimUğraşma haydomlaherkesin bi tarzı var biz onu öyle seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?