2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
benim kizin atesi 37.2 kizlar hep 36.5 olurdu.korkuyorum hastalanmis olabilir mi? bugunde normalden fazla kaka yaptı

ayagini sallarken duz zeminde mi yoksa havaya kaldirip mi? ayy bi daha tarif et..belki bizimkilerin derdi de odur ebru_can_ebru

ben de istiyorum gitmek sahile ama..cesaretim yok oglani tutmak zor sizin adiniza cok sevindim..eminim enerjiniz yukselmistir

Senin bu koca az degil vur kıçına kendi gitsin salona hic sarılma dön totonu yat şımarmış biraz
Elin içinde hepimizin oluyor oyle kazalar önemdensen alakası yok.

Helal sana erkek kimyası ne kadar yorulup yıprandığını düşünemiyor emri vaki iyidir.

Senin bu koca az degil vur kıçına kendi gitsin salona hic sarılma dön totonu yat şımarmış biraz
Elin içinde hepimizin oluyor oyle kazalar önemdensen alakası yok.
Cok nadir 2 kere de olsa gitti karı gbi küstü bi ara birinde işe gidecek dedim kiyamadm cagirmistim yataga o da gelmisti. Digerindr yüzüne bile bakmamistim yatti belim agriyo diye gezdi sabah ohh oldu ona.

benim kizin atesi 37.2 kizlar hep 36.5 olurdu.korkuyorum hastalanmis olabilir mi? bugunde normalden fazla kaka yaptı
O ateş normal canm 38 e gelmedigi sürece. Benm sipa da dun ishal oldu 5 kere yapti 1 kere yapan sıpa 8 den beri bisey yok smdilik korkma yapsn rahatlar iyi olur

Ahh gece kocambeycik geldi burda yatmayin diye tabi geliş tarzı öldürdü beni resmen. Tepeme dikilmiş bakiyomuş sıçrayarak bi gözümü actim nasi korktum ama daha hadi dio ben kendime anca geldim zaten. Bide odanin lambayi acmis yatk odasnda bekliyo geri bakti hadi dedi lambayi kapat dedim uyuyo kapatti ama yüz vermedm yine döndüm arkami yattm.
Cocuk agliyo diye sinirlenmesine cok sinir oluyorm ya huysuz yda kolik olsa napacaktik anlamiyorm diyorm da hani benm ablam arabayla gezdirirdi enistemle kolikti ilk yegenim gaz da atamiyodu hic 3 4 farketmiyo diyodu disarda arabada oyle uyusun diye. Acaba oyle olsa napacakti bu adam

E
Ay evet bizde de diyolar eyası batar diye. Ama ben hic yapmadm da halasinin gelini var cock 11 aylk flan surekli yapmislar belki batmistir diye sende yap dedi cesaret edemedm ben yapim dedi yok dedim korktum

Yoldayız misskokulumm Kayseri’den geçiyoruz. Ata Göktuğ arkadaşına el salladı. Daha çok yolumuz var. Paşam uyuyor. Dünkü aşılar çok sıkıntı verdi kuzuma. Çok ağladı ateşi çıktı. Bugün daha iyi şükür ama yol uzun sıkılmasın diye oynaya zıplaya gidiyoruz. Ne kadar Mola da vermezsek o kadar iyi hastalık var diye.hepinize kocaman sevgiler

Ek gıda emek istiyor ya 2 ay var daha ben keyfini çıkarma taraftarıyım emzirmenin acelem yok benim ilk çocuğum yavrum bilmem ki deneyimli anneler yorum yapsın ha bişey olur mu dersen olmaz başlayanlar var aramızda ver ya nolacak,

Şimdi sana şunu yap bunu yap diye akıl veremem işlemez o arsız kadına hiçbir şey kaynana kıskanmak nedir söyle burda kaynanasını atmak isteyen kaç kişi var hepsi verir ona bol bol kaynanası olur sen bişey yapamıyorsun anlıyorum daha öncede yazmıştın okumuştum şöyle yapıyoruz açık adres ver ben gelip saçlarını eline vereyim kıskanılmak senin kaliteni gösterir e arkandan konuşan insanlar varsa da demekki işte önlerine geçmişsin boşver şekerparem balkonuna bir kartona KUDURUN yaz

ayagini sallarken duz zeminde mi yoksa havaya kaldirip mi? ayy bi daha tarif et..belki bizimkilerin derdi de odur ebru_can_ebru
Kuzum öncelikli olarak benimki sadece kucakta durdu normalde yatar yani sorun etmez sıkılma ağlaması gibi değil agrı aglaması vardı ayırt edebiliyorsundur zaten farkı öyleyse bi dene ne çıkar annem dönmeye başladı çabalarken agrıtmıştır diyo.
Tarife gelirsem yüzüstü yatır beline sırtına güzelce masaj yap ellerini Çapraz sekilde yani sag elini sol ayağının topuğuna gelecek şekilde birleştir bikaç kere sonra ilk doğduklarında doktorlar tutuyor ya kafası asağıda ayaktan öyle tutup silkele bi iki kere onu kendim yapamadım eşime yaptırdım ben istersen bi dene

Sende az manyak değilsin jadecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…