Yaa ateş mi yaptı kıyamam kizzYoldayız @misskokulumm Kayseri’den geçiyoruz. Ata Göktuğ arkadaşına el salladı. Daha çok yolumuz var. Paşam uyuyor. Dünkü aşılar çok sıkıntı verdi kuzuma. Çok ağladı ateşi çıktı. Bugün daha iyi şükür ama yol uzun sıkılmasın diye oynaya zıplaya gidiyoruz. Ne kadar Mola da vermezsek o kadar iyi hastalık var diye.hepinize kocaman sevgiler
Degildir bence benim oglusun kafasi hep sıcak oda mi alerjiden sence
O ateş normal canm 38 e gelmedigi sürece. Benm sipa da dun ishal oldu 5 kere yapti 1 kere yapan sıpa 8 den beri bisey yok smdilik korkma yapsn rahatlar iyi olur
Şimdi sana şunu yap bunu yap diye akıl veremem işlemez o arsız kadına hiçbir şeykaynana kıskanmak nedir söyle burda kaynanasını atmak isteyen kaç kişi var hepsi verir ona bol bol kaynanası olur sen bişey yapamıyorsun anlıyorum daha öncede yazmıştın okumuştum şöyle yapıyoruz açık adres ver ben gelip saçlarını eline vereyim kıskanılmak senin kaliteni gösterir e arkandan konuşan insanlar varsa da demekki işte önlerine geçmişsin boşver şekerparem balkonuna bir kartona KUDURUN yaz
Yoldayız @misskokulumm Kayseri’den geçiyoruz. Ata Göktuğ arkadaşına el salladı. Daha çok yolumuz var. Paşam uyuyor. Dünkü aşılar çok sıkıntı verdi kuzuma. Çok ağladı ateşi çıktı. Bugün daha iyi şükür ama yol uzun sıkılmasın diye oynaya zıplaya gidiyoruz. Ne kadar Mola da vermezsek o kadar iyi hastalık var diye.hepinize kocaman sevgiler
Kuzum öncelikli olarak benimki sadece kucakta durdu normalde yatar yani sorun etmez sıkılma ağlaması gibi değil agrı aglaması vardı ayırt edebiliyorsundur zaten farkı öyleyse bi dene ne çıkar annem dönmeye başladı çabalarken agrıtmıştır diyo.
Tarife gelirsem yüzüstü yatır beline sırtına güzelce masaj yap ellerini Çapraz sekilde yani sag elini sol ayağının topuğuna gelecek şekilde birleştir bikaç kere sonra ilk doğduklarında doktorlar tutuyor ya kafası asağıda ayaktan öyle tutup silkele bi iki kere onu kendim yapamadım eşime yaptırdım ben istersen bi dene
Yok güzelim karma aşılar 4. Ay aşıları helak oldu kuzum.Yaa ateş mi yaptı kıyamam kizzaşı rota mı vardi o mu ateş yaptı
saol şekerparem iyi gibi şimdi uyudu yine 4 saatimiz kaldı inşaşlahkıyamam ben atayageçmişler olsun annesi
oy gözüm korktuya dusurursem diye
.Ama mantıkli.muhtemelen bel ağrısı icin.zaten bunun için çocugun bayagi aglamasi gerekir ya..bel agrisi kotu.ama ögrendigim iyi oldu sagol jadem
Ah kuzuma geçmiş olsun bizim de haftaya olacak aşısı bakalım kolay geçer insallahYok güzelim karma aşılar 4. Ay aşıları helak oldu kuzum.
Ben destekle oturtmaya başladım ya yapıyorum kuzum onuayagini sallarken duz zeminde mi yoksa havaya kaldirip mi? ayy bi daha tarif et..belki bizimkilerin derdi de odurebru_can_ebru
kızlar bilirsiniz belki eltimle aram açık..geçen gun komşuya insan sevmedıgi insanin cocugunu da sevemeiyor valla derken duyup üzülmüştüm.kucucuk yavrularıma kinleniyor diye.ve bunu kv söylemiştim.bu elti bunu duydu sanırım.eve çocuk istemeyen eltim( koltuklarima cis kacirirlar aman aman ben istemem cocuk mocuk deyip cocuklu komsu bile istemezdi) birden mahalleden çocuk kovalar oldu.kimi bulsa eve cagırip bağira bagıra seviyor
kendince bana nispet yapıyor sanırımben kendi cocuumu severken boyle bagirmiyorum eltilerin savasi filmini izleyenler bilir
simdi bu isin komik tarafi..
ama bir de trajikomik tarafi var..onune gelen hakkimda kotu soz anlatiyor.insanlar kv me biktik artik.buyuk gelin kucuk gelinin kapiyi dinleyip olur olmaz anlatiyor.hic iyi degil psikolojisi diyormuseltilerin savasinda bu sahne de vardi.butun eltiler boyle.mi? bana neler etti hicbiryerde anlatmadim.bu kadinin derdi ne anlayamiyorum.bana surekli sen kimsin.senden once ben vardim diyor.bu lafi o kadar diline dolamis.ki.esime bile dedi esim de ne diyon sen ya ben mi sen mi dedi guldugume bakmayin.sinirden
ne tuhaf eltin var cnm kiskaniyir belliki Allah islah etsin, bosver sen muhattap dahi olma.biz aile apartmanindayiz canım.mesela cati kat boş.ve kv ve elti camasir seriyor.ama ben seremiyorum.dev gibi yer oysa ki.dort yastik.kilifi sermistim.koltugun kiliflari.dusunsene sadece 4 kilif.bas bas bagirdi.gel al bunlari ben camasir serecem diye.o kadar cirkef ki...kavga kopsun diye ugrasiyor...simdi ya catir catir kavga edeceksin.ya selami sabahi keseceksin.o kavga istiyor.bunla besleniyor cunku.ama ben cocuklarimi bu huzursuz ortamda buyutmek istemiyorum.ben de sermiyorum artik.minicik balkona seriyorum.ogluma oyun alani kalmadi hic.
hamileyken ne kavgalar etti.beni karnima vurup merdivenelrden itecekmis.birsuru tehdit.doktora gittik.doktorum bebegin uzulmus noldu dedi.doktorlar anlıyormuş.doktor bile halime aciyip Allah kurtarsin diye dua ediyordu bana artık.
deli deliyi gorunce degnegini saklarmis..az kaldi delirtecek beni sonunda
Iyiki uzaktasin o ne oyle kufr fln etmeler vururum demeler sen kimsin be kime vuruyorsun valla tam dayaklik bunlar cok sinirlendim suanDesene benimkilerin bir değişiği ki biz 3 ümğzde farklı şehirlerdeyİz bende hamileyken seni vururum demişti bende mal mal bakmıştım algılayamamıştım eşim ne diyorsun sen diyğnce anlamıştım
Gerçekten Yaşamadan insan bilmiyor ben kimseye laf arasında Bile tatlı bulup söylersin ya delisin sen diye demiş biri değilim
Ama kv her türlü bel altı küfürler vururumlar neler neler duydum mal ben de ne diyorsun sen hepsi sensin demiştim görümceye de bana yaptıklarınız çoçuğun başına gelsin dedim
Sonuç : doğumda beni aramadılar üstüne ben onlara küfür etmişim çoçuklarına beddua etmiş oldum ayrıca görümce nerdeyse annnemle yaşıt o 40-41 annem 46 ben hamileyim diye de hamile kaldı kocası da ben hastanelik olunca yalan ne var yani herkes hamile flanndiyordu görümce kv ile beraber şimdi Bir tanıdığa bayramda uğramış içeri davet etmişler gelmemem karım hamile çok duygusal ağlıyor hep Demiş ayrıca bu 4. Çoçuk
Benim yaptığım ikili tarama yüksek riskti fetal DNA yaptım temiz çıktı inanmak istemiyorlardı temiz dememize rağmen sırf ben duyup üzüleyim diye milleti arayıp ya hastaysa demişlerdi güya ağlamışlardı ama amaç millete yayıp benim duymam
Artık aileme ve bana o kadar musallat oldular ki o kadar iftiracı insanlar ki eşimle boşanmak istedim şimdi bile dolup dolup eşime taşıyorum eşime de kötüler eşimi saldım üzerlerine eşim biraz haklarından geldi diyim bana yapılanlara karşılık eşim %1 anca yapmıştır da ama hep arkamdaydı ezdirmedi ama başedemiyor ve tüm bunlar biz görüşmememize rağmen 1 yıldır 1 kez evime geldiler birşeyler düzeltmek için onda da eşim sinir krizine sokup gittiler ama ben eşimi bu bayram yolladım 1 aydır onlarda git dedim dertleri ne eşim de çok dolu zaten 1 sn susmuyor her şeyi söylüyor şimdi oğullarını kaybetmek üzereler diye durulmuş durumdalar
Ben görüşmeyeceğim artık umrumda da değiller eşim aZcık zorlasa boşarımda onca sıkıntı yaşadım karışma dedim bana şimdi 4 aydır babamlardayom keyfim ne kadar isterse kalacam dedim eşimde 2 ay kaldı şimdi yine gelecek eylülde KPSS girip evime dönecek inş
Gerçekten şeytan kapli insanlarla uğraşmak imkansız biç takmamak en iyisi bırak ne derse desin bağırsın çağırsın duymamazlıktan gel kudursun
oyy Ata ya gecmis olsun. Iyi gecer ins. Temiz hava iyi gelir. Benide karma asi icin aradilar sali gunune yaptiracagiz ins atesi cikmaz kuzumun.Samsun a ilçesinin köyüne gideceğiz canım. Gideceğimiz yer yayla diye geçiyor. Orda kimse yok eşim ben oğlum olacağız. Bakalım nasıl geçecek size bildiririm ordan. Aynen öğretmen olsa da
kuzum Samsun a gidiyoruz. İlçesinin köyü yayla diyorlar. Orda kimse yok . Yine eşim ben oğluşymuz olacağız. Gelişmeleri bildiririm. Bugün aşı vuruldu minik paşam çok sarsıldı. Daha bavul hazırlayacsğım oğlan ayağımda ateşi var. Calpol verdim elimde ateş ölçer . Düşer inşallah. Sabah ezanla yolculuk 12-13 saat inşallah kuzum yormaz. Arabayı seviyor ama hiçbuzun yol yapmadık ilk deneyim olacak.
Iyi yapmissin bende cikartiyorum bu ara evde kafayi yiyecegim yoksa zaten pazar a evimize donuyoruz butun gun evde olacagim nasil olacak boyle bilmiyorum.Kızlar akşam o kızgınlıkla eşim eve gelince yemek yedi baktım hazırlanıyor arkadaşlarla balığa gidiceklerdi bizde geliyoruz dedim ee bebek ne olacak dedi oda gelicek dedim ee durmazsa dedi büssürü insan var bakarız sırayla dedim ve gittik kızımızda hiç üzmedi şaşkın şaşkın baktı denize dalga sesinden korktu galiba hiç durmadığı poşette durdu acıkınca da mama götürmüştüm yanımda o işi de öyle hallettik gün batımı izleyip döndükne iyi geldi bana
canim ek gida 4 bucuktan sonra baslanabilir diyorlar suan erken bnce. Benim kiz herseye agliyor bu ara ama acsa anliyorum mama verdigim icin belli saatlerde belli olculerde veriyorum.kizlar merhaba nasilsiniz. Cok sorularim var cok kafam karisik. Insallah cevap bulabilirim sizlerden.
Bebekleriniz siz yerken bakiyor agzni aciyor mu.
Veya suya kasiga heyecanlaniyor mu.
Galiba baska seyler yemek istiyor yogurt baslasam mi bilmiorum 3 ay 25 gunĺuk bugun.
Gozumun icine bakiyor sanki biz yemek yerken sapir supur yapiyor agzini.
Gunduz annemde dun 5 saat uyudu evde uyumuor hep kucak istiyor,e oglum da ilgi yemek istiyor. Ben tirlattiim.
Arkadaslar her gun banyo yapinca sampuan kullaninca ne olur, iyi duruluorum da kucagimda yikayinca oluor kiz da sampuan.
Meme var onunde parmagini sokuor uyumaya calisiyor,ac mi tok mu anlayamiyorum.
Hep kucakta olmak ilgileneyim istiyor aglamak ki ne âglamak boguluordu en son bugun rabbim korusun..
Sizler nasilsiniz az cok benzerdir sanirim.
Zor is annelik Allahim korusun esirgesin evlatlarimizi
Gecmis olsun o bendede var nazardir. Nas felak oku. Kocana da fazla yuz verme sarilma sen ona o sana sarilsin. senin kocan biraz rahata alismis onu yola getir cok yuz verme cokta sert yapma.4 gundr ustumde bsey var sanki ya. Bardagi tezgâha koyarken çat dedi gitti sert de degl ha yavasca koydm. Ertesi gun yine hafifce de yaparm yani yine elimde kirildi resmen. 3.cu gunde elimi kestm e kurban bayraminda bilelendi nasi keskin bicaklar az degdi sandm ya derin gitmis. Hadi dedm nyse bugn domates keserken aniden yine kestim sol yüzük parmak ve bas parmak gazi oldu yetmedi tist yaparken elimi yaktm. Esim de işi onemsesen byle olmaz doye kiziyo ne alakaysa sanki. Gerci onun kizmasi dün bnden biseyler bekledi benden de yuz bulamadi ya anlarsiniz iste ona da siniri var tabi. Ama gece oglan agliyo diye kizdi diye tavır yaptm sinir oldm bnde. Smdi de iste acikti bu oyle kolay kolay da gexe aglatmam bugn de agladi bna kiziyo e kucaktan inmedi sıpa 1 dk da yapilcak mamayi yapamadm anca yaptm tek elle kızdı baktm iki laf soktm bnde tut yapiyim anca dedim yatakta ortali yatti adam bana yer bırakmadı bnde salona gectm actm kanepeyi oğlumla sarilarak yatıyorum smdi mis gbi. Ahh dha sabah burda yattm kavgasi baslicak iyice kendinden uzaklastiriyo adam ya farkinda degl. Gecen de gece sarildm diye uyanms ona kizdi adam 2 3 gndur valla biseylk varda cozemedm resmen aksi gidiyo hersey
sekerparee o ayyas senin eltindi dime simdi yazinca hatirladimo kadar dogru tespit ki jademilk zamanlar cok direndim..ama olmuyor..nefret ettigi kaynanami kiskaniyor...gercekten neyin yarisi hic anlamiyorum.beyhan budak var psikolog.gecenelrde youtube da bi videosunu izledim.sosyopat kisilik diye.ahanda dedkm iste eltimi anlatiyor.kimsenin mutlulugunu istemezler diyordu.ama tedavisi yokmuş biz artık kabullendik.uzak duruyoruz.degismez.tedavi alıyor ama tanısı ne bilmiyorum.bana dedigi doktor ona enn agir psikiyatrik ilaçlardan veriyormus.ilk geldiigmde cok ugrastim soyle yapalim boyle yapalim diye.ama bi de baktim birgun hic yoktan acaip buyuk kavga kopardi.evde otururken kapiya cikip avaz avaz bagirdi.neye ugradigimi sasirdim.sonra geldi ozur diledi.neyse baristik ama gene ayni..ee bir yere kadar..ben de uykumdan gecenin 2 sinde seker pareeeee diye atilan naralardan bıktım usandim.boyle iyi. benim eltimi okuyan arkadaslar gidin eltinize sarılın.yahu ne eltiler varmis deyin en yakin arkadaslarimdan biri de ayy biz eltimle abla kardes gibiyiz deyip deyip nispet yapiyor iyice giciklaniyorum
Masallah haydo yaHaydo yine yaptı yapacağını
cnm cocugun ellerinibmi ayağıyla birlestriyorsun. Bn sallayamam esim sallar ama onada yuregim dayanmazKuzum öncelikli olarak benimki sadece kucakta durdu normalde yatar yani sorun etmez sıkılma ağlaması gibi değil agrı aglaması vardı ayırt edebiliyorsundur zaten farkı öyleyse bi dene ne çıkar annem dönmeye başladı çabalarken agrıtmıştır diyo.
Tarife gelirsem yüzüstü yatır beline sırtına güzelce masaj yap ellerini Çapraz sekilde yani sag elini sol ayağının topuğuna gelecek şekilde birleştir bikaç kere sonra ilk doğduklarında doktorlar tutuyor ya kafası asağıda ayaktan öyle tutup silkele bi iki kere onu kendim yapamadım eşime yaptırdım ben istersen bi dene
İnşallah kolay geçer hemencecik soluveriyor adam ufağıAh kuzuma geçmiş olsun bizim de haftaya olacak aşısı bakalım kolay geçer insallah
Ben erik ve vişne koydum yıkadım süzdürdüm buzdolabı poşetine koydum bir de semizotu. Yıkadım doğradım onu da.Kızlaar buzluğa meyve nasıl koycaz şeftali falan yesin istiyorum tontonum 2-3 ay Sonra
Hee yıka süzdür koy diyorsun e iyiymiş yaparımBen erik ve vişne koydum yıkadım süzdürdüm buzdolabı poşetine koydum bir de semizotu. Yıkadım doğradım onu da.
ne tuhaf eltin var cnm kiskaniyir belliki Allah islah etsin, bosver sen muhattap dahi olma.
Iyiki uzaktasin o ne oyle kufr fln etmeler vururum demeler sen kimsin be kime vuruyorsun valla tam dayaklik bunlar cok sinirlendim suan
oyy Ata ya gecmis olsun. Iyi gecer ins. Temiz hava iyi gelir. Benide karma asi icin aradilar sali gunune yaptiracagiz ins atesi cikmaz kuzumun.
Iyi yapmissin bende cikartiyorum bu ara evde kafayi yiyecegim yoksa zaten pazar a evimize donuyoruz butun gun evde olacagim nasil olacak boyle bilmiyorum.
canim ek gida 4 bucuktan sonra baslanabilir diyorlar suan erken bnce. Benim kiz herseye agliyor bu ara ama acsa anliyorum mama verdigim icin belli saatlerde belli olculerde veriyorum.
Gecmis olsun o bendede var nazardir. Nas felak oku. Kocana da fazla yuz verme sarilma sen ona o sana sarilsin. senin kocan biraz rahata alismis onu yola getir cok yuz verme cokta sert yapma.
sekerparee o ayyas senin eltindi dime simdi yazinca hatirladim
Masallah haydo ya
cnm cocugun ellerinibmi ayağıyla birlestriyorsun. Bn sallayamam esim sallar ama onada yuregim dayanmaz
Ben destekle oturtmaya başladım ya yapıyorum kuzum onu
Kalppare ateşi normal canım talip et ara ara
Sa
saol şekerparem iyi gibi şimdi uyudu yine 4 saatimiz kaldı inşaşlah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?