2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa ateş mi yaptı kıyamam kizz aşı rota mı vardi o mu ateş yaptı

Degildir bence benim oglusun kafasi hep sıcak oda mi alerjiden sence

erkek cocukları daha sıcak olur.normal.oglum da oyleydi.

O ateş normal canm 38 e gelmedigi sürece. Benm sipa da dun ishal oldu 5 kere yapti 1 kere yapan sıpa 8 den beri bisey yok smdilik korkma yapsn rahatlar iyi olur

biliyorum da birden yukselmeye bslayinca ya artarsa diye korktum

hahaha
kuduruyorlar zaten canım benim mutluluğum bile kendini yemesine yetiyor

kiz ben 2 3 defa niyetlendim yolmaya ama eşim onume geçti sakın diye kapıyı kitledi

kıyamam ben ataya geçmişler olsun annesi

oy gözüm korktu ya dusurursem diye
.Ama mantıkli.muhtemelen bel ağrısı icin.zaten bunun için çocugun bayagi aglamasi gerekir ya..bel agrisi kotu.ama ögrendigim iyi oldu sagol jadem

Sa
saol şekerparem iyi gibi şimdi uyudu yine 4 saatimiz kaldı inşaşlah

ne tuhaf eltin var cnm kiskaniyir belliki Allah islah etsin, bosver sen muhattap dahi olma.
Iyiki uzaktasin o ne oyle kufr fln etmeler vururum demeler sen kimsin be kime vuruyorsun valla tam dayaklik bunlar cok sinirlendim suan
oyy Ata ya gecmis olsun. Iyi gecer ins. Temiz hava iyi gelir. Benide karma asi icin aradilar sali gunune yaptiracagiz ins atesi cikmaz kuzumun.
Iyi yapmissin bende cikartiyorum bu ara evde kafayi yiyecegim yoksa zaten pazar a evimize donuyoruz butun gun evde olacagim nasil olacak boyle bilmiyorum.
canim ek gida 4 bucuktan sonra baslanabilir diyorlar suan erken bnce. Benim kiz herseye agliyor bu ara ama acsa anliyorum mama verdigim icin belli saatlerde belli olculerde veriyorum.
Gecmis olsun o bendede var nazardir. Nas felak oku. Kocana da fazla yuz verme sarilma sen ona o sana sarilsin. senin kocan biraz rahata alismis onu yola getir cok yuz verme cokta sert yapma.
sekerparee o ayyas senin eltindi dime simdi yazinca hatirladim
Haydo yine yaptı yapacağını
Masallah haydo ya
cnm cocugun ellerinibmi ayağıyla birlestriyorsun. Bn sallayamam esim sallar ama onada yuregim dayanmaz

Kızlar herkes kocalarının ilgisizliğinden şikayetçi ya ben de fazla ilgisinden şikayetçiyim yaa. Nankörlük etmiyim dedim bu zamana kadar hiç ağzımı açmadım ama size anlatıcam. İlk doğduğundan beri her şeye karışıyor. hastanede Ben kan kaybedince ilk gece o ilgilendi altını almış giydirmiş mama vermişler falan sonra hep o getirdi Kucağıma açıktı emzir diye falan. Sonra eve geldiğimizde de ben uyurken o mama verdi aranırsa getirdi bana. Zaten halsiz ve uykusuz olduğum için itiraz etmedim ama böyle bebekle tam bir bağ kuramamış gibiydim. Zaten ilk doğduğunda ay ne mükemmel duyguymuş falan da olmadım. O beklenti de insanı yıpratıyor. Kendinden de beklentiye giriyor insan. Sanki karnımdaki bebek o değil gibi yabancı geldi şimdi tabi öyle değil canım ciğerim ama ilk anda öyle hissettim. Sonra ben ağladıkça emziriyorum diye sen her ağlamasına meme veriyorsun ne istediğini anlamaya çalışmıyorsun falan dedi. Bu ağlama tonlarından ne istediğini anlıyordu benim de onu yapmamı istiyordu. Ama bebek sonuçta başka ihtiyaçlar için, sakinlemek için de emer hep aç olduğu için emmez ki. Ayrıca zamanla ben de anlayacaktım kızımın neden ağladığını iç güdüsel olarak ona izin bile vermedi. Hemen gaz ağlaması yapıyor emzirmeye çalışıyorsun falan diye başlıyordu. Sürekli bi kendimi yetersiz hissettim. O anne bebek bağını kuramadım sanki bebeğin iki annesi var gibiydi. 3-4 hafta evdeydi işe başlayınca işler biraz değişti ama ilk günler böyle geçti sütümün az olmasının sebebi de bu mu acaba diye düşünmüyor değilim. Hatta bir ara gazını ben çıkaramayıp ona verdim ben işe başlayınca anne senin gazını nasıl çıkarak kızım diye söylüyor. Şimdi bile ben mama yedireceğim uyutacağım diye koşturuyorum o gelip konuşuyor oyunlar oynuyor. Öyle olunca da ilgisi dağılıyor yemiyor. Bir kaç kez yedir diye mamayı eline verdim yediremedi diyor ki seni mama yediren olarak görüyor beni oyun oynamak için görüyor. Ben mama yedirebilmek için uykudan uyanınca hiç konuşmuyorum gülmüyorum uyku modunda devam ediyorum. Şimdiden anne yemek yedirmek için temel ihtiyaçlar için peşinden koşturan bir figür olarak baba eğlenceli figür olarak yerleşiyor. Bu yüzden de babalar hep daha çok sevilir daha çok oyun oynadığı yedirmek uyutmak için zorlamadığı için.
Bana olan ilgisi de çok azaldı hiç doğru düzgün sarılmaz öpmez oldu. Bu koronadan dolayı işten gelip kapıda öpme olayı bitince sonrasında da hal hatır sormak öpmek bitti. Ben onun sevgisiyle beslenen bir insanım üzülüyorum. Şimdi 2 hafta annemlerdeyiz sadece kızını özlemekten bahsediyor annem de dedi benim kızımı özlemeyecek misin kızım varken bundan sonra farklı dedi. Kıskanıyor gibi görünüyorum farkındayım ama benim de ilgiye ve sevgiye ihtiyacım var.

kimseye anlatamıyorum bunları yanlış anlaşılacak diye..

çok uzun oldu çok dolmuşum okuyan olursa selam olsun

hahahah evet butun mannaklar beni buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…