2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ata paşama da Göktuğ dan çok selamlar canım yolunuz açık olsun 4.ay aşıları bizi de yordu ateş yaptı 2-3 gün maalesef. Öyle geçmiş olsun 5.ayda devletin aşısı yok 6.ayda var bakalım

Allah sabır versin zor hele ayni apt daha da zor ben senin kadar sabırlı olmayabilirdim herkesin derdi var gerçi biz de eltimle abla kardeş gibiyiz de kp dert benim adamın bilmediği tek bir şey yok bayramdan önce yazlikta onlardaydik büyük ogluma ters davranıyor diye 2 gun öncesinden çıkıp evimize geldik ama degisecegini zannetmiyorum

Ben erik ve vişne koydum yıkadım süzdürdüm buzdolabı poşetine koydum bir de semizotu. Yıkadım doğradım onu da.
Vişne koydum aynı işlemde komposto yaparım diye kendim de çok severim birde pasta ve Elmalı kurabiye süslemesinde kullanırım çok güzel oluyor

Ayyy çok tatlısın kendimi marka veren infulucer gibi hissettim halılar bahariye canım TV ünitesi moda life
internetten mi aldın kanki yoksa mağazadan mı? Birde ikram masanı da beğendim.sen genel olarak evdeki tüm eşyaların listesini ver olmadı
ah korona olmasa koşa koşa gitçem kuzu insan olduğumu yaşamayı unuttum İnan ki.gitcek gibiyiz zaten ayın 17 sinde.hayırlısyla başımıza bişey gelmeden döneriz inşallah
kuzu pes etme sürekli ver başta reddederler ama eninde sonunda alışacak.biberon ne kullanıyon
Valla özellikle uyardı bizi doktor sakıncalı dedi yapmayın dedi. Alanında da bilinen methedilen iyi bi doktor araştırın yine ama ben yapmıyorum hiç
Bende yapmıyım o zaman kuzum uyardığın için teşekkür ederim

Senin bu eltini gördükçe eltim olmadığına şükrediyorum. Allah sabır versin. Gerçekten eltilerin savaşı filmi gerçek olmuş

Kızlar sabahları kalkınca ilginç şekilde midem bulanıyor midem kazınmaya başlıyor.ödüm koptu bugün acaba hamile miyim diye.korunmasız birliktelik hiç olmadı.zannetmiyorum olacağını ama insan bi acaba mı diyor yani.gerçi oğlumda da kondom kullanırken oldu ama inşallah öyle bişey yoktur mahvolurum

Sen onları mutluluğunla döv

Yok kız gözün korkmasın hiç Eşinle yap gerekirse sallama işini yapma masaj işini yap

Bebekle birlikte evlilikteki dengelet de değişiyor canım. Zamanla düzelir eşinle konuş ilk fırsatta hissettiklerini.
Benim eşim de bu bebeğimde çok müdahil oldu maalesef bebek bakımına. Mama verdi her fırsatta kilo alsın diye hırs yaptı adam. Yapma dedikçe yaptı sağolsun meme reddi yaşıyorum şuan sütüm de çok çok azaldı sağsam da çoğaltamıyorum. Kızlarımda hiç bu kadar az olmamıştı sütüm neden diye sürekli sorguluyorum. Hep eşimi suçluyorum içten içten. Bebeğimi sürekli kucaklıyorum ben kokumu alsın diye sarılıyorum öpüyorum konuşuyorum şuan aramız iyi gibi şükür. Sen de sürekli sev okşa emin ol seni de çok sevecektir bebeğin. Benim kızlar bana düşkündür babacı değiller pek.

Korkunç ya ben uZun süre düşünmüyorum hala birliktelik de olmadı ödün kopuyor Ki senin iki beben var kızın da daha çok küçük aman dikkat et

Korkunç ya ben uZun süre düşünmüyorum hala birliktelik de olmadı ödün kopuyor Ki senin iki beben var kızın da daha çok küçük aman dikkat et
Aynen canım birdaha düşünmüyorum zaten bebek falan.öyle bişey olursa mahvolurum.üşütmeye bağlıyorum bulantılarımı.geceleri vantilatörün karşısında yatıyorum ondandır belki

Benim kızım da zaten kucakta pış pış yaparak uyuyor o yüzden sürekli kucağımda bir ara yere koyunca hemen uyanıyor diye kucağımdan bırakmıyordum bile. Sadece oyun saatlerinde yerde onda da konuşuyorum başındayım yani. O yüzden eşim eve gelince direkt ona veriyorum bütün gün ilgilendiğim için yoruluyorum. Yani demem o ki kucaklıyorum bu ara mamayı da biberonla verdiğim için emzirmem biraz azaldı onu nasıl yapıcam bilmiyorum. Emzirmek çok güzel bağ kuruyor çünkü. Gözlerinin içine bakıyor ya eriyip bitiyordum sanki teşekkür eder gibi. Şimdi ama hiç öyle olmuyor. Uyukluyorken veriyorum hep memeyi bırakmasın diye. Hatta önceden emerken mest olurdum sen hiç emmeyi bırakma emi kızım derdim..

Mama vermesi de kilo için iyi olmuştur bak benim kızım çok küçüm kaldı ona da ayrı üzülüyorum. Ah o kadar keşkem var ki bir çocuğum daha olur mu bilmiyorum ama olursa o kadar çok tecrübe ettiğim yapacağım yapmayacağım şey var ki..

İlk başlarda yaşadığın duyguları vs bende yaşadım ilk ay ciddi sağlık sorunları yaşadım o yüzden normal bence ilk hissettiklerin
bizde de eşim hep kısmı bebeğimi çok seviyorum artık onun için yaşıyorum falan diyordu ya ben diyğnce gülerek kıskabma artık bebeğimiz diyordu
Ben çok takılmıyordum ama bana da bir abla demişti o söylemezse sen söyle çoçuktan sonra diye bende mesajda konuşurken falan hep söyledim bir süre sonra eşimde güzel şeyler söylemeye başladı benve sende bir dene ikinize zaman ayır ben o bebeği salllarken iki kahve yapıp getirip sohbet ederim mesala ikimizde çok keyif alırız bundan

Canım valla ben yazdım sandım bazı yerleri. Öyle benzer şeyler yaşamışızki. Bence benim çocuğun iki annesi var kesin yani eşim emziremediği için beni kıskanıyo bence bizimki de koronadan 3 ay evdeydi ben de sezaryenli olunca gece bebek ağlayınca kendisi kalktı aldı getirdi kucağıma verdi derken derken ben süt anne o gerçek anne gibi oluverdi. Bizimki de habire emzir şöyle tut böyle yap hatta bi kere bebeği öpmeme kızdı hiç unutmuyorum bi patladım ben onun annesiyim ister öperim ister sarılırım ne karışıyorsun diye deli etti beni, bi de evde annem var 3 torun büyütmüş bebeği yıkarken karışıyo falan valla zor günlerdi işe başladı da rahatladık. Şimdi yazlığa geldim kendisi burda değil, mesela bugün diyorum çocuk hiç durmadı kollarım koptu belim ağrıdı oyy kıyamam ben ona bi yeri mi ağrıyo diyo ulen bana kıyamasana ölen biten benim burda haftasonu gelsin yine kavga etcem valla dediğin gibi ben de ilgi sevgi istiyorumki öncesinde benle inanılmaz ilgiliydi şu an boşlukta gibiyim o bana baksa ben bebeğimize bakıyorum zaten ama işte iki işi bir arada götüremiyo bu erkekler zamanla düzelcektir canım, bir bebek için anne her zaman çok özel bi yerdedir biraz büyüsün babayla Oynar oynar yorulunca uykusu gelince acıkınca yine sana gelir sarılır merak etme temel ihtiyaclar için babaya giden çocuk görmedim daha

İnan her çocuk birbirinden o kadar farklı ki. Yapmam diyorsun fazlasını yapıyorsun. Çocuğun karakteri seni şekillendiriyor bir de şartlar tabi. Korona mesela ne kadar etkiledi hepimizi. Ne gerekiyorsa onu yaşadık aslında. dediğin gibi bebeğimin kilosu iyi şuan doğum kilosunu 3 e katladı. Ne bileyim artık hayırlısı böyleymiş kısmeti bu kadarmış diyorum. Yine de hep başındayım emzireyim diye nasibi ne kadarsa artık

İnşallah çıkmaz kuzum vallahi her aşıda çocuğun huyu değişiyor. Yazık masumlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…