2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oy kuzum zaten hepimiz bu dönemde daha hassasız. Ama eşin senin kırıldığının farkında bile değil bence. Onun için içinde biriktirip dert etme onunla paylaş, konuş sıkıntılarını, sevginle besleniyordum beni aç bırakma de. Bu arada bebekle be kadar ilgilenirse ilgilensin hiç bir sevgi anne sevgisini geçemez. Zamanla bağınız da daha sağlam olacaktır. Sonsuz sevgiler...

Ata paşama da Göktuğ dan çok selamlar canım yolunuz açık olsun 4.ay aşıları bizi de yordu ateş yaptı 2-3 gün maalesef. Öyle geçmiş olsun 5.ayda devletin aşısı yok 6.ayda var bakalım
Aynen ama rota nın ikinci dozu var, ki; ilk dozda çocuğum yine çok kötü olmuştu. Umarın hafif atlatırlar. Bu arada kilomuz 6.250, boyumuz 62 cm. Sanırım akranlarını yakaladı hamdolsun.

Belli bi aydan sonra duzeliyo canım yani yürümeye falan başladıklarında artık tamam diyolar benim bi karim vardı artık onunla da ilgileneyim çok şey yakıp yıkıyorlar farkında olmadan kiskanadabilirsin yani çok normal eşini ve kızını aynı anda idare edemiyorlar canim maalesef

Ya cok tatli anlatmissin yagmur

Evet haklısın ben de ihmal ediyorum hatta bende de suç çok ilişkimizi yıprattım bütün gün sinirlerim laçka oluyor akşam eve gelince ona çatıyorum her yaptığı gözüme batıyor. Ben hiç evde durmaya yalnız kalmaya alışkın değilim iş yerinde sosyal bir ortamım arkadaşlarım açık hava yürüyüşlerim vardı. Bütün gün çok sıkılıyorum ayrıca hala regl olmadım gerginlik var. Tabi ki bunlar bahane değil ama bir erkeğin bunları anlaması çok zor. Alttan almak yok idare etmek yok çata çat pata pat ben de ilişkimiz de iyice yıprandı. Farkındayım ama elimde değil değiştiremiyorum..
Demek yalnız değilmişim hatta annem en son ben bu kadar çocuğunu seven öpen erkek görmedim dedi. 15 gün çok uzun ben nasıl dayanacağım diye diye gitti.

Aynen canım haklısın en azından az da olsa emziriyoruz

Bende yeni regl oldum ama 1 yılda olmayabilirmiş insan ailelerden birinden destek al istersen Sende biraz kendine zaman ayırır rahatlarsın belli her şey yoluna girecek inş zamanla yeni yeni oturuyor bebekli hayat

Benim eşimin kız kardeşi de var kendisinden 19 yaş küçük ona da çook düşkündü kızı gibi bakmış. Daha yeni ergenliğe girdi onun ilgisi azaldı da o zaman biraz eşimin de ilgisi azaldı daha düne kadar onun yeri ayrı onun sevgisi farklı der dururdu. Şimdi sevmiyor değil sonuçta ama artık her sabah her akşam kardeşi aramadığı için bizimki de biraz uzak kaldı. Yani demem o ki o öyle bir gün düzelir azalır falan gibi bişey değil olmasın da zaten hep sürsün ama biz de eskisi gibi olalım istiyorum..

Hepimizde var o değişimler kadınken anneye dönüşüyoruz. Bu dönüşüm bizi değiştiriyor üzüyor sevindiriyor , herşeyi ile kabullenmek lazım toz pembesiyle de siyahıyla da

Bağ kurma olayı için erken daha merak etme seni daha çok sevecek anam ortası olsun ne çok ilgisiz ne çok ilgili

4. Ay atagi mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…