- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Ben bi de bu güvenli bağlanma meselesine çok takıyorum. Her isteğine cevap vermeye çalışıyorum ama tam da bilmiyorum. Ne yaparsam yanlış yapmış olurum vs.Bağ kurma olayı için erken daha merak etme seni daha çok sevecekanam ortası olsun ne çok ilgisiz ne çok ilgili
Bizim de uykusu geldiyse ve biraz zamanı geçirdiyse çok ağlıyor. Geçen gün kulaklarını çeke çeke bağırdı ödüm koptu kulağına bişey kaçtı herhalde diye ağlamaya başladım. Zaten evden bir yere gidecektik. En iyisi arabay binelim susar dedim bindik pusette uyudu.Ay delircem kız resmen zıvanadan çıktı bağıra bağıra ağlıyor bütün gündiş mi bi yeri mi ağrıyor bilemedim de akşam bu saatlerde coşuyor afedersiniz popoma kadar bütün vücudum ter içinde kardiyo çalıştım
Ay öyle bi atak dönemi mi var4. Ay atagi mi acaba
Ya annem kırk gün bizimleydi bu sefer ona da çok sıkıntı ediyorum. Bende mükemmelliyetçilik var biraz bi de benim istediğim gibi olsun huyu var. Bunu düzeltmem lazım. İnsanları üzüyorum başta eşim ve annem nazım en çok onlara geçiyor.Bende yeni regl oldum ama 1 yılda olmayabilirmiş insan ailelerden birinden destek al istersen Sende biraz kendine zaman ayırır rahatlarsın belli her şey yoluna girecek inş zamanla yeni yeni oturuyor bebekli hayat
Bu konuda sıkıntısı olanlar vardı onlara faydalı olabilir.Arkadaşlar şu an instagramda besin alerjisinde beslenme konulu canlı yayın var. Çocuk doktoru konuşuyor. İlk adımlarım hesabında Eki Görüntüle 2672021 Eki Görüntüle 2672021
Mağazadan aldım canım direk o zamanlar korona yok tabiinternetten mi aldın kanki yoksa mağazadan mı? Birde ikram masanı da beğendim.sen genel olarak evdeki tüm eşyaların listesini ver olmadı
ah korona olmasa koşa koşa gitçem kuzu insan olduğumu yaşamayı unuttum İnan ki.gitcek gibiyiz zaten ayın 17 sinde.hayırlısyla başımıza bişey gelmeden döneriz inşallah
kuzu pes etme sürekli ver başta reddederler ama eninde sonunda alışacak.biberon ne kullanıyon
Bende yapmıyım o zaman kuzum uyardığın için teşekkür ederim
Umarım yoktur Allah isteyene ve hakedene nasip etsin. Bende geçen düşündüm acabaa mı diye adette olmuyorum ki anlayayımKızlar sabahları kalkınca ilginç şekilde midem bulanıyor midem kazınmaya başlıyor.ödüm koptu bugün acaba hamile miyim diye.korunmasız birliktelik hiç olmadı.zannetmiyorum olacağını ama insan bi acaba mı diyor yani.gerçi oğlumda da kondom kullanırken oldu ama inşallah öyle bişey yoktur mahvolurum
Aklıma o geldi benimde ya atak haftası gibi4. Ay atagi mi acaba
Ya benimkinin uykusu gelince hamaga koyuyorum duruyor genelde bugün sağa sola arıyor kendini dönme çabası falanBizim de uykusu geldiyse ve biraz zamanı geçirdiyse çok ağlıyor. Geçen gün kulaklarını çeke çeke bağırdı ödüm koptu kulağına bişey kaçtı herhalde diye ağlamaya başladım. Zaten evden bir yere gidecektik. En iyisi arabay binelim susar dedim bindik pusette uyudu.
Hemde en uzuuuunnnAy öyle bi atak dönemi mi var
Kuzum bizde aynı moddayız. Doktor 3 çay kaşığı calpol ver bekle sakinleşirse diş ağrısıdır dediAy delircem kız resmen zıvanadan çıktı bağıra bağıra ağlıyor bütün gündiş mi bi yeri mi ağrıyor bilemedim de akşam bu saatlerde coşuyor afedersiniz popoma kadar bütün vücudum ter içinde kardiyo çalıştım
Bende yayındaydımArkadaşlar şu an instagramda besin alerjisinde beslenme konulu canlı yayın var. Çocuk doktoru konuşuyor. İlk adımlarım hesabında Eki Görüntüle 2672021 Eki Görüntüle 2672021
Geçmiş olsun kuzum çok dayanamazsan git bir dolapta sütün varsa ondan verirsin çok zor dişKizlar felaket bir dis ağrısı yaşıyorum ameliyatla alinmali diye getiremedim hamileyken agridi gecti simdi yine basladi canima okuyor resmen agri bide başımı döndürüyorama sütü veriyorum diye yine yaptiramicam . 4.ayi tamamlayinca sagmam artik diyordum alerjik çıkınca normal mama içemiyor alerji mamasını hic sevmedi zaten zorla besliyorum diye devam ediyorum bakalim . Kalsiyum kaynaklarim diyetle gitti diye sanırım dişimin agrisi basladi takviye alsam iyi olacak
Biz aynı mod uykusuz gecelerSıcak bir İstanbul gecesi bizim evde normalde esen yel bu gece yok rüzgar çıkmadı. Sizler ne yapıyorsunuz gece kuşları her gece uykusuzluğa alıştınız mı ben artık bebek ağlamasa da aynı saatlerde uyanıyorum...
Teşekkür ederim canım 20lik ice gömülüydü sonra yavas yavas yanaga dogru ucu cıktı hem yanaga dogru olan ucu orayı aşındırdi hemde içteki kök iltihaplandi pek bi saglikli dis degil . Kökü gömülü yan yatik bir dis diye cerrahi işlem gerektiriyor aldirmak icin can atiyorum cok pis aciyorGeçmiş olsunLepistesb diş ağrısına karanfil çiğnemek rahatlatıcı oluyor yirmilik yaş dişin mi ağrıyor canım ? Alınacaktı ameliyatla demişsin ama ağzında yer varsa şayet çeneden yukarı doğru düzgün sürüyorsa ben aldırmadım kullanıyorum iki tanesini yani yedek oldu en arkada duruyolar
Tesekkurler tatlım Ilaclar bitsin iltihap gitsin konusucam doktorla alirsa ne ala . Dis ağrısı cok zor cene kemigime kadar aciyorGeçmiş olsun kuzum çok dayanamazsan git bir dolapta sütün varsa ondan verirsin çok zor diş
Allah şifa versin canım dişi almaları gerekir öyleyseTeşekkür ederim canım 20lik ice gömülüydü sonra yavas yavas yanaga dogru ucu cıktı hem yanaga dogru olan ucu orayı aşındırdi hemde içteki kök iltihaplandi pek bi saglikli dis degil . Kökü gömülü yan yatik bir dis diye cerrahi işlem gerektiriyor aldirmak icin can atiyorum cok pis aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?