2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oy kuzum geçmiş olsun kıyamam. Oğlan zaten göz açtırmıyor yazık sana

Canım diş işlemlerinde 12 saat mi ne verilmiyor süt benim bildiğim bir sor da bu kadar acı çekmezsin yaptırırsın belki

Ya kizlar benim bu bebe azcik rüzgarda dursa migdeyi bozuyo ya hava gunesliydi dün az cok az esiyodu bisey olmz dediler bende az esiyo diye gunesli ya iyi dedm . ishal oldu yine gece kaka yapti smdi de yapti oyle bi de yaparken sesli sesli yapiyo ishal olunca direk bezi gormeden diyorm yine ishal oldu diye. Napcam ben ya nasi aliscak havaya e kış gelecek yani hastahaneye gidecrk kontrollerine vs oyle migdeyi mi bozacak bu cocuk ya. Nasi alistiracagim bilemiyorum birde ishal ya su yu az mi veriyim sizce yksa yine ayni şekilde mi veriyim.?

Canım diş işlemlerinde 12 saat mi ne verilmiyor süt benim bildiğim bir sor da bu kadar acı çekmezsin yaptırırsın belki
Islemi yapacak doktora gitmedim daha canim iltihap kurusun gidecem insallah dedigin gibi hem sağar sütü vermem ilkinde doktor da y
Aynen öyle canım cene kemigime kadar aciyor
Amin teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım git tedavini yaptır emzirirken de yapılıyor diş tedavileri. Ben geçen hafta kardeşim burdayken ona yaptırdım bir arkadaşının muayenehanesinde yaptı. Bir dolgu yapıldı. Emzirebilirsin bişey olmaz dedi zaten malum sütüm de çok yok normal emzirdim. Sen de ilaçların bitince git çektir olmazsa şimdiden sağımı sıklaştır fazla sütü at dolaba onları kullanırsın. Mamayı içmiyor demişsin benim oğlanda da bi ara alerjiden şüphelenmiştik ben diyet yaptım alerji maması aldık bebelac ın. Ama içmedi dediğin gibi çok çok az şeker kattım içine içti 2 kere yaptım sonra alıştı bir daha katmadım anne sütü de tatlı biraz aslında şekerli gibi. Bilmem yapar mısın ama aklında bulunsun çaresiz kalırsan

Sırtı terli miydi acaba canım? Penye yelek giydir kapşonlu olursa daha iyi olur.bünyesi hassas demek ki ona göre dikkat etmen lazım. Benim oğlan rüzgar gelince nefessiz kalıyor heyecanlanıyor mecbur üzerini müslinle kapatıyorum hep. Şaka maka kış geliyor

Yok canm terli degildi oyle ensesine bakiyorm hep. Sicak diye corabi cikariyorm işte gunrs alsn ayagi diye kolunu katliyorm baska oyle zibinla durdurmuyorm da napacam bu sipayla bilmiyorum alissin diye de cikartmak da istemiyorm migde kotu olunca. Karni agriyodr belki diye de düşünüyorum. Ruzgardan almiyo dimi oyle üstünü ortunce canm ben naparsam yapiyim sonuc ayni

Kızlar yarın kısmetse Eskişehir yolcusuyuz. Nasıl olacak çok merak ediyorum. İnşallah uyur oğlan da rezil olmadan gideriz.10 gün kadar kalıp dönecez inşallah bugün valiz hazırlıkları beni bekler
Ata bizi yormadı yaklaşık 10 saat sürdü. 1 kez durduk. Ekseri uyudu. Umarım Göktuğ paşam da yormaz sizi. Hayırlı yolculuklar. Çocuğum memleketini sevdi. Temiz hava bol oksijen huzurlu uyuyor. Şimdi de salladım uyudu. Biz Mersin de yaşamıyor adeta havayla savaşıyormuşuz. Cam kapı kapalı . Yağmur yağınca soba yanacak inşallah sağlıkla evlerimize dönmek nasip olsun.

Helal sana erkek kimyası ne kadar yorulup yıprandığını düşünemiyor emri vaki iyidir.

Canım iyi yolculuklar inş sıkıntısız geçer diye yazacaktım dün alıntı yapmıştım ama ben yazamadan siz çoktan ulaşmışsınız
Maşallah Ataya temiz hava iyi gelir bol bol uyur inş.bizde batı karadenizdeyiz alışmışız temiz serin havaya sıcaklar çok bunaltıyor inş.iyi gelir sizede temiz hava bol oksijen bizimde var fındıklarımiz ama 2 günlük işi var çok değil yani haftaya eve dönünce bi gider geliriz eşim bebek var sen gelme diyor da bakalım ne yapıcaz

Günaydın kızlar hep fazla uyumak isterdim bugun tam 10 saat uyumuşum. Berbat durumdayım kafam sepet gibi, meğer az uyku daha iyiymiş. Hiç enerjim yok sanki şekerim yükselmişte, kafamı taşıyamıyorum tavsiyeniz varmı ne yapabilirim gözlerimi açamıyorum.

Geçmiş olsun lepi diş ağrısı çok zor ya muhakkak takviye al

Bence Yine çok ver ishal zaten Vücudun su kaybetmesine sebep oluyor.

Ay benimkide öyle boğuluverir gibi azcık edince nefes bi tuhaf oluyo

Geçmiş olsun ben uyumadan şeker olmadan o haldeyim şuan yerimden kalkamıyorum kafam ağır ya rrsmen

Çocuklarda mı uyudu o kadar saat

Temiz hava mest etti oğlanı. Biz ay sonuna kadar burdayız. Eşim rapor alacak ben izine ayrıldım zaten. Uyuyor maaşallah şaşırıyorum. İnşallah böyle devam eder, uyur büyür kuzu. Size de iyi tatiller kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…