- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Hmm dogru gerci de ben migdeyi daha cok bozarsa diye düşünmüştümBence Yine çok ver ishal zaten Vücudun su kaybetmesine sebep oluyor.
Kızım uyandıkça meme emdi uykuya devam ettimi etmedimi bilmiyorum. Arada emdigini duydum. Oğluma arkam dönük kızım ön tarafımdaydı. Gece cok sıcak oldu esim salona gitti, birazdan gelirim dedi. Geldiğinde biz uyuyoruz cocuklar beşiklerinde değil diye uyandırmamış. Sabahta kendi kalkmış çıkmış.Çocuklarda mı uyudu o kadar saat
7 kilo ya 3 çay kaşığı kuzum 6 kiloya 2.53 kaşık aynı anda mı veriyorum deneyeyim ay canım çok sağol ağlama krizi geldiğinde deneyim bi bakalım
1-2 bardak kahve ile ılık duş dene kuzum limonlu soda bir deGünaydın kızlar hep fazla uyumak isterdim bugun tam 10 saat uyumuşum. Berbat durumdayım kafam sepet gibi, meğer az uyku daha iyiymiş. Hiç enerjim yok sanki şekerim yükselmişte, kafamı taşıyamıyorum tavsiyeniz varmı ne yapabilirim gözlerimi açamıyorum.
Teşekkür ederim canım.Cok kötü bir şey gebelikte şekerim vardı, suan yok biliyordum ama sanırım var.Geçmiş olsun ben uyumadan şeker olmadan o haldeyim şuan yerimden kalkamıyorum kafam ağır ya rrsmen
Ay bunu öğrendiğim iyi oldu benim oğlum kocaman oldu. 15 kilo falan ona bile bir çay kaşığı veriyordum. Ah garibim Bir de babasına ağrısı yok herhalde, calpol verdiğim halde hala huysuzluğu devam ediyor diyordum. Yeterli ilacı vermiyormuşum.7 kilo ya 3 çay kaşığı kuzum 6 kiloya 2.5
Kahve içtim canım benim, Teşekkür ederim biraz daha iyiyim.1-2 bardak kahve ile ılık duş dene kuzum limonlu soda bir de
7 olmuştur diye tahmin ediyorum çok fazla ağlıyor aklıma başka sey gelmedi7 kilo ya 3 çay kaşığı kuzum 6 kiloya 2.5
Ahhh kuzum 2 çocuk bide var Allah yardımcın olsunTeşekkür ederim canım.Cok kötü bir şey gebelikte şekerim vardı, suan yok biliyordum ama sanırım var.
Canım bizde de iki gün önce aynı durumlar yaşandı . Ateş yaptı halsizleşti yola da çıktık sabahına şimdi şükür iyi ama hiç sevmiyorum aşıları rotada da böyle olmuştu. Geçmiş olsun geçer artık inşsllahKızlar merhaba, dün 4. Ay aşımızı olduk. Aşıdan 4-5 saat sonra bi ateşlendi. 24 saat oldu hala ara ara çıkıyor ateşi. Gece gözümü kırpmadım. 2.ay aşıda hiç ateşlenmedik. Bu aşıda asla ateşlenmez dedi ebe. Tam tersi oldu. 4.ay aşısı olan var mı aranızda? Sizde durumlar nasıl?
Kızma annesi gerçekten hakedenlere kızTam cocugu yatirmisim annemler geldi gürültülü bir sekilde eve girdiler sonrada cocugu kucaklarına alip oynadılar siz bakin ben cikicam esimle dedim yok biz yapamiyoruz e o zaman dikkat edin uyandirmayin yeter artik. Birde biz koyden merkezs geldik 3 gundur buradayiz esimle annem gelecekti ablam ve ufak kizida gelmis kizi herseye agliyor bagiriyor zatenkizimi uyandirdiklarinda sinir oluyorum bu seferde ufacik bebeye kiziyorum yat uyu diye
Kıyamam psikoloji alt üst tabi minik prensese huzurlu uykular olsun inşallah.Tam cocugu yatirmisim annemler geldi gürültülü bir sekilde eve girdiler sonrada cocugu kucaklarına alip oynadılar siz bakin ben cikicam esimle dedim yok biz yapamiyoruz e o zaman dikkat edin uyandirmayin yeter artik. Birde biz koyden merkezs geldik 3 gundur buradayiz esimle annem gelecekti ablam ve ufak kizida gelmis kizi herseye agliyor bagiriyor zatenkizimi uyandirdiklarinda sinir oluyorum bu seferde ufacik bebeye kiziyorum yat uyu diye
Kızma annesi o çocuğa senin bebekte büyüyecek, oda başka bebekleri uyutmayacak.bebek büyütmek Zor seni cok iyi anlıyorum, ama yapacak birşey yok. Senin bebeğin az uyuduğu için birşey olmaz, ama o kız çocuğu çok etkilenir, onuda anlamak lazım. Dünya ile tanışıyor herseyi elde etmek istiyor, oda öyle elde edecegini sanıyor.Tam cocugu yatirmisim annemler geldi gürültülü bir sekilde eve girdiler sonrada cocugu kucaklarına alip oynadılar siz bakin ben cikicam esimle dedim yok biz yapamiyoruz e o zaman dikkat edin uyandirmayin yeter artik. Birde biz koyden merkezs geldik 3 gundur buradayiz esimle annem gelecekti ablam ve ufak kizida gelmis kizi herseye agliyor bagiriyor zatenkizimi uyandirdiklarinda sinir oluyorum bu seferde ufacik bebeye kiziyorum yat uyu diye
Eskişehirli misin cnmKızlar yarın kısmetse Eskişehir yolcusuyuz. Nasıl olacak çok merak ediyorum. İnşallah uyur oğlan da rezil olmadan gideriz.10 gün kadar kalıp dönecez inşallah bugün valiz hazırlıkları beni bekler
Teşekkürler canım inşallah.Canım bizde de iki gün önce aynı durumlar yaşandı . Ateş yaptı halsizleşti yola da çıktık sabahına şimdi şükür iyi ama hiç sevmiyorum aşıları rotada da böyle olmuştu. Geçmiş olsun geçer artık inşsllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?