2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çocuklarda mı uyudu o kadar saat
Kızım uyandıkça meme emdi uykuya devam ettimi etmedimi bilmiyorum. Arada emdigini duydum. Oğluma arkam dönük kızım ön tarafımdaydı. Gece cok sıcak oldu esim salona gitti, birazdan gelirim dedi. Geldiğinde biz uyuyoruz cocuklar beşiklerinde değil diye uyandırmamış. Sabahta kendi kalkmış çıkmış.

1-2 bardak kahve ile ılık duş dene kuzum limonlu soda bir de

Kızlar merhaba, dün 4. Ay aşımızı olduk. Aşıdan 4-5 saat sonra bi ateşlendi. 24 saat oldu hala ara ara çıkıyor ateşi. Gece gözümü kırpmadım. 2.ay aşıda hiç ateşlenmedik. Bu aşıda asla ateşlenmez dedi ebe. Tam tersi oldu. 4.ay aşısı olan var mı aranızda? Sizde durumlar nasıl?

7 kilo ya 3 çay kaşığı kuzum 6 kiloya 2.5
Ay bunu öğrendiğim iyi oldu benim oğlum kocaman oldu. 15 kilo falan ona bile bir çay kaşığı veriyordum. Ah garibim Bir de babasına ağrısı yok herhalde, calpol verdiğim halde hala huysuzluğu devam ediyor diyordum. Yeterli ilacı vermiyormuşum.

Canım bizde de iki gün önce aynı durumlar yaşandı . Ateş yaptı halsizleşti yola da çıktık sabahına şimdi şükür iyi ama hiç sevmiyorum aşıları rotada da böyle olmuştu. Geçmiş olsun geçer artık inşsllah

Tam cocugu yatirmisim annemler geldi gürültülü bir sekilde eve girdiler sonrada cocugu kucaklarına alip oynadılar siz bakin ben cikicam esimle dedim yok biz yapamiyoruz e o zaman dikkat edin uyandirmayin yeter artik. Birde biz koyden merkezs geldik 3 gundur buradayiz esimle annem gelecekti ablam ve ufak kizida gelmis kizi herseye agliyor bagiriyor zaten kizimi uyandirdiklarinda sinir oluyorum bu seferde ufacik bebeye kiziyorum yat uyu diye

Kızma annesi gerçekten hakedenlere kız

Kıyamam psikoloji alt üst tabi minik prensese huzurlu uykular olsun inşallah.

Kızma annesi o çocuğa senin bebekte büyüyecek, oda başka bebekleri uyutmayacak.bebek büyütmek Zor seni cok iyi anlıyorum, ama yapacak birşey yok. Senin bebeğin az uyuduğu için birşey olmaz, ama o kız çocuğu çok etkilenir, onuda anlamak lazım. Dünya ile tanışıyor herseyi elde etmek istiyor, oda öyle elde edecegini sanıyor.

merhabalar herkese; nasılsınız bakalım, minik kuzular nasil? biz taşındık yerleştik ettik derken hooop bayrama memlekete gittik geldik. valiz hazirla boşalt derken yoğunluğumuz bitmeden tekrar iş çıktı. dün geldik, bugün de evi süpür valiz boşalt. bir makine yikadim önce minik kuzu kıyafetleri. daha bir dolu çamaşır var. bir sepet ütü var. var oğlu var. eee bu arada yemek de yapilacak yenecek vs. öyle uğraşıyorum hayat gailesi

bunlari niye anlattim bu ara pek yazamıyorum. okuyup geçiyorum onu açıklamak için. hepinizi öptüm, kuzularla.

Kızlar ya öyle üzgünüm ki öyle moralim bozuk ki biliyosunuz eşim polis bugün bi arkadaşı karakolda kalp krizi geçirip şehit oldu allahım sabır versin ailesine 6 aylik bebeği varmis daha yaa çok etkilendim Rabbim eşimi başımdan eksik etmesin ona bana evlatlarima sağlık versin şimdi hastanede eşim. Eşine ambulans ve şehit haberini vermeye gidenlerin dönüşünü bekliyorlar ne zor ahh Rabbim sabrını arttirsin tüm sevenlerinin

misskokulumm kızımda ben de aynı durumdayız . Hala iştahsız . Annemlerde kayseridyim düğün telaşımız var . Eş kişisi bizi bırakıp gitti . İldemde annemler , toplu taşıma ile merkeze de inmek istemiyorum doktor için . Dün geceden beri içtiği toplamda 320 cc oldu daha . Emmek istiyor . Kuzum emiyor ama sütüm az doymuyor . 320 cc yi de hep yarı uykulu içti . Uyanıkken biberon veremiyorum . BU ayı da yine iştahsız bitiriyoruz . Kaç kilo aldı acaba . Siz nasılsınız , umarım Eskişehir yolculuğu da , 10 gününüz de güzel geçer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…