Güle güle otur yavrularınla eşinle mutlu huzurlu inşallah.hYırlı olsunmerhabalar herkese; nasılsınız bakalım, minik kuzular nasil? biz taşındık yerleştik ettik derken hooop bayrama memlekete gittik geldik. valiz hazirla boşalt derken yoğunluğumuz bitmeden tekrar iş çıktı. dün geldik, bugün de evi süpür valiz boşalt. bir makine yikadim önce minik kuzu kıyafetleri. daha bir dolu çamaşır var. bir sepet ütü var. var oğlu var. eee bu arada yemek de yapilacak yenecek vs. öyle uğraşıyorum hayat gailesi
bunlari niye anlattimbu ara pek yazamıyorum. okuyup geçiyorum onu açıklamak için. hepinizi öptüm, kuzularla.
Oyy gerçekten çok acı. Allah rahmet eylesin bu haberler artık daha bi içimi sızlatır oldu. İnsan ister istemez hemen empati yapıyor Allah korusun evlerden ırak..Kızlar ya öyle üzgünüm ki öyle moralim bozuk ki biliyosunuz eşim polis bugün bi arkadaşı karakolda kalp krizi geçirip şehit olduallahım sabır versin ailesine 6 aylik bebeği varmis daha yaa çok etkilendim Rabbim eşimi başımdan eksik etmesin ona bana evlatlarima sağlık versin şimdi hastanede eşim. Eşine ambulans ve şehit haberini vermeye gidenlerin dönüşünü bekliyorlar ne zor ahh Rabbim sabrını arttirsin tüm sevenlerinin
Hayırlı olsun güle güle oturun. Okurken ben yoruldummerhabalar herkese; nasılsınız bakalım, minik kuzular nasil? biz taşındık yerleştik ettik derken hooop bayrama memlekete gittik geldik. valiz hazirla boşalt derken yoğunluğumuz bitmeden tekrar iş çıktı. dün geldik, bugün de evi süpür valiz boşalt. bir makine yikadim önce minik kuzu kıyafetleri. daha bir dolu çamaşır var. bir sepet ütü var. var oğlu var. eee bu arada yemek de yapilacak yenecek vs. öyle uğraşıyorum hayat gailesi
bunlari niye anlattimbu ara pek yazamıyorum. okuyup geçiyorum onu açıklamak için. hepinizi öptüm, kuzularla.
Kızlar ya öyle üzgünüm ki öyle moralim bozuk ki biliyosunuz eşim polis bugün bi arkadaşı karakolda kalp krizi geçirip şehit olduallahım sabır versin ailesine 6 aylik bebeği varmis daha yaa çok etkilendim Rabbim eşimi başımdan eksik etmesin ona bana evlatlarima sağlık versin şimdi hastanede eşim. Eşine ambulans ve şehit haberini vermeye gidenlerin dönüşünü bekliyorlar ne zor ahh Rabbim sabrını arttirsin tüm sevenlerinin
Hayırlı olsun güle güle oturun. Okurken ben yoruldum
sağolasın canimmm..❤❤❤Güle güle otur yavrularınla eşinle mutlu huzurlu inşallah.hYırlı olsun
Allah rahmet eylesin sabır versin inşallah eşine, ailesine canım çok zorKızlar ya öyle üzgünüm ki öyle moralim bozuk ki biliyosunuz eşim polis bugün bi arkadaşı karakolda kalp krizi geçirip şehit olduallahım sabır versin ailesine 6 aylik bebeği varmis daha yaa çok etkilendim Rabbim eşimi başımdan eksik etmesin ona bana evlatlarima sağlık versin şimdi hastanede eşim. Eşine ambulans ve şehit haberini vermeye gidenlerin dönüşünü bekliyorlar ne zor ahh Rabbim sabrını arttirsin tüm sevenlerinin
Oyy oyy neyse ki bitmiş yorgunluklar bol bol dinlenin artık yeni evinizdemerhabalar herkese; nasılsınız bakalım, minik kuzular nasil? biz taşındık yerleştik ettik derken hooop bayrama memlekete gittik geldik. valiz hazirla boşalt derken yoğunluğumuz bitmeden tekrar iş çıktı. dün geldik, bugün de evi süpür valiz boşalt. bir makine yikadim önce minik kuzu kıyafetleri. daha bir dolu çamaşır var. bir sepet ütü var. var oğlu var. eee bu arada yemek de yapilacak yenecek vs. öyle uğraşıyorum hayat gailesi
Eşim Eskişehir li canım.Eskişehirli misin cnm
Düğününüz güzel geçer inşallah canım. Sena kuzusu da yeterli kiloyu almıştır inşallahmisskokulumm kızımda ben de aynı durumdayız . Hala iştahsız . Annemlerde kayseridyim düğün telaşımız var . Eş kişisi bizi bırakıp gitti . İldemde annemler , toplu taşıma ile merkeze de inmek istemiyorum doktor için . Dün geceden beri içtiği toplamda 320 cc oldu daha . Emmek istiyor . Kuzum emiyor ama sütüm az doymuyor . 320 cc yi de hep yarı uykulu içti . Uyanıkken biberon veremiyorum . BU ayı da yine iştahsız bitiriyoruz . Kaç kilo aldı acaba . Siz nasılsınız , umarım Eskişehir yolculuğu da , 10 gününüz de güzel geçer .
Tedaviyi yaptircam canim tekrarlama ihtimali var hic dayanamam cok zor bir agri . Gecmis olsun sana da. Kattim aslinda canim berbat bir tat bari tatli olsun dedim ama icmiyor . Sagiyorum diye cokta o tatsiz seye zorlamadım hem tek icis yapmiyor zaten biberonu da . Anne sütü disarda bekleyebiliyor en azindan napim gücüm yettigince rizki ciktiginca sagarim bende napimGeçmiş olsun canım git tedavini yaptır emzirirken de yapılıyor diş tedavileri. Ben geçen hafta kardeşim burdayken ona yaptırdım bir arkadaşının muayenehanesinde yaptı. Bir dolgu yapıldı. Emzirebilirsin bişey olmaz dedi zaten malum sütüm de çok yok normal emzirdim. Sen de ilaçların bitince git çektir olmazsa şimdiden sağımı sıklaştır fazla sütü at dolaba onları kullanırsın. Mamayı içmiyor demişsin benim oğlanda da bi ara alerjiden şüphelenmiştik ben diyet yaptım alerji maması aldık bebelac ın. Ama içmedi dediğin gibi çok çok az şeker kattım içine içti 2 kere yaptım sonra alıştı bir daha katmadımanne sütü de tatlı biraz aslında şekerli gibi. Bilmem yapar mısın ama aklında bulunsun çaresiz kalırsan
Süper fikir tam bize göreHer koşulda öncelik beşik
Kendi tutsun diye uğraşıyorum ama pek beceremiyor canımSüper fikir tam bize görebiberonu kendi mi tutuyor
Canım valla bende son 1 aydır yavaştan alıştırdım Çok iyi oldu ya çok bunalmıştım evde şimdi ara ara çıkıyorum3bucuk aylik olduk ama hala dışarı çıkamıyoruz küçüğümlebalkona 5 dk cikarsam hava gelince korkuyor gunes gelince agliyor
Ay ben totomu kaldıramıyorum sen anlatırken bana afakanlar bastımerhabalar herkese; nasılsınız bakalım, minik kuzular nasil? biz taşındık yerleştik ettik derken hooop bayrama memlekete gittik geldik. valiz hazirla boşalt derken yoğunluğumuz bitmeden tekrar iş çıktı. dün geldik, bugün de evi süpür valiz boşalt. bir makine yikadim önce minik kuzu kıyafetleri. daha bir dolu çamaşır var. bir sepet ütü var. var oğlu var. eee bu arada yemek de yapilacak yenecek vs. öyle uğraşıyorum hayat gailesi
Ay Allah yardımcıları olsun çok zorKızlar ya öyle üzgünüm ki öyle moralim bozuk ki biliyosunuz eşim polis bugün bi arkadaşı karakolda kalp krizi geçirip şehit olduallahım sabır versin ailesine 6 aylik bebeği varmis daha yaa çok etkilendim Rabbim eşimi başımdan eksik etmesin ona bana evlatlarima sağlık versin şimdi hastanede eşim. Eşine ambulans ve şehit haberini vermeye gidenlerin dönüşünü bekliyorlar ne zor ahh Rabbim sabrını arttirsin tüm sevenlerinin
Canım çıkmadıkça alışmıyor o yüzden çıkman lazım bizimde ilk başta daha kısaydı süreler güneşe bakamama falan giderek arttı3bucuk aylik olduk ama hala dışarı çıkamıyoruz küçüğümlebalkona 5 dk cikarsam hava gelince korkuyor gunes gelince agliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?