2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Güle güle otur yavrularınla eşinle mutlu huzurlu inşallah.hYırlı olsun

Oyy gerçekten çok acı. Allah rahmet eylesin bu haberler artık daha bi içimi sızlatır oldu. İnsan ister istemez hemen empati yapıyor Allah korusun evlerden ırak..

Hayırlı olsun güle güle oturun. Okurken ben yoruldum

Allah rahmet eylesin. ailesine sabir versin. çok zor. Allah yardımcıları olsun.
Hayırlı olsun güle güle oturun. Okurken ben yoruldum

sağolasın canim. yorgunluktan kemiklerim ağrıyor biliyor musun? neyse ki güzel yorgunluklar bunlar.

Allah rahmet eylesin sabır versin inşallah eşine, ailesine canım çok zor

Oyy oyy neyse ki bitmiş yorgunluklar bol bol dinlenin artık yeni evinizde

Düğününüz güzel geçer inşallah canım. Sena kuzusu da yeterli kiloyu almıştır inşallah iyiyiz biz oğlan şükür akıllanıyor hergün arabasında bir gezinti falan yapıyoruz artık duruyor şükür. Bakalım yarın nasıl bir macera bekliyor bizi

Tedaviyi yaptircam canim tekrarlama ihtimali var hic dayanamam cok zor bir agri . Gecmis olsun sana da. Kattim aslinda canim berbat bir tat bari tatli olsun dedim ama icmiyor . Sagiyorum diye cokta o tatsiz seye zorlamadım hem tek icis yapmiyor zaten biberonu da . Anne sütü disarda bekleyebiliyor en azindan napim gücüm yettigince rizki ciktiginca sagarim bende napim

Süper fikir tam bize göre biberonu kendi mi tutuyor
Kendi tutsun diye uğraşıyorum ama pek beceremiyor canım
Valla sallanmaya alıştığı için bebek arabasında da durmuyor bende ipi yanımdan ayırmıyorum her yerde yapıyorum uyuyor bizim zilli

3bucuk aylik olduk ama hala dışarı çıkamıyoruz küçüğümle balkona 5 dk cikarsam hava gelince korkuyor gunes gelince agliyor
Canım valla bende son 1 aydır yavaştan alıştırdım Çok iyi oldu ya çok bunalmıştım evde şimdi ara ara çıkıyorum

Ay ben totomu kaldıramıyorum sen anlatırken bana afakanlar bastı yerleşmene sevindim canım valla ben eve süpürge bile tutamıyorum helal olsun

Ay Allah yardımcıları olsun çok zor

Sinirlerim Yıprandı artık . İçmiyor ne var anlamıyorum içmiyor içmiyor . Bir de annemler başlıyorlar acıkmamış demek ki demeye . Uykusuzluktan gözlerim kan çaNağına döndü . Her seferinde dök mamayı .aç değil olur mu çocuk 7-8 saat de aç kalabilir mi . Biz bile dayanamıyoruz çoğu zaman o kadar saat . Çok yıprandım çaresiz kaldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…