Kızz bende varımmmAllah’a şükür canım uğraşıyoruz hayat telaşesi işte,sağol canım doğurdum 3 ay oldu.arka arkaya oldu hayırlısı böyleymiş.inşallah Allah sana da kucağına almayı nasip etsingördüm mutlu oldum ağustos annelerinden pek kalan olmamıştı bi kaç kişi hariç
Oy maaşallah kuzumaHer koşulda öncelik beşik
Geçmiş olsun canım. Allahım korusunKızlar ya Bitlis’te de deprem oldu 4,7 allah yardımcımız olsun ülke olarak allah tüm milletimizi korusun
Aglarsa naparim diye düşünüyorum kucakta susmaz ayakta susmaz sadece sallayarak esimle sallarsam ben size çıkmayın demistim der durur yok tatlim ben daha almimCanım çıkmadıkça alışmıyor o yüzden çıkman lazım bizimde ilk başta daha kısaydı süreler güneşe bakamama falan giderek arttı
Balkona sık sık Çıkar bizde öyle öyle alıştıkAglarsa naparim diye düşünüyorum kucakta susmaz ayakta susmaz sadece sallayarak esimle sallarsam ben size çıkmayın demistim der durur yok tatlim ben daha almim
Anne olarak sen hissedersin dinleme kimseyiSinirlerim Yıprandı artık . İçmiyor ne var anlamıyorum içmiyor içmiyor . Bir de annemler başlıyorlar acıkmamış demek ki demeye . Uykusuzluktan gözlerim kan çaNağına döndü . Her seferinde dök mamayı .aç değil olur mu çocuk 7-8 saat de aç kalabilir mi . Biz bile dayanamıyoruz çoğu zaman o kadar saat . Çok yıprandım çaresiz kaldım .
yavrum nezle olmuşAnne olarak sen hissedersin dinleme kimseyi
Calpol ver ateşi olursa geçer bir iki güne ilerlerse bir doktora gidin çok geçmiş olsun canımyavrum nezle olmuşsabaha kadar uyuyamadık burun tıkanıklığından. Hiçbir şey de içmedi . Aspiratör ile baya temizledim sabaha kadar ama hala hırıl hırıl. Ne yapılır ki nezleye ? Ağladıkça perişan oluyor
Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasınKızlar ya Bitlis’te de deprem oldu 4,7 allah yardımcımız olsun ülke olarak allah tüm milletimizi korusun
Geçmiş olsun canım bol bol temizle burnunu. Cold mix var eczanede yakasına damlatıyorsun açıyor baya. Yada aktarlarda okaliptüs yağı var çok daha uggun fiyatı o da aynı etkiyi yapıyor.yavrum nezle olmuşsabaha kadar uyuyamadık burun tıkanıklığından. Hiçbir şey de içmedi . Aspiratör ile baya temizledim sabaha kadar ama hala hırıl hırıl. Ne yapılır ki nezleye ? Ağladıkça perişan oluyor
Çok geçmiş olsun canım Rabbim korusun iki büyük deprem yaşadım 7 nin üzerinde 20 yılı geçti hala en ufak çıtırtıda ödüm koparKızlar ya Bitlis’te de deprem oldu 4,7 allah yardımcımız olsun ülke olarak allah tüm milletimizi korusun
Geçmiş olsun canım bol bol temizle tıkanıklıktan da ememezyavrum nezle olmuşsabaha kadar uyuyamadık burun tıkanıklığından. Hiçbir şey de içmedi . Aspiratör ile baya temizledim sabaha kadar ama hala hırıl hırıl. Ne yapılır ki nezleye ? Ağladıkça perişan oluyor
Annemyavrum nezle olmuşsabaha kadar uyuyamadık burun tıkanıklığından. Hiçbir şey de içmedi . Aspiratör ile baya temizledim sabaha kadar ama hala hırıl hırıl. Ne yapılır ki nezleye ? Ağladıkça perişan oluyor
insanın pisikolojisi bozuluyor gerçektenÇok geçmiş olsun canım Rabbim korusun iki büyük deprem yaşadım 7 nin üzerinde 20 yılı geçti hala en ufak çıtırtıda ödüm kopar
Geçmiş olsun canım bol bol temizle tıkanıklıktan da ememez
Ay ben totomu kaldıramıyorum sen anlatırken bana afakanlar bastıyerleşmene sevindim canım valla ben eve süpürge bile tutamıyorum helal olsun
yavrum nezle olmuşsabaha kadar uyuyamadık burun tıkanıklığından. Hiçbir şey de içmedi . Aspiratör ile baya temizledim sabaha kadar ama hala hırıl hırıl. Ne yapılır ki nezleye ? Ağladıkça perişan oluyor
Ben de sen gibi peşinde biberonla geziyorum ama şunu farkettim 2,5 -3 saat ara verrsem hem daha çok yiyor hem de istiyor. Uyku arasında da çok yediremiyorum kıpırdandıkça veriyorum. Derin uykudaysa yemiyor ve akşam 9 dan sabah 4 e kadar yemeden durabiliyor. Hatta 6-7 ye kadarSinirlerim Yıprandı artık . İçmiyor ne var anlamıyorum içmiyor içmiyor . Bir de annemler başlıyorlar acıkmamış demek ki demeye . Uykusuzluktan gözlerim kan çaNağına döndü . Her seferinde dök mamayı .aç değil olur mu çocuk 7-8 saat de aç kalabilir mi . Biz bile dayanamıyoruz çoğu zaman o kadar saat . Çok yıprandım çaresiz kaldım .
Sterimar baby ile açıyorum ben. Aspiratörü kullanmayı hiç beceremedim.yavrum nezle olmuşsabaha kadar uyuyamadık burun tıkanıklığından. Hiçbir şey de içmedi . Aspiratör ile baya temizledim sabaha kadar ama hala hırıl hırıl. Ne yapılır ki nezleye ? Ağladıkça perişan oluyor
Bizde de bu hafta öyle dün gece perişan oldumBir bebek neden gecede 5 kere uyanır bana bi deyiverin kızlar2 aylıktan beri 1-2 kere uyanırdı bu hafta serseme döndük uykusuzluktan
Durur canım bizde evdeki beşikten dolayı alıştı her yerde yapıyıyorum hiç uykusu kaçmıyor bende o da mutlu oluyoruzGunaydin canlarbenim kiz gece uyku sirasinda cok dönüyor huzursuzluktan sanki valla yoruldum artik. Bu arada dönence almak istiyorum onereceginiz bir ürun var mi. Cok basit gozukuyor ama fiyatlar yüksek.
SonsuzUmut ay cnm benimkide salincaga alisti bu koy yerinde eve gidince hamak var ins durur yoksa duvar delicez gibi gozukuyor. Bugun son gunumuz cikmak istyrum yanima ip alicam salincak icin umarim kiz durur :)
Antibiyotik vermez canım doktor daha çok küçükler. Serum fizyolojik sık çek. Cereyanda mı kaldı ki acaba? Doktora da gitsen burnunu sürekli açık tut bol emzir diyecektir. Ne kötü olmuş düğün üstüKızlar çocuğu böyle olan var mı ? Burnu tıkalı oluyor ama hani akıntılı gibi . Afedersiniz balgam gibi geliyor çektikçe . Hep dolu gibi , hırıltılı . Çeke çeke biter mi böyle . Antibiyotiksiz geçmez gibi sankieşim gelene kadar geçse yoksa çenesinden mümkün değil kurtulamam nasıl oldu ki böyle anlamadım . Zaten iştahsızken şimdi daha beter oldu . Uykusu da yok . Uyuyamıyor doğru düzgün . Babamlara da hastahaneye gidelim diyemiyorum şimdi kendi telaşları var çekiniyorum da . Of ki ne Of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?