2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızz bende varımmm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğurmuşsun. Senin ilk doğum zor geçince ikinciyi düşünmez diyordum afferin sana maşallah. Bebişler nasıl ikiside iyimi sen nasılsın?

Canım çıkmadıkça alışmıyor o yüzden çıkman lazım bizimde ilk başta daha kısaydı süreler güneşe bakamama falan giderek arttı
Aglarsa naparim diye düşünüyorum kucakta susmaz ayakta susmaz sadece sallayarak esimle sallarsam ben size çıkmayın demistim der durur yok tatlim ben daha almim

Anne olarak sen hissedersin dinleme kimseyi

Calpol ver ateşi olursa geçer bir iki güne ilerlerse bir doktora gidin çok geçmiş olsun canım

Kızlar ya Bitlis’te de deprem oldu 4,7 allah yardımcımız olsun ülke olarak allah tüm milletimizi korusun
Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun canım bol bol temizle burnunu. Cold mix var eczanede yakasına damlatıyorsun açıyor baya. Yada aktarlarda okaliptüs yağı var çok daha uggun fiyatı o da aynı etkiyi yapıyor.

Kızlar ya Bitlis’te de deprem oldu 4,7 allah yardımcımız olsun ülke olarak allah tüm milletimizi korusun
Çok geçmiş olsun canım Rabbim korusun iki büyük deprem yaşadım 7 nin üzerinde 20 yılı geçti hala en ufak çıtırtıda ödüm kopar
Geçmiş olsun canım bol bol temizle tıkanıklıktan da ememez

Annem
insanın pisikolojisi bozuluyor gerçekten

Ay ben totomu kaldıramıyorum sen anlatırken bana afakanlar bastı yerleşmene sevindim canım valla ben eve süpürge bile tutamıyorum helal olsun

ben de öyleydim jade de, iş başa düşünce yapılıyormuş. onun icuuun işi başa düşürmeyeceğiz

geçmiş olsun canim. ben kizlarda bir soğanı yarıya böler başına koyardim. cok iyi gelirdi burun tıkanıklığına. ama acayip odayi kokuturdu. bir çok kişiye tavsiye ettim ama kokuya dayanamayan yapamadi. biz sabrediyorduk, sonuç iyi oluyordu. ilaçtan daha iyi diyerek.

Gunaydin canlar benim kiz gece uyku sirasinda cok dönüyor huzursuzluktan sanki valla yoruldum artik. Bu arada dönence almak istiyorum onereceginiz bir ürun var mi. Cok basit gozukuyor ama fiyatlar yüksek.

SonsuzUmut ay cnm benimkide salincaga alisti bu koy yerinde eve gidince hamak var ins durur yoksa duvar delicez gibi gozukuyor. Bugun son gunumuz cikmak istyrum yanima ip alicam salincak icin umarim kiz durur :)

Bir bebek neden gecede 5 kere uyanır bana bi deyiverin kızlar 2 aylıktan beri 1-2 kere uyanırdı bu hafta serseme döndük uykusuzluktan

Ben de sen gibi peşinde biberonla geziyorum ama şunu farkettim 2,5 -3 saat ara verrsem hem daha çok yiyor hem de istiyor. Uyku arasında da çok yediremiyorum kıpırdandıkça veriyorum. Derin uykudaysa yemiyor ve akşam 9 dan sabah 4 e kadar yemeden durabiliyor. Hatta 6-7 ye kadar
Sterimar baby ile açıyorum ben. Aspiratörü kullanmayı hiç beceremedim.

Durur canım bizde evdeki beşikten dolayı alıştı her yerde yapıyıyorum hiç uykusu kaçmıyor bende o da mutlu oluyoruzsende ipini yanına

Kızlar çocuğu böyle olan var mı ? Burnu tıkalı oluyor ama hani akıntılı gibi . Afedersiniz balgam gibi geliyor çektikçe . Hep dolu gibi , hırıltılı . Çeke çeke biter mi böyle . Antibiyotiksiz geçmez gibi sanki eşim gelene kadar geçse yoksa çenesinden mümkün değil kurtulamam nasıl oldu ki böyle anlamadım . Zaten iştahsızken şimdi daha beter oldu . Uykusu da yok . Uyuyamıyor doğru düzgün . Babamlara da hastahaneye gidelim diyemiyorum şimdi kendi telaşları var çekiniyorum da . Of ki ne Of

Antibiyotik vermez canım doktor daha çok küçükler. Serum fizyolojik sık çek. Cereyanda mı kaldı ki acaba? Doktora da gitsen burnunu sürekli açık tut bol emzir diyecektir. Ne kötü olmuş düğün üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…