2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canim bebegin 4 aylık olduysa aç kalmasındansa kasık maması versen olmazmı.

Mecbur kaldığında veriyor antibiyotik. Biz 40 günlukken kullandık, cigere iner ozaman hava kullanmak zorunda kalir dedi verdi. Durumuna göre karar veriyor. Oglumda burnu akiyordu bol bol emzir ilac veremem demisti doktoru.baska doktorda antibiyotik vermisti. Biz kullanmadik ilk doktoru dinledik. Ertesi gunu ememez olmustu 4 gun hastanede yattik. Seruma antibiyotik ve surekli hava makinası taktilar. Kizimda bildigim icin hic tereddut etmedim. Doktorun verdiği antibiyotigi 5 gun kullandim.

Allah yardımcın olsun yıpratıcı gerçekten

Muhtemelen cereyanda kaldı . Sürekli sf sıkıp çekiyorum . Çocuk yazık şimdi rahatlamak için geliyor emiyor ama süt olsa . Uykusuzluktan o da iyice azaldı . Az emiyor dalıyor kucağımda 15 dk sonra tekrar uyanıyor . Düğün üstü hiç sorma . Korkuyordum zaten sağlıkla bir atlatsaydık diye .

Yaa onlar da mı böyle olmuştu

Sanki benim kızım hep böyle gece sabaha kadar doluyor burnu sabah açıyorum bazen çıkıyor bazen yutuyor boğazına takılıyor hırıltı gibi ses çıkıyor. Bu hastalıksa biz hep böyleyiz

Bizim de ağlıyor memeve mama yemiyor kendini çık fena geri atıyor yatak da bile
Bizimki de böyle çokça yesin diye edsyi bıraktım biberona geçtm bu seferde damla damla gelenleri hiç emmiyor hemen kafayı çevirmeye başlıyor. Meme reddi olmasın diye aylarca edsyle uğraştım biberon kullanmadım dışarda bile ama şimdi bunları yaşıyorum. Bu süt azlığı çok zormuş..

Aglarsa naparim diye düşünüyorum kucakta susmaz ayakta susmaz sadece sallayarak esimle sallarsam ben size çıkmayın demistim der durur yok tatlim ben daha almim
Bakma sen bende deli divane çıkarmıyorum yorgunluktan agzım ayrılıyor enerjim kalmadığı için çıkamıyorum

İi başa düşmez olur mu evdeki herşey bize bakıyor

Benim süt olduğu zamanlar da yapıyor karnı ağroyor galiba ne yapacağımı bilmiyorum

Bir bebek neden gecede 5 kere uyanır bana bi deyiverin kızlar 2 aylıktan beri 1-2 kere uyanırdı bu hafta serseme döndük uykusuzluktan
Atak haftası sanırım hepimiz aynıyız ya gece uyanmıyor ama gündüzü dar etti bana kaç gündür ağlayıp duruyor delirmeğem geldi

Canım çok çok geçmiş olsun eşlerde sanki biz klimanın karşısına tutuyoruz hasta olsun diye anne ister mi evladı hastalansın

Sanki benim kızım hep böyle gece sabaha kadar doluyor burnu sabah açıyorum bazen çıkıyor bazen yutuyor boğazına takılıyor hırıltı gibi ses çıkıyor. Bu hastalıksa biz hep böyleyiz
Geceden sabaha değil de burnunu temizledikten sonra bile arkasına dolu oluyor akıntılı hep şu an . Aksa da silsem minicik burunları bir de . Sürekli Çekiyorum sürekli aynı .

Kızlar 20 gündür eşimin memleketindeyiz bu hafta içi dönücez diye konuşuyorduk dün başka bi ilçedeki köylerine geldik gitmeden son kez dolaşalım diye bu sabahın nurunda kv tutmuş usta çağırmış evin çatısını yaptırmaya eşim evin tek oğlu resmen gitmeyelim diye son anda bize yaptığına bakın zaten mart ayından beri bizimle sırf erken gidiyoruz biraz daha kalalım diye yapıyor eşimde bu halde bırakıp gidemez buraya gelmedende annemin evi tadilattaydı eşimde saolsun abim çalıştığı için canla başla uğraştı o zamanda gıcık olmuştu her işe sen koşturuyorsun diye resmen inadına yaptı şimdi eşimede kıyamıyorum ama sinir oldum resmen

Benim süt olduğu zamanlar da yapıyor karnı ağroyor galiba ne yapacağımı bilmiyorum
Acaba midesi mi kötü bizimki de bazen kucağıma yatırınca çok ağlıyor midesindekiler yukarı çıkıyor herhale oturur pozisyonda ağzına biberon veriyorum bir de oturur pozisyonda emzirmeyi denesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…