2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Acaba midesi mi kötü bizimki de bazen kucağıma yatırınca çok ağlıyor midesindekiler yukarı çıkıyor herhale oturur pozisyonda ağzına biberon veriyorum bir de oturur pozisyonda emzirmeyi denesen
Öyle emziriyorum uyanıkken zaten O şekildeızandırınca çığlık çığlığa
birde kakasını yaparken çok zorluyor kendini

Yaa onlar da mı böyle olmuştu
Evet oğlum 3 aylıkken olmuştu. Kızım 40 günlükken. Burnu hırıl hırıldı serum fizyolojik sıkıp çekiyor dum. Balgam gibi geliyordu. Ogun göturdum doktor baktı bizler gibi hıykırıp atamıyor, ciğere iner dedi antibiyotik verdi 5 gün kullandim. Oğlumdaykende ayni olmustu surekli yikadim serum fizyolejikle.doktor doktor gezerken 3 gün geçti. Bi anda sırtı göysü ötmeye başladı. Bir sise antibiyotik içmesin zararli dedik ilk doktoru dinkedik. 4 gün hastanede yattık,10 tane antibiyotik iğne 5 gun surup olarak antibiyotik. Ventolin hava 1 ay kullandık. Doktor bakıyor ona göre karar veriyor. Kızımı götudugumde bu balgamı atamaz intihaba cevirir dedi, direk verdi.

Valla bilmem ki olur mu . Yarın doluyor 4 ayımız . Bir de aşımız vardı , ne zamana kadar erteleyebiliriz ki acaba onu da
Cocukta sıkıntı varken zaten aşıları yapmıyorlar. Sadece burun tıkanikligi ise yapiliyor. Aile hekimi sırtını dinliyor, bogazina bakiyor. Sıkıntı yoksa yapıyorlar.

Arkadaşlar merhaba,
Sleepy 3numara bez kullananlar varsa bir şey rica edebilir miyim?
Bezlerinize bakabilir misiniz filin rengi canlı mı soluk mu,sarı çizgi önde mi bitiyor arkaya uzanıyor mu?
İnternetten bez aldım galiba sahte

Keşke eds yapabilsen emerken içer mamayı

Sleppy müşteri hizmetlerini arasan yardımcı olurlar

Kizlar yine sorunlarla yaziyorm
Oglum ishal bayadir da devam ediyo dün birden kabız oldu iste snra yine ishal geri normal yapti iste. Bugn de baktm koktu altini actm kabız yeni bezi koydum ishal olmus yine saniye arayla ama naai sesli yapti smdi hâlâ ishal. İsal olunca da yemedi bugn zorluyorm yesin diye resmen. Sudan tiksindi ya her zaman veriyodm calpol verdim belki karmi agriyodur diye ama keyfi de yerinde kafam allak bullak sizce hastahaneye götürmeli miyim ishal kilo kaybi da yapar bi de kac gun ishal den snra zararli

geçmiş olsun canim. ishali nerden anliyorsun, bebekler hep sıvı yapıyor ya ondan sordum. koku senin yediğin şeylerden olabilir. belki sen belki bebek hafif üşütmüş olabilir.

hergün 6 7 kez kaka yapan benim bücürügümun düzeni değişti mesela. iki gün hiç yapmıyor. üçüncü gün üç dört kez ayni gün içinde yapıyor. bebeklerin sindirim sistemi hala gelişmekte olduğu için değişebiliyor. günde altı yediyi geçmişse, bebeğin halsiz solgun görünüyorsa bir doktora görünmekte fayda var.
kabız olunca bayağı kati kaka mi yapıyor. hiç bilmediğim için soruyorum. kabiz bebekler daha zor, inşallah geçer gider kuzunun rahatsızlığı

bir de naçizane tavsiyem ilaç en son çare olsun. minnacık karacigerlerini, midelerini çok yoruyor ilaçlar. ateş olmadıkça ilaç vermiyorum ben. huysuzlugunun sebebi, ağrı mi yoksa başka bir şey mi bilmeden ilaç kullanmak istemiyorum. şuram acıyor deseler bir. ozaman daha rahat oluyor insan

Mama iciyor canm emmiyor anne sütü hic almiyor malesef ama oyle usutmedim de dikkat de ediyodm aslında disaridaki az esmesi bile hava sicak da olsa aliyo zaten. Birde canm acayip su gbi yapiyo ishalligini ordan anliyorm kabiz olunca da cok kati oluyo normali belli zaten ikisinin ortasi tam. Anlam veremedim korkumdan ilac verdm ya aciyosa karni diye yksa bende asla vermiyorum ates vs agrisi kesin olmadigi sürece ama karni agrirsa diye düşündüm dilleri de yok ki söyleseler ishal olunca 5 6 kere yapiyo daha gece bazen yapiyo ama keyfi yerinde oluyo suyunu bol vermeye basladm ishal olunca. Sence normal mi 5 6 kere yapmasi ama halsz de kalmiyo istahı azaldı sadece

benim kuzu günde 5 6 7 yaptığı için iki hafta önceye kadar bana normal geliyor. doktor da normal demişti. bir gözlemle bakalım belki de düzeni değişecektir kakayi çok yapacaktır. . iştahsızlığı da sıcaktan olabilir. bizim bile iştahımiz kalmadi.

Normal kaka yaparken gunde 1 arada 2 kez yapiyodu su gibi olmasi korkutuyo beni sadece. Gostersem olmaz burda hani hoş durmaz ama acaba eger cok fazla devam ederse resmini cekip doktora mi gostersem bilemedm. Baya ilgisizlerde burdaki doktorlar çünkü. Zaten gözü dogdugundan beri kötü kyseriye götüreceğiz bakalm gerci ne zaman gidilecek belli degil de ona da mi orda bakitsam acaba.

Ya bi de kizlar 4 ay aşısını etkilemez dimi bu ishallik.?

O zaman yarına ben de gideyim böyle olmayacak bu. Ciğerlerine inmese bari . Dün geceden beri çekiyorum sürekli hep balgam . 80 cc mama ancak içti bugun onun dışında hep emdi ama ah sütüm olsa . Yutkunma az olduğundan anlıyorum . Öyle dolandı yavrum. O haline rağmen gülümseyebiliyor ya bir de . Peki normal çocuk doktoruna mı yoksa kulak burun Bogaza mı gitmeliyim . Gerçi yarın da pazar

Benimkide gündüz uyumuyor akşam 8-9 gibi yatıyor ve uyurken asla yemiyor doktora sordum kilosuna bakalım eger gelişimi iyiyse 7 saate kadar bişey olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…