2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bebeklerinizi uyutma formülünü verin bize de Ya hepsine çoook maşallahhhh
Benimki meme kitap okuma süpürge pış sesiyle uyuyor gündüzde yavastan basladı yanında durmuyorum bırakıyorum yatagına artık.evi tasıycaz toparlanmamız gerek artık.inş tüm uykusuz bebeler uykuyu sever

Ben dün saydım 8 kez kalktı 5 de de uyandı
Yanında yatırıyor musun benim ki 3 e kadar çok güzel uyuyor emiyor gözü kapalı geri yatıyor. 3 ten sonra kımıl kımıl uykusu var gözünü açamıyor ama uyuyamıyor yanıma alınca dokunmayla emzirmeyle uyuyor yanlış yapıyorum ama nasıl uyucak bilmiyorum

Geçmiş olsun canım.Ben çocuk doktoruna götürdüm.

Fili canlı renk sarısı da önde bitiyor arkaya uzanma yok

canim ne durumdasin merak ettim
Bir bebek neden gecede 5 kere uyanır bana bi deyiverin kızlar 2 aylıktan beri 1-2 kere uyanırdı bu hafta serseme döndük uykusuzluktan
Bizde de bu hafta öyle dün gece perişan oldum
Kizlar benimkide bu hafta böyle gece donup duruyoruz biz 4 ay 1 hafta olduk sizinkiler ne kadarlik?
Durur canım bizde evdeki beşikten dolayı alıştı her yerde yapıyıyorum hiç uykusu kaçmıyor bende o da mutlu oluyoruzsende ipini yanına
Canim bugun ciktik agaca yaptik salincagi ohh uyudu melegim bende rahat ettim biraz.

Canim gecmis olsun ishalden sonra kabiz sonea tekrar ishal olmaz bence. Suyu çok mu verdin bide hazir suyu kaynat oyle icir . Banyo suyuna bir sure dikkat et. Huzursuzluk kivranma var mi

canim ne durumdasin merak ettim

Kizlar benimkide bu hafta böyle gece donup duruyoruz biz 4 ay 1 hafta olduk sizinkiler ne kadarlik?

Canim bugun ciktik agaca yaptik salincagi ohh uyudu melegim bende rahat ettim biraz.
Benim Yarın 4 aylık olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…