Eds için artık çok geç durdurmuyor , farkında artık algılar açıldı .Elleriyle itiyor , hareket ediyor . GiyinDiğm kıyafet değişik olunca bile çocuk incelemekten ememiyor .Keşke eds yapabilsen emerken içer mamayı
Yok bizim evimiz kuzey cephe güzeldi evin içi o zaman da aynıydı . Kilo alımı geçen ay 400 gr dı . Bu ay ne kadar aldı bilmiyorumÇokta sıcak ondan mı acaba oluyor kilo alımı nasıl gidiyor
Benimki meme kitap okuma süpürge pış sesiyle uyuyor gündüzde yavastan basladı yanında durmuyorum bırakıyorum yatagına artık.evi tasıycaz toparlanmamız gerek artık.inş tüm uykusuz bebeler uykuyu severBebeklerinizi uyutma formülünü verin bize de Yahepsine çoook maşallahhhh
Mama markasını mı degiştirsen minik kuş niye iştahsız acabaYok bizim evimiz kuzey cephe güzeldi evin içi o zaman da aynıydı . Kilo alımı geçen ay 400 gr dı . Bu ay ne kadar aldı bilmiyorum
Anne sütüne de yapıyor aynısınıMama markasını mı degiştirsen minik kuş niye iştahsız acaba
Sünnet ettirmişmiydiniz erkeklerde tıkanıklık olabiliyomuşDün akşam 7 den beri haydo çiş yapamadı ya bacaklarını karnına çekip duruyo ama çiş yok su da veriyorum halbuki noldu ki şimdi ya
Manken olcak senin bu kız formunu şimdiden koruyor annesi ek besini sever inşAnne sütüne de yapıyor aynısını
Ay inşallah . Oraya bel bağladım artık . Ek gıdaya geçince beni perişan etmese bari .Manken olcak senin bu kız formunu şimdiden koruyor annesi ek besini sever inş
Yanında yatırıyor musun benim ki 3 e kadar çok güzel uyuyor emiyor gözü kapalı geri yatıyor. 3 ten sonra kımıl kımıl uykusu var gözünü açamıyor ama uyuyamıyor yanıma alınca dokunmayla emzirmeyle uyuyor yanlış yapıyorum ama nasıl uyucak bilmiyorumBen dün saydım 8 kez kalktı 5 de de uyandı
Öyle bi kontrol mü varmış ben hiç duymadımKızlar özellikle sezaryan olanlar 3.ay kontrolüne gittiniZ mi ?
Doktorum gel demişti şimdi sorsam kesin gel dicek tabi ki ama gidesim de yok :)Öyle bi kontrol mü varmış ben hiç duymadım
Geçmiş olsun canım.Ben çocuk doktoruna götürdüm.O zaman yarına ben de gideyim böyle olmayacak bu. Ciğerlerine inmese bari . Dün geceden beri çekiyorum sürekli hep balgam . 80 cc mama ancak içti bugun onun dışında hep emdi ama ah sütüm olsa . Yutkunma az olduğundan anlıyorum . Öyle dolandı yavrum. O haline rağmen gülümseyebiliyor ya bir de . Peki normal çocuk doktoruna mı yoksa kulak burun Bogaza mı gitmeliyim . Gerçi yarın da pazar
Fili canlı renk sarısı da önde bitiyor arkaya uzanma yokArkadaşlar merhaba,
Sleepy 3numara bez kullananlar varsa bir şey rica edebilir miyim?
Bezlerinize bakabilir misiniz filin rengi canlı mı soluk mu,sarı çizgi önde mi bitiyor arkaya uzanıyor mu?
İnternetten bez aldım galiba sahte
Güzel günler göreceğiz yağmurum güneşli günlerKendimi intahar edesim var benim de
canim ne durumdasin merak ettimKızlar sabahları kalkınca ilginç şekilde midem bulanıyor midem kazınmaya başlıyor.ödüm koptu bugün acaba hamile miyim diye.korunmasız birliktelik hiç olmadı.zannetmiyorum olacağını ama insan bi acaba mı diyor yani.gerçi oğlumda da kondom kullanırken oldu ama inşallah öyle bişey yoktur mahvolureum
Bir bebek neden gecede 5 kere uyanır bana bi deyiverin kızlar2 aylıktan beri 1-2 kere uyanırdı bu hafta serseme döndük uykusuzluktan
Kizlar benimkide bu hafta böyle gece donup duruyoruz biz 4 ay 1 hafta olduk sizinkiler ne kadarlik?Bizde de bu hafta öyle dün gece perişan oldum
Canim bugun ciktik agaca yaptik salincagi ohh uyudu melegim bende rahat ettim biraz.Durur canım bizde evdeki beşikten dolayı alıştı her yerde yapıyıyorum hiç uykusu kaçmıyor bende o da mutlu oluyoruzsende ipini yanına
Teşekkür ederizGeçmiş olsun canım.Ben çocuk doktoruna götürdüm.
Bizim kız Da atıyor kahkaha ama bir bana atmadı kahkaha , çok bozuluyorum bu durumaBebegi kahkaha atan var mi ? Benim kiz bugun kahkaha atti 1 ayda 2 sefer oldu
Canim gecmis olsun ishalden sonra kabiz sonea tekrar ishal olmaz bence. Suyu çok mu verdin bide hazir suyu kaynat oyle icir . Banyo suyuna bir sure dikkat et. Huzursuzluk kivranma var miKizlar yine sorunlarla yaziyorm
Oglum ishal bayadir da devam ediyo dün birden kabız oldu iste snra yine ishal geri normal yapti iste. Bugn de baktm koktu altini actm kabız yeni bezi koydum ishal olmus yine saniye arayla ama naai sesli yapti smdi hâlâ ishal. İsal olunca da yemedi bugn zorluyorm yesin diye resmen. Sudan tiksindi ya her zaman veriyodm calpol verdim belki karmi agriyodur diye ama keyfi de yerinde kafam allak bullak sizce hastahaneye götürmeli miyimishal kilo kaybi da yapar bi de kac gun ishal den snra zararli
Benim Yarın 4 aylık olacakcanim ne durumdasin merak ettim
Kizlar benimkide bu hafta böyle gece donup duruyoruz biz 4 ay 1 hafta olduk sizinkiler ne kadarlik?
Canim bugun ciktik agaca yaptik salincagi ohh uyudu melegim bende rahat ettim biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?