Benimki de ses çıkarıyor bazenBebegi kahkaha atan var mi ? Benim kiz bugun kahkaha atti 1 ayda 2 sefer oldu
Kızlar herkes kocalarının ilgisizliğinden şikayetçi ya ben de fazla ilgisinden şikayetçiyim yaa. Nankörlük etmiyim dedim bu zamana kadar hiç ağzımı açmadım ama size anlatıcam. İlk doğduğundan beri her şeye karışıyor. hastanede Ben kan kaybedince ilk gece o ilgilendi altını almış giydirmiş mama vermişler falan sonra hep o getirdi Kucağıma açıktı emzir diye falan. Sonra eve geldiğimizde de ben uyurken o mama verdi aranırsa getirdi bana. Zaten halsiz ve uykusuz olduğum için itiraz etmedim ama böyle bebekle tam bir bağ kuramamış gibiydim. Zaten ilk doğduğunda ay ne mükemmel duyguymuş falan da olmadım. O beklenti de insanı yıpratıyor. Kendinden de beklentiye giriyor insan. Sanki karnımdaki bebek o değil gibi yabancı geldi şimdi tabi öyle değil canım ciğerim ama ilk anda öyle hissettim. Sonra ben ağladıkça emziriyorum diye sen her ağlamasına meme veriyorsun ne istediğini anlamaya çalışmıyorsun falan dedi. Bu ağlama tonlarından ne istediğini anlıyordu benim de onu yapmamı istiyordu. Ama bebek sonuçta başka ihtiyaçlar için, sakinlemek için de emer hep aç olduğu için emmez ki. Ayrıca zamanla ben de anlayacaktım kızımın neden ağladığını iç güdüsel olarak ona izin bile vermedi. Hemen gaz ağlaması yapıyor emzirmeye çalışıyorsun falan diye başlıyordu. Sürekli bi kendimi yetersiz hissettim. O anne bebek bağını kuramadım sanki bebeğin iki annesi var gibiydi. 3-4 hafta evdeydi işe başlayınca işler biraz değişti ama ilk günler böyle geçti sütümün az olmasının sebebi de bu mu acaba diye düşünmüyor değilim. Hatta bir ara gazını ben çıkaramayıp ona verdim ben işe başlayınca anne senin gazını nasıl çıkarak kızım diye söylüyor. Şimdi bile ben mama yedireceğim uyutacağım diye koşturuyorum o gelip konuşuyor oyunlar oynuyor. Öyle olunca da ilgisi dağılıyor yemiyor. Bir kaç kez yedir diye mamayı eline verdim yediremedi diyor ki seni mama yediren olarak görüyor beni oyun oynamak için görüyor. Ben mama yedirebilmek için uykudan uyanınca hiç konuşmuyorum gülmüyorum uyku modunda devam ediyorum. Şimdiden anne yemek yedirmek için temel ihtiyaçlar için peşinden koşturan bir figür olarak baba eğlenceli figür olarak yerleşiyor. Bu yüzden de babalar hep daha çok sevilir daha çok oyun oynadığı yedirmek uyutmak için zorlamadığı için.
Bana olan ilgisi de çok azaldı hiç doğru düzgün sarılmaz öpmez oldu. Bu koronadan dolayı işten gelip kapıda öpme olayı bitince sonrasında da hal hatır sormak öpmek bitti. Ben onun sevgisiyle beslenen bir insanım üzülüyorum. Şimdi 2 hafta annemlerdeyiz sadece kızını özlemekten bahsediyor annem de dedi benim kızımı özlemeyecek misin kızım varken bundan sonra farklı dedi. Kıskanıyor gibi görünüyorum farkındayım ama benim de ilgiye ve sevgiye ihtiyacım var.
kimseye anlatamıyorum bunları yanlış anlaşılacak diye..
çok uzun oldu çok dolmuşum okuyan olursa selam olsun
Allah sabır versin zor hele ayni apt daha da zor ben senin kadar sabırlı olmayabilirdim herkesin derdi var gerçi biz de eltimle abla kardeş gibiyiz de kp dert benim adamın bilmediği tek bir şey yok bayramdan önce yazlikta onlardaydik büyük ogluma ters davranıyor diye 2 gun öncesinden çıkıp evimize geldik ama degisecegini zannetmiyorum
Senin bu eltini gördükçe eltim olmadığına şükrediyorum. Allah sabır versin. Gerçekten eltilerin savaşı filmi gerçek olmuş
Ahhh en sevdiğim yanım
Sen onları mutluluğunla döv
Yok kız gözün korkmasın hiç Eşinle yap gerekirse sallama işini yapma masaj işini yap
Kizlar felaket bir dis ağrısı yaşıyorum ameliyatla alinmali diye getiremedim hamileyken agridi gecti simdi yine basladi canima okuyor resmen agri bide başımı döndürüyorama sütü veriyorum diye yine yaptiramicam . 4.ayi tamamlayinca sagmam artik diyordum alerjik çıkınca normal mama içemiyor alerji mamasını hic sevmedi zaten zorla besliyorum diye devam ediyorum bakalim . Kalsiyum kaynaklarim diyetle gitti diye sanırım dişimin agrisi basladi takviye alsam iyi olacak
Canimmm teşekkür ederim oyle valla yazık bana
merhabalar herkese; nasılsınız bakalım, minik kuzular nasil? biz taşındık yerleştik ettik derken hooop bayrama memlekete gittik geldik. valiz hazirla boşalt derken yoğunluğumuz bitmeden tekrar iş çıktı. dün geldik, bugün de evi süpür valiz boşalt. bir makine yikadim önce minik kuzu kıyafetleri. daha bir dolu çamaşır var. bir sepet ütü var. var oğlu var. eee bu arada yemek de yapilacak yenecek vs. öyle uğraşıyorum hayat gailesi
bunlari niye anlattimbu ara pek yazamıyorum. okuyup geçiyorum onu açıklamak için. hepinizi öptüm, kuzularla.
Kızlar ya Bitlis’te de deprem oldu 4,7 allah yardımcımız olsun ülke olarak allah tüm milletimizi korusun
Sinirlerim Yıprandı artık . İçmiyor ne var anlamıyorum içmiyor içmiyor . Bir de annemler başlıyorlar acıkmamış demek ki demeye . Uykusuzluktan gözlerim kan çaNağına döndü . Her seferinde dök mamayı .aç değil olur mu çocuk 7-8 saat de aç kalabilir mi . Biz bile dayanamıyoruz çoğu zaman o kadar saat . Çok yıprandım çaresiz kaldım .
Kızlar çocuğu böyle olan var mı ? Burnu tıkalı oluyor ama hani akıntılı gibi . Afedersiniz balgam gibi geliyor çektikçe . Hep dolu gibi , hırıltılı . Çeke çeke biter mi böyle . Antibiyotiksiz geçmez gibi sankieşim gelene kadar geçse yoksa çenesinden mümkün değil kurtulamam nasıl oldu ki böyle anlamadım . Zaten iştahsızken şimdi daha beter oldu . Uykusu da yok . Uyuyamıyor doğru düzgün . Babamlara da hastahaneye gidelim diyemiyorum şimdi kendi telaşları var çekiniyorum da . Of ki ne Of
Kizlar yine sorunlarla yaziyorm
Oglum ishal bayadir da devam ediyo dün birden kabız oldu iste snra yine ishal geri normal yapti iste. Bugn de baktm koktu altini actm kabız yeni bezi koydum ishal olmus yine saniye arayla ama naai sesli yapti smdi hâlâ ishal. İsal olunca da yemedi bugn zorluyorm yesin diye resmen. Sudan tiksindi ya her zaman veriyodm calpol verdim belki karmi agriyodur diye ama keyfi de yerinde kafam allak bullak sizce hastahaneye götürmeli miyimishal kilo kaybi da yapar bi de kac gun ishal den snra zararli
burun ici ödem falan yazmisti burada arkaslat.bence fizyolojik ile nemlendir pamuklu bir mendillle sil..Kalppare evet canım burda vaka sayısı fazla . Yarın duruma göre bekleyebilirsem özelde kendi doktorumuza götürürüm . Valla aspiratör le çekiyorum sürekli bilmem ne kadar doğru
Cok dogru canim cekmezsen ödem olur derdi doktor bize hatırlıyorum serum fizy da varsa daha iyi olur doktora goster yarın bebeklerde ilerleme cabuk seyreder Allah korusunKalppare evet canım burda vaka sayısı fazla . Yarın duruma göre bekleyebilirsem özelde kendi doktorumuza götürürüm . Valla aspiratör le çekiyorum sürekli bilmem ne kadar doğru
Hiç sorma bilmiyorum ne yapacağım eşime verip uzaklaştıracağım çocuğu sanırım .burun ici ödem falan yazmisti burada arkaslat.bence fizyolojik ile nemlendir pamuklu bir mendillle sil..
ya bi de düğün yerinde ne yapacaksinkorona var ya? bebege gore bir maske dik bnce
Sagol canm. İste bnde anlam veremedim kabiz sekilde yapti ardina direk ishal yani normal degildi bnde anlamadim oyle kakali bez degistirdim bugn bakalm sabah nolacak. Kaynatiyorm zaten arıtmadan kullaniyorm bi de suyunu. Zemzem veriyorm arada o da içsin şifa olur diye o da byle etki etmez herhalde. Suyu da doktor onerisine göre veriyorm da benm bunlar ben görmeden bsey mi verdi acaba aklima gelmiyo değil. Birde kakasi kokuyodu ama bugn daha farkli daha kötü koktuCanim gecmis olsun ishalden sonra kabiz sonea tekrar ishal olmaz bence. Suyu çok mu verdin bide hazir suyu kaynat oyle icir . Banyo suyuna bir sure dikkat et. Huzursuzluk kivranma var mi
Allah korusunCok dogru canim cekmezsen ödem olur derdi doktor bize hatırlıyorum serum fizy da varsa daha iyi olur doktora goster yarın bebeklerde ilerleme cabuk seyreder Allah korusun
Canm bnde ilac vermek istemedm ama o ldar cok kaka yapinca kendimi vermeseydim suçlardm hani dilleri yok ki kıyamadım baya bekledim düzelir belki diye. İshal bi geciyo snra yine oluyo. E kendimizden pay biçtim veriyim bari belki agrisi vardr dedim. 4 ayina girecek bu zamana kdar 2 kere verdm ilaç.canım üzme kendini..ana gibi yar olmaz
eslerde bocalama evresi henüz bitmedibir sure daha boyleler ☺☺☺
ya ne yapacagiz...mecbur bir sekilde katlaniyoruz.
kp nasil davraniyir senin?
o filmi izlerken icimi hafakanlar bastı
hahahaha
aynenn kuzu..bn mutlu olayim.kim ne halt ederse kendine..amaan ☺☺☺
sallayamadım ama ayak el birlestirme yaptim.☺☺☺
osteocare iciyorum cnm...dislerimde problm var.gitmem lazim ayni vaziyetten bekliyorumgcms olsun..grupta dis hekimimiz vardi.ona danis istersen ☺ kelebek ti nicki ama..tamamini hatirlayamadim..
yaa lepiiisu mandalina cok komik ya
Allah gule gule oturmayi nasip etsin canim
gecmis olsun canim
canim kendini yipratma bu kadarr
canim bulundugunuz ilde korona fazla mi? pandemi hastanesi olmayan bir hastaneye ya da cocuk dr ozel muayene goturebilirsin.asiri cektirme aspratorle.onun gunluk dozu vardir bnce.gecmis olsun❤❤❤
canim yine sen bilirsin ama calpol verme durup dururken..agri vucudun sinyalidir.nerenin hasta oldugunu gosterir.eger kesersen nereden bileceksin neresi hasta? üstelik vucut alisirsa ileride calpol da kesmez..ne vereceksin o zaman?
canım üzme kendini..ana gibi yar olmaz
eslerde bocalama evresi henüz bitmedibir sure daha boyleler ☺☺☺
ya ne yapacagiz...mecbur bir sekilde katlaniyoruz.
kp nasil davraniyir senin?
o filmi izlerken icimi hafakanlar bastı
hahahaha
aynenn kuzu..bn mutlu olayim.kim ne halt ederse kendine..amaan ☺☺☺
sallayamadım ama ayak el birlestirme yaptim.☺☺☺
osteocare iciyorum cnm...dislerimde problm var.gitmem lazim ayni vaziyetten bekliyorumgcms olsun..grupta dis hekimimiz vardi.ona danis istersen ☺ kelebek ti nicki ama..tamamini hatirlayamadim..
yaa lepiiisu mandalina cok komik ya
Allah gule gule oturmayi nasip etsin canim
gecmis olsun canim
canim kendini yipratma bu kadarr
canim bulundugunuz ilde korona fazla mi? pandemi hastanesi olmayan bir hastaneye ya da cocuk dr ozel muayene goturebilirsin.asiri cektirme aspratorle.onun gunluk dozu vardir bnce.gecmis olsun❤❤❤
canim yine sen bilirsin ama calpol verme durup dururken..agri vucudun sinyalidir.nerenin hasta oldugunu gosterir.eger kesersen nereden bileceksin neresi hasta? üstelik vucut alisirsa ileride calpol da kesmez..ne vereceksin o zaman?
Gündüzleri anne diyecek sarılacak geceleri uyuyacak he miGüzel günler göreceğiz yağmurum güneşli günlero günleri düşün sana anne diyecek sarılıp öpecek
4,5 aylık benimki decanim ne durumdasin merak ettim
Kizlar benimkide bu hafta böyle gece donup duruyoruz biz 4 ay 1 hafta olduk sizinkiler ne kadarlik?
Canim bugun ciktik agaca yaptik salincagi ohh uyudu melegim bende rahat ettim biraz.
Bizde uyuyoruz ama ne zorluklarla şekilden şekile giriyoruz yataktaGünaydın biz hala uyumadık
Benim de başta öyleydi karnını öper gibi gıdıklaBizim kız Da atıyor kahkaha ama bir bana atmadı kahkaha , çok bozuluyorum bu duruma
Canım bende geçen. Ne yaptım çıkaramadım en son annem sütünü sağ dedi bir çay kaşığı yavaş yavaş burnuna döktük burun deliğinin birini kapattı annem hop geldi burnumdan daha sonra diğer deliğe aynı şeyi yaptık ikisin de açıldıKalppare evet canım burda vaka sayısı fazla . Yarın duruma göre bekleyebilirsem özelde kendi doktorumuza götürürüm . Valla aspiratör le çekiyorum sürekli bilmem ne kadar doğru
BşLerdd de ağlama krizi var günler sonra yine çarçafta sallanarak daldıGünaydın biz hala uyumadık
Hiç sorma bilmiyorum ne yapacağım eşime verip uzaklaştıracağım çocuğu sanırım .
Sagol canm. İste bnde anlam veremedim kabiz sekilde yapti ardina direk ishal yani normal degildi bnde anlamadim oyle kakali bez degistirdim bugn bakalm sabah nolacak. Kaynatiyorm zaten arıtmadan kullaniyorm bi de suyunu. Zemzem veriyorm arada o da içsin şifa olur diye o da byle etki etmez herhalde. Suyu da doktor onerisine göre veriyorm da benm bunlar ben görmeden bsey mi verdi acaba aklima gelmiyo değil. Birde kakasi kokuyodu ama bugn daha farkli daha kötü koktu
Canm bnde ilac vermek istemedm ama o ldar cok kaka yapinca kendimi vermeseydim suçlardm hani dilleri yok ki kıyamadım baya bekledim düzelir belki diye. İshal bi geciyo snra yine oluyo. E kendimizden pay biçtim veriyim bari belki agrisi vardr dedim. 4 ayina girecek bu zamana kdar 2 kere verdm ilaç.
Tabi neler diyecek hattaGündüzleri anne diyecek sarılacak geceleri uyuyacak he mi
Günaydın canım gündüz de uyumuyor mu yaGünaydın biz hala uyumadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?