2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

canım üzme kendini..ana gibi yar olmaz
eslerde bocalama evresi henüz bitmedi bir sure daha boyleler

ya ne yapacagiz...mecbur bir sekilde katlaniyoruz.
kp nasil davraniyir senin?

Senin bu eltini gördükçe eltim olmadığına şükrediyorum. Allah sabır versin. Gerçekten eltilerin savaşı filmi gerçek olmuş

o filmi izlerken icimi hafakanlar bastı

Ahhh en sevdiğim yanım

hahahaha

Sen onları mutluluğunla döv

aynenn kuzu..bn mutlu olayim.kim ne halt ederse kendine..amaan

Yok kız gözün korkmasın hiç Eşinle yap gerekirse sallama işini yapma masaj işini yap

sallayamadım ama ayak el birlestirme yaptim.

osteocare iciyorum cnm...dislerimde problm var.gitmem lazim ayni vaziyetten bekliyorum gcms olsun..grupta dis hekimimiz vardi.ona danis istersen kelebek ti nicki ama..tamamini hatirlayamadim..

Canimmm teşekkür ederim oyle valla yazık bana

yaa lepiii su mandalina cok komik ya

Allah gule gule oturmayi nasip etsin canim

Kızlar ya Bitlis’te de deprem oldu 4,7 allah yardımcımız olsun ülke olarak allah tüm milletimizi korusun

gecmis olsun canim

canim kendini yipratma bu kadarr

canim bulundugunuz ilde korona fazla mi? pandemi hastanesi olmayan bir hastaneye ya da cocuk dr ozel muayene goturebilirsin.asiri cektirme aspratorle.onun gunluk dozu vardir bnce.gecmis olsun ❤❤❤

canim yine sen bilirsin ama calpol verme durup dururken..agri vucudun sinyalidir.nerenin hasta oldugunu gosterir.eger kesersen nereden bileceksin neresi hasta? üstelik vucut alisirsa ileride calpol da kesmez..ne vereceksin o zaman?

Kalppare evet canım burda vaka sayısı fazla . Yarın duruma göre bekleyebilirsem özelde kendi doktorumuza götürürüm . Valla aspiratör le çekiyorum sürekli bilmem ne kadar doğru

Kalppare evet canım burda vaka sayısı fazla . Yarın duruma göre bekleyebilirsem özelde kendi doktorumuza götürürüm . Valla aspiratör le çekiyorum sürekli bilmem ne kadar doğru
burun ici ödem falan yazmisti burada arkaslat.bence fizyolojik ile nemlendir pamuklu bir mendillle sil..

ya bi de düğün yerinde ne yapacaksin korona var ya? bebege gore bir maske dik bnce

Cok dogru canim cekmezsen ödem olur derdi doktor bize hatırlıyorum serum fizy da varsa daha iyi olur doktora goster yarın bebeklerde ilerleme cabuk seyreder Allah korusun

Canim gecmis olsun ishalden sonra kabiz sonea tekrar ishal olmaz bence. Suyu çok mu verdin bide hazir suyu kaynat oyle icir . Banyo suyuna bir sure dikkat et. Huzursuzluk kivranma var mi
Sagol canm. İste bnde anlam veremedim kabiz sekilde yapti ardina direk ishal yani normal degildi bnde anlamadim oyle kakali bez degistirdim bugn bakalm sabah nolacak. Kaynatiyorm zaten arıtmadan kullaniyorm bi de suyunu. Zemzem veriyorm arada o da içsin şifa olur diye o da byle etki etmez herhalde. Suyu da doktor onerisine göre veriyorm da benm bunlar ben görmeden bsey mi verdi acaba aklima gelmiyo değil. Birde kakasi kokuyodu ama bugn daha farkli daha kötü koktu

Canm bnde ilac vermek istemedm ama o ldar cok kaka yapinca kendimi vermeseydim suçlardm hani dilleri yok ki kıyamadım baya bekledim düzelir belki diye. İshal bi geciyo snra yine oluyo. E kendimizden pay biçtim veriyim bari belki agrisi vardr dedim. 4 ayina girecek bu zamana kdar 2 kere verdm ilaç.

canim ne durumdasin merak ettim

Kizlar benimkide bu hafta böyle gece donup duruyoruz biz 4 ay 1 hafta olduk sizinkiler ne kadarlik?

Canim bugun ciktik agaca yaptik salincagi ohh uyudu melegim bende rahat ettim biraz.
4,5 aylık benimki de bu 4. Ay beni çok yordu hem uyku meselesi uyanıkken de oturmak istiyo yatmak istemiyo doktor da oturtma dedi hofff sürekli savaş halindeyiz. 5. Ay bi geleydi oturtucam vericem eline havucu

Canım bende geçen. Ne yaptım çıkaramadım en son annem sütünü sağ dedi bir çay kaşığı yavaş yavaş burnuna döktük burun deliğinin birini kapattı annem hop geldi burnumdan daha sonra diğer deliğe aynı şeyi yaptık ikisin de açıldı

Hiç sorma bilmiyorum ne yapacağım eşime verip uzaklaştıracağım çocuğu sanırım .

aman canim kendinize de dikkat edin..sen de sürekli ortada dolanma.arada kaybol eşinle disarda dolaş falan

canım zemzem vucuttan ter ile atilir.yani idrara veya bagirsaga bulasmaz.bu nedenle zemzem verdiginde sindirime su karismaz kabiz gibi yqpar.sen zemzemi ne olcude veriyorsun bu önemli.bir de zemzem tabi ki cok sifalidir ama ne sartlarda getirildi.sahsen vermeye korkuyorum ben.ya arap kokenli bi hastalik varsa diye.bizim yavrularımız daha cok minik.duymussundur haciya gidenlerden oraya gidip ishal olan çok.yani ya birind3n bi mikrop gectiyse diye suya diye veremem ben.ama kendim icebilirdim mesela.istersen sen de oyle yap.

zemzem kaynatlir mi onu bilmiyorum ama

ayrica calpol meselesine gelince ben de 1. bebegimde ayni hatayı yaptim.doktor bana dedi ki.diyelim ki çocugun Allah korusun apandisti agriyor.sen de sürekli agriyi kesiyorsun.bu bizim bu hastaligi anlamamizi geciktiriyor dedi.yani patladiginda anlariz cok gec olur dedi.
mesela benim kardesimin apandisti patladigini anlayamadik. annem boyuna agri kesici verdigi icin.%1 kurtulma ihtimali ile 12 yasinda ameliyata alindi.cok sükür yaşiyor.ama o korku hicbirimizden cıkmadı.ondan soyledim.simdi senin bebeginde bu rahatsizlik var demedim.sakin oyle de anlama yani ben bunu genel bir kriter olsun hayatinda diye soyledim. muhtemelen zemzemin dışkıya girmemesi sonucu bagirsaklari susuz kaliyor.normal su verince de normal diskiliyor cocuk.

agri kesiciler tabi ki önemli.mesela dis cikarmada ve asi sonrasi.ama emin olmadigimiz rahatsizlikta vermek dogru degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…