- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Zemzem normal su yerine gecmiyo mu ya bilmiyodm hani ayni faydasi olur diye dusunuyodm. Zaten arada 2 sefer veriyorm zemzemi. Ve bu hastaliktan once flan getirmis annanesi umreye gittiginde. Bende sifa niyetine arada veriyorm hergunaman canim kendinize de dikkat edin..sen de sürekli ortada dolanma.arada kayboleşinle disarda dolaş falan
canım zemzem vucuttan ter ile atilir.yani idrara veya bagirsaga bulasmaz.bu nedenle zemzem verdiginde sindirime su karismaz kabiz gibi yqpar.sen zemzemi ne olcude veriyorsun bu önemli.bir de zemzem tabi ki cok sifalidir ama ne sartlarda getirildi.sahsen vermeye korkuyorum ben.ya arap kokenli bi hastalik varsa diye.bizim yavrularımız daha cok minik.duymussundur haciya gidenlerden oraya gidip ishal olan çok.yani ya birind3n bi mikrop gectiyse diye suya diye veremem ben.ama kendim icebilirdim mesela.istersen sen de oyle yap.
zemzem kaynatlir mi onu bilmiyorum ama
ayrica calpol meselesine gelince ben de 1. bebegimde ayni hatayı yaptim.doktor bana dedi ki.diyelim ki çocugun Allah korusun apandisti agriyor.sen de sürekli agriyi kesiyorsun.bu bizim bu hastaligi anlamamizi geciktiriyor dedi.yani patladiginda anlariz cok gec olur dedi.
mesela benim kardesimin apandisti patladigini anlayamadik. annem boyuna agri kesici verdigi icin.%1 kurtulma ihtimali ile 12 yasinda ameliyata alindi.cok sükür yaşiyor.ama o korku hicbirimizden cıkmadı.ondan soyledim.simdi senin bebeginde bu rahatsizlik var demedim.sakin oyle de anlamayani ben bunu genel bir kriter olsun hayatinda diye soyledim. muhtemelen zemzemin dışkıya girmemesi sonucu bagirsaklari susuz kaliyor.normal su verince de normal diskiliyor cocuk.
agri kesiciler tabi ki önemli.mesela dis cikarmada ve asi sonrasi.ama emin olmadigimiz rahatsizlikta vermek dogru degil.
Ohh ne guzel zaten genelde bebeler arabayi seviyo içi de sicak olmadiktan snra mis gibi. Bizde insallah seneye tatil düşünüyoruz bakalm hastalik da biter insallah da hersey normale dönerGünaydın güzel anneler
Biz 9 saat süren yolculuğun ardından sağsağlim geldik şükür.çok sıkıntı yapmadı oğlan kucağımda, pusetinde, bacağımda uyuduarada ağladı tabi ama evdeki kadar işte darısı dönüşün başına
Şu korona illeti olmasaydı dönüşte bir de mersin yapardık 3 günlüğüne deniz kum. Cesaretim geldi ama hastalık varken el kadar bebeye bişey olur diye korkuyorum bakalım seneye inşallah. Korona da vahim şekilde artıyormuş yoğun bakımlar dolu aman dikkat edin diyor kardeşim sürekli. Ölü sayısı çok basite almayın sakın çarşı pazar gezmeyin keyfi olarak dedi. Zaten nereyi gezecez gezmiyoruz bi yeri.
Enemmm yirim onun totosunu o zaman benTabi neler diyecek hattagecede uslu uslu uyuyacak
İnşallah sakinler sana da Allah sabırlar versin. Hepimize de bol bol sütler olsun. AminSelam kizlar bn memleketten dondum 1 ayin sonunda ucakla geldik ama ne gelmek insanlarla agiz agiza resmen cok kalabalikti cok korktum minigim icin Allah korusunoda sagolsun emzigini emip uyumadi ucaga bindik girtlagi cikana kadar agladi bir ara uyuttum zar zor sonra yine aglamalar indik sustu eve geldik tekrar basladi simdi zar zor hamakta uyuttum salincakta yok evde uykusu oldugu halde 20 dk ugrastim salincagi nasil yapacaz eve bilmiyorum yarinda yalnizim esim ise gidecek cok korkutuyor bu kiz beni bagirarak agliyor yalniz olmak cok zor gercekten evde berbat halde cami acayim dedim camur resmen az once kabaca sildim esimde ton balikli makarna yapmis Allah ondan da razi olsun kiz agladikca ona bagirdim bozuldu baya ama birsey demedi napayim panik oluyorum strese giriyorum kizlar bana dua eder misiniz kizim biraz sakinlessin rahat uyku uyusun diye cok yoruldum gercekten..
Amin canim cümlemizeİnşallah sakinler sana da Allah sabırlar versin. Hepimize de bol bol sütler olsun. Amin
Hoşgeldin canım evineSelam kizlar bn memleketten dondum 1 ayin sonunda ucakla geldik ama ne gelmek insanlarla agiz agiza resmen cok kalabalikti cok korktum minigim icin Allah korusunoda sagolsun emzigini emip uyumadi ucaga bindik girtlagi cikana kadar agladi bir ara uyuttum zar zor sonra yine aglamalar indik sustu eve geldik tekrar basladi simdi zar zor hamakta uyuttum salincakta yok evde uykusu oldugu halde 20 dk ugrastim salincagi nasil yapacaz eve bilmiyorum yarinda yalnizim esim ise gidecek cok korkutuyor bu kiz beni bagirarak agliyor yalniz olmak cok zor gercekten evde berbat halde cami acayim dedim camur resmen az once kabaca sildim esimde ton balikli makarna yapmis Allah ondan da razi olsun kiz agladikca ona bagirdim bozuldu baya ama birsey demedi napayim panik oluyorum strese giriyorum kizlar bana dua eder misiniz kizim biraz sakinlessin rahat uyku uyusun diye cok yoruldum gercekten..
Benim oğlanın da boğumları kızarıyordu popo arası, boynu koltuk altı falan. Kremliyordum fayda olmuyordu. Ben bir tek zeytinyağında fayda buldum canım. Saf zeytin yağıyla yağlıyorum hemen sönüyor rengi normale dönüyor. Günlük banyosundan sonra biobaby nin yağı da güzel o da saf zeytinyağı ve cevizyağı içeriyor o da söndürüyor kızarıklıkları hemenSon birşey:) benim kizin popo arasi bayadir kirmizi bir oluyor bir geciyor sicaklardan mi surekli kremde sürüyorum sebamed kullaniyorum kisin hic olmamisti ya napsam bilemedm sizinkiler nasil
Öncelikle evine hoşgelmişsiinHe kızlar birde bugun cok kalabalikti ya ben strese girdim.bebek arabasini ucaga girmeden veriyorsun sonra aldigimzda silemedik cocukta elledi tabi o ellerini agzina goturunce cok panikledim cek elini dedim tuttum agzina gotururken cektim elini agzina koyma diye kiziverdim o streslebenimki dudaklarini büzmez mi yuzume bakip ooy icim acidi Allahım anladi kizdigimi korktu agliyordu neredeyse hemen sevdim sustu nasil bir sevgi bu anlayamiyorum ya hersey o oldu napicam böyle bu ask kafayi yedirtecek cinsten
Canim bizler yolculukta baska yere gitmekte sıkıntı yasiyoruz zorlanıyoruz bebekler napsin ucak yolculugu beni hep sağır eder nerdeyse ugultudan evinize duzeninize alisinca bir kac gune duzelir . Olmadi sizde dübel alip bizim gibi duvar delin salincak yapin ☺ yanina biri gelse bir demirci cagirsaniz hemen halleder.Selam kizlar bn memleketten dondum 1 ayin sonunda ucakla geldik ama ne gelmek insanlarla agiz agiza resmen cok kalabalikti cok korktum minigim icin Allah korusunoda sagolsun emzigini emip uyumadi ucaga bindik girtlagi cikana kadar agladi bir ara uyuttum zar zor sonra yine aglamalar indik sustu eve geldik tekrar basladi simdi zar zor hamakta uyuttum salincakta yok evde uykusu oldugu halde 20 dk ugrastim salincagi nasil yapacaz eve bilmiyorum yarinda yalnizim esim ise gidecek cok korkutuyor bu kiz beni bagirarak agliyor yalniz olmak cok zor gercekten evde berbat halde cami acayim dedim camur resmen az once kabaca sildim esimde ton balikli makarna yapmis Allah ondan da razi olsun kiz agladikca ona bagirdim bozuldu baya ama birsey demedi napayim panik oluyorum strese giriyorum kizlar bana dua eder misiniz kizim biraz sakinlessin rahat uyku uyusun diye cok yoruldum gercekten..
Okurken yoruldum isin cok zor. O çarşafta sallamayı gazlı iken ilk doğduğunda denedim, ozaman rahatlıyor demişlerdi. Ne zor işmiş o 2. Dakikada yok uyumazsa uyumasın parmaklarım ağrıyor demiştim. Süreklide evdesin bir zamandan sonra insan sıkılıyor. Ben bir gün çıkmasam dışarı, kendimi hep evde sanıyorum. İnşallah bir an evvel bir düzene girer bebeğinde, sende biraz nefes alırsın.Kizlar ben bu oglusu salincak harici uyutmaya nasil alistircam bilmiyorum ayakta sallamayi uyutmadan saymıyor pasam bir kere bir dk deneyebildimev kedisi oldu iyice cikamiyoz bu yüzden dışarı uyumazsa da yıkar ortalığı hassas pamugum morarana kadar ağlar gece uykumuzda 3 aydir carsafta sallamayla geciyor parnaklarimda kroniklesen agrilarla yamuldu resmen nasil düzeltilecekse o yuzden bunu baska türlü uyutabilmem lazim ama nasıl
Bide uykusu gelipte yataga koyunca agliyor mu az yada cok sizin bebisler de ☺
Hoşgeldin canım evineherşey yoluna girer yavaş yavaş toplar temizlersin evini rahat ol. Kızın da sakinleşir inşallah bağırmaktan vazgeçer evinde düzenini oturtursunuz zamanla. İnşallah mis gibi uykusunu uyur bu gece sabaha kadar sen de dinlenirsin
Oyy tesekkur ederim canimmm ilk gunden beri destekcimsin cok sagol❤Be
Benim oğlanın da boğumları kızarıyordu popo arası, boynu koltuk altı falan. Kremliyordum fayda olmuyordu. Ben bir tek zeytinyağında fayda buldum canım. Saf zeytin yağıyla yağlıyorum hemen sönüyor rengi normale dönüyor. Günlük banyosundan sonra biobaby nin yağı da güzel o da saf zeytinyağı ve cevizyağı içeriyor o da söndürüyor kızarıklıkları hemen
Sagol jadecim insallah sakinlesir bu bagirmayi ogrendi öğreneli inletiyor ya bu kiz kime cekti anlamadim:) ben artik 6. Ayi bekliyorum bakalim nasil olacakÖncelikle evine hoşgelmişsiininşallah sakinleşirbebeğin stres olmak normal bazen hepimiz oluyoruz üzme kendini sende insansın duacınım inşallah sakinleşir kuzun
Evet alerji mi diye dusunmedim degil ama benim doktor herseye normal dedigi icin bilmiyorum dubel flan annem.verdi koyde salincakta uyutyrdum.hep burda bakalim.hamakta uyudu bugun ins byle devam eder yoksa delme islemine basliyoruz :)Canim bizler yolculukta baska yere gitmekte sıkıntı yasiyoruz zorlanıyoruz bebekler napsin ucak yolculugu beni hep sağır eder nerdeyse ugultudan evinize duzeninize alisinca bir kac gune duzelir . Olmadi sizde dübel alip bizim gibi duvar delin salincak yapin ☺ yanina biri gelse bir demirci cagirsaniz hemen halleder.
Popo arasi kizariklik bizde de var pisik degil ama alerjiden kaynakli demisti doktor üçlü karisim bir krem verdi sürüyorum
Canim.bizdede durumlar yakin bizim kizda salincaga alisti uykusu gelince kıyamet kopuyor saglik olsun geçecek ins bu gunler ❤Kizlar ben bu oglusu salincak harici uyutmaya nasil alistircam bilmiyorum ayakta sallamayi uyutmadan saymıyor pasam bir kere bir dk deneyebildimev kedisi oldu iyice cikamiyoz bu yüzden dışarı uyumazsa da yıkar ortalığı hassas pamugum morarana kadar ağlar gece uykumuzda 3 aydir carsafta sallamayla geciyor parnaklarimda kroniklesen agrilarla yamuldu resmen nasil düzeltilecekse o yuzden bunu baska türlü uyutabilmem lazim ama nasıl
Sen ne kadar stresli olursan bebeğinde o kadar huysuz olur. Sen evin berbat kısmını görme, hepsi gelip geçici. Evin pis dağınık olsun, kahkahalarla gülen bir eş, bir anne olsun o evde. Bak ozaman farkı göreceksin.Sen ne kadar huzurlu ne kadar mutlu olursan, esindende çocuğun danda fazlasıyla alacaksın karşılığını. Senin önceliklerin eşin ve çocuğunSelam kizlar bn memleketten dondum 1 ayin sonunda ucakla geldik ama ne gelmek insanlarla agiz agiza resmen cok kalabalikti cok korktum minigim icin Allah korusunoda sagolsun emzigini emip uyumadi ucaga bindik girtlagi cikana kadar agladi bir ara uyuttum zar zor sonra yine aglamalar indik sustu eve geldik tekrar basladi simdi zar zor hamakta uyuttum salincakta yok evde uykusu oldugu halde 20 dk ugrastim salincagi nasil yapacaz eve bilmiyorum yarinda yalnizim esim ise gidecek cok korkutuyor bu kiz beni bagirarak agliyor yalniz olmak cok zor gercekten evde berbat halde cami acayim dedim camur resmen az once kabaca sildim esimde ton balikli makarna yapmis Allah ondan da razi olsun kiz agladikca ona bagirdim bozuldu baya ama birsey demedi napayim panik oluyorum strese giriyorum kizlar bana dua eder misiniz kizim biraz sakinlessin rahat uyku uyusun diye cok yoruldum gercekten..
Kuzum bir kaç kez uyuyor gündüz 30-45 dk ama şöyle bir gece uykusu yok şu an 49 dk uyudu emerek uyuyor beni uyutmuyor . Geceleri 3-4 saat uyuşa rağzıyım İnan bende mi sorun var anlamıyorum neyi yapamıyorumGünaydın canım gündüz de uyumuyor mu ya
Ağlıyor canım tabi bence bir uyku uzmanından destek almalısın senin boyut bambaşka hamakta da uyuması lazım ama sen uyku dışında ağlamasın diye de sürekli salladığın için alıştıKizlar ben bu oglusu salincak harici uyutmaya nasil alistircam bilmiyorum ayakta sallamayi uyutmadan saymıyor pasam bir kere bir dk deneyebildimev kedisi oldu iyice cikamiyoz bu yüzden dışarı uyumazsa da yıkar ortalığı hassas pamugum morarana kadar ağlar gece uykumuzda 3 aydir carsafta sallamayla geciyor parnaklarimda kroniklesen agrilarla yamuldu resmen nasil düzeltilecekse o yuzden bunu baska türlü uyutabilmem lazim ama nasıl
Bazı alerji belirtisi olarak geçer bu yediklerini bir gözden geçir istersen o acır ağlar kaşınır huysuzlanır bebeğin , kremini değiştir bepanthol ya da sudocrem kullan ama bunlar önleyici pişik için hametan aldır eczaneden geçmiş olsun canım. Hoş geldin evine bende annemler gidince yaşadım o dönemi napacam diye geziyordum evin içinde eşim işe gidince dakika sayıyordum. Sonra kendine gel o senin bebeğin yapabilirsin dedimSon birşey:) benim kizin popo arasi bayadir kirmizi bir oluyor bir geciyor sicaklardan mi surekli kremde sürüyorum sebamed kullaniyorum kisin hic olmamisti ya napsam bilemedm sizinkiler nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?