2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen sabir taşına döndük kocayla salla babam salla parmaklarimizdan haberi yok pasamin 2. Ay saat 17 den saat gece 1 e salladığımizi bilirim hakkımız büyük bazen uyuyunca büyüğü alip anneme giriyoruz ama kendisini alip cikabilmek istiyorum başka türlü uyumasi lazim ama dur bakalim ne zaman. Duana kocamannn amin diyorum tatlim teşekkürler

Ağlıyor canım tabi bence bir uyku uzmanından destek almalısın senin boyut bambaşka hamakta da uyuması lazım ama sen uyku dışında ağlamasın diye de sürekli salladığın için alıştı
Doktora göre 6 da duzelirmis kaldi 2.5 aglayip krize girer diye korkumdan deneyemiyorum . Kucukken bir kere hamakta uyuycaksin diye inatlastiim çatladı sonra kendime saydırdım tabi değiştirmem lazım ama nasil

Sagol canim benim ❤, annem ilk 50 gun bizdeydi o zamnda boyle olmustum ama altindan kalkıyorsun bir sekilde.

Allah yardımcın olsun canım.
Benimki de yatağına koyunca ağlıyor almazsam arttırıyor bazen sağ sol yatırıp sakinleştirip beşiğinde sallayarak uyutuyorum bazen ayağımda sallıyorum olmazsa babası kucağında gezdirerek uyutuyor. Ne olurdu kızlarım gibi yanıma yatsa beni eme eme uyusa bazen diyorum. En azından dinlenirdim ben de yanında 5 ay bitiyor yavaştan sabrım olursa eve dönünce yatır kaldır yapıyım birkaç gün uyku eğitimine uğraşsam mı diyorum çok sabır istiyor en az 3 gün. Eşim evde olduğundan o da müdahil oluyor tabi bakalım hayırlısı.

5 ay nasil büyümüş bir cocuk gibi bilincli davraniyor mu biraz
Basarirsin bence cok aglak degil oglun . Ay ben sabir edip birkac gün dayanirim ama ya olandan da olursak diye korkuyorum bu oglusta var öyle potansiyel o yuzden bekliyorum biraz daha büyüsün

Kızlar merhaba dağın başındayız tel çekmiyor çok kez. Bugün Transfer tarihim. Geçen sene bugün Ata kuzusu minik bir embriyo iken hamdolsun şimdi 4 aylık yanımda. Nerde isteyen varsa rabbim nasip etsin. Evlatlarınızı bizlere bağışlasın. Büyüyüp meslek sahibi olduğu evlendiği çoluğa çocuğa karıştığı günleri görmek nAsip olsun. Anneli babalı inşallah. Mucizem yanında, canım eşim yanımda dağın başında hiç alışık olmadığım bir köyde sırf onlarla olduğum için çok ama çok mutluyum. Hepinize huzurlu mutlu sağlıklı günler seneler diliyorum.

Merhaba canim amin yavrularimiza saglikli güzel uzun ömürler diliyorum evlat sevgisi bambaşka . O dağın basının nasıl olduğunu biliyorum esimde o taraflardan bir süre huzur veriyor ama sonra sıkıyor . Uzun kalmicaginiz icin dinlenmenin keyfini çıkarın öpüyorum Ata kusla seni .

Aaa Ata da mı tüp bebekti insan o süreçlerden geçince her hallerine bin şükür diyor bizimde 15 ağustos transfer tarihimiz geçen yıl bu gün yumurta toplanmıştı.ne güzel Rabbim şükrünü mutluluğunu arttırsın

Kızlar buraya geldiğimizden beri meme reddi yaşıyorum geceleri çok güzel emiyor ama gündüz emme pozisyonunda bile ağlıyor eşim ve kv hemen mama verelim diyor artık mücadele edemiyorum çok yoruldum kiloda almıyor yine hafta sonu dönücez eve bakalım doktor kontrolünde ne diyecek geçen ayda girmemiştik sadece sağlık ocağına gittik inş.bi sıkıntısı yoktur her gören çok küçük diyor üzülüyorum ama yeter ki sağlıklı olsun

Kuzum bizde de rutini dışına pek çıkmıyor ama benimkiler daha insaflı şükür ayakta sallama ve hamak ikisinde uyıyor sadece valla çok yorgun ve uykusuzsa hamaktan kendini atacak gibi yapıyor

Bende isyan ediyorum bazen iyiki sende bağırmayı öğrendin ha diye çingen doğurmuşum resmen diyorum

Kuzum bir kaç kez uyuyor gündüz 30-45 dk ama şöyle bir gece uykusu yok şu an 49 dk uyudu emerek uyuyor beni uyutmuyor . Geceleri 3-4 saat uyuşa rağzıyım İnan bende mi sorun var anlamıyorum neyi yapamıyorum
E baya baya uyumuyor bu çocuk ya kıyamam sana Gece uykusu olsa dinlendirsin inşallah düzene girer uykularıı ya

Kızlar biraz önce benim kız uykusuzluktan huysuzlandı kucakta gezmek istiyor o zaman dedim bari leslie açıp 15 dk deneyim oda yürümek neticede ya boş boş gezmeyim diye daha önce yapmamıştım aldım Asyamı kucağıma 15 dklık açtım yapabildiğim kadar yaptım sonuna doğru kız ağırlaştı iyice uyudu belli neyse devam ettim bırakmadan bitirdim koydum hamağa uyumuş kucağımda spor yordu tabi benim kızı hatta kusmuş üstüme falan hep ahahah çok eğlendim bundan sonra hep yaparım

Çok saol canın benim. Ay sonunda döneceğiz inşallah. Börtü böcek korkum çok eşim evi izole etmiş ama yine de her yer orman fındık ağaçları alışkın değilim ama Ata baba topraklarını bilsin istedim. Adamcağızım benim memleketimde yılın her ayı. 3 hafta geçer nasıl olsa. Oğlum yoldaşım o yetiyor çok şükür. Biz de seni öpüyoruz . Bebişine sağlık gülen yüz, huzurlu uykular diliyorum.

Tüp bebek canım. Benim yumurtalar haziranda toplanmıştı. Rahim duvarı yeterince kalınlaşmayınca rahme çizik atılıp yumurtalar donduruldu iki ay sonra da transfer oldu hatta bayramın ilk günüydü. Yazarken bile gözlerim doluyor. Ne zor yollardan geldi. Yaradana kurban hamdolsun.

5 ayın bitmesine 6 günümüz kaldı işte oyuncakları tutup bırakıyor, oynuyor, gezmek istiyor uyanıklık süresi biraz daha uzadı yemeklere hevesleniyor. Dün şeftali ezip verdim biraz pek iştahlı yemedi ama 1 küçük silikon kaşık yemiştir. Benimki uykusu olduğunda çok ağlıyor bir. Dün mesela yarım saat yarım saat uyudu kalktı dalamadı yordu tüm gün onu uyutmaya çalıştım. Bu sabah daha uzun uyudu. Uyanınca rica minnet bi o tarafa bi bu tarafa döne döne emzirdim. Şimdi ablalarına verdim oynuyorlar. Desteksiz oturmaya başlasalar daha da kolaylaiacak inşallah bakalım

Maşşallah canım Allahım güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah Ata mızın

B Benimki de meme reddinde artık usandım biberondan yapıyor diye düşünüyorum o yüzden ek gıdaya geçince mamayı keseceğim inşallah pompam da düzgün çekmiyor dün sağdım çok az çıktı o sıra yeni uyanmıştı oğlan verdim cuk cuk yuttu çekince fışkırdı. Ben de sütüm kesildi diye üzülüyordum.bakalım eve dönünce düşünecez bir çaresini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…