- 11 Temmuz 2020
- 31
- 32
- 3
- 34
Bizim kız biberona alıştı kilo problemide olunca bizde yeterki doysun diye verdik ben emmese de sağıyorum mutlaka hem makina hem mochiyle büyük kızım 25 ay çok güzel emmişti bu küçük hanım reddedince üzülüyorum bildiğin beni istemiyor gibi me geliyorB
Benimki de meme reddinde artık usandım biberondan yapıyor diye düşünüyorum o yüzden ek gıdaya geçince mamayı keseceğim inşallah pompam da düzgün çekmiyor dün sağdım çok az çıktı o sıra yeni uyanmıştı oğlan verdim cuk cuk yuttu çekince fışkırdı. Ben de sütüm kesildi diye üzülüyordum.bakalım eve dönünce düşünecez bir çaresini.
Evet çok zor bir dönem yaşamayan bilemez Rabbim bu yolda bekleyen herkesin hayırlısı ile doldursun kucağını inş.Tüp bebek canım. Benim yumurtalar haziranda toplanmıştı. Rahim duvarı yeterince kalınlaşmayınca rahme çizik atılıp yumurtalar donduruldu iki ay sonra da transfer oldu hatta bayramın ilk günüydü. Yazarken bile gözlerim doluyor. Ne zor yollardan geldi. Yaradana kurban hamdolsun.
Aynen canım ben de beni istemeyince bozuluyorum, üzülüyorum ister istemez bazen amaaan emmesin diyorum bazen de emmeyince istemsiz sinirleniyorum kendi kendime moralim bozuluyor. Sağlık olsun napalım olduğu kadar verecez artık.Bizim kız biberona alıştı kilo problemide olunca bizde yeterki doysun diye verdik ben emmese de sağıyorum mutlaka hem makina hem mochiyle büyük kızım 25 ay çok güzel emmişti bu küçük hanım reddedince üzülüyorum bildiğin beni istemiyor gibi me geliyor
4.ayda kilo alımı yavaşlıyor artık doğum kilosuna bağlı olarak değerlendirme yapılıyor genelde.bence az değil normal kilosu.benim oğlum 2450 doğdu 4.ay aşısında 6300 olmuştu. Gayet iyi dedi ebemiz yaşıtlarının ortalamasına girmiş dedi. Demek ki ortalama bu kiloda 4 aylıklarMerhabalar sizlere danışmak istediğim bi konu var arkaldaşlar. Kızım 4 ay 10 günlük bugün 4. Ay aşı ve kontrolü vardı 6500 g olark söyledi hemşire geçen aya göre 500 g almış çok iyi değil dedi benimde kafama takıldı bu durum kızım emmede sorun yaşıyor çoğu zaman ben bi şekilde emziriyorum onun dikkatini dağıtarak ayakta yada müzik falan açarak sizce ağırlığı hemsirenin söylediği gibi pek iyi değil mi bizimle aynı ayda olanlara sormak istiyorum
Mutlulugun bir ömür sürsünKızlar merhaba dağın başındayız tel çekmiyor çok kez. Bugün Transfer tarihim. Geçen sene bugün Ata kuzusu minik bir embriyo iken hamdolsun şimdi 4 aylık yanımda. Nerde isteyen varsa rabbim nasip etsin. Evlatlarınızı bizlere bağışlasın. Büyüyüp meslek sahibi olduğu evlendiği çoluğa çocuğa karıştığı günleri görmek nAsip olsun. Anneli babalı inşallah. Mucizem yanında, canım eşim yanımda dağın başında hiç alışık olmadığım bir köyde sırf onlarla olduğum için çok ama çok mutluyum. Hepinize huzurlu mutlu sağlıklı günler seneler diliyorum.
Merhabalar sizlere danışmak istediğim bi konu var arkaldaşlar. Kızım 4 ay 10 günlük bugün 4. Ay aşı ve kontrolü vardı 6500 g olark söyledi hemşire geçen aya göre 500 g almış çok iyi değil dedi benimde kafama takıldı bu durum kızım emmede sorun yaşıyor çoğu zaman ben bi şekilde emziriyorum onun dikkatini dağıtarak ayakta yada müzik falan açarak sizce ağırlığı hemsirenin söylediği gibi pek iyi değil mi bizimle aynı ayda olanlara sormak istiyorum
Biz tam 4 aylığız , geçen ay 5 kiloyduk . Ve 400 gr almıştık . Bu ay 6 kiloyu mümkün değil bulmamışız dır. Doğum kilosuna göre yorum yapıyorlar iyi ya da kötü olduğuna .Merhabalar sizlere danışmak istediğim bi konu var arkaldaşlar. Kızım 4 ay 10 günlük bugün 4. Ay aşı ve kontrolü vardı 6500 g olark söyledi hemşire geçen aya göre 500 g almış çok iyi değil dedi benimde kafama takıldı bu durum kızım emmede sorun yaşıyor çoğu zaman ben bi şekilde emziriyorum onun dikkatini dağıtarak ayakta yada müzik falan açarak sizce ağırlığı hemsirenin söylediği gibi pek iyi değil mi bizimle aynı ayda olanlara sormak istiyorum
3 aydan sonra kilo alımı yavaşlar benim oğlum da 500 gram almıştı doktorum normal dediMerhabalar sizlere danışmak istediğim bi konu var arkaldaşlar. Kızım 4 ay 10 günlük bugün 4. Ay aşı ve kontrolü vardı 6500 g olark söyledi hemşire geçen aya göre 500 g almış çok iyi değil dedi benimde kafama takıldı bu durum kızım emmede sorun yaşıyor çoğu zaman ben bi şekilde emziriyorum onun dikkatini dağıtarak ayakta yada müzik falan açarak sizce ağırlığı hemsirenin söylediği gibi pek iyi değil mi bizimle aynı ayda olanlara sormak istiyorum
benim oglum da bu ay 700 gr almış. önceki aylarda daha iyiydi. ebeye sordum azalacak artık hareketli dedi. 600 gr a normal diyorlar. emmesi düzelince daha iyi alir bence. sakinMerhabalar sizlere danışmak istediğim bi konu var arkaldaşlar. Kızım 4 ay 10 günlük bugün 4. Ay aşı ve kontrolü vardı 6500 g olark söyledi hemşire geçen aya göre 500 g almış çok iyi değil dedi benimde kafama takıldı bu durum kızım emmede sorun yaşıyor çoğu zaman ben bi şekilde emziriyorum onun dikkatini dağıtarak ayakta yada müzik falan açarak sizce ağırlığı hemsirenin söylediği gibi pek iyi değil mi bizimle aynı ayda olanlara sormak istiyorum
Kızlar pusette yatan bebek daha kolaymış. Kızım sürekli ezilme tehlikesi atlatıyor. 3 gündür emeklemeye başladı. Artık burda dur iki dakikaya geliyorum yapamıyorum. Pesimden canı çıkmış bir şekilde geliyor. Masanin altından sehpanin altindan cikariyorum surekli. Bu arada artik oğlumda emekliyor. Nedense oğlum arada kardesinin üzerine düsüyor, sanırım oğlum kızım kadar başarılı değil.
Sağol canım benim öyle vallahi. Evi karıştıran böcek sayısı ikiye çıktı.o
oyy maşallah kuzumaaa. grubun ilk emekleyen bebesi. hareketlenince h
daha zor oluyor illaki ama mecbur er ya da geç yapacaklar.
Yaa senin çoçuklar çok tatlı maşallah oğlunun kızını taklit etmesine bayılıyorum allah sana kolaylık versin bol keyifli vakitler seni bekliyor(!)Kızlar pusette yatan bebek daha kolaymış. Kızım sürekli ezilme tehlikesi atlatıyor. 3 gündür emeklemeye başladı. Artık burda dur iki dakikaya geliyorum yapamıyorum. Pesimden canı çıkmış bir şekilde geliyor. Masanin altından sehpanin altindan cikariyorum surekli. Bu arada artik oğlumda emekliyor. Nedense oğlum arada kardesinin üzerine düsüyor, sanırım oğlum kızım kadar başarılı değil.
Canım bizde bugün tam 4. Aylık olduk aşıya gittik 6400 çıktı kızımBir de bugün sağlık ocağında vegaferon kan damlasını verdi hemşire kullanmamız için ama ben araştırdığımda bu damla ile ilgili kötü yorumlar gördüm genel olarak gaz ve ishal yapması gibi aranızda bu kan damlasını kullanan var mı acaba
Cnm seninki kac aylik oldu 5 bcuk oldu mu masallah ona ya benimki kicini kaldıramıyor daha yyzustu koyunca aglayiveriyorKızlar pusette yatan bebek daha kolaymış. Kızım sürekli ezilme tehlikesi atlatıyor. 3 gündür emeklemeye başladı. Artık burda dur iki dakikaya geliyorum yapamıyorum. Pesimden canı çıkmış bir şekilde geliyor. Masanin altından sehpanin altindan cikariyorum surekli. Bu arada artik oğlumda emekliyor. Nedense oğlum arada kardesinin üzerine düsüyor, sanırım oğlum kızım kadar başarılı değil.
Bana da biraz erken geldi açıkcası 4 ay o yüzden tereddüt ettimCanım bizde bugün tam 4. Aylık olduk aşıya gittik 6400 çıktı kızım
İnternetten baktım ortalama hatta bana da az geldi kilosu hemşire gayet iyş dedi boyu da 63 cm çıktı
Ve bize hiç kan ilacı vs bir şey demediler sadece kilo boy aşı bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?