2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet 4.ayda kan damlası vermesi için erken geldi bide içeriğinde paraben varmış sanırım bu kan damlasının

Sağol canım benim öyle vallahi. Evi karıştıran böcek sayısı ikiye çıktı.
yerim ben o böcekleri yaa.

ama minik kardeş de bayağı hareketli olacak demek. Allah yardımcın olsun. zor ama ben seviyorum hareketli bebekleri, sürekli bir iş yetiştirmeye çalışır gibi zip orda zip burda. koltuk altlarından, masa üstlerinden az bebek toplamadim. şimdi uzaaaktan bakinca komik geliyor. anlatip anlatıp gülüyoruz muzurluklarini.

Biz Sma kullanıyorz canım yenilenmiş halini de kullanıyoruz biz bir sıkıntı yaşamadık. Benim oğlan kakasını zaten 5 güne bir yapıyor o yönden bir etkilenme olmadı bizde. Gaz da yapmadı ekstra nzh99 golden goattan memnunum diyordu onu düşünüyorum ben de bundan sonra.
Sen her fırsatta vermeye çalış memeni belki döner belli olmaz canım. Emzik niyetine de kullansın alıyorsa memeni. Uykusundan uyanırken kıpırdamaya başlayınca veriyorum ben memeyi. Kaç şekle giriyorum altını açıyorum falan öyle emiyor sıpa. Zaman zaman azalsa da sütüm de kesilmedi bazen günde bir sefer emdiği bile oldu inat edip.

Yaa Maşşallah erkenci kuş çıktı desene senin kız oğlun da yazık beceremiyorsa emeklemeyi demek merak etmesin az kaldı kızın kendini ezdirmemeyi öğrenecek yakında

Sağlık ocağında verilen damlayı kullanmıyoruz biz de. Aslında demir damlasını da kullanmıyorum. Zaten ek gıdaya geçecez bol et yediririz yavaştan demirlenir bebeler. Demir takviyesi dişlerde kararma ve kabızlık yapabiliyor maalesef. Kızlarımda da kullanmadım ben. Yine de kullanmayı düşünürseniz kan tahlili yapıp değerlerine baktırdıktan sonra kullanın derim

Benim kızımda ayın 17 sinde 4 aylık olucak 3 ay kontrolünde 450 gram almıştı hemşire banada az dedi ama doktoruna bu ay gidicez ve sanmıyorum ki 6 kiloyu bulduğumuzu 5 buçuk ancak olmuşturbakalım ne diyecek doktorumuz
Biz tam 4 aylığız , geçen ay 5 kiloyduk . Ve 400 gr almıştık . Bu ay 6 kiloyu mümkün değil bulmamışız dır. Doğum kilosuna göre yorum yapıyorlar iyi ya da kötü olduğuna .
Aynen canım bizde aynı durumdayız

Ya şöyle sınırda bir kilo o yüzden öyle demiş emzirmeyi tekrar gözden geçir arka sütünü içirmeyi sağla süreyi uzat baktın içmiyor sağ içir biberon ya da kaşıkla

Hipp kullanıyorum bende kabız diye 3. Kutuya geçiceğiz değişiklik olmadı hala kabız

Vallahi sen soyle ne yapmak lazım misskokulumm bu ara nedir bu redler sıcaktan mi diyorum

Cnm seninki kac aylik oldu 5 bcuk oldu mu masallah ona ya benimki kicini kaldıramıyor daha yyzustu koyunca aglayiveriyor
5 buçuk aylik oldu canım. Kaldırır annesi bir anda hareketleniyor lar,
Yaa Maşşallah erkenci kuş çıktı desene senin kız oğlun da yazık beceremiyorsa emeklemeyi demek merak etmesin az kaldı kızın kendini ezdirmemeyi öğrenecek yakında
Teşekkür ederim canım.Oğlum da 5 aylıkken emeklemişti 7 aylık sıraladı 10 aylıkta yürümüştü. İnşallah kızım da öyle olur. Bence de oğlum yakında kızdan kaçacak. Bunun Sağ ol canım ben de seviyorum hareketli bebekleri,hatta yaramaz çocukları. Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum Bir anda akşam oluyor.

Bende dün mama araştırırken şikayet vardaki yorumlark okuyunca şok oldum evolvia kullanıyorum 2 günde 1 kaka yapınca bide hipp deneyeyğm dedim onda da değiimedi durum, ama hipin yorumlarında böcek çıktı falan yazanlar olmuş daha almam onu evolvia genel olaeak iyi geldi bize ama öneririm onu canım

Merhaba kızlar bu ek gıdaya daha var ama beni bir stres sardı. Zaten kızımın kilo alımı azdı ek gıdada ne yediririm nasıl yediririm diye şimdiden düşünüyorum. El gıda beslenmesiyle kilo alır mı bebek kaç öğün yedirmem ne kadar yedirmek lazım. Emziriyorum ama sütüm az mamaya da devam edeceğim diye düşünüyorum. Özellikle tecrübeli annelere soruyorum ek gıdada bebeğin kilo alımı nasıl oluyor? Yedikçe alıyor mu gerçekten?

Ay bizim hızlı bebek başladı demek emeklemeye hay maşallah ona benimkide ilk defa bugün desteksiz kendi kendine döndü nasıl mutlu oluyorum her başarısına demekki 1 aya bizimkilerde kısmetse emekleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…