senin iki bebekte hareketli verirsin tabi 25 kiloyu5 buçuk aylik oldu canım. Kaldırır annesi bir anda hareketleniyor lar,
Teşekkür ederim canım.Oğlum da 5 aylıkken emeklemişti 7 aylık sıraladı 10 aylıkta yürümüştü. İnşallah kızım da öyle olur. Bence de oğlum yakında kızdan kaçacak. Bunun
Sağ ol canım ben de seviyorum hareketli bebekleri,hatta yaramaz çocukları. Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum Bir anda akşam oluyor.
emmiyor emse zaten gelir belki agliyor itiyor ilk yaptiginda bende sutum.az diye israrci olmadim belki gece flan deneseydim olurdu. Tembellik ettim sanki biraz. Sutumde az diye cok ustune gitmedim bazen uzuluyorum ama hic anne sutu alamayan var en azindan 2 bucuk ay azda olsa verdim diyorum simdide arada cikani veriyorum 1 kasik 2 kasik sifa olsun diye..Biz Sma kullanıyorz canım yenilenmiş halini de kullanıyoruz biz bir sıkıntı yaşamadık. Benim oğlan kakasını zaten 5 güne bir yapıyor o yönden bir etkilenme olmadı bizde. Gaz da yapmadı ekstra@nzh99 golden goattan memnunum diyordu onu düşünüyorum ben de bundan sonra.
Sen her fırsatta vermeye çalış memeni belki döner belli olmaz canım. Emzik niyetine de kullansın alıyorsa memeni. Uykusundan uyanırken kıpırdamaya başlayınca veriyorum ben memeyi. Kaç şekle giriyorum altını açıyorum falan öyle emiyor sıpa. Zaman zaman azalsa da sütüm de kesilmedi bazen günde bir sefer emdiği bile oldu inat edip.
Aptamile de sikayet yazmistim kabiz oldu diye aradilar flan bana prosyneo serisinden gonderecekler denemem icin bakalim ins iyi gelirde devam ederim. Bende hipp dusunuyordum ama yorumlarda bocek flan gorunce kararsiz kaldim. Organik ya tamamen bicek olmasi normal mi dermisimBende dün mama araştırırken şikayet vardaki yorumlark okuyunca şok oldumevolvia kullanıyorum 2 günde 1 kaka yapınca bide hipp deneyeyğm dedim onda da değiimedi durum, ama hipin yorumlarında böcek çıktı falan yazanlar olmuş daha almam onu evolvia genel olaeak iyi geldi bize ama öneririm onu canım
Ooyy kuzum yaa limonata nasil ambalajli mi alip ictin kendin mi sıktın? Ambalajli ise cok zararli zaten hep katki maddeleri var. Isilik gibide duruyor ama bilemedim.kızlar ben limon tuketiyorum sıkıntı yok diye gittim limonata ictim..ve kizimin kollar boyle oldu..hic derisine alerji görmemiştim o da oldu.kendliginden gecer mi acaba? ya da isilik olabilir mi? alin da hafif pütürlü ama kol kadar degil cok şükür
Selam kizlar bn memleketten dondum 1 ayin sonunda ucakla geldik ama ne gelmek insanlarla agiz agiza resmen cok kalabalikti cok korktum minigim icin Allah korusunoda sagolsun emzigini emip uyumadi ucaga bindik girtlagi cikana kadar agladi bir ara uyuttum zar zor sonra yine aglamalar indik sustu eve geldik tekrar basladi simdi zar zor hamakta uyuttum salincakta yok evde uykusu oldugu halde 20 dk ugrastim salincagi nasil yapacaz eve bilmiyorum yarinda yalnizim esim ise gidecek cok korkutuyor bu kiz beni bagirarak agliyor yalniz olmak cok zor gercekten evde berbat halde cami acayim dedim camur resmen az once kabaca sildim esimde ton balikli makarna yapmis Allah ondan da razi olsun kiz agladikca ona bagirdim bozuldu baya ama birsey demedi napayim panik oluyorum strese giriyorum kizlar bana dua eder misiniz kizim biraz sakinlessin rahat uyku uyusun diye cok yoruldum gercekten..
5 ay nasil büyümüş bir cocuk gibi bilincli davraniyor mu biraz
Basarirsin bence cok aglak degil oglun . Ay ben sabir edip birkac gün dayanirim ama ya olandan da olursak diye korkuyorum bu oglusta var öyle potansiyel o yuzden bekliyorum biraz daha büyüsün
Bende dün mama araştırırken şikayet vardaki yorumlark okuyunca şok oldumevolvia kullanıyorum 2 günde 1 kaka yapınca bide hipp deneyeyğm dedim onda da değiimedi durum, ama hipin yorumlarında böcek çıktı falan yazanlar olmuş daha almam onu evolvia genel olaeak iyi geldi bize ama öneririm onu canım
Ooyy kuzum yaa limonata nasil ambalajli mi alip ictin kendin mi sıktın? Ambalajli ise cok zararli zaten hep katki maddeleri var. Isilik gibide duruyor ama bilemedim.
Nasil uyguluyorsun canim salla birak teknigini ayakta sallanmaya alissa hic degilse alip anneme gidebilirimcanim bebek arabasini posetliyorlar diye hatırlıyorum..korma insAllah bisey olmaz.seni cok iyi anliyorumbebekle yolculuk zor..bagirmalara gelince.canim artik agulama.evresinden cagildama evresine gectik.cigliklar atacak durmadan.bazen kendi cigligina gulecek bazen kendi sesinden korkup aglayacak.. .bundan sonra babildama yani dede baba gibi bab ded gibi..bol tükürükle atlatacağız bu evreyi de ..sonra ilk kelime sen simdi bagrisina bak acı çeker gibi degilse normal
sıkıntı etme..en iyi sen bakarsın..bak zaten eve gelince duzeniniz oturacak bir iki gune
salla bırak tekniğini uuguluyorum canım..sen de dene..oglumdan cok çektim hala sallıyorum.bu da alismasin dedim ama sanirim alistivazgecirmeye çalışıyorum bağalim
gercekten fazla organikmis hip
Hahahemmiyor emse zaten gelir belki agliyor itiyor ilk yaptiginda bende sutum.az diye israrci olmadim belki gece flan deneseydim olurdu. Tembellik ettim sanki biraz. Sutumde az diye cok ustune gitmedim bazen uzuluyorum ama hic anne sutu alamayan var en azindan 2 bucuk ay azda olsa verdim diyorum simdide arada cikani veriyorum 1 kasik 2 kasik sifa olsun diye..
Aptamile de sikayet yazmistim kabiz oldu diye aradilar flan bana prosyneo serisinden gonderecekler denemem icin bakalim ins iyi gelirde devam ederim. Bende hipp dusunuyordum ama yorumlarda bocek flan gorunce kararsiz kaldim. Organik ya tamamen bicek olmasi normal mi dermisim
Nasil uyguluyorsun canim salla birak teknigini ayakta sallanmaya alissa hic degilse alip anneme gidebilirim
Büyük oglumun deri alerjisini biliyorum canim ama boyle olmuyor sanki sivilce sivilce olmus bu . O bildigin elle vurmus gibi kirmizi kırmızı olurdu benek benek hatta bazen böcek ısırır kaşırsın kabarır oyle olurdu . Onun ileri derece yumurta alerjisi var . Emzirirken hic bilmedim toydum alerjisi oldugunu doktorlarda bilmedi . Ek gidaya geçince yumurta tadimi yapacagim sira agzina degmesiyle yutmadan dudagi dili sisti yüz kabardi cok zor bu alerji . 3.5 yasinda yeni yeni eser miktardaki yicekleri tüketebiliyor.
Kardesini pek sevmiyor ama bazen mış gibi yapiyor bazen krizpeki oyle olunca neler yaptiniz canim? tekrari yasandi mi hic? yumurta denemelerinizi evde mi hastanede mi yapiyorsunuz? alerji gecti mi diye?
oğlumu ben de ek gidaya gecince anladim canim.ama Allahtan direk sütlü bisey vermemistim.biz mama verirken anladik.oglusun adina sevindim..insAllah kisa surede toparlar.kuzumm kiyamamyumurta alerjisi 5 yaşa kadar uzayabiliyormuş...benim oglan da hala paket sut tuketemiyor bakalım..
bircok sey gibi yumurta kıza da dokunuyor..
ama oglumla kahvaltilar pek renkliagzi yemekli kardesini öpüyor..ödüm kopuyor bir alerjen agzina girecek diye..anlamaya başladi aslinda ama iste unutuyor çocuk ki daha Allah korusun yavrularımızı
ben de emin olamafim.cilt alerjisine aliskin degilim ama isiliğin bir ust seviyesi gibi.emin degilim.
salla birak teknigi de şöyle yapiyorum.sallarken durduruyorum.mik mik demeye baslayincaya kadar sallamiyorum.boyle boyle alisiyor-du.bu geceye kadar şu an ha babam sallıyorum
kardeşlerin arası nasilbizde durum nane limon bazen ferah bazen ekşi
Minikbebegime nolmus profilinde üzgün yazıyor pek etliye sütlüyede karışmaz noldu acabaminikbebegim9640
canım sen yine zemzem ver.ben verme demedim de.sadece az ver.yani su ihtiyacini sadece zemzemle karsilama dedim.bir de zemzemin soyle bir ozelligi vardir.eger bir surahi suya bir fincan kadar zemzem katarsan ayni yogurdun mayalanmasi gibi suyu zemzeme cevirir.bu sekilde elindeki zemzemi çogaltabilirsinhem de evdeki icme suyunu
Calpolden ne kadar sonra ölçtün1 sattir uyanığız çok fena ateşimiz vardı Resmen inleme sesine uyandım hemen larpol verdim elini yüzünü yıkadım şimdi ölçebildim ateşini 37 öncesinde kaçtır bilmiyorum
Kendimi çok kötü hissettim mızmızlanıyordu çok uykum vardı beşiği sallayıp duruyordum yatıyırdu o da allahtan. Uyandım tekrar
Anne babada var mı alerji peki çok zor gerçektenKardesini pek sevmiyor ama bazen mış gibi yapiyor bazen krizalerjiyi basite aldim bilmeyince bir sure sonra daha denemistim bir kac ay sonra bir yil sonra hep butun vucut abartı benek kusma oldu bronşit oldu bebek yogun bakiminda kaldi . En son 6 yasina kadar vermicez dedi doktor. Yogurt corbasina yumurta katiyoruz ya onu vereyim demistim kek denemistim her seferinde acillik olduk . Iste sadece eser miktarlar ciltte tepki olusturmuyor oda iştahsızlık yapiyor . mercimek alerjisi gecti . Fasulye gecmedi Antep fıstığı aşırı tepki verdi vücudu. Patlican a var . Zaten bu alerji yuzunden istahsiz bir cocuk oldu hep . Simdi kardes kıskançlığı da olunca su ile yasiyoruz nerdeyse
Sallanarak uyuyor beşiğinde oh iyiKizlar aksam uzeri fena basım agridi esime bir ovala dedim duymazdan geldi gitti yatti . Cok canim sıkıldıgünüm süt sagma biberonla gece gündüz basinda bekleme besik salincak sallamayla geciyor vucudum napsin . ben de gittim yataga çocuktan tarafa sen yatacan bugunde sen bak bu bas ağrısını anla dedim. Ya benim oglan sık uyanir vizirdayinca kipirdayinca biberonu veririm bir iki ceker sallarim . Esim her vizirdanmada sallamis sadece cocuk bir patlamali agladi acıkmış. Ay bildigin uykuyu acti kalkmak istiyor bana diyor al bak suna . Cekecen bugun bu cezayi dedim odada salincakta salliyor simdi bir taraftan anlasin halimi iyi oldu diyorum ama bir taraftan buna alışırsa oglus yandık
Çok geçmiş olsun ben daha yapmadım aşısını ama 2. Ay yaptı bunda da bekliyorum 38,5 u çok geçmez aşı ateşi genel olarak tabi, calpol 2-4 saat etki eder istersen 4. Saat yine ver sonra ateşi olmazsa verme olursa 6. Saati ver1 sattir uyanığız çok fena ateşimiz vardı Resmen inleme sesine uyandım hemen larpol verdim elini yüzünü yıkadım şimdi ölçebildim ateşini 37 öncesinde kaçtır bilmiyorum
Kendimi çok kötü hissettim mızmızlanıyordu çok uykum vardı beşiği sallayıp duruyordum yatıyırdu o da allahtan. Uyandım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?