- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Bez değişiminde oluyor merak etme eczaneden krem aldır sür geçer 3-5 güneKizlar ben evy baby kullaniyordum cok memnundm koyde bulamadik prima aldik kizin poposunda yanak kisminda boyle yuvarlak egzama gibi birsey oldu ya ondan mi bilmiyorum molfix aldirdim oda sizdiriyir neyseki esim ucaktan inmis cok sukur geliyor. Evy baby aldirdim. Foto yuklemek istiyorum ama yuklenmiyor ins önemli birsey degildir alerjik flan insanin evladi.olunca cok korkuyormus
Doğum lekesi bizde de mor şeklinde varKızlar oğlumun poposunda doğduğundan beri şu morluk var,doktor yenidoğduğunda büyüdükçe geçer dedi ama ne olduğunu söylemedi bebeğinde böyle leke olan var mı
Eki Görüntüle 2667967
1 aya mı yok canım 9 aylıkken emekledi benim kızlar baharın kızı Maşşallah erkenci baya. Daha oturacak bizimkilerAy bizim hızlı bebek başladı demek emeklemeye hay maşallah onabenimkide ilk defa bugün desteksiz kendi kendine döndü nasıl mutlu oluyorum her başarısına demekki 1 aya bizimkilerde kısmetse emekleyecek
Limondan değil de hazır limonataysa içindeki katkı maddesinden olabilir canım alerji. Alerji döküntüsüne benziyor eggplantlover ın kızının döküntüsü de böyleydi yanaklarında. Bir krem kullanıyordu sanırım söndürüyordu o. Geçmiş olsun inşallah biter gider şu alerji illeti.kızlar ben limon tuketiyorum sıkıntı yok diye gittim limonata ictim..ve kizimin kollar boyle oldu..hic derisine alerji görmemiştim o da oldu.kendliginden gecer mi acaba? ya da isilik olabilir mi? alin da hafif pütürlü ama kol kadar degil cok şükür
Hipp biz ilk ay kullandık çok gazı oldu pıtırr pıtır sürekli gazı oluyordu. O zaman sadece gece uykudan çnce 60cc içiyordu. Ona rağmen baya gazı vardı Sma ya geçince kesildi o gaz bizde.emmiyor emse zaten gelir belki agliyor itiyor ilk yaptiginda bende sutum.az diye israrci olmadim belki gece flan deneseydim olurdu. Tembellik ettim sanki biraz. Sutumde az diye cok ustune gitmedim bazen uzuluyorum ama hic anne sutu alamayan var en azindan 2 bucuk ay azda olsa verdim diyorum simdide arada cikani veriyorum 1 kasik 2 kasik sifa olsun diye..
Öyle canım sağlık olsun ama yine de uyanmaya yakın yanına uzan vermeye çalış sen. Belli mi olur döner belki memeye.
Aptamile de sikayet yazmistim kabiz oldu diye aradilar flan bana prosyneo serisinden gonderecekler denemem icin bakalim ins iyi gelirde devam ederim. Bende hipp dusunuyordum ama yorumlarda bocek flan gorunce kararsiz kaldim. Organik ya tamamen bicek olmasi normal mi dermisim
Bizde de yaptı 4.ay aşısı 38,5 a kadar çıkmıştı hatta. 2-3 gün sürdü azaldı geçti sonra.Kızlar 4. Ay aşısı ateş yapan var mı
Benimki 1-2 kere kendi döndü bir daha yok tövbe dönmüyor sıpa. Korktu mu naptı. Neyse çok hareketli olmasın otursun oyuncak oynasınKızlar bebişleri dönenler her iki tarafa da eşit mi dönüyorlar bizim ki sola daha kolay atıyor poposunu
Ya Maşşallah çok tatlı.Inanmayacaksınız ama hareket çekmediği bi foto atiyoruz teyzoşlarartık haydo demeyi bırakıp adını mi söylesem sahi neydi adı oğlumun
Benim ki mama almiyo sipa sadece anne sutu öyle ac kaliyo gibi iki gündür ya geçici bi dönem olduğunu biliyorum ama kızımda da meme reddi yaşadım bi on gün halay çekerek emzirmiştimYa Maşşallah çok tatlı.Ballandı iyice sıpalar gülüp cevap veriyorlar bir de haydonun kilosu da benim oğlana yakın gibi. Kayınvalidelerdeyiz malum zayıf diyip duruyorlar bebe her ay ortalama 1 kg aldı napsın daha eşim de takıntılı bir de onun yanında söylüyorlar ben mamayı azaltıyorum çaktırmadan memeyi veriyorum hep eşim de zayıfladı mı naptı çocuk diyor tövbe yarabbim aç olsa ağlar benim oğlanı kimse tutamaz açken.
Bizde yok canım hatta kimsede yokAnne babada var mı alerji peki çok zor gerçekten
Gece o canım gündüz salıncakta aksam dan gece uykusuna carsafta gece uykusu beşikte . Ama hepsınde ortak payda sürekli sallamaSallanarak uyuyor beşiğinde oh iyi
Yaklaşık yarım saat sonra şimdi yatıyor sabaha kadar sallladım kokumu hissetmiyorumCalpolden ne kadar sonra ölçtün
Ya çokmkorktum gece ama şimdi iyi şükür1 aya mı yok canım 9 aylıkken emekledi benim kızlar baharın kızı Maşşallah erkenci baya. Daha oturacak bizimkiler
Limondan değil de hazır limonataysa içindeki katkı maddesinden olabilir canım alerji. Alerji döküntüsüne benziyor eggplantlover ın kızının döküntüsü de böyleydi yanaklarında. Bir krem kullanıyordu sanırım söndürüyordu o. Geçmiş olsun inşallah biter gider şu alerji illeti.
Hipp biz ilk ay kullandık çok gazı oldu pıtırr pıtır sürekli gazı oluyordu. O zaman sadece gece uykudan çnce 60cc içiyordu. Ona rağmen baya gazı vardı Sma ya geçince kesildi o gaz bizde.
Bizde de yaptı 4.ay aşısı 38,5 a kadar çıkmıştı hatta. 2-3 gün sürdü azaldı geçti sonra.
Benimki 1-2 kere kendi döndü bir daha yok tövbe dönmüyor sıpa. Korktu mu naptı. Neyse çok hareketli olmasın otursun oyuncak oynasın
persmbe vurdracaz çok korkuyorum ins ateş flan yapmaz1 sattir uyanığız çok fena ateşimiz vardı Resmen inleme sesine uyandım hemen larpol verdim elini yüzünü yıkadım şimdi ölçebildim ateşini 37 öncesinde kaçtır bilmiyorum
Kendimi çok kötü hissettim mızmızlanıyordu çok uykum vardı beşiği sallayıp duruyordum yatıyırdu o da allahtan. Uyandım tekrar
geçti gecti cnm çok sukurBez değişiminde oluyor merak etme eczaneden krem aldır sür geçer 3-5 güne
Birde birşey diyeceğim eger fazla kilon varsa, bir kova yoğurdun içine 1 demet dereotu doğra. Koy dolaba aklina geldikçe ye, 1 haftada göbegindeki farkı göreceksin. Vucuttaki ödemi atıyor ve yağ yakıyor. Emzirmede de bir sıkıntı olmuyor. Hatta sütü arttırıyor. Cocuk doktoruna sordum bunu tükedebilirmiyim diye. Çünkü zayıflamak istiyorum ama, kız mamada yemediği icin süttende olmak istemedim. Sorun olmadığını suyu bol içtigin surece sutunde sıkıntı olmaz dedi. Ve ben yogurdu cok tukettim. Ustunede hareket olunca gitti kilolar. Karnimda sezaryan olmasina ragmen sıkılaştı.senin iki bebekte hareketli verirsin tabi 25 kiloyu
Bende spiral taktırdım o şekil korunuyoruz.Adetin 3. Günü taktırdımKızlar günaydın, bişey sormak istiyorum. Benim bebeğim 4 aylık oldu ama hala korunma yöntemini bulamadık. Dün kadın doğuma gittim spiral taktırayım dedim takmadı doktorum. Regl olman şart dedi, normal doğum yapmış olsaydın regl olmasan da takardım dedi muayene etti rahim ağzın çok dar acısına dayanamazsın dedi, doğum kontrol hapı kullan dedi ve yazdı süte geçmeyenden bitince muhtemelen regl olursun o zaman gel dedi. Sizler nasıl korunuyorsunuz? Özel bir konu kimseye soramıyorum da
İki tarafa kendini atıyor sağdan tam dönüyor 2 gündür.Kızlar bebişleri dönenler her iki tarafa da eşit mi dönüyorlar bizim ki sola daha kolay atıyor poposunu
Öncelikle saate şoklar geçirdim senin bebeğin adı gecelerin yargıcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?