2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bez değişiminde oluyor merak etme eczaneden krem aldır sür geçer 3-5 güne

Gunaydiiinn aktif olamıyorum bu aralar kizlar malum tatil dönüşü iş güç temizlik derken bir de üstüne çılgınca meme reddi hayır yani açsın işte emsene yiprandiiimmm yoruldum.. Ama çok şükür tabi haydo da artık iyice oyuncakları tutmaya başladı sağa sola dönüyo karşısında şarkı söyleyince eşlik eder gibi sesler cikariyo çığlık atiyo yaa büyüyorlar hee daha dün gibi kızlar doğum yaptım gazı var hangi bezi kullanıyorsunuz dediğimiz günler hey gidiii

Ay bizim hızlı bebek başladı demek emeklemeye hay maşallah ona benimkide ilk defa bugün desteksiz kendi kendine döndü nasıl mutlu oluyorum her başarısına demekki 1 aya bizimkilerde kısmetse emekleyecek
1 aya mı yok canım 9 aylıkken emekledi benim kızlar baharın kızı Maşşallah erkenci baya. Daha oturacak bizimkiler
Limondan değil de hazır limonataysa içindeki katkı maddesinden olabilir canım alerji. Alerji döküntüsüne benziyor eggplantlover ın kızının döküntüsü de böyleydi yanaklarında. Bir krem kullanıyordu sanırım söndürüyordu o. Geçmiş olsun inşallah biter gider şu alerji illeti.
Hipp biz ilk ay kullandık çok gazı oldu pıtırr pıtır sürekli gazı oluyordu. O zaman sadece gece uykudan çnce 60cc içiyordu. Ona rağmen baya gazı vardı Sma ya geçince kesildi o gaz bizde.
Kızlar 4. Ay aşısı ateş yapan var mı
Bizde de yaptı 4.ay aşısı 38,5 a kadar çıkmıştı hatta. 2-3 gün sürdü azaldı geçti sonra.
Kızlar bebişleri dönenler her iki tarafa da eşit mi dönüyorlar bizim ki sola daha kolay atıyor poposunu
Benimki 1-2 kere kendi döndü bir daha yok tövbe dönmüyor sıpa. Korktu mu naptı. Neyse çok hareketli olmasın otursun oyuncak oynasın

Inanmayacaksınız ama hareket çekmediği bi foto atiyoruz teyzoşlar artık haydo demeyi bırakıp adını mi söylesem sahi neydi adı oğlumun
Ya Maşşallah çok tatlı. Ballandı iyice sıpalar gülüp cevap veriyorlar bir de haydonun kilosu da benim oğlana yakın gibi. Kayınvalidelerdeyiz malum zayıf diyip duruyorlar bebe her ay ortalama 1 kg aldı napsın daha eşim de takıntılı bir de onun yanında söylüyorlar ben mamayı azaltıyorum çaktırmadan memeyi veriyorum hep eşim de zayıfladı mı naptı çocuk diyor tövbe yarabbim aç olsa ağlar benim oğlanı kimse tutamaz açken.

Cecenn i özledim ya kızlar sabah erkenden yazışıyorduk şurda naptı acaba uyku sorununu çözdü mü kızının blup un oğlan nasıl ay hepsini merak ediyorum Tikkabilla nın düzeni oluştu mu sallamadan uyutuyordu başarılı oldu mu acaba ağaçsızkoalanın akıllı kızı akıllı mı halen benim oğlan eskiye nazaran çok iyi elhamdülillah kendini anlatıyor biz de derdini anlıyoruz artık

Benim ki mama almiyo sipa sadece anne sutu öyle ac kaliyo gibi iki gündür ya geçici bi dönem olduğunu biliyorum ama kızımda da meme reddi yaşadım bi on gün halay çekerek emzirmiştim geçici olduğunu bilmek rahatlatiyo.. Haydonun kilosu iyi ya aslında tosun paşa der herkes her kontrolde mama veriyorsan kes mamayı diyolar yarın 4 ay olacak tam

Ya çokmkorktum gece ama şimdi iyi şükür

Kızlar günaydın, bişey sormak istiyorum. Benim bebeğim 4 aylık oldu ama hala korunma yöntemini bulamadık. Dün kadın doğuma gittim spiral taktırayım dedim takmadı doktorum. Regl olman şart dedi, normal doğum yapmış olsaydın regl olmasan da takardım dedi muayene etti rahim ağzın çok dar acısına dayanamazsın dedi, doğum kontrol hapı kullan dedi ve yazdı süte geçmeyenden bitince muhtemelen regl olursun o zaman gel dedi. Sizler nasıl korunuyorsunuz? Özel bir konu kimseye soramıyorum da

persmbe vurdracaz çok korkuyorum ins ateş flan yapmaz
Bez değişiminde oluyor merak etme eczaneden krem aldır sür geçer 3-5 güne
geçti gecti cnm çok sukur

senin iki bebekte hareketli verirsin tabi 25 kiloyu
Birde birşey diyeceğim eger fazla kilon varsa, bir kova yoğurdun içine 1 demet dereotu doğra. Koy dolaba aklina geldikçe ye, 1 haftada göbegindeki farkı göreceksin. Vucuttaki ödemi atıyor ve yağ yakıyor. Emzirmede de bir sıkıntı olmuyor. Hatta sütü arttırıyor. Cocuk doktoruna sordum bunu tükedebilirmiyim diye. Çünkü zayıflamak istiyorum ama, kız mamada yemediği icin süttende olmak istemedim. Sorun olmadığını suyu bol içtigin surece sutunde sıkıntı olmaz dedi. Ve ben yogurdu cok tukettim. Ustunede hareket olunca gitti kilolar. Karnimda sezaryan olmasina ragmen sıkılaştı.

Bende spiral taktırdım o şekil korunuyoruz.Adetin 3. Günü taktırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…