2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Onun gelişinden de belli aceleci olduğu ay ne bileyim ben pek cahilim bu konularda benimkide hemen kalkacak sanıom

Ah baharım iyiki bu gruptasın benim çok kilom yok hedefe 9 kilo var ama göbek lömbür lömbür hep vardı doğum yapınca iyice kaldı

Jadesi senin hamagin nasil bir yerlere götürebiliyorsun ya portatif mi bnm kizda sallanmadan uyumuyor bu gidisle br yere cikamicam yoksa
Kız hamağım benim elim kolum o olmadan bakkala gitmiyorum bile denize misafirliğe her yere onunla gidiyorum rahat resmini atarım ama görümcem den aldım taşıması toplaması kurması kolay

persmbe vurdracaz çok korkuyorum ins ateş flan yapmaz
geçti gecti cnm çok sukur
Ben yapmaz diye düşünüyorum hemşire kontrol et ama yapmaz demişti büyük ihtimal ama kızım dün ilk defa öyle atrşli gördüm ödüm koptu sabah kadar uyumadım çok şükür şimdi iyi

Bq
bahar evolviya yı denedin mi. Bebelac nutri comfor gaz yapmayan mama var o da iyi. Aptamil tatlı olduğu için vermedim ben anne sütü tatsız geliyormuş emmiyormuş

B
. Bana da verdiler daha başlamadım ben de soracaktım kullanan arkadaşlara araştıramadım buraya gelince

Ah baharım iyiki bu gruptasın benim çok kilom yok hedefe 9 kilo var ama göbek lömbür lömbür hep vardı doğum yapınca iyice kaldı
Hergun sayılarca degil bir iki mekik çek anında sıkılasır. Gunde toplamda 10 tane cek bak kaliyormu yağ veya gevşeklik. Cok abrtmana gerek yok, oradaki kasların çalışmasına izin ver yeter. Birde dereotu yogurt bak taş gibi olacaksın. 1 aya hicbirsey kalmaz. Suyada biraz yüklen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…