Yerim gülüşünü maşallah sanaInanmayacaksınız ama hareket çekmediği bi foto atiyoruz teyzoşlarartık haydo demeyi bırakıp adını mi söylesem sahi neydi adı oğlumun
Onun gelişinden de belli aceleci olduğu1 aya mı yok canım 9 aylıkken emekledi benim kızlar baharın kızı Maşşallah erkenci baya. Daha oturacak bizimkiler
Limondan değil de hazır limonataysa içindeki katkı maddesinden olabilir canım alerji. Alerji döküntüsüne benziyor eggplantlover ın kızının döküntüsü de böyleydi yanaklarında. Bir krem kullanıyordu sanırım söndürüyordu o. Geçmiş olsun inşallah biter gider şu alerji illeti.
Hipp biz ilk ay kullandık çok gazı oldu pıtırr pıtır sürekli gazı oluyordu. O zaman sadece gece uykudan çnce 60cc içiyordu. Ona rağmen baya gazı vardı Sma ya geçince kesildi o gaz bizde.
Bizde de yaptı 4.ay aşısı 38,5 a kadar çıkmıştı hatta. 2-3 gün sürdü azaldı geçti sonra.
Benimki 1-2 kere kendi döndü bir daha yok tövbe dönmüyor sıpa. Korktu mu naptı. Neyse çok hareketli olmasın otursun oyuncak oynasın
Ah baharım iyiki bu gruptasınBirde birşey diyeceğim eger fazla kilon varsa, bir kova yoğurdun içine 1 demet dereotu doğra. Koy dolaba aklina geldikçe ye, 1 haftada göbegindeki farkı göreceksin. Vucuttaki ödemi atıyor ve yağ yakıyor. Emzirmede de bir sıkıntı olmuyor. Hatta sütü arttırıyor. Cocuk doktoruna sordum bunu tükedebilirmiyim diye. Çünkü zayıflamak istiyorum ama, kız mamada yemediği icin süttende olmak istemedim. Sorun olmadığını suyu bol içtigin surece sutunde sıkıntı olmaz dedi. Ve ben yogurdu cok tukettim. Ustunede hareket olunca gitti kilolar. Karnimda sezaryan olmasina ragmen sıkılaştı.
Kız hamağım benim elim kolum o olmadan bakkala gitmiyorum bileJadesi senin hamagin nasil bir yerlere götürebiliyorsun ya portatif mi bnm kizda sallanmadan uyumuyor bu gidisle br yere cikamicam yoksa
Ben yapmaz diye düşünüyorum hemşire kontrol et ama yapmaz demişti büyük ihtimal ama kızım dün ilk defa öyle atrşli gördüm ödüm koptu sabah kadar uyumadım çok şükür şimdi iyipersmbe vurdracaz çok korkuyorum ins ateş flan yapmaz
geçti gecti cnm çok sukur
allah'ım şunun bakışına. çapaya mi bakıyon boncuğum şaşkın şaşkınHamakta yan dönme başladı kullanamam 1 aya@baharkk böyle kuzum hamak
Şu buttan bi ısırık alsammmmm ❤❤❤Hamakta yan dönme başladı kullanamam 1 aya@baharkk böyle kuzum hamak
bahar evolviya yı denedin mi. Bebelac nutri comfor gaz yapmayan mama var o da iyi. Aptamil tatlı olduğu için vermedim ben anne sütü tatsız geliyormuş emmiyormuşKizlar sma kullanan kim vardi yeni kutuyu deneyen oldu mu ? Internette de sikayet var kopurmesi ve gaz sulu kaka yapmasi ile alakali. Neden değiştirdiler anlamiyorumki şimdi hangi mamayi alicam bilmiyorum aptamil prosyneo iyiymis diyorlar bir deneyeyim diyorummama degisikligindede kiz tuhaflasiyor of of bugunde sutumu sagayim dedim 1 kasik cikti sadece. Emsin diyr tuttum silikon ucu denedim biraz denedi ama sut gelmeyince agladi itti cocukta napsin ben napim bilmiyorum of ya
Bizim ki yarım tam yüz üstü olmuyor kolu kalıyorİki tarafa kendini atıyor sağdan tam dönüyor 2 gündür.Sağ yatkınlığı hep vardı bizim kızın tamamen dönüyor böcek uğraşa uğraşa
. Bana da verdiler daha başlamadım ben de soracaktım kullanan arkadaşlara araştıramadım buraya gelinceBir de bugün sağlık ocağında vegaferon kan damlasını verdi hemşire kullanmamız için ama ben araştırdığımda bu damla ile ilgili kötü yorumlar gördüm genel olarak gaz ve ishal yapması gibi aranızda bu kan damlasını kullanan var mı acaba
Sivas kuzum serin geceleri uykudan kalktı diye yelek attım sırtına. Sadece iki saat uyudu kaka yapmaya çalışıyorÖncelikle saate şoklar geçirdim senin bebeğin adı gecelerin yargıcı olsunkız sen neredesin bebekte çoraplar yelekler benimki tek zıbın kaç aydır
Masşallah Allah canlarına sağlık versin de karıştırsınlar.Sağol canım benim öyle vallahi. Evi karıştıran böcek sayısı ikiye çıktı.
Bizede vermişlerdi buradaB
. Bana da verdiler daha başlamadım ben de soracaktım kullanan arkadaşlara araştıramadım buraya gelince
Hergun sayılarca degil bir iki mekik çek anında sıkılasır. Gunde toplamda 10 tane cek bak kaliyormu yağ veya gevşeklik. Cok abrtmana gerek yok, oradaki kasların çalışmasına izin ver yeter. Birde dereotu yogurt bak taş gibi olacaksın. 1 aya hicbirsey kalmaz. Suyada biraz yüklenAh baharım iyiki bu gruptasınbenim çok kilom yok hedefe 9 kilo var ama göbek lömbür lömbür hep vardı doğum yapınca iyice kaldı
allah'ım şunun bakışına. çapaya mi bakıyon boncuğum şaşkın şaşkın
Tabiki paket mi yapayım burda mı yersinŞu buttan bi ısırık alsammmmm ❤❤❤
O zaman yaklaştınız benimkide 2 gündür dönebildi 2 3 haftadır yarım dönüyorduBizim ki yarım tam yüz üstü olmuyor kolu kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?