Ay doğru orası serin olurSivas kuzum serin geceleri uykudan kalktı diye yelek attım sırtına. Sadece iki saat uyudu kaka yapmaya çalışıyor
Tamam bebeğim 2 gündür leslie 100 tane ip atlıyorum mekik çok çekemiyorum ama bi 10 tane çekerim perşembe pazar var hemen dereotu alıyorum suyla alakalı bi sıkıntım yok günde 3 litreyi geçkin içitorumHergun sayılarca degil bir iki mekik çek anında sıkılasır. Gunde toplamda 10 tane cek bak kaliyormu yağ veya gevşeklik. Cok abrtmana gerek yok, oradaki kasların çalışmasına izin ver yeter. Birde dereotu yogurt bak taş gibi olacaksın. 1 aya hicbirsey kalmaz. Suyada biraz yüklen
Off off ellerine saglikkkk güzel mutlu günlerde yiyin canım benim ❤Kış hazırlıkları nız ne durumda ben bittim artık.
Eki Görüntüle 2673891 Eki Görüntüle 2673889 Eki Görüntüle 2673890
Lesli ile zayıflayan arkadasimi görsen şok olursuuun mitoz bölünme yaşadı resmenTamam bebeğim 2 gündür leslie 100 tane ip atlıyorum mekik çok çekemiyorum ama bi 10 tane çekerim perşembe pazar var hemen dereotu alıyorum suyla alakalı bi sıkıntım yok günde 3 litreyi geçkin içitorum
Aynen benimki de oyle kolunu cekemiyo henüz uğraşıyo bi de kıpkırmızı oluyoBizim ki yarım tam yüz üstü olmuyor kolu kalıyor
Benimkide boyle ama demir o yuzden ayrilsada baya agir bir tanede annemlere alim diyorum yoksa benimki asla uyumaz annem gerci bebek icin duvarlarini deliyor sagolsunHamakta yan dönme başladı kullanamam 1 aya@baharkk böyle kuzum hamak
Yok cnm hipp denedim hippte gaz daha fazla oldu sanki aptamil klasik olandan denemistim cok kopurme ve gaz yapmisti conformilde de kabiz oldu aslinda 3 gun yapmamsti ben direk kabiz diye uyararak yaptirmistim bilemedim yani conformilde gazi hic olmadi ama. Golden goat denemek istiyorum elimde buyuk kutu eski uretim sma var onu bitireyim bakacam duruma gore. Bu arada her mamanin yorumunda kotu birsey yaziyor cesaretim kiriliyor.Bq
bahar evolviya yı denedin mi. Bebelac nutri comfor gaz yapmayan mama var o da iyi. Aptamil tatlı olduğu için vermedim ben anne sütü tatsız geliyormuş emmiyormuş
Benimkide yapamiyor canim hatta yatırıyorum ya sirt ustu hic donmeye niyeti yok isterse doner aslinda ama ugrasmiyor gecen yastigin uzerinden yuzustu donmustu tabj kolu altta kalmis bagiriyorduBizim ki yarım tam yüz üstü olmuyor kolu kalıyor
Hep eşim korundu benim bu zamana kadar yumurtlama dönemlerinde ekstra dikkat ettik.tüplerimi kestirdim ben artık kafam rahat şükür. Günah diye yaptırma çekincem vardı. Gebelik kolestazı çıkıınca doktor direk dedi bundan sonra bebek düşünüyorsan bu hastalık daha erken ortaya çıkabilir bebek çok küçük doğar sıkıntı yaşarsın falan dedi ben zaten kestirmek istiyorum dedim o da benim ds tavsiyem o yönde olur diyince ekstra rahatladımKızlar günaydın, bişey sormak istiyorum. Benim bebeğim 4 aylık oldu ama hala korunma yöntemini bulamadık. Dün kadın doğuma gittim spiral taktırayım dedim takmadı doktorum. Regl olman şart dedi, normal doğum yapmış olsaydın regl olmasan da takardım dedi muayene etti rahim ağzın çok dar acısına dayanamazsın dedi, doğum kontrol hapı kullan dedi ve yazdı süte geçmeyenden bitince muhtemelen regl olursun o zaman gel dedi. Sizler nasıl korunuyorsunuz? Özel bir konu kimseye soramıyorum da
Maşşallah canım ellerine sağlık afiyetle yemek nasip olur inşallah. 2 küçük bebeyle iyi yapmışsın nazar olmasın sanaKış hazırlıkları nız ne durumda ben bittim artık.
Eki Görüntüle 2673891 Eki Görüntüle 2673889 Eki Görüntüle 2673890
Ay evet ya çok pahalı amaAy doğru orası serin olurkuzum bu kıza uyku eğitimi şart olacak belli oldu
Hahahaha bakalım çok yatmıyor öğrenecek miAynen benimki de oyle kolunu cekemiyo henüz uğraşıyo bi de kıpkırmızı oluyo
Sağ ol canım bunlar bugün yaptıklarım domatesleri Bir de direkt Çiğden de koydum. Bir de meyveleri koydum bu hafta hep çalıştım. Vallahi oğlum uyanıkken evin işlerini yapıyorum. Sonra öğlen uykusuna kızla ikisini bir yatırıyorum. Onlar uyanana kadar ne kadar yapabilirsem. Genelde hep işlerim yarım kalıyor,sonra tekrar uyuttuğumda devam ediyorumMaşşallah canım ellerine sağlık afiyetle yemek nasip olur inşallah. 2 küçük bebeyle iyi yapmışsın nazar olmasın sana
Sağ ol canım benimOff off ellerine saglikkkk güzel mutlu günlerde yiyin canım benim ❤
Yaparsın canım sen de yakında yaparsın, hele bir bebeğin bir düzene girsin. Girmese de sen bu sefer bir şekle sokarsın. Hem kız ben kötü bir anneyim. Onlar bir yandan bağırır ben bir yandan şarkı söylerim,Ve onlar pes eder. Siz bebeklerinize çok güzel bakıyorsunuz. En ince ayrıntısına kadar dikkat ve Özen gösteriyorsunuz. Ben harala gürele büyütüyorum.
Yaa oyle deme bence sen mukemmel bir annesin ❤ iki cocuk dile kolay. Ama soylim kizin cok uslu olacak ben oyle hissettim. Resimlerdede cok masum duruyor. Benimki tam canavar o kadar ilgi gosterdigim halde bana bagiriyorYaparsın canım sen de yakında yaparsın, hele bir bebeğin bir düzene girsin. Girmese de sen bu sefer bir şekle sokarsın. Hem kız ben kötü bir anneyim. Onlar bir yandan bağırır ben bir yandan şarkı söylerim,Ve onlar pes eder. Siz bebeklerinize çok güzel bakıyorsunuz. En ince ayrıntısına kadar dikkat ve Özen gösteriyorsunuz. Ben harala gürele büyütüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?