2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tamam bebeğim 2 gündür leslie 100 tane ip atlıyorum mekik çok çekemiyorum ama bi 10 tane çekerim perşembe pazar var hemen dereotu alıyorum suyla alakalı bi sıkıntım yok günde 3 litreyi geçkin içitorum

Tamam bebeğim 2 gündür leslie 100 tane ip atlıyorum mekik çok çekemiyorum ama bi 10 tane çekerim perşembe pazar var hemen dereotu alıyorum suyla alakalı bi sıkıntım yok günde 3 litreyi geçkin içitorum
Lesli ile zayıflayan arkadasimi görsen şok olursuuun mitoz bölünme yaşadı resmen eminim faydasını görürsün jadecimm

Hamakta yan dönme başladı kullanamam 1 aya @baharkk böyle kuzum hamak
Benimkide boyle ama demir o yuzden ayrilsada baya agir bir tanede annemlere alim diyorum yoksa benimki asla uyumaz annem gerci bebek icin duvarlarini deliyor sagolsun iste annelik
Bq

bahar evolviya yı denedin mi. Bebelac nutri comfor gaz yapmayan mama var o da iyi. Aptamil tatlı olduğu için vermedim ben anne sütü tatsız geliyormuş emmiyormuş
Yok cnm hipp denedim hippte gaz daha fazla oldu sanki aptamil klasik olandan denemistim cok kopurme ve gaz yapmisti conformilde de kabiz oldu aslinda 3 gun yapmamsti ben direk kabiz diye uyararak yaptirmistim bilemedim yani conformilde gazi hic olmadi ama. Golden goat denemek istiyorum elimde buyuk kutu eski uretim sma var onu bitireyim bakacam duruma gore. Bu arada her mamanin yorumunda kotu birsey yaziyor cesaretim kiriliyor.
Bizim ki yarım tam yüz üstü olmuyor kolu kalıyor
Benimkide yapamiyor canim hatta yatırıyorum ya sirt ustu hic donmeye niyeti yok isterse doner aslinda ama ugrasmiyor gecen yastigin uzerinden yuzustu donmustu tabj kolu altta kalmis bagiriyordu

Hep eşim korundu benim bu zamana kadar yumurtlama dönemlerinde ekstra dikkat ettik.tüplerimi kestirdim ben artık kafam rahat şükür. Günah diye yaptırma çekincem vardı. Gebelik kolestazı çıkıınca doktor direk dedi bundan sonra bebek düşünüyorsan bu hastalık daha erken ortaya çıkabilir bebek çok küçük doğar sıkıntı yaşarsın falan dedi ben zaten kestirmek istiyorum dedim o da benim ds tavsiyem o yönde olur diyince ekstra rahatladım

Maşşallah canım ellerine sağlık afiyetle yemek nasip olur inşallah. 2 küçük bebeyle iyi yapmışsın nazar olmasın sana
Sağ ol canım bunlar bugün yaptıklarım domatesleri Bir de direkt Çiğden de koydum. Bir de meyveleri koydum bu hafta hep çalıştım. Vallahi oğlum uyanıkken evin işlerini yapıyorum. Sonra öğlen uykusuna kızla ikisini bir yatırıyorum. Onlar uyanana kadar ne kadar yapabilirsem. Genelde hep işlerim yarım kalıyor,sonra tekrar uyuttuğumda devam ediyorum

N Nehir8077 canim masallah ya sana helal olsun valla ben evi bile supuremiyorum
Yaparsın canım sen de yakında yaparsın, hele bir bebeğin bir düzene girsin. Girmese de sen bu sefer bir şekle sokarsın. Hem kız ben kötü bir anneyim. Onlar bir yandan bağırır ben bir yandan şarkı söylerim,Ve onlar pes eder. Siz bebeklerinize çok güzel bakıyorsunuz. En ince ayrıntısına kadar dikkat ve Özen gösteriyorsunuz. Ben harala gürele büyütüyorum.

Yaa oyle deme bence sen mukemmel bir annesin ❤ iki cocuk dile kolay. Ama soylim kizin cok uslu olacak ben oyle hissettim. Resimlerdede cok masum duruyor. Benimki tam canavar o kadar ilgi gosterdigim halde bana bagiriyor

Kizlar bugun isyerinden aradilar ne yapmayi düşünüyorsun biz seni bekliyoruzama biz net bir tarih verir misin yada gelmek istemezsende bütçe calisiyoruz ona gore bize haber ver diye. Ben su zamana kadar gelicem diye konusmustum ama bebegim cok ufak birde bakacak kimsem yok yani varda yok kimseye güvenemiyorum aslinda tazminatimi alip biraksam isi iyi olur ama esim calismamdan yana bir yandan haklida calismak guzel cunku ama bebek iste.. ucretsizin tamamini kullanirsam kiz 8 aylik olacak o zaman duzene girer mi ablam bakabilir mi napacagimi bilemiyorum kafam cok karisik. Tazminatimi verseler 1 bucuk yasina kadar idare etsem ama sonrasinda esimin maasi idare etmezse yine ise baslamak zorundayim. Nasil olur bilmiyorum ne zormus. Iyi bakan birisi olsa aklim kalmasa bslamak istiyorum ama of of

Birde biraz daha buyudugunde bırakmak zor olacak gibi simdide iyi bakamazlar kiz surekli sallanıyor uyutuyorum bir sekilde ama onlar benim gibi bakamaz eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…