- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Bizde de var sırt üstü yatıyor yastık ve sıcak kaynaklı olduğunu düşünüyorumKizlar ya kizin ensesinde kizariklik farkettm neden olmus olabilirEki Görüntüle 2674035 Eki Görüntüle 2674035 Eki Görüntüle 2674036
Kardesini pek sevmiyor ama bazen mış gibi yapiyor bazen krizalerjiyi basite aldim bilmeyince bir sure sonra daha denemistim bir kac ay sonra bir yil sonra hep butun vucut abartı benek kusma oldu bronşit oldu bebek yogun bakiminda kaldi . En son 6 yasina kadar vermicez dedi doktor. Yogurt corbasina yumurta katiyoruz ya onu vereyim demistim kek denemistim her seferinde acillik olduk . Iste sadece eser miktarlar ciltte tepki olusturmuyor oda iştahsızlık yapiyor . mercimek alerjisi gecti . Fasulye gecmedi Antep fıstığı aşırı tepki verdi vücudu. Patlican a var . Zaten bu alerji yuzunden istahsiz bir cocuk oldu hep . Simdi kardes kıskançlığı da olunca su ile yasiyoruz nerdeyse
1 aya mı yok canım 9 aylıkken emekledi benim kızlar baharın kızı Maşşallah erkenci baya. Daha oturacak bizimkiler
Limondan değil de hazır limonataysa içindeki katkı maddesinden olabilir canım alerji. Alerji döküntüsüne benziyor eggplantlover ın kızının döküntüsü de böyleydi yanaklarında. Bir krem kullanıyordu sanırım söndürüyordu o. Geçmiş olsun inşallah biter gider şu alerji illeti.
Hipp biz ilk ay kullandık çok gazı oldu pıtırr pıtır sürekli gazı oluyordu. O zaman sadece gece uykudan çnce 60cc içiyordu. Ona rağmen baya gazı vardı Sma ya geçince kesildi o gaz bizde.
Bizde de yaptı 4.ay aşısı 38,5 a kadar çıkmıştı hatta. 2-3 gün sürdü azaldı geçti sonra.
Benimki 1-2 kere kendi döndü bir daha yok tövbe dönmüyor sıpa. Korktu mu naptı. Neyse çok hareketli olmasın otursun oyuncak oynasın
Cecenn i özledim ya kızlar sabah erkenden yazışıyorduk şurda naptı acaba uyku sorununu çözdü mü kızınınblup un oğlan nasıl ay hepsini merak ediyorum Tikkabilla nın düzeni oluştu mu sallamadan uyutuyordu başarılı oldu mu acaba ağaçsızkoalanın akıllı kızı akıllı mı halen benim oğlan eskiye nazaran çok iyi elhamdülillah kendini anlatıyor biz de derdini anlıyoruz artık
Bahaaaaarrr helal sana kiz iki küçük cocukla yaptiklarin hic kolay da degil az da degilKış hazırlıkları nız ne durumda ben bittim artık.
Eki Görüntüle 2673891 Eki Görüntüle 2673889 Eki Görüntüle 2673890
Hamakta yan dönme başladı kullanamam 1 aya@baharkk böyle kuzum hamak
Kış hazırlıkları nız ne durumda ben bittim artık.
Eki Görüntüle 2673891 Eki Görüntüle 2673889 Eki Görüntüle 2673890
Minikbebegime nolmus profilinde üzgün yazıyor pek etliye sütlüyede karışmaz noldu acaba
Inanmayacaksınız ama hareket çekmediği bi foto atiyoruz teyzoşlarartık haydo demeyi bırakıp adını mi söylesem sahi neydi adı oğlumun
Sor içindeki prensesten gözüm hamagi gördü mü tokanla birlikte yerim ben seni fıstığımmmHamakta yan dönme başladı kullanamam 1 aya@baharkk böyle kuzum hamak
Canım sana tavsiyem çalışmaya başlaman yönünde olur. İşini de seviyordun öyle hatırlıyorum. Kızına kimse bakamaz senden başka gibi geliyor şimdi sana ama inan öyle olmayacak. Bakan kişi düzene bile sokabilir. Benim öyle oldu kızlarımda 4 aylıkken başlamıştım işe yarım gün gidiyordum mutlu anne mutlu bebekKizlar bugun isyerinden aradilar ne yapmayi düşünüyorsun biz seni bekliyoruzama biz net bir tarih verir misin yada gelmek istemezsende bütçe calisiyoruz ona gore bize haber ver diye. Ben su zamana kadar gelicem diye konusmustum ama bebegim cok ufak birde bakacak kimsem yok yani varda yok kimseye güvenemiyorum aslinda tazminatimi alip biraksam isi iyi olur ama esim calismamdan yana bir yandan haklida calismak guzel cunku ama bebek iste.. ucretsizin tamamini kullanirsam kiz 8 aylik olacak o zaman duzene girer mi ablam bakabilir mi napacagimi bilemiyorum kafam cok karisik. Tazminatimi verseler 1 bucuk yasina kadar idare etsem ama sonrasinda esimin maasi idare etmezse yine ise baslamak zorundayim. Nasil olur bilmiyorumne zormus. Iyi bakan birisi olsa aklim kalmasa bslamak istiyorum ama of of
Canim biz iki cocukla totomuzu yataga zor atiyoruzKızlar günaydın, bişey sormak istiyorum. Benim bebeğim 4 aylık oldu ama hala korunma yöntemini bulamadık. Dün kadın doğuma gittim spiral taktırayım dedim takmadı doktorum. Regl olman şart dedi, normal doğum yapmış olsaydın regl olmasan da takardım dedi muayene etti rahim ağzın çok dar acısına dayanamazsın dedi, doğum kontrol hapı kullan dedi ve yazdı süte geçmeyenden bitince muhtemelen regl olursun o zaman gel dedi. Sizler nasıl korunuyorsunuz? Özel bir konu kimseye soramıyorum da
Su karizmaya haydo denir mi hic yok olmaz büyümüş genc oglan olmus bu bakışlari grubun kizlari görmesinInanmayacaksınız ama hareket çekmediği bi foto atiyoruz teyzoşlarartık haydo demeyi bırakıp adını mi söylesem sahi neydi adı oğlumun
bnmkide cok terliyor sanrim ondan oldu. Eşim saclarini kestrelim diuor ama bn kıyamıyorumBizde de var sırt üstü yatıyor yastık ve sıcak kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Esimle konuştuk Kasim da başlıcam insallah Allahin izniyle Allahim onu korusun cok tedirginimCanım sana tavsiyem çalışmaya başlaman yönünde olur. İşini de seviyordun öyle hatırlıyorum. Kızına kimse bakamaz senden başka gibi geliyor şimdi sana ama inan öyle olmayacak. Bakan kişi düzene bile sokabilir. Benim öyle oldu kızlarımda 4 aylıkken başlamıştım işe yarım gün gidiyordum mutlu anne mutlu bebek ☺ kafam dağılıyor koşa koşa bebeğimi kucaklıyor sarılıp uyuyorduk. Bakıcım çok iyi baktı uyutamaz diyordum kolayca uyuttu, kahvaltısını yaptırır oyun oynardı. Bakan kişiye göre şekilleniyor bebekler de bir süre sonra. Keşke şu hastalık olmasa da işe başlasaydım ben de yarım gün giidp gelecektimmalum çalışınca herşey düzene gidiyor.
Cok ugrastin canim sen insallah sutun bol bol gelir oglusunda likir likir icer. Ben dun gece mamayi yapip esimin yanina gidip uzanmisim yatakta mama salliyormusum hayal mayal hatırlıyorum. Gece kac kez zıplayarak kalkıyorum cocugun gazini aldimmi mamasi nerde diye ben bu tembellikle birde kalkip emzirecem he yok bende is yokmus onu anladimKızlar face de emzirme akademisi grubuna üye oldum bayadır istek atmıştım aslında ama meğer sorularını cevaplamamışım. Neyse yarın gidip alıştırma bardağı alacam biberonu bırakacaz 3 aydan sonra alıştırma bardağıyla verin diyorlar. Hazır kaynanamdayken kendimi kampa aldım zaten sürekli başındayım uykuda mıkırdasa memeyi ağzına sokuyorum. Gece 1 kere uyanıp yalap şalap emip mama içip uyuyordu artık o kadar beklemiycem sık emzirecem gece de sütüm azaldı çünkü.2-3 gündür meme reddi daha az çok şükür. Bugün baya emdi hatta. Ne kadar verirsem o kadar uzaklaşmıyor onu farkettim. Ve süt üretimi kesinlikle sık emzirmeye bağlı ne yersen ye farketmiyor sık emmezse bebek.biz de her emmesinin sonuna biberonla takviye verdik iyice doysun aç kalmasın diye. İster istemez bu kez emme arası açıldı. Açıldıkça süt azaldı azaldıkça emmek istemedi. Kısır döngü resmen. Bakalım toparlamaya çalışıyorum Allahın izniyle olur inşallah
Cok ugrastin canim sen insallah sutun bol bol gelir oglusunda likir likir icer. Ben dun gece mamayi yapip esimin yanina gidip uzanmisim yatakta mama salliyormusum hayal mayal hatırlıyorum. Gece kac kez zıplayarak kalkıyorum cocugun gazini aldimmi mamasi nerde diye ben bu tembellikle birde kalkip emzirecem he yok bende is yokmus onu anladim
Ya ben düzenli yapamıyorum spor istikrarım yok ama en azından emek veriyorum diye az yiyorum 3 4 kilo versem ohh ne alaLesli ile zayıflayan arkadasimi görsen şok olursuuun mitoz bölünme yaşadı resmeneminim faydasını görürsün jadecimm
Ahaha kiz burda bi konuda iste kiz derdini anlatmis bende kaynanadan cekiyorm ya yorm yaptm iste kizin biri de yazmis iyi olmus da hak ediyosn vs yazk hamile bi de e derdi ceken anlar ya hani. Bende oyle kotu biseyde yazmadm ama sinirden sen kimsn gibi yazamiyorm da korkudan oyle seyler yazdm 24 saat uyari aldm şükür uzun vermediler sureyi ama diger kiz daha giremiyo iyi oldu onaMinikbebegime nolmus profilinde üzgün yazıyor pek etliye sütlüyede karışmaz noldu acaba
Aynen valla tartisma da degildi aslinda terbiyesiz bisey asla yazmadm ama o da olmuyomus uyari aldm 24 saatlkbilmem kibelki bdv de biriyle tartismistir..
Ya eşim olmasa bende taşıyamam tabi o olmadan bakkala gitmiyorumBenimkide boyle ama demir o yuzden ayrilsada baya agir bir tanede annemlere alim diyorum yoksa benimki asla uyumaz annem gerci bebek icin duvarlarini deliyor sagolsuniste annelik
Yok cnm hipp denedim hippte gaz daha fazla oldu sanki aptamil klasik olandan denemistim cok kopurme ve gaz yapmisti conformilde de kabiz oldu aslinda 3 gun yapmamsti ben direk kabiz diye uyararak yaptirmistim bilemedim yani conformilde gazi hic olmadi ama. Golden goat denemek istiyorum elimde buyuk kutu eski uretim sma var onu bitireyim bakacam duruma gore. Bu arada her mamanin yorumunda kotu birsey yaziyor cesaretim kiriliyor.
Benimkide yapamiyor canim hatta yatırıyorum ya sirt ustu hic donmeye niyeti yok isterse doner aslinda ama ugrasmiyor gecen yastigin uzerinden yuzustu donmustu tabj kolu altta kalmis bagiriyordu
Fiyat araştırmadım ne kadar ki kuzumAy evet ya çok pahalı ama
Bu şey değil mi ya BEN@bhrumtdru canim masallah ya sana helal olsun valla ben evi bile supuremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?