2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

bizim de iştahsız bebek oldugundan beri ya o su derdi hic bitmiyor..boyuna su iciyoruz..en olmadik zamanda su iciyoruz..tam bebek alti temizlerken ya da beslerken

kıyamam ben oğluşuna .. yavrum benim..tez zamanda hepimizin çocukları atlatsın insAllah alerjilerini

Eki Görüntüle 2673676 Bu saatte oyun halısında oynamayan da ne biliyim

hahhahaha

aaa o saat önemli bizimde gece oyunlarımız coktu.azalttim.belki uyaranlar azalırsa uyur diye umut fakirin ekmegi

ahh ahh egg olaydı birlikte atlatacaktik napıyor acaba? insAllah iyilesme baslamistir.

haklisin bence de alerji.cunku gecmeye basladi icmedigimden beri

gün gectikce sanki kolaylaşıyor ama aşı zamanları bu sözümü bana yutturuyor

kızları ben de çok merak ediyorum...

tikkanin gecmisi alintilamasini

blupun şu ifade ile konusmasini indirim haberlerini

egg in alerjisini

cecenin uyku egitimini

koalayı merak etmiyorum.uslu kiziyla kesin iyidir o son zamanlar benim ona alıntı yaptıgım hicbirseye cevap yazmıyordu zaten.

nedensiz bir sogukluk olusmustu

neyse kızlar okuyorsaniz uc defa tık tık vurun

isin esprisi insAllah okurlar da gelirler geri

Hamakta yan dönme başladı kullanamam 1 aya @baharkk böyle kuzum hamak

peki seker pare teyzesi bu kizı yese bitirseeeeee ogluma mi istesem napsam

helal olsunnnn kız sana

masAllah kırkbirbuçukkere

ya ben o kadar karniyariklik yapsam ev ates topuna doner..ev cok sicak..neredeyse kendimize bile yemek yapasim yok

domatesleri pisirip mi koydun? ne kadar süre kaynattin ? sonrasinda kavanozları da tencerede tekrar kaynattin mi? sorular ve cevaplar bölümüne hosgeldiginiz efeem

Canım sana tavsiyem çalışmaya başlaman yönünde olur. İşini de seviyordun öyle hatırlıyorum. Kızına kimse bakamaz senden başka gibi geliyor şimdi sana ama inan öyle olmayacak. Bakan kişi düzene bile sokabilir. Benim öyle oldu kızlarımda 4 aylıkken başlamıştım işe yarım gün gidiyordum mutlu anne mutlu bebek kafam dağılıyor koşa koşa bebeğimi kucaklıyor sarılıp uyuyorduk. Bakıcım çok iyi baktı uyutamaz diyordum kolayca uyuttu, kahvaltısını yaptırır oyun oynardı. Bakan kişiye göre şekilleniyor bebekler de bir süre sonra. Keşke şu hastalık olmasa da işe başlasaydım ben de yarım gün giidp gelecektim malum çalışınca herşey düzene gidiyor.

Canim biz iki cocukla totomuzu yataga zor atiyoruz bir iki oldu onda da prez. Kullandik . Biraz büyüsün rahata erersek bende spiral düşünüyorum am biliyorsun ki onda da dikkat etmek lazim kaza kurşununu topugumuza sıkmayalım

Kızlar face de emzirme akademisi grubuna üye oldum bayadır istek atmıştım aslında ama meğer sorularını cevaplamamışım. Neyse yarın gidip alıştırma bardağı alacam biberonu bırakacaz 3 aydan sonra alıştırma bardağıyla verin diyorlar. Hazır kaynanamdayken kendimi kampa aldım zaten sürekli başındayım uykuda mıkırdasa memeyi ağzına sokuyorum. Gece 1 kere uyanıp yalap şalap emip mama içip uyuyordu artık o kadar beklemiycem sık emzirecem gece de sütüm azaldı çünkü.2-3 gündür meme reddi daha az çok şükür. Bugün baya emdi hatta. Ne kadar verirsem o kadar uzaklaşmıyor onu farkettim. Ve süt üretimi kesinlikle sık emzirmeye bağlı ne yersen ye farketmiyor sık emmezse bebek.biz de her emmesinin sonuna biberonla takviye verdik iyice doysun aç kalmasın diye. İster istemez bu kez emme arası açıldı. Açıldıkça süt azaldı azaldıkça emmek istemedi. Kısır döngü resmen. Bakalım toparlamaya çalışıyorum Allahın izniyle olur inşallah

Bizde de var sırt üstü yatıyor yastık ve sıcak kaynaklı olduğunu düşünüyorum
bnmkide cok terliyor sanrim ondan oldu. Eşim saclarini kestrelim diuor ama bn kıyamıyorum
Esimle konuştuk Kasim da başlıcam insallah Allahin izniyle Allahim onu korusun cok tedirginim insallh iyi olur hersey Kasimda 7 aylik olacak

Cok ugrastin canim sen insallah sutun bol bol gelir oglusunda likir likir icer. Ben dun gece mamayi yapip esimin yanina gidip uzanmisim yatakta mama salliyormusum hayal mayal hatırlıyorum. Gece kac kez zıplayarak kalkıyorum cocugun gazini aldimmi mamasi nerde diye ben bu tembellikle birde kalkip emzirecem he yok bende is yokmus onu anladim

Valla ben de dün gece uyurken karar verdim emzirecem diye gece eşime sesleniyordum mamayı hazırlaaa kızlarda 2 saate bir emzirmeye kalkardım mecbur ee tabi süt de bol olurdu. Bunda dediğin gibi mamaya bebek nasıl alışıyorsa anne de alışıyor rahata. Ne bileyim bakalım elimden geldiğince alsın diye uğraşıyorum en azından ek gıdaya geçince sadece anne sütüyle devam ederiz diye umut ediyorum bakalım kısmet

Lesli ile zayıflayan arkadasimi görsen şok olursuuun mitoz bölünme yaşadı resmen eminim faydasını görürsün jadecimm
Ya ben düzenli yapamıyorum spor istikrarım yok ama en azından emek veriyorum diye az yiyorum 3 4 kilo versem ohh ne ala bide benim kız 2 gündür kucağımdayken yapıyorum uyuyor her türlü kardayım bakalım ne kadar giderse

Minikbebegime nolmus profilinde üzgün yazıyor pek etliye sütlüyede karışmaz noldu acaba
Ahaha kiz burda bi konuda iste kiz derdini anlatmis bende kaynanadan cekiyorm ya yorm yaptm iste kizin biri de yazmis iyi olmus da hak ediyosn vs yazk hamile bi de e derdi ceken anlar ya hani. Bende oyle kotu biseyde yazmadm ama sinirden sen kimsn gibi yazamiyorm da korkudan oyle seyler yazdm 24 saat uyari aldm şükür uzun vermediler sureyi ama diger kiz daha giremiyo iyi oldu ona

Ya eşim olmasa bende taşıyamam tabi o olmadan bakkala gitmiyorum sadece balkona gidiyorum tek mesafeannelik işte ya ben uzağım kimsede duvarını delmez bana acaba ofise mi delsem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…