2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Birde biraz daha buyudugunde bırakmak zor olacak gibi simdide iyi bakamazlar kiz surekli sallanıyor uyutuyorum bir sekilde ama onlar benim gibi bakamaz eminim
Ahhh ahhh valla çok zor bi karar kime bırakacağız el bizim givi bakar mı ben çalışmayı çok özledim evde bunalıom

Bende çok özledim hepsini

Yemek serbest ama verir miyim bilmem kız evi naz evi ahh ahh büyütecekler de evlenip gidecekler demi ben gücüm yettiğince doğurayım bari

Kizlar oyun halisini sparis verdim sonunda 3 4 güne elime ulaşır oğluş oynar icinde. Ama bu yikanir mi silinir mi nasil olacak kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20200811-221413_Chrome.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20200811-221407_Chrome.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 36
Ben o kısma hiç bakmıyorum ağzı olan konuşuyor herkes çok bilmiş en iyisi hiç bulaşmamak

Kuzum isilik gibi görünüyor. Ama bilemedim bir doktor görse mi acaba

Ben o kdar da eski degilim canm hamileligim ilerlemisti buraya geldigimde snra pek yazmadn mi sen yda ben bilemedim pek hafiz oyle iyi degil valla benm
Seni hatrlıyrum geç katlmştn evetben kıdemlilerdenm ama son zamnlarda yazamadm iki bebekli uzun bi tatile çıkınca telfnu elime almk nasip olmadı

Hala yazanlar varmış buraya bi bakiyim dedim şaşırdımnabersiniz kızlar? Beni de hiç soran olmamış yahu kendi aranızda sohbetleşmişsiniz aşkolsun
Selam canım biz buralardayız bebekleri birlikte büyütüyoruz hamilelik bitince neden yazmayalım ki önce soru için girip 9 ay sonunda sanal arkadaş olduk valla 1 hafta gitmeyim beni de kimse sormaz girmeyince oluyormalesef

Aman boşver onları sen çeken bilir dediğin gibi
Aynen valla okumasam oyle yazmazdm da iste elim durmadı napim
Seni hatrlıyrum geç katlmştn evetben kıdemlilerdenm ama son zamnlarda yazamadm iki bebekli uzun bi tatile çıkınca telfnu elime almk nasip olmadı
Ayyy bende tatile ciksam da telefnu elime almasam dicem de ay ben yapamam telefnsuz

Bebişleriniz nasıl kızlar iyimisiniz? Benm gibi hala adet olmayan var mı?
Ben hala olmadım ben normalde de doğru düzgün olmazdım bu durum beni şaşırtmadı benim kız iyi çok şükür senin bebişler nasıl anlaşıyorlar mı yoğunsundur tabi 2 bebekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…