Ahhh ahhh valla çok zor bi karar kime bırakacağız el bizim givi bakar mı ben çalışmayı çok özledim evde bunalıomBirde biraz daha buyudugunde bırakmak zor olacak gibi simdide iyi bakamazlar kiz surekli sallanıyor uyutuyorum bir sekilde ama onlar benim gibi bakamaz eminim
Canım benimkinde doğduğundan beri var bizde gül derler buna ciddi bişey değil diye biliyorumKizlar ya kizin ensesinde kizariklik farkettm neden olmus olabilirEki Görüntüle 2674035 Eki Görüntüle 2674035 Eki Görüntüle 2674036
Bende çok özledim hepsinibizim de iştahsız bebek oldugundan beri yao su derdi hic bitmiyor..boyuna su iciyoruz..en olmadik zamanda su iciyoruz..tam bebek alti temizlerken ya da beslerken
kıyamam ben oğluşuna .. yavrum benim..tez zamanda hepimizin çocukları atlatsın insAllah alerjilerini
hahhahaha
aaa o saat önemlibizimde gece oyunlarımız coktu.azalttim.belki uyaranlar azalırsa uyur diye umut fakirin ekmegi
ahh ahh egg olaydı birlikte atlatacaktiknapıyor acaba? insAllah iyilesme baslamistir.
haklisin bence de alerji.cunku gecmeye basladi icmedigimden beri
gün gectikce sanki kolaylaşıyor ama aşı zamanları bu sözümü bana yutturuyor
kızları ben de çok merak ediyorum...
tikkanin gecmisi alintilamasini
blupunşu ifade ile konusmasini indirim haberlerini
egg in alerjisini
cecenin uyku egitimini
koalayı merak etmiyorum.uslu kiziyla kesin iyidiro son zamanlar benim ona alıntı yaptıgım hicbirseye cevap yazmıyordu zaten.
nedensiz bir sogukluk olusmustu
neyse kızlar okuyorsaniz uc defa tık tık vurun
isin esprisi insAllah okurlar da gelirler geri
Yemek serbest ama verir miyim bilmempeki seker pare teyzesi bu kizı yese bitirseeeeeeogluma mi istesem napsam
helal olsunnnn kız sana
masAllah kırkbirbuçukkere
ya ben o kadar karniyariklik yapsam ev ates topuna doner..ev cok sicak..neredeyse kendimize bile yemek yapasim yok
domatesleri pisirip mi koydun? ne kadar süre kaynattin ? sonrasinda kavanozları da tencerede tekrar kaynattin mi? sorular ve cevaplar bölümüne hosgeldiginiz efeem
Yaaa yerim seniSor içindeki prensesten gözüm hamagi gördü mü tokanla birlikte yerim ben seni fıstığımmm
Ben o kısma hiç bakmıyorum ağzı olan konuşuyor herkes çok bilmiş en iyisi hiç bulaşmamakAhaha kiz burda bi konuda iste kiz derdini anlatmis bende kaynanadan cekiyorm ya yorm yaptm iste kizin biri de yazmis iyi olmus da hak ediyosn vs yazk hamile bi de e derdi ceken anlar ya hani. Bende oyle kotu biseyde yazmadm ama sinirden sen kimsn gibi yazamiyorm da korkudan oyle seyler yazdm 24 saat uyari aldm şükür uzun vermediler sureyi ama diger kiz daha giremiyo iyi oldu ona
Kuzum isilik gibi görünüyor. Ama bilemedim bir doktor görse mi acabakızlar ben limon tuketiyorum sıkıntı yok diye gittim limonata ictim..ve kizimin kollar boyle oldu..hic derisine alerji görmemiştim o da oldu.kendliginden gecer mi acaba? ya da isilik olabilir mi? alin da hafif pütürlü ama kol kadar degil cok şükür
Kiz daha gitmem zaten millet yüzünden ilk defa uyari aldm hepsi ayri tuhaf ordaBen o kısma hiç bakmıyorum ağzı olan konuşuyor herkes çok bilmiş en iyisi hiç bulaşmamak
Yha hosgeldn canm tekrardan hatirladm smdi adin tanidik geldiHala yazanlar varmış buraya bi bakiyim dedim şaşırdımnabersiniz kızlar? Beni de hiç soran olmamış yahu kendi aranızda sohbetleşmişsiniz aşkolsun
En eski ve en aktiflerdendm bir zamnlarYha hosgeldn canm tekrardan hatirladm smdi adin tanidik geldi
Ben o kdar da eski degilim canm hamileligim ilerlemisti buraya geldigimde snra pek yazmadn mi sen yda ben bilemedim pek hafiz oyle iyi degil valla benmEn eski ve en aktiflerdendm bir zamnlarbikç aydr yazmamşm unutulmuşm tabi. Hoşbldk canm
Aman boşver onları sen çeken bilir dediğin gibiKiz daha gitmem zaten millet yüzünden ilk defa uyari aldm hepsi ayri tuhaf orda
Seni hatrlıyrum geç katlmştn evetBen o kdar da eski degilim canm hamileligim ilerlemisti buraya geldigimde snra pek yazmadn mi sen yda ben bilemedim pek hafiz oyle iyi degil valla benm
Selam canım biz buralardayız bebekleri birlikte büyütüyoruz hamilelik bitince neden yazmayalım ki önce soru için girip 9 ay sonunda sanal arkadaş oldukHala yazanlar varmış buraya bi bakiyim dedim şaşırdımnabersiniz kızlar? Beni de hiç soran olmamış yahu kendi aranızda sohbetleşmişsiniz aşkolsun
Aynen valla okumasam oyle yazmazdm da iste elim durmadı napimAman boşver onları sen çeken bilir dediğin gibi
Ayyy bende tatile ciksam da telefnu elime almasam dicem de ay ben yapamam telefnsuzSeni hatrlıyrum geç katlmştn evetben kıdemlilerdenm ama son zamnlarda yazamadm iki bebekli uzun bi tatile çıkınca telfnu elime almk nasip olmadı
Ben hala olmadımBebişleriniz nasıl kızlar iyimisiniz?Benm gibi hala adet olmayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?