Haklısın canım öyle gerçkten. Arada aklıma geliyosnz napıyolar acaba dyrumSelam canım biz buralardayız bebekleri birlikte büyütüyoruz hamilelik bitince neden yazmayalım ki önce soru için girip 9 ay sonunda sanal arkadaş oldukvalla 1 hafta gitmeyim beni de kimse sormaz girmeyince oluyormalesef
Benmkiler de iyi şükür alıştılar birbrlerineBen hala olmadımben normalde de doğru düzgün olmazdım bu durum beni şaşırtmadı benim kız iyi çok şükür senin bebişler nasıl anlaşıyorlar mı yoğunsundur tabi 2 bebekle
Biz şimdilik geri çekilme zaten daha 3-4 kere olduKızlar günaydın, bişey sormak istiyorum. Benim bebeğim 4 aylık oldu ama hala korunma yöntemini bulamadık. Dün kadın doğuma gittim spiral taktırayım dedim takmadı doktorum. Regl olman şart dedi, normal doğum yapmış olsaydın regl olmasan da takardım dedi muayene etti rahim ağzın çok dar acısına dayanamazsın dedi, doğum kontrol hapı kullan dedi ve yazdı süte geçmeyenden bitince muhtemelen regl olursun o zaman gel dedi. Sizler nasıl korunuyorsunuz? Özel bir konu kimseye soramıyorum da
Oyy maşallahHamakta yan dönme başladı kullanamam 1 aya@baharkk böyle kuzum hamak
Bence çalışmaya başla bir kaç ay için işinden olma diyecektim ki sen de çalışma kararı almışsınKizlar bugun isyerinden aradilar ne yapmayi düşünüyorsun biz seni bekliyoruzama biz net bir tarih verir misin yada gelmek istemezsende bütçe calisiyoruz ona gore bize haber ver diye. Ben su zamana kadar gelicem diye konusmustum ama bebegim cok ufak birde bakacak kimsem yok yani varda yok kimseye güvenemiyorum aslinda tazminatimi alip biraksam isi iyi olur ama esim calismamdan yana bir yandan haklida calismak guzel cunku ama bebek iste.. ucretsizin tamamini kullanirsam kiz 8 aylik olacak o zaman duzene girer mi ablam bakabilir mi napacagimi bilemiyorum kafam cok karisik. Tazminatimi verseler 1 bucuk yasina kadar idare etsem ama sonrasinda esimin maasi idare etmezse yine ise baslamak zorundayim. Nasil olur bilmiyorumne zormus. Iyi bakan birisi olsa aklim kalmasa bslamak istiyorum ama of of
İyiyiz sen nasılsın? Ben olmadım dahaBebişleriniz nasıl kızlar iyimisiniz?Benm gibi hala adet olmayan var mı?
Ben de iyiyim canm bebişlerm de iyi şükürBir gün girmedim ne kadar birikmiş ancak okudum gece gece
Biz şimdilik geri çekilme zaten daha 3-4 kere oldu
Emzirme bitince doğum kontrol hapı başlıycam benim sivilcelerime de iyi geliyordu zaten
Oyy maşallaho bacaklara ağzımın suyu aktı bizimki çiroz
Bence çalışmaya başla bir kaç ay için işinden olma diyecektim ki sen de çalışma kararı almışsın
İyiyiz sen nasılsın? Ben olmadım daha
Maşallah baharcım ellerine sağlık. Patlıcanları buzluğa mı koyacaksın?Kış hazırlıkları nız ne durumda ben bittim artık.
Eki Görüntüle 2673891 Eki Görüntüle 2673889 Eki Görüntüle 2673890
Sağol canım evet buzluğa koyuyorumMaşallah baharcım ellerine sağlık. Patlıcanları buzluğa mı koyacaksın?
Bdv ne desem linç yer miyimbilmem kibelki bdv de biriyle tartismistir..
Blup tikka cecen agacsizkoalaa falan Ba yedi canım yoklar artık malesefHaklısın canım öyle gerçkten. Arada aklıma geliyosnz napıyolar acaba dyrum@eggplantlover K Kuf Tikkabilla B Babybirds C cecenn CocoChanelmademoiselle Lepistesb daha yazamadğm bisürü kişi
Ay bende adet olsam spiral taktırsam diye bekliyorumBenmkiler de iyi şükür alıştılar birbrlerineoğlum da büyüdü artk toparladı baya çok şükür bu halime. Kızımda 4 aylıkken adet olmştm bunda 4 ü geçti hala olmadım bi tırstım yahu adam dokunsa hamile kalcm diye ödüm kopuyo
Ayy kız herkesin iştahını açtıkBir gün girmedim ne kadar birikmiş ancak okudum gece gece
Biz şimdilik geri çekilme zaten daha 3-4 kere oldu
Emzirme bitince doğum kontrol hapı başlıycam benim sivilcelerime de iyi geliyordu zaten
Oyy maşallaho bacaklara ağzımın suyu aktı bizimki çiroz
Bence çalışmaya başla bir kaç ay için işinden olma diyecektim ki sen de çalışma kararı almışsın
İyiyiz sen nasılsın? Ben olmadım daha
cok tatlısın aslı yaJadesi aaa bende girmesem kimse sormuyo demissin burda olmasa da valla gün içinde aklıma geliyosunnn hatta Lepistesb Kalppare misskokulumm minikbebegim9640 BKGK ebru_can_ebru N Nehir8077 S Susam_tanesi sayamadiklarim gücenmesin daha baska olanlar da var aklimdasiniz ya bisey oluyo sizi dusunup hemen forumdan yazmalıyım kizcelere deyip unuttuğum coook şey var velhasıl olur da bir gün ban yersem siz de beni hatırlayın
Bdv ye girmezsek ban yemeyiz diyomuşumJadesi aaa bende girmesem kimse sormuyo demissin burda olmasa da valla gün içinde aklıma geliyosunnn hatta Lepistesb Kalppare misskokulumm minikbebegim9640 BKGK ebru_can_ebru N Nehir8077 S Susam_tanesi sayamadiklarim gücenmesin daha baska olanlar da var aklimdasiniz ya bisey oluyo sizi dusunup hemen forumdan yazmalıyım kizcelere deyip unuttuğum coook şey var velhasıl olur da bir gün ban yersem siz de beni hatırlayın
Hahahahah yerim ya benim de aktif ekip aklımda hepJadesi aaa bende girmesem kimse sormuyo demissin burda olmasa da valla gün içinde aklıma geliyosunnn hatta Lepistesb Kalppare misskokulumm minikbebegim9640 BKGK ebru_can_ebru N Nehir8077 S Susam_tanesi sayamadiklarim gücenmesin daha baska olanlar da var aklimdasiniz ya bisey oluyo sizi dusunup hemen forumdan yazmalıyım kizcelere deyip unuttuğum coook şey var velhasıl olur da bir gün ban yersem siz de beni hatırlayın
1000-1500 arası istiyorlarFiyat araştırmadım ne kadar ki kuzum
Aynen valla tartisma da degildi aslinda terbiyesiz bisey asla yazmadm ama o da olmuyomus uyari aldm 24 saatlk
Yemek serbest ama verir miyim bilmemkız evi naz evi ahh ahh büyütecekler de evlenip gidecekler demi ben gücüm yettiğince doğurayım bari
Kuzum isilik gibi görünüyor. Ama bilemedim bir doktor görse mi acaba
yaa jadeemm anladim neyi kast ettiğini..aslinda ben seni de arkadaşlarla gittin sandım..ama o kadar şok ve uzuntu icindeydim yazamadim.sonra onlar açiklama yapip isimlerini yazinca baktim senin adin yok.geri gelecegini anladım..ama yine yazmadim..vefasizliktan degil valla o an ki duygular karisiktiSelam canım biz buralardayız bebekleri birlikte büyütüyoruz hamilelik bitince neden yazmayalım ki önce soru için girip 9 ay sonunda sanal arkadaş oldukvalla 1 hafta gitmeyim beni de kimse sormaz girmeyince oluyormalesef
Bdv ne desem linç yer miyim
Kiz daha bi de herifler geliyo karı kılığındabdv bir derdim var bölümü canim.forumda bir bölüm..herkes derdini yanıp fikir istiyor bazen komedi bazense dram...tam yok artik dediginde baska bir yok artik geliyor..yani biraz acayip bir yer..cocuklarla pek bakamiyorum ama mudavimleri var ve bazıları herseye bosan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?