2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben hala olmadım ben normalde de doğru düzgün olmazdım bu durum beni şaşırtmadı benim kız iyi çok şükür senin bebişler nasıl anlaşıyorlar mı yoğunsundur tabi 2 bebekle
Benmkiler de iyi şükür alıştılar birbrlerineoğlum da büyüdü artk toparladı baya çok şükür bu halime. Kızımda 4 aylıkken adet olmştm bunda 4 ü geçti hala olmadım bi tırstım yahuadam dokunsa hamile kalcm diye ödüm kopuyo

Bir gün girmedim ne kadar birikmiş ancak okudum gece gece
Biz şimdilik geri çekilme zaten daha 3-4 kere oldu
Emzirme bitince doğum kontrol hapı başlıycam benim sivilcelerime de iyi geliyordu zaten
Hamakta yan dönme başladı kullanamam 1 aya @baharkk böyle kuzum hamak
Oyy maşallah o bacaklara ağzımın suyu aktı bizimki çiroz
Bence çalışmaya başla bir kaç ay için işinden olma diyecektim ki sen de çalışma kararı almışsın
Bebişleriniz nasıl kızlar iyimisiniz? Benm gibi hala adet olmayan var mı?
İyiyiz sen nasılsın? Ben olmadım daha

Ben de iyiyim canm bebişlerm de iyi şükürşu korunma mevzusu benm de canımı sıkıyo kesn bi çözm bulmam lazm ya. Artk bebk istemyruz biz yeter iki tane. Bakalm bşyler yapmm lazm hep bi korku olck yoksa

Ay bende adet olsam spiral taktırsam diye bekliyorum dediğin gibi dokunsa korkuyorum pek dokunmuyor ama halimiz kalmıyor ki ikimizinde

Ayy kız herkesin iştahını açtık herkese benden but kamera büyük çekiyo ya ama çirozda değil anası kılıklı maşallah

cok tatlısın aslı ya
artık kimse ban yemesin yaa

valla bazen yemek yaparken bile isimi birakip aa su arkadasimin derdine su çözüm olur diye giriyorum buraya

Bdv ye girmezsek ban yemeyiz diyomuşum bi 24 saat yedim ay giremedim buraya ona bile cok üzüldüm ay kizlar yaptıysa acep diye baktm bildirim yok dedim bunlar unuttu beni ileri sayfaya gidip okuyunca baktm lafm gecmis ayyyşş yerim ama bunlari ya dedim. Nisan annelerinden daha bi yere yazmam gari

Hahahahah yerim ya benim de aktif ekip aklımda hep

Aynen valla tartisma da degildi aslinda terbiyesiz bisey asla yazmadm ama o da olmuyomus uyari aldm 24 saatlk

oluyor orda boyle seyler

Yemek serbest ama verir miyim bilmem kız evi naz evi ahh ahh büyütecekler de evlenip gidecekler demi ben gücüm yettiğince doğurayım bari

hahahhaha
hiç sorma içim cız ediyor düşününce ya

Kuzum isilik gibi görünüyor. Ama bilemedim bir doktor görse mi acaba

limonu bıraktım hafifledi nzh ım canım....
aşıya gidince gösterecegim bakalim

Selam canım biz buralardayız bebekleri birlikte büyütüyoruz hamilelik bitince neden yazmayalım ki önce soru için girip 9 ay sonunda sanal arkadaş olduk valla 1 hafta gitmeyim beni de kimse sormaz girmeyince oluyormalesef
yaa jadeemm anladim neyi kast ettiğini..aslinda ben seni de arkadaşlarla gittin sandım..ama o kadar şok ve uzuntu icindeydim yazamadim.sonra onlar açiklama yapip isimlerini yazinca baktim senin adin yok.geri gelecegini anladım..ama yine yazmadim..vefasizliktan degil valla o an ki duygular karisikti bi de annemlerdeydimm.

seni iyi ki tanımışım

T Tbfth hoşgeldin canım
ben bilerek girmediğini düşündüm..uzun zaman yazmayınca
bebeklerle herşey yolundadır insAllah
az teselli etmedin beni hamileligimde nasil unuturum..sen benden 3 hafta ilerdeydin..gececek rahatlayacaksin diye diye dogum icin verdigin öneriler korona onlemleri...hepsi aklimda
ama sana yemin ederim bugun aklıma geldin ve yazsam mi acaba derken sen yazdın..
hatta beybim bördsümü de etiketleyyim aklima gelmişken B Babybirds nerelerdesin arkadaşım

Bdv ne desem linç yer miyim

bdv bir derdim var bölümü canim.forumda bir bölüm..herkes derdini yanıp fikir istiyor bazen komedi bazense dram...tam yok artik dediginde baska bir yok artik geliyor..yani biraz acayip bir yer..cocuklarla pek bakamiyorum ama mudavimleri var ve bazıları herseye bosan diyor

Atak haftasi geldi mi hic affetmez benim oğlan hic sektirmez dolu dolu yaşar dün, geceleri besikte uyuyor diyen agzima
napsak esimle acaba uyuması icin carsafta kesmiyor ağzımızla mi sallicaz artık sallamak diyince artik ben kizlar bana bu atak gecer deyin lutfeeennnn

Kiz daha bi de herifler geliyo karı kılığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…