- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Seni de haydoyu da unutmayız merak etme@Jadesi aaa bende girmesem kimse sormuyo demissin burda olmasa da valla gün içinde aklıma geliyosunnnhatta Lepistesb Kalppare misskokulumm minikbebegim9640 BKGK ebru_can_ebru @bhrumtdru S Susam_tanesi sayamadiklarim gücenmesin daha baska olanlar da var aklimdasiniz ya bisey oluyo sizi dusunup hemen forumdan yazmalıyım kizcelere deyip unuttuğum coook şey var velhasıl olur da bir gün ban yersem siz de beni hatırlayın
Ya eşim olmasa bende taşıyamam tabi o olmadan bakkala gitmiyorumsadece balkona gidiyorum tek mesafe annelik işte ya ben uzağım kimsede duvarını delmez bana acaba ofise mi delsem acaba
Bunlar ek gidaya baslatacaklar senin oglani soylimYarin 4 ay asisi olacagiz hanimllaarr. Aşı sizlerin cocuklarda ateş yapti mi nasil atlattiniz? Birde 7 8 gundur ishal gexmedifi icin anca randevu aldk bakalm haatahane ne diyecek napacaklar hem hastaliktan korkuyorm hem de ishali o kadr uzun sürdüğü icin bakalm nolacakay bi de kv gil diyo komsusu demiste princ unu mamasi yap ver diye bebe küçük diyorm anlamiyi daha kb tutnus ya diyo muz alsam ezip versek bisey yiyemez dha kucuk dedim. Mama almaya gittiler eczacı ya sormuslae da hiç bisey yiyemez demis ga tm diyolar ben sanki başka bisey diyorn ya
ebru dilimi essek arıları sokaydı uyumuyooooo carsafta salliyoruz yine uyumuyorrr sinirlerimiz tavan oldu esimleSallanarak uyuyor beşiğinde oh iyi
Canim al biraz dolaştır balkon varsa cikar eline yuzune su vur ama oyun oynama sakin biraz yorulsun tekrar dene uyutmayiebru dilimi essek arıları sokaydı uyumuyooooo carsafta salliyoruz yine uyumuyorrr sinirlerimiz tavan oldu esimle
Aynen ay herseyi yiyomus gbi bi de muz diyo adam nasi bi kafa anlamadim vallaBunlar ek gidaya baslatacaklar senin oglani soylim
o site neymis kiz yasak degilse atsan yda ismini sylesen canm. Kac aylik oluyo da 3 hfta snra baslicaksin kiz.Canim doktor takvimi sitesinde ek gidaya nasil gecilecegi cok guzel ayrintili yazilmis bir incele faydasi olurminikbebegim9640 ben 3 hafta sonra yavas yavas baslicam
Kiz sizlerin bebeler uyumuyo bnde suan zorla uyamdiriyorm ama tık yok 2 dir agliyo mama veriyorm karmi doymadan yatiyo 3 saat snda agliyo. E doyur karnini çöpe dokturme mamayi. Agir basiyo uykusu anam gündüz herseye uyanan bebe yüzüyle eli koluyla oynuyom altini aciyom gayet mis gbi uyuyoKalppare Lepistesb ebru_can_ebru kizlar uyuyor musunuz bakalim bebislee uyuyor mu bu gece nobet bende benim kiz uyuyorda kivraniyordu mama yaptim verdim sonra biraz esimle vakit gecireyim dedim uykum kacti
Haydooo maaşallah tam yemelikInanmayacaksınız ama hareket çekmediği bi foto atiyoruz teyzoşlarartık haydo demeyi bırakıp adını mi söylesem sahi neydi adı oğlumun
Benimde sinirlerim bozuluyor gerçektenebru dilimi essek arıları sokaydı uyumuyooooo carsafta salliyoruz yine uyumuyorrr sinirlerimiz tavan oldu esimle
Bende aldım sildim canim ya çünkü hali kısmında plastik ayna gibi bisey var ses cikaran seyler var yıkanmaması gerekiyo benimkininKizlar spariş verdm oyun halisi gelecek temizligini nasiyapiyosunuz makinaya atiliyor mu siliyim mi
Klavuzunda yazar canım yıkanabilir diyorsa yıkarsın makinada kısa programda. Güle güle oynasın minnoşKizlar spariş verdm oyun halisi gelecek temizligini nasiyapiyosunuz makinaya atiliyor mu siliyim mi
Çok zor Baharcım ben 2,5 aylıkken başladım ama oldukça esnek çalıştım eşim baktı daire evin dibinde yine de ilk günler ağlaya ağlaya gittim. Birgün başlayacaksın ne zaman başlasan o zaman zor olacak . Allah hepimizin yardımcısı olsa.Birde biraz daha buyudugunde bırakmak zor olacak gibi simdide iyi bakamazlar kiz surekli sallanıyor uyutuyorum bir sekilde ama onlar benim gibi bakamaz eminim
Bunda da var da ayriliyo birbirinden yime bsey olur mu ki diye soruyum dedimBende aldım sildim canim ya çünkü hali kısmında plastik ayna gibi bisey var ses cikaran seyler var yıkanmaması gerekiyo benimkinin
Yazarsa yikasam bozulmaz içi dimj ya bi de yeki almiskem bozuyomuşumKlavuzunda yazar canım yıkanabilir diyorsa yıkarsın makinada kısa programda. Güle güle oynasın minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?