2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Seni de haydoyu da unutmayız merak etme

Yarin 4 ay asisi olacagiz hanimllaarr. Aşı sizlerin cocuklarda ateş yapti mi nasil atlattiniz? Birde 7 8 gundur ishal gexmedifi icin anca randevu aldk bakalm haatahane ne diyecek napacaklar hem hastaliktan korkuyorm hem de ishali o kadr uzun sürdüğü icin bakalm nolacak ay bi de kv gil diyo komsusu demiste princ unu mamasi yap ver diye bebe küçük diyorm anlamiyi daha kb tutnus ya diyo muz alsam ezip versek bisey yiyemez dha kucuk dedim. Mama almaya gittiler eczacı ya sormuslae da hiç bisey yiyemez demis ga tm diyolar ben sanki başka bisey diyorn ya

Bunlar ek gidaya baslatacaklar senin oglani soylim

T Tbfth canim hosgeldin ya seni unuturmuyuz ama hc yazmadin uzun zamandir kendin girmek istemiyorsun diye dusunmustum. Agacsizkoala kizlari kandirip grup kurmuslar baska sosyal hesplarda bizide begenmemis hanımefendi simdi hepsi ban yedi gremiyorlar dertlesiyorduk ne guzel destek oluyorduk ama istee..

Bunlar ek gidaya baslatacaklar senin oglani soylim
Aynen ay herseyi yiyomus gbi bi de muz diyo adam nasi bi kafa anlamadim valla
Canim doktor takvimi sitesinde ek gidaya nasil gecilecegi cok guzel ayrintili yazilmis bir incele faydasi olur minikbebegim9640 ben 3 hafta sonra yavas yavas baslicam
o site neymis kiz yasak degilse atsan yda ismini sylesen canm. Kac aylik oluyo da 3 hfta snra baslicaksin kiz.
Ayy şaka maka da ek gıda seruvenine bile girecegiz az kaldilar büyüdüler resmen bunlar yha

Kalppare Lepistesb ebru_can_ebru kizlar uyuyor musunuz bakalim bebislee uyuyor mu bu gece nobet bende benim kiz uyuyorda kivraniyordu mama yaptim verdim sonra biraz esimle vakit gecireyim dedim uykum kacti
Kiz sizlerin bebeler uyumuyo bnde suan zorla uyamdiriyorm ama tık yok 2 dir agliyo mama veriyorm karmi doymadan yatiyo 3 saat snda agliyo. E doyur karnini çöpe dokturme mamayi. Agir basiyo uykusu anam gündüz herseye uyanan bebe yüzüyle eli koluyla oynuyom altini aciyom gayet mis gbi uyuyo

Günaydın kızlar
Gece az mama verdim yatırdım oğlanı saat kaçtı bilmiyorum mıkırdanıyordu yanıma aldım emzirdim bir o bir diğeri derken saat 5 olmuş uyandı bastı çığlığı ama yırtınıyor memeyi de artık istemiyor zırto acıkmış eşim söyleniyor çocuğun düzenini bozdun diye 130 cc içti bir içişte sıpa gözü dönmüş gece emzirmeyince azalmıştı zaten süt onu arttırmak için biraz uğraşacam napıyım. 5 den sonra da beni uyku tutmadı oğlana gıcık kaptım sabah da naz niyaz altını açarak falan emzirdim biraz şükür kakasını da yaptı emerken. Bu arada şeftali veriyorum 2 seferdir azcık ezip ertesi günü yapıyor kakasını. Bilemiyorum onunla mı alakalıdır

Kizlar spariş verdm oyun halisi gelecek temizligini nasiyapiyosunuz makinaya atiliyor mu siliyim mi
Bende aldım sildim canim ya çünkü hali kısmında plastik ayna gibi bisey var ses cikaran seyler var yıkanmaması gerekiyo benimkinin

Birde biraz daha buyudugunde bırakmak zor olacak gibi simdide iyi bakamazlar kiz surekli sallanıyor uyutuyorum bir sekilde ama onlar benim gibi bakamaz eminim
Çok zor Baharcım ben 2,5 aylıkken başladım ama oldukça esnek çalıştım eşim baktı daire evin dibinde yine de ilk günler ağlaya ağlaya gittim. Birgün başlayacaksın ne zaman başlasan o zaman zor olacak . Allah hepimizin yardımcısı olsa.

Bende aldım sildim canim ya çünkü hali kısmında plastik ayna gibi bisey var ses cikaran seyler var yıkanmaması gerekiyo benimkinin
Bunda da var da ayriliyo birbirinden yime bsey olur mu ki diye soruyum dedim
Klavuzunda yazar canım yıkanabilir diyorsa yıkarsın makinada kısa programda. Güle güle oynasın minnoş
Yazarsa yikasam bozulmaz içi dimj ya bi de yeki almiskem bozuyomuşum sagol canm cocuk buyudu anca aldirdim zorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…